-
Μπορεί να ήταν κι έλληνας!
Βλέπω στα βουλγάρικα τουτού ή είναι του ύψους ή του βάθους. Εδώ στον Βόλο τα δεύτερα πρώτα τα οδηγούν συχνότερα έλληνες...
-
Κάθε μέρα σχεδόν βλέπω Τέσλα , κυρίως άσπρου χρώματος με διαφορετικές πινακίδες . Τόσα πουλά έχει πουλήσει , ή οι ιδιοκτήτες κάνουν συνέχεια βόλτες , να δουν στα πόσα το καίει το δοχείο....
-
Και πολλά έχουν έρθει και είναι τσάμπα η μετακίνηση. Οπότε γιατί να μην κόβουν χιλιόμετρα αβέρτα;
-
Σήμερα είδα 1η φορά το ID.3 (λευκό) στο δρόμο (Μεσογείων, Αγ. Παρασκευή). Αρκετά όμορφο από κοντά, πολύ καλύτερο και από τις φωτογραφίες και από το Golf.
Κάθε μέρα σχεδόν βλέπω Τέσλα , κυρίως άσπρου χρώματος με διαφορετικές πινακίδες . Τόσα πουλά έχει πουλήσει , ή οι ιδιοκτήτες κάνουν συνέχεια βόλτες , να δουν στα πόσα το καίει το δοχείο....
Αφού έχουν πουληθεί περί τα 200 αυτοκίνητα...εεε λογικό να βλέπεις συχνά. Είναι συγκεκριμένου προφίλ και κατοικίας οι αγοραστές, άρα στο ΒΠ και ΝΠ έχει πολλά. Όποιος θέλει ηλεκτρικό, είναι η καλύτερη αγορά σε αυτά τα λεφτά, σήμερα που μιλάμε.
-
Είδα προχθές το Audi A7 είδα σήμερα και ένα Α8 το οποίο ανήκει στο στόλο της Europcar (το οποίο το έχω ξανα δει να κυκλοφορεί) αλλά είναι παλιό 10ετίας - και βάλε ίσως - αλλά έχει ακόμα ένα δέος και μια ομορφιά!!!
-
Μιλωντας για λιμουζινες:
Ομως μια ειναι η σωστη Πενβε:
Ξεραϊλα στα καθαροαιμα καινουργια coupe, ΑΛΛΑ:
Και τελος ιαπωνικη κακια:
-
Πλούσια τα ελέη, σε πρωινή βόλτα στον Λαιμό Βουλιαγμένης.
Λαμογίστικα Lamborghini Urus (πινακίδες ΔΟΚ) και GTR με προσωρινές πινακίδες.Μετά ψαρωτική πανέμορφη Supra. Δεν είχα ξαναδεί από κοντά. Στα περιοδικά μού φαινόταν φλύαρη, από κοντά είναι τούμπανη! Πολύ μου ήρεσε!
Επίσης, πρώτη μου φορά με Bentley τζιπ, την γκάζωνε κιόλας.
Είδα και πολλά ηλεκτρικά (Taycan, Tesla, i3 αλλά δε θέλω να με περάσετε για λιγούρι.
-
Φτωχογειτονιά dimsabas.. και εδω σε εμένα τα ίδια , είχε βγεί ο Μπάρμπα Δημήτρης και έπλενε το seat ibiza system **Porsche **και συζήταγε με κυρ.Διονύση γιατί η Corolla του 90? που έχει του κάνει νερά τελευταία
-
Καλά, δε μένουν όλοι γύρω-γύρω. Βόλτα ήρθαν οι άνθρωποι, Κυριακή πρωί, κατά τις 11:30-12. Στα της φτωχογειτονιάς, βγήκε ο παραδίπλα γείτονας (κάτοχος δύο BMW Σειράς 5, την Ε60 525 και την F10, 523) και έπιασε ψιλή κουβέντα με τον Teslaμαν. Έλεγε λοιπόν ο Μπεμβεδάκιας ότι θα δώσει την 5άρα (δεν ξέρω ποια από τις δύο) για να πάρει *ένα τέτοιο, για να γλιτώσω από τα έξοδα. Όχι της βενζίνης, αυτή δεν την υπολογίζω, αλλά για τις πάρα πολλές βλάβες. *Πρέπει να του έχει βγάλει το λάδι, αν και δεν έχουμε δει ποτέ να φορτώνεται σε γερανό.
-
Είμαστε μια ωραία παρέα σήμερα:
-
-
-
Καινούργια Cayenne με προσπέρασε σαν σταματημένο BOAK κι ας πήγαινα με 130. Το περίεργο? Διπλωματικές πινακίδες και χρώμα πράσινο του στρατού!!!
-
![]( yahtzee dice roller)maaseratimaaserati levante Q4
![]( yahtzee dice roller)
-
Sunbeam Rapier, έκδοση του 1967-'76 σε στενό της Αθήνας, συγγενές των πιο γνωστών σεντάν Hillman Hunter/Humber Sceptre.
Αγγλική εταιρεία που δεν υφίσταται πλέον εδώ και 40 χρόνια.
Μία από τις τελευταίες αντιπροσωπίες στην Ελλάδα ήταν στο εγκαταλελειμμένο/καταρρέον κτίριο ακριβώς πίσω από τη στάση του λεωφορείου στο Φιξ επί της Συγγρού -ρεύμα προς παραλία. Μέχρι πριν λίγα χρόνια υπήρχε ένα τέτοιο αυτοκίνητο μέσα στην έκθεση αυτή παρατημένο για δεκαετίες -άγνωστο αν ήταν απούλητο ή κάποιο μτχ. Αυτά από ..έγκυρο παλιό φορουμίτη
-
Sunbeam Rapier, έκδοση του 1967-'76 σε στενό της Αθήνας, συγγενές των πιο γνωστών σεντάν Hillman Hunter/Humber Sceptre.
Αγγλική εταιρεία που δεν υφίσταται πλέον εδώ και 40 χρόνια.
Μία από τις τελευταίες αντιπροσωπίες στην Ελλάδα ήταν στο εγκαταλελειμμένο/καταρρέον κτίριο ακριβώς πίσω από τη στάση του λεωφορείου στο Φιξ επί της Συγγρού -ρεύμα προς παραλία. Μέχρι πριν λίγα χρόνια υπήρχε ένα τέτοιο αυτοκίνητο μέσα στην έκθεση αυτή παρατημένο για δεκαετίες -άγνωστο αν ήταν απούλητο ή κάποιο μτχ. Αυτά από ..έγκυρο παλιό φορουμίτη
https://ourathens.blogspot.com/2014/04/blog-post_8214.html
Αυτή είναι η ιστορία του μαλλον...
-
-
Σοβαρα τώρα, ποσο ψώνιο και καγκουρας πρεπει να ειναι κάποιος για να φέρει στη Νάξο που πήγε για διακοπές ένα supercar 1000 ίππων.. Που θα το κυκλοφορήσει δηλαδή εκει; Στα πλακόστρωτα καλντερίμια που περνανε τα γαϊδούρια; Δηλαδή το έφερε μονο για να αράξει μπροστά στην καφετερία για μοστρα....
https://www.newsauto.gr/news/ellinas-pechtaras-me-iper-aftokinito-1-000-ippon/
-
Κουαντρα, ήρεμα το σκρολαρισμα:
-
Carspotting [#7]