-
Πολύ πιο ωραία από κοντά, οι φωτογραφίες δεν δείχνουν το πραγματικό 3D σχήμα. Επίσης χάνει λόγω χρώματος.
-
Και χάνει πολύ...
-
Έγκλημα κατά του καλού γούστου να αγοράσεις τη Giulia σε μαύρο χρώμα που 'εξαφανίζει' όλες τις καμπύλες της. Θα έβαζες ποτέ μπούργκα στη Belucci;
-
Έγκλημα κατά του καλού γούστου να αγοράσεις τη Giulia σε μαύρο χρώμα που 'εξαφανίζει' όλες τις καμπύλες της. Θα έβαζες ποτέ μπούργκα στη Belucci;
+1.000!!!
Βασικά είναι 'έγκλημα' το μαύρο χρώμα γενικά σε όλα τα αυτοκίνητα (3 μαύρα είχα δυστυχώς)...αλλά περι ορέξεως.... -
-
-
Γιοχαν.....εχεις αυτην την αθλια οθονη του 308....
Λοιπον κανονισε οποτε μπορεσεις...
Ή αν θες να κρατησεις την αθλια οθονη....
-
Εγώ μπήκα μέσα να πάω την οικογένεια για Πρωτοχρονιά. Τώρα με βλέπω να ξαναμπαινω το καλοκαίρι που χρειάζεται αιρκοντισιο να μην ιδρώνει η βυζοχαραδρα μου, εκτός βεβαια αν πουληθεί ο Αγγλος πιο πριν, αλλά και αυτό να γινει με κόβω να ξαναρχίσω το κτελι ΔΕ-ΠΕ και να κατεβαίνω για Σ/Κ με το Ν/2 που θα πάρω μιας και ξανάρχισαν οι αγώνες ταχύτητας με δαυτα...
Δεν τα θελου αυτά τα μπλιμπλικια του Σατανά, anal-og driving μοοοονο...
( Πλακα πλάκα η autovalue είχε σε καλή τιμή οθονουλα ευρωπαϊκιά -σοουουρ-, αλλά τι να του εξηγήσω του ανθρώπου, ότι πηγαίνω ΔΕ-ΠΑ Αθηνα-Χαλκιδα με το ZR με Leda πέτρα, φουλ ελεύθερο και το βράδυ ειδικα που είναι άδειος ο παλιός δρόμος, 'καταλαβαίνετε τι θέλω να πω' ; )
Eν τω μεταξύ δε πρόλαβα να τραβήξω ταξί E-class στα Τρίκαλα που είχε μέσα του περισσότερα στολίδια απ' το μύλο των ξωτικών...
-
Mazda CX-3 κόκκινο στην εθνική οδό, στα Μέγαρα, πριν από 2 ώρες. Το γράφω, γιατί είναι το πρώτο Μάζντα εποχής Συγγελίδη που βλέπω στους δρόμους. Να τα εκατοστήσουν!
-
Είναι η μέρα σήμερα φαίνεται! Και εγώ είδα στις 20:00, απέναντι από τον Βλάχο στα Μελίσσια, ένα κόκκινο (τι άλλο!?!?) CX-30, το 1ο που βλέπω στον δρόμο!
-
Eγώ αντιθέτως, δεν έχω δει ακόμη ούτε mazda 2 !
-
Μόλις είδα και ένα Mazda CX-3 στο πάρκινγκ του κτηρίου που εργάζομαι, με πινακίδες Leasing, σε λευκό χρώμα.΄Χάνει πάρα πολύ σε λευκό, άλλο αυτοκίνητο! Μόνο σε μπλέ ή κόκκινο δείχνει τόσο ωραίο όσο είναι.
-
-
Τώρα τι δοκιμή είναι αυτή και ποιος την κάνει ανακοινώνοντάς το με αυτοκόλλητα κιόλας είναι ένα άλλο θέμα. Δεν έχω κάνει ποτέ δοκιμή με αυτοκόλλητο πάνω, είτε θα είναι μουλάρι και δε θα φαίνεται διαφορετικό από ένα οποιοδήποτε αυτοκίνητο παραγωγής είτε θα είναι φουλ καμουφλαρισμένο και συνήθως με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά από 3D printed πλαστικά κάτω από το καμουφλάζ οπότε δε φαίνεται ούτε η σιλουέτα ούτε τίποτα.
-
Έγραφε 'Forschungs- und Entwicklungsfahrt' που σημαίνει ο,τι έγραψα. Είχε στην οροφή 3 'καρούμπαλα', το μπροστινό φαίνεται καθαρά αν δεις.
Oι πινακίδες δεν ξεκινούσαν απο IN (Ingolstadt) αλλά από AB (Aschaffenburg). Περίεργα πράγματα...
-
Γι'αυτό είπα κι εγώ ότι δε νομίζω ότι είναι δοκιμή της Audi, αλλά κάποιου άλλου. Προμηθευτής ή πάροχος υπηρεσιών τηλεματικής κλπ.
-
-
-
Coupe κιόλας που νομίζω ότι είναι κάπως δυσεύρετα. Έβγαιναν και σε τελείως απλή εκδοση 1.6 ?
-
Όχι, μόνο το 'σωστό' στις εκδόσεις Type-R, 22B και P1.
Carspotting [#7]