-
Χαχαχαχαχα!!!
Θεϊκό!
Πατέντα λασπώματος για να δείχνει μάχιμο το SUV σας!!!!Ατταρτ- Σαρημπαλιδης
Και δοκιμή του Compass στην πίστα του Ατταρτ.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Ikariwths έγραψε:
Ψαχνω δευτερο αυτοκίνητο για τη γυναίκα μου και είχα καταλήξει στο Νισάν qashqai του 2012 με 12.000 ευρώ ,κάνει 9.000 με 12.000 χλμ το χρόνο .είδα όμως το κια στονικ στο car.gr να έχει τιμή 13.990 και δίπλα να λέει συζητήσιμη, πόσο κοστίζει η απλή έκδοση; χανει πολύ από τις υπόλοιπες;Αξίζει το κοπο λέτε;Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ρωτάς;; Σαφώς το κια...
-
http://www.drive.gr/news/kosmos/kontra- ... s-rs-video
χαχα
γέλασα με αυτό!
φυσικά όσα γράφει ο σχολιαστής ισχύουν 100%! -
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Χαχαχαχαχα!!!
Θεϊκό!
Πατέντα λασπώματος για να δείχνει μάχιμο το SUV σας!!!!Ατταρτ- Σαρημπαλιδης
Και δοκιμή του Compass στην πίστα του Ατταρτ.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Ήξερα βενζινά στο Λιτόχωρο που πουλούσε κουβάδες με λάσπη σε τζιπαδες, για να δείχνει 'μάχιμο' το αυτοκίνητο τους...
-
Reliability for small SUVs aged 0-3yrs
Rank Make and model Score
1 Volkswagen Tiguan diesel (2016-present) 96.3%
2 Ford Kuga diesel (2012-present) 92.8%
3 Skoda Yeti Outdoor petrol (2013-present) 92.7%
4 Kia Soul (2014-present) 88.9%
5 Mazda CX3-3 (2015-present) 88.2%
6 Kia Sportage diesel (2010-2016) 87.7%
7 Nissan Juke diesel (2010-present) 87.2%
8 Hyundai Tucson diesel (2015-present) 86.6%
9 Peugeot 2008 (2013-present) 86.1%
10 Vauxhall Mokka diesel (2012-2016) 85.6%
11 Suzuki Vitara (2015-present) 84.2%
12 Mini Countryman (2010-2016) 81.3%
13 Renault Kadjar diesel (2015-present) 79.4%
14 Audi Q3 diesel (2011-present) 78.7%
15 Audi Q3 petrol (2011-present) 77.1%
16 Citroen C4 Cactus (2014-present) 76.3%
17 Skoda Yeti Outdoor diesel (2013-present) 75.5%
18 Hyundai ix35 diesel (2010-2015) 75.4%
19 Volkswagen Tiguan diesel (2008-2016) 74.6%
20 Vauxhall Mokka petrol (2012-2016) 74.2%
21 Renault Captur diesel (2013-present) 73.9%
22 Dacia Duster diesel (2013-present) 71.3%
23 Honda HR-V (2015-present) 70.3%
24 Skoda Yeti (2009-2016) 70.0%
25 Renault Captur petrol (2013-present) 66.7%
26 BMW X1 diesel (2015-present) 62.9%
27 Mercedes-Benz GLA (2014-2017) 58.6%
28 Seat Ateca (2016-present) 56.2%
29 Nissan Juke petrol (2010-present) 55.2%
30 Nissan Qashqai diesel (2014-present) 44.2%
31 Jeep Renegade (2015-present) 42.1%
32 Fiat 500X (2015-present) 32.3%
33 Nissan Qashqai petrol (2014-present) 28.9%https://www.whatcar.com/news/reliability-survey-6/
Πετάει το Qashqai!
-
Το ίδιο εντυπωσιακό είναι το ποσοστό του νέου Tiguan αν και πρέπει να περάσουν κανά δυο γενιές για να 'ξεπλυθεί' η ντροπή της vw με την διαρκή αναξιοπιστία των τελευταίων χρόνων.
-
Για να ναι 1ο το τιγκ πρεπει να πληρωσε η vw θα πουνε καποιοι
-
Αν και είναι γνωστή η τακτική της vw έναντι του 'ειδικού τύπου', εγώ δεν θα το πω. Ίσως είναι και λόγω της νεότητας του μοντέλου. Πάντως έχοντας δυο φίλους με το προηγούμενο, σιχτιριζουν την ώρα και τη στιγμή που έδωσαν έναν σκασμό λεφτά συν μερικά χιλιάρικα για επισκευές, οπότε δεν είναι καμία έκπληξη που στην λίστα εμφανίζεται κατω από τη μέση.
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Αν και είναι γνωστή η τακτική της vw έναντι του 'ειδικού τύπου', εγώ δεν θα το πω. Ίσως είναι και λόγω της νεότητας του μοντέλου. Πάντως έχοντας δυο φίλους με το προηγούμενο, σιχτιριζουν την ώρα και τη στιγμή που έδωσαν έναν σκασμό λεφτά συν μερικά χιλιάρικα για επισκευές, οπότε δεν είναι καμία έκπληξη που στην λίστα εμφανίζεται κατω από τη μέση.Για να το λες οτι ειναι γνωστη τακτικη θα εχεις αποδειξεις και δε νομιζω να εισαι σαν μερικους που τους ειπαν σου ειπαν μου ειπες......
-
Επειδή έχετε όρεξη τέτοιες μέρες για αντιπαραθέσεις - που δεν την έχω εγώ- θα πω 2-3 πραγματάκια. Τεστ golf3 με Clio 1,4. 60 ίπποι εναντίον 80. Βαθμολογία 10 για το golf και 7 για το Clio. Έβγαζε μάτι το ρευστο/διαφήμιση που έπεσε στο συγκεκριμένο περιοδικό. Βρείτε μου ένα περιοδικό που να έγραψε ΜΙΑ φορά για τα προβλήματα που έβγαζαν τα vw επι χρόνια. Όπως φυσικά θα έπρεπε να λένε για όλα τα αυτοκίνητα ώστε ο καταναλωτής να ενημερώνεται σωστά. Και αν νομίζετε ότι τα λέω από το κεφάλι μου,μπορείτε να πάτε στο vw club.gr και να διαβάσετε τις 42 σελίδες για την καδένα,τις κάμποσες σελίδες για τους ουρανούς,τα καμένα λάδια,τους χτυπημένους κινητήρες κλπ. Εκτός και αν όλοι αυτοί λένε ψέματα. Ξεκολλήστε! Και επειδή είχα 2 vw στην κατοχή μου - το έχω ξαναπεί παλαιότερα- δεν πρόκειται να ξανά ασχοληθώ με την εν λόγω εταιρεία-απάτη,ούτε από έξω! Το εύχομαι ειλικρινά όσοι κάτοχοι να μην έχουν ποτέ μα ποτέ πρόβλημα!
ΥΓ:Φαντάζομαι επιτρέπεται ακόμα η ελευθερία της γνώμης.
-
Τι σχεση ειχε το γκολφ με το κλιο? Καμια. Αλλη κατηγορια το ενα αλλη το αλλο. Ουτε καν πρεπει να γινει συγκριση. Εγω δε βλεπω ουτε για το κασκαι να αναφερουν περιοδικα π.χ.
Παντως αφου εβγαζε ματι ειναι αληθεια..... -
Πρέπει να καταλάβουμε ότι η κυριότερη πηγή πληροφόρησης ειναι τα διάφορα φόρουμ πλέον και όχι τα περιοδικά που η επιβίωση τους εξαρτάται από την διαφήμιση του κάθε εισαγωγέα. Αυτό είναι το θέμα,δεν γράφουν για κανένα αυτοκίνητο κάτι αρνητικό,ειδικά σε θέματα αξιοπιστίας.
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Πρέπει να καταλάβουμε ότι η κυριότερη πηγή πληροφόρησης ειναι τα διάφορα φόρουμ πλέον και όχι τα περιοδικά που η επιβίωση τους εξαρτάται από την διαφήμιση του κάθε εισαγωγέα. Αυτό είναι το θέμα,δεν γράφουν για κανένα αυτοκίνητο κάτι αρνητικό,ειδικά σε θέματα αξιοπιστίας.Εγω δε διαφωνω στο σκεπτικο σου για τα περιοδικα ομως γιατι πιστευεις οτι οσοι γραφουν σε φορουμ ειναι καλυτερη πηγη πληροφορησης;
Ποσοι δε θα κρυβουν προβληματα για να μη τους την πουν για το αμαξι τους, ποσοι δε μενουν κολημενοι σε αρχαια στερεοτυπα και τα υποστηριζουν με παθος κλπ κλπ.Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επειδή το στοιχείο της υποκειμενικότητας ειναι δεδομένο,έγκειται στο περιεχόμενο των γραφομένων για να κριθεί η σοβαρότητα αυτού που γράφει. Εκεί πρέπει εμείς σαν αναγνώστες να κάνουμε φιλτράρισμα. Μήπως από όλους γράφουν εδώ μέσα δεν έχουμε καταλάβει τι 'καπνό φουμάρει' ο καθένας?
-
Προσωπικά εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο έναν επαγγελματία παρά έναν οποιονδήποτε τυχαίο στο ίντερνετ. Φυσικά μπορεί ο πρώτος να είναι πληρωμένος κονδυλοφόρος, αλλά οι πιθανότητες ο δεύτερος να είναι άσχετος είναι μεγαλύτερες... Εκεί πρέπει να εξασκείς την κριτική σου σκέψη βάσει και των δικών σου γνώσεων και εμπειριών.
ΥΓ: Μιλάω για την κριτική επί του αυτοκινήτου, όχι για τυχόν θέματα αξιοπιστίας. Εκεί τα συνεργεία είναι μια καλή πηγή.
-
Καλά αυτά τα εγγλεζάκια γιατί δεν έβαζαν κανένα μοντέλο που θα είχε πωλήσεις 3 μηνών για να το βγάλουν πρώτο...
Το κανονικό Τιγκουάν που είχε κυκλοφορήσει είναι στην φυσική του θέση . Κάτω από την μέση .
Το άλλο που μας έβαλαν δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει καλά καλά , είναι μέσα στην εγγύηση και προφανώς ελάχιστοι ιδιοκτήτες στραβομουτσιούνιασαν για να πάρουν τηλέφωνο τους 40άρηδες Ροβερλάγνους ....
Προφανώς οι ιδιοκτήτες που πληρώνουν τις βλάβες που βγάζουν τα αμάξια από την τσεπούλα τους , είναι πολύ πιο αξιόπιστοι από τους δημοσιογράφους που ζούν από την διαφήμιση και τις άλλες πληρωμές των αυτοκινητοβιομηχανιών ...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προσωπικά εμπιστεύουμαι πολύ περισσότερο έναν επαγγελματία παρά έναν οποιονδήποτε τυχαίο στο ίντερνετ. Φυσικά μπορεί ο πρώτος να είναι πληρωμένος κονδυλοφόρος, αλλά οι πιθανότητες ο δεύτερος να είναι άσχετος είναι μεγαλύτερες... Εκεί πρέπει να εξασκείς την κριτική σου σκέψη βάσει και των δικών σου γνώσεων και εμπειριών.ΥΓ: Μιλάω για την κριτική επί του αυτοκινήτου, όχι για τυχόν θέματα αξιοπιστίας. Εκεί τα συνεργεία είναι μια καλή πηγή.
+1000
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Προσωπικά εμπιστεύουμαι πολύ περισσότερο έναν επαγγελματία παρά έναν οποιονδήποτε τυχαίο στο ίντερνετ. Φυσικά μπορεί ο πρώτος να είναι πληρωμένος κονδυλοφόρος, αλλά οι πιθανότητες ο δεύτερος να είναι άσχετος είναι μεγαλύτερες... Εκεί πρέπει να εξασκείς την κριτική σου σκέψη βάσει και των δικών σου γνώσεων και εμπειριών.
ΥΓ: Μιλάω για την κριτική επί του αυτοκινήτου, όχι για τυχόν θέματα αξιοπιστίας. Εκεί τα συνεργεία είναι μια καλή πηγή.
+1000
Συμφωνώ και με τους δυο σας.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Προσωπικά εμπιστεύουμαι πολύ περισσότερο έναν επαγγελματία παρά έναν οποιονδήποτε τυχαίο στο ίντερνετ. Φυσικά μπορεί ο πρώτος να είναι πληρωμένος κονδυλοφόρος, αλλά οι πιθανότητες ο δεύτερος να είναι άσχετος είναι μεγαλύτερες... Εκεί πρέπει να εξασκείς την κριτική σου σκέψη βάσει και των δικών σου γνώσεων και εμπειριών.
+1000
Συμφωνώ και με τους δυο σας.
Και γω μαζι σας.
Τα σου πα μου πες και ακουσα δε λενε κατι -
SUV/Crossovers Forum