-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Ποσο υποκρισια ειναι αυτο το αμαξι.Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι ρε συ Στέλιο! Υπέροχο είναι! [emoji7]
-
-
Σήμερα στην παραλιακή της Αθήνας, κυκλοφορούσε ανοιχτό φορτηγό φορτωμένο με μονοθέσιο. Ήταν μακριά και δεν κατάλαβα αν ήταν F1 ή κάνα σαπίδι όπως εκείνο το φορμουλάκι που έτρεχε ο Ευαγγελάτος.
-
Πάντως αυτή η Porsch, πρέπει να πιάνει και δορυφορικά!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Σήμερα στην παραλιακή της Αθήνας, κυκλοφορούσε ανοιχτό φορτηγό φορτωμένο με μονοθέσιο. Ήταν μακριά και δεν κατάλαβα αν ήταν F1 ή κάνα σαπίδι όπως εκείνο το φορμουλάκι που έτρεχε ο Ευαγγελάτος.Λες αν ήταν F1 να κυκλοφορούσε πάνω σε ανοικτό φορτηγό;
-
Ήταν πολύ ψαρωτική. Δε νομίζω να με ξεγελούσε τόσο ένα ταπεινό μονοθέσιο.
-
Κουκλιστικο! [emoji7]
-
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Φοιτητής, πήγε να πάρει ταπεράκια από τα ΚΤΕΛ
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
ΚΤΕΛ Ξάνθης;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Θεσσαλονίκης
-
-
Καθημερινά βλέπω ένα καταμαυρο.
Το R8 έχει πάντως δύο ιδιαιτεροτητες για μένα σαν carspotting. Το πρωτοείδα live αρκετά χρόνια αφότου κυκλοφορουσε ακόμα και εδώ. Από την άλλη την τελευταία 2ετια βλεπω πάρα πολλά και όλα με βουλγαρικες πινακίδες. -
Σήμερα είδα παρκαρισμένο στην Καλαμάτα αυτό https://www.car.gr/14648727-renault-win ... sport-2019
Renault wind. Αγνοούσα παντελώς την ύπαρξή του. -
Στην ουσία είναι το προηγούμενο Twingo σε έκδοση CC. Τρία χρόνια μόνο το είχαν στην παραγωγή, δεν ήρθε ποτέ στην Ελλάδα, πούλησε πολύ λίγο στην Ευρώπη.
Μ' άρεσε όταν το είδα από κοντά αλλά και εγώ μαζί με τους λίγους που το συμπάθησαν... [emoji16] -
Συμπαθητικό αυτοκίνητο αλλά κάτι κάνανε λάθος στην προώθησή του μάλλον. Ανάμεσα σε tigra και 207cc σίγουρα θα μπορούσε να έχει μια θέση.
-
Κουρσαρα! [emoji7]
-
Καινούρια BMW 8 σταματημένη στα Everest στο Χαϊδάρι. Δυστυχώς δεν είχα το κινητό μαζί μου να βγάλω φωτο
-
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Πολυ εντυπωσιακο απο κοντα!
Carspotting [#7]