-
Αυτές οι AZEV με πάνε πολύ πίσω, τις φόραγε το GSi του Μαρπινη που οι μάχες του με το Civic του Κόρακα ήταν λόγος να πας στα Μέγαρα ακόμα και με το τρένο+πόδια μέχρι την πίστα...
Πωωω τι μου θύμισες....θρυλικές και εξαιρετικές οι Azev...από 10 χρονών τις χαλβάδιαζα, τις κλασσικές με τα 5 μπράτσα!!
-
Αυτές φοράει χωρίς τα καπάκια. Είναι θαυμάσιο μεσα-εξω, μόνο φάουλ τα petlas λαστιχα, αλλά τα έβγαλε ευτυχώς...
-
Aston Martin Lagonda 1997, απίστευτο τσίρκο. Δεν ήξερα που να το βάλω. Ξεκαρδιστικό βίντεο, το έχουν σχεδιάσει παράφρονες.
-
Γυρνώντας από Λαύριο σήμερα πέτυχα τέσσερα νέα Ford (Kuga,Focus,Fiesta,Puma) σε μια απο τις καβάτζες για πάρκινγκ. Δεν έχασα ευκαιρία και μπούκαρα να δώ τι 'παίζει' . Αφορούσε φωτογράφηση για λογαριασμό της FMH σε συνεργασία με δημοσιογράφους του ειδικού τύπου.
Πέρασα ένα ευχάριστο μισάωρο με τον Π.Τ του gocar που δεν μου αρνήθηκε χαλαρό τσατ για τις εξελίξεις της αυτοκίνησης,ηλεκτρικών, απόψεις για μοντέλα αλλά και λίγη νοσταλγία από το παρελθόν. Δεν θα ξεχάσω την προτροπή του να κρατήσω το αμάξι μου μέχρι να αποθάνει ο highlander, μιας και είναι από τα ... τελευταία του είδους όπως πάει το πράμα..
-
Ωραία φώτο μάστορα!! Θα μου πείς τα κουτσομπολιά, δεν γλυτώνεις!!
-
Δεν γίνεται να ΜΑΣ πει τα κουτσομπολιά?
-
Αutobianchi A112 Elite, κερασί, σε κατάσταση αψόγου, χθες το πρωί στους Αγ. Θεόδωρους! Μπορεί να είχα και 20-25 χρόνια να δω κάτι ανάλογο.
Επίσης ένα σκασμό Σταρλετ XLi 1.0 και 1.3. Αυτά έβγαιναν μέχρι το 1989!
-
Fanis75 wrote:
Δεν γίνεται να ΜΑΣ πει τα κουτσομπολιά?
Συνοπτικά λοιπόν είπαμε αρκετά για ηλεκτρικά και phev. Στο μέλλον αναμένονται μεγάλες πτώσεις τιμών όσο εξελίσσονται και οι μπαταρίες. Στην παρούσα φάση τα προβλήματα που προκύπτουν από την ευκολία φόρτισης είναι ανυπέρβλητα. Κάτι που στάθηκε και δεν είχα δώσει σημασία είναι πόσο μειώνεται η αυτονομία όταν τα ζορίσεις. Έμαθα επίσης ότι θέλουν προσοχή γιατί είναι ισχυρά, αθόρυβα μαζεύουν χιλιόμετρα και σε συνδυασμό με το βάρος μπορούν να σε φέρουν σε δύσκολη θέση σε στροφή.
Πιάσαμε λίγο κουβέντα για σύγχρονα Suv, αρέσει πολύ το 2008 και μάλλον το έχω υποτιμήσει προσωπικά. Η αίσθηση μου ότι τα αμάξια είναι 'καλά' σήμερα επιβεβαιώθηκε μέσα από τη δυσκολία του να πεί θα διάλεγα το ένα από το άλλο και τελικά είναι πιο πολύ θέμα 'γούστου' η τελική επιλογή, you can't go wrong που λέμε και στο Αμέρικα.
Παρελθοντολαγνήσαμε κάμποσο και τελικά οι παλιοί πισταδόροι petrolheads ακόμα αναζητούν μεταχειρισμένα πισωκίνητα για να κάνουν την τρέλα τους χωρίς εξαιρέσεις.
Σε γενικές γραμμές αυτά, δε τρέχει κάτι που δεν συζητάμε ήδη σε αυτό το forum.
-
Δεν φωτογράφησα την πρώτη Taycan (για μένα τουλάχιστον, πέραν αυτής στη βιτρίνα της αντιπροσωπείας) αλλά ούτε και μια W204 C63 AMG coupe αφού πήγαινε στην νέα ΕΟ ενώ εγώ στην παλιά. Στο γυρισμό όμως:
S63 AMG...
Αλλά ιδου κατι πιο γήινο αλλά και πιο όμορφο:
Μegane RS...
-
Πιάσαμε λίγο κουβέντα για σύγχρονα Suv, αρέσει πολύ το 2008 και μάλλον το έχω υποτιμήσει προσωπικά.
Πολύ καλό αυτοκίνητο, αλλά η σχεδίασή του μου κάθεται...δεν το μπορώ με τίποτα! Όσο μου αρέσει το 3008, τόσο δεν μου αρέσει το 2008. Σαν υπερυψωμένο SW, πολύ στενό και με δυσανάλογα μεγάλη (και κάθετη μάσκα) και άσχημο πίσω μέρος.
-
Μερικές φορές τόσο τα γήινα όσο και τα ... 'εξωγήινα' είναι τόσο, μα τόσο, όμορφα!!!
-
Μιλωντας για 'εξωγηινα', μολις ειδα το πρωτο Honda e! Ανθρακι χρωματος και δε με απασχολησε καν το ιδιο το αυτοκινητο, αλλα το ποσο 'ξενο' δειχνει στους ελληνικους δρομους, περιτριγυρισμενο απο αυτοκινητα 10ετιας-20ετιας. Ομως οπως ειπαμε η Ελλαδα 'βιαζεται' να περασει στην ηλεκτρικη εποχη οποτε αργα η γρηγορα τα ηλεκτρικα (πατινια;) θα ειναι κανονικοτητα. Το εγγυαται αλλωστε η αγοραστικη δυναμη του μεσου Ελληνα, ε;;;
Κατα τα αλλα, επεσα σε ενα ωραιοτατο λευκο abarthακι με κοκκινες ριγες, φουλ φορτωμενο εξοπλιστικα. Μαλιστα ελειπαν τα πισω καθισματα με πολυ ομορφη μπαρα θολων πισω. Υπεροχο πραγματικα, αλλα no photo...
-
Μιλώντας για ηλεκτρικά, Fiat 500e και Mercedes EQC:
-
S3 sedan
-
Χτές ειδα πρώτη φορά Τέσλα με Ελληνικές πινακίδες στην Αγ. Παρασκευή. Δεν πρόλαβα να βγάλω φωτό.
-
Θυμάστε που σας έγραφα προ διμήνου ότι ο γείτονας παρήγγειλε Model 3 Performance; Χτες το παρέλαβε και το έφερε, περιττό να σας πω ότι πλημμύρισαν δύο υπόγεια στην περιοχή από τα σάλια μου. Βέβαια, είναι λίγο οξύμωρο να παραλαμβάνεις τέτοια αμαξάρα και λόγω καραντίνας, να μην μπορείς να το χαρείς.
Διαβάζω ότι έχουν παραλάβει κάμποσα Teslάκια και θα βλέπουμε όλο και περισσότερα το προσεχές διάστημα. Για του λόγου μου, αρκεί να βγω στο μπαλκόνι. Πάντως, θεωρώ ότι το Performance ήταν ακατάλληλη επιλογή για αυτά που θέλει ο γείτονας. Είναι 60+, δεν έτρεχε ποτέ, έπρεπε να πάρει το Long Range. Εμφανισιακά είναι ίδιο με εξαίρεση την πίσω αεροτομή, κοστίζει 7 χιλιάρικα λιγότερο, έχει μεγαλύτερη αυτονομία, πιο μαλακές αναρτήσεις, λιγότερο χαμηλοπρόφιλα λάστιχα. Γενικώς είναι επίσης πολύ γρήγορο (4,4' για το 0-100) και πιο ανθρώπινο για κάθε μέρα. Και σου μένουν κι ένα κάρο χρήματα. Τώρα έχει ένα υπερόπλο (3,2' για το 0-100) με απόλυτο στήσιμο, που δεν του χρειάζεται.
-
Είδα την Πέμπτη βράδυ μια νταλίκα να στρίβει από τον Κηφισό στην Π.Ράλλη αριστερά προς Νίκαια (Μάλλον χάθηκε )και είχε πάνω 2 Τεσλα , ένα μπεζ και ένα σκούρο μπλε ή μαύρο , δεν πρόλαβα να τα φωτογραφήσω!
-
Την ειχα δει εδω και καιρο αλλα δεν την ειχα προλαβει για φωτο. Τωρα ομως:
-
-
Στον Βόλο κυκλοφορεί επίσης ένα άσπρο Τέσλα.
Carspotting [#7]