-
Λοιπόν Θοδωρή εθεάθη φωτοβολταϊκος κουραμπιές (λευκό tesla) στη Βούλα με ελληνικές πινακίδες. Αν και υπήρχε η άνεση για φωτό ο μεγάλος ξερατικος που μου προκάλεσε η εμφάνιση του δεν το επέτρεψε...
-
Λοιπόν Θοδωρή εθεάθη φωτοβολταϊκος κουραμπιές (λευκό tesla) στη Βούλα με ελληνικές πινακίδες. Αν και υπήρχε η άνεση για φωτό ο μεγάλος ξερατικος που μου προκάλεσε η εμφάνιση του δεν το επέτρεψε...
Μήπως ήταν με μαύρη οροφή και μαύρες ζάντες? Πήρε ένα τέτοια ένας φίλος μου, παλιός bmwδάκιας.
-
Έχμ, μάλλον ναι, πινακίδες ΧΕΗ αν θυμάμαι καλά.
-
Πέτυχα και εγω ενα Tesla S προχθες στη Βούλα, λευκό με ελληνικές - αλλά κόκκινες πινακίδες. Απορώ με την υπομονή των ανθρωπών αυτών για να το φορτίσουν. Θα έχουν και 2ο αμάξι σίγουρα.
-
Ηθικόν συμπέρασμα: ο εμετός τού ενός είναι ο θησαυρός τού αλλού.
-
Το 'ανησυχητικό' για παραδοσιακούς σαν και του λόγου μου είναι ότι δεν κάνει μόνο δολοφονικές επιταχύνσεις αλλά και χρόνους όπως βλέπω σε κάποια βίντεο και όλα αυτά σε κλάσμα της τιμής ενός supercar.
-
-
Στο θεό σας, Δομοκός τώρα:
Tesla...έμπαινε Τίτο, έμπαινε
-
Το ίδιο λογικά θα πετύχατε. Δεν το έχω δει οπότε δεν ξέρω τι πινακίδες έχει.
Πάντως ο φίλος μου που το πήρε δεν έχει θέμα φόρτισης, έχει σπίτι και στο γραφείο κλειστό πάρκινγκ και φορτιστή και ταξίδια δεν κάνει πάρα πολλά. Επίσης έχει και άλλα αυτοκίνητα, αλλά για οικογενειακό έχει το Τέσλα.
-
Το 'ανησυχητικό' για παραδοσιακούς σαν και του λόγου μου είναι ότι δεν κάνει μόνο δολοφονικές επιταχύνσεις αλλά και χρόνους όπως βλέπω σε κάποια βίντεο και όλα αυτά σε κλάσμα της τιμής ενός supercar.
Μετά από λίγο υπερθερμαίνει τις μπαταρίες του και μπαίνει σε safe mode. Πολύ μπροστά σε αυτόν τον τομέα η Taycan. Πάντως δεν κάνει δα και τέτοιους χρόνους...
-
Όντως η χαρά δεν κρατάει πολύ. 20-30 χρονακια τους πήρε να πάνε σε υποφερτα επίπεδα αυτονομίας, σειρά έχει η διάρκεια στις επιδόσεις, υπομονή...
Formula E στο Μονακό, άλλη χάραξη γιατί τους κακοφαινεται η ανηφορα μετά την Sainte-Devote...
-
Θυμάρι, Q8 50 TDI και leaseplan Θοδωρή...
-
Το 8 στο μοντέλο είναι επειδή θυμίζει καγκούρικη μετατροπή Α3 στο Αιγάλεω την δεκαετία του 80 ?
-
Υπήρχε το Α3 τη δεκαετία του '80;
-
Όχι '96+
-
Αυτό το φαναρτζιδικο βαζει τα 'ξεχωριστά' σε ένα συγκεκριμένο δικολωνο:
-
Ατσα το yaris...
-
Το είδα κι εγώ σε αυτό το χρωματικό συνδυασμό προχτές. Τόσο άθλιος ο συνδυασμός (αν ήταν σκούρο μπλε αντί για μαύρο, θα ήταν ταξί σαλονικιώτικο) που δεν μπόρεσα να τον ξεπεράσω και να κρίνω τη σχεδίαση!
-
ο κουραμπιες ήταν ο οδηγός ή το αμάξι?
-
johanndelta wrote:
ο κουραμπιες ήταν ο οδηγός ή το αμάξι?
Κι εσένα τι σε κόφτει ρε θείο ?
Carspotting [#7]