-
Τέρας ....
-
#Thlipsic
βλέπω και εγώ κάθε μέρα ένα σκασμό σαβούρες για πρέσσα... fashion police το μπελά μου μέσα..
-
Χαχαχα...
Μιλάμε ότι είναι θλιβερό. -
Στην αρχή το βλέπω από τον καθρέπτη και λέω WTF δικέ μου αυτός έβαλε άσπρο φιλμ περιμετρικά σαν κορνίζα στο παρ-μπριζ και κόβω να το δω καλύτερα και βλέπω 2 ρόδες να προεξέχουν ... .
πόσα λεφτά να έχει σκάσει ? Φρεσκοβαμμένο σε λευκή πέρλα σαν της toyota - καινούρια ζαντολάστιχα , πλυμένο στην πένα ... τι να πώ -
Πολεμίστρα το παρμπρίζ!!!
Κακό το Kadett... -
Jaguar F-Type, δεν την είχα ξαναδει ζωντανά. Αρκετά διακριτική αλλά δε μου βγαζει "Τζαγκουαρ" χαρακτήρα (όπως και καμία καινουργια Τζαγκουαρ).
-
@alejandro said in Carspotting [#7]:
Jaguar F-Type, δεν την είχα ξαναδει ζωντανά. Αρκετά διακριτική αλλά δε μου βγαζει "Τζαγκουαρ" χαρακτήρα (όπως και καμία καινουργια Τζαγκουαρ).
Θα μπορούσε να ήταν το επόμενο Mazda RX.....
-
Χα! Οντως! Ειναι και αυτό το κόκκινο που το κανει να Μαζντιζει πιο πολύ.
Ανεβαίνοντας επάνω, είδα και μια Αλφα 4C λευκή. Μάλλον θα κατέβω πεζός κατω καποια στιγμή να δω τι καινούργιο υπάρχει... -
Αυτό το Kadett δηλαδή έχει περάσει ΚΤΕΟ;
-
Εννοείται , τουλάχιστον ο άνθρωπος το είχε στην πένα , άναβαν όλα τα φώτα και τα πορείας και τα στοπ -φλας , και απ'ότι είδες ήταν περιποιημένο . βλέπω κάτι βΡομά με κάτι διώροφα αγροτικά: ισόγειο για το εμπόρευμα και πατάρι για την οικογένεια , αυτά σίγουρα δεν περνάνε κτεο αλλά παίρνουν πιστοποιητικό ενεργειακής κλάσης .
-
Εντάξει λογικό να περάσει, δεν έχει και καμιά μετατροπή. Όσο για τις ευπαθείς ομάδες, αυτές έχουν bonus
-
Αυτά βλέπω βραδιάτικα και τα φωτογραφίζω και κάθομαι στο σπίτι το βράδυ με το "smuck my bits up -prodigy" και φαντάζομαι βόλτες ατελείωτες
-
-
-
@yem said in Carspotting [#7]:
Αυτά βλέπω βραδιάτικα και τα φωτογραφίζω και κάθομαι στο σπίτι το βράδυ με το "smuck my bits up -prodigy" και φαντάζομαι βόλτες ατελείωτες
Με τεράστια καθυστέρηση απλά να πω...
-
@dimsabas said in Carspotting [#7]:
Αυτό ήταν έξω από το ξενοδοχείο. Στην αρχή χάρηκα, μετά ξενέρωσα.
Χάζευα το φόρουμ και αντικρίζω αυτό...Τι είναι? Αποτυχημένη replica της jaguar mk2?
Αυτό είναι βεβήλωση ενός πανέμορφου αμαξιού!Ιδού το original!
-
Mitsuoka Viewt.
-
@realzeus said in Carspotting [#7]:
Mitsuoka Viewt.
Υπάρχει όντως!! Δεν το πιστεύω...
Είναι σαν να πειρανε το αμάξι που έστειλα και να το διασταυρωσαν με micra -
Αυτό έκαναν. Για την ακρίβεια προσάρμοσαν το σχέδιο της Mk2 στο Micra K11. Κυκλοφορούσε και στην Θεσσαλονίκη ένα τέτοιο, αλλά πρέπει να ήταν Ευρωπαϊκή μετατροπή γιατί ήταν λίγο διαφορετικό και αριστεροτίμονο.
-
@realzeus said in Carspotting [#7]:
Αυτό έκαναν. Για την ακρίβεια προσάρμοσαν το σχέδιο της Mk2 στο Micra K11. Κυκλοφορούσε και στην Θεσσαλονίκη ένα τέτοιο, αλλά πρέπει να ήταν Ευρωπαϊκή μετατροπή γιατί ήταν λίγο διαφορετικό και αριστεροτίμονο.
Απο'τι βλέπω αυτή η εταιρεία το κάνει και σε άλλα αυτοκίνητα αυτό που λες. Παίρνουν το σχέδιο ακριβών αμαξιών και το προσαρμόζουν σε αμάξια τα οποία μπορεί να αγοράσει ο μέσος οδηγός. Κάτι σαν replica ένα πράγμα αλλά όχι ακριβώς επειδή δεν προσπαθούν να το κάνουν ολόιδιο.
Carspotting [#7]