-
Mε την τουρμπίνα που φοράει το 122 αν του βάλεις πρόγραμμα για 160 άλογα μέσα σε 100.000χλμ έχεις πληρώσει με το παραπάνω τη διαφορά για το αληθινό 160άρι
Όλα τα κακά του DS3 που ανέφερες τα έχει και η Mito και μάλιστα σε υπερθετικό βαρθμό
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Όλα τα κακά του DS3 που ανέφερες τα έχει και η Mito και μάλιστα σε υπερθετικό βαρθμό
τότε ίσως Χ και στη mito?
-
ζωντανή συμπεριφορά ,
η ευχαρίστηση ,
κάποια πρακτικότητα
αλλά και χαμηλή κατανάλωση .αν έγγραφες και
λίγους ρύπους
και καλοσχεδιασμένο τότε .....
Περιγράφεις την ΜΙΤΟ. -
Χαμηλή κατανάλωση η QV ; Από τα παραπάνω την χαμηλότερη κατανάλωση σε πραγματικές συνθήκες την έχει το rocco πιστεύω, θεορώντας οτι η DS3 καίει σαν ένα 207 Rallye. Όσο για την MiTo δε ξέρω τι κάνει η QV αλλά από γνωστό μου με 120άρα παραπονιέται συνεχώς για την κατανάλωση μιας και το χρησιμοποιεί και αρκετά στην πόλη
-
Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα πλαστικά πάρε mito.
Αν σε ενδιαφέρουν τα πλαστικά πάρε το αποστιρόκκο.
ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ CITROEN
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Χαμηλή κατανάλωση η QV ; Από τα παραπάνω την χαμηλότερη κατανάλωση σε πραγματικές συνθήκες την έχει το rocco πιστεύω, θεορώντας οτι η DS3 καίει σαν ένα 207 Rallye. Όσο για την MiTo δε ξέρω τι κάνει η QV αλλά από γνωστό μου με 120άρα παραπονιέται συνεχώς για την κατανάλωση μιας και το χρησιμοποιεί και αρκετά στην πόληΕχει την προ MA εκδοση....
-
Εγω βλεπω οτι στα λεφτα του σιροκο με τα 122 παιρνεις τη Τζουλιετα με τα 170. Γιατι οχι λοιπον???
Αυστηρα αναμεσα στα τρια θα επελεγα τη DS3 ως χρυση τομη, αν εχει ομως ο ανθρωπος οπωσδηποτε καποια απαιτηση οπως απολυτες επιδοσεις (= μιτο) η το πατημα του μικρομεσαιου (= σιροκο) ας μην την επιλεξει.
-
ειμαι μεταξυ Mito Και Scirocco αλλα μαλλον θα ψηφισω γερμανο....
-
για εμένα ds3 αν και γαλλικά μετά τα saxo , 106 για εμένα δεν υπάρχουν,άλλα το συγκεκριμένο με έχει εντυπωσιάσει ...
Ας αρχίσουμε με τα θετικά
- το πιο φτηνό απο τα 3 στις εκδόσεις τους
- cruise control στις εκδόσεις που έγραψες οταν τα αλλα δεν εχουν
- ΕΜΦΑΝΙΣΗ το πιο όμορφο από όλα και δυνατότητα να το διαμορφώσεις ΟΠΩΣ γουστάρεις...
- Καλύτερες επιδόσεις μικρότερη τιμή
- μικρότερο σε μήκος και βάρος και απο τα 3
τα πλήν
-
μικρότεροι χώροι αλλα δεν σε ενδιαφέρουν οι πολλόι χώροι οπότε δώρο άδωρο
-
μεγαλύτερη κατανάλωση
ds3
-
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
αποστιρόκκο.ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ CITROEN
Γιατι οχι Citroen?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
αποστιρόκκο.
ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ CITROEN
Γιατι οχι Citroen?
Γιατι ειναι ασχημο (η γνωμη του καθενος ειναι διαφορετικη )
-
Σε λένε techon1? Γιατι αν σε λένε να το διορθώσουμε το πρόβλημα
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Scirocco+1
και λαχανι χρωματακι και κινητο τατς σκριμ και λαμτομ και γκομενα με ξανθοελληνικο μαλλι!!!
-
Πάρε το γερμανικο με το εμετικο εσωτερικό...
Άκου ΕΚΕΙ ποιοτικό ... Βόλτα σπο σιρόκο κλαμπ γρήγορα... -
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
- ΕΜΦΑΝΙΣΗ το πιο όμορφο από όλα και δυνατότητα να το διαμορφώσεις ΟΠΩΣ γουστάρεις...
- Καλύτερες επιδόσεις μικρότερη τιμή
Η εμφάνιση είναι καθαρά υποκειμενική. Για μένα το DS3 είναι ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ το ασχημότερο από τα τρία.
Σε επιδόσεις, η QV μάλλον υπερέχει.
Αν το θέμα ήταν Scirocco 160 vs Mito QV vs DS3 THP, θα διάλεγα άνετα το VW. Με αυτή την ιπποδύναμη όμως χάνει κατά κράτος από την πολύ πιο εκρηκτική Mito QV που είναι η επιλογή μου τελικά ανάμεσα στα τρία της ψηφοφορίας. Όμως μου άρεσε πολύ η ιδέα του Ευθύμιου... Giulietta 170 στα λεφτά του Scirocco 122!!!
-
Κίτρινη Mito QV με ανθρακί δακτύλιους στα μάτια, εεεεε φώτα. Έφαγα ένα σκάλωμα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σε λένε techon1? Γιατι αν σε λένε να το διορθώσουμε το πρόβλημα -
Σιροκο ας την παλεψει να παρει το 160αρι εστω και χειροκινητο
-
Ψοροκο...
Αλφα μιτο gv και τα μυαλα στα μπλεντερ.Αν δεν αποφασισε ΗΔΗ τη μιτο για να κλεισει το τοπικο (ντροπη να συγκρινεται το διαμαντι με το ψοροκο) ας περασει καμια βολτα απ το σιροκο κλαμπ να γουσταρει..
-
edit mod
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΚΟΛΛΗΤΟ audipassion .