-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
μαλιστακανεις το παν για να υποστηριξεις την εταιρια σου.
ποια λίγο γύρο σου και μην επικεντρώνεται στον μικρόκοσμο σου...
Ξέρεις πόσο έχουν οι καθρέφτες με την σημαία της Αγγλίας στα μίνι ;;
Έχεις δει πολλά μίνι χωρίς σχεδιακια κλπ;;Εφόσον υπάρχει κόσμος που αγοράσει θα υπάρχει και κόσμος που πουλάει...
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
red, εσύ που είσαι μεγαλομέτοχος της Άλφα (όπως τουλάχιστον υποστηρίζει ο ιταλάκιας) θέλεις να με πάρεις για σχεδιαστή;κάπου θα σε βολεψουμε και εσένα...
Στην χειρότερη θα προπονεις την Γιουβέντους...
-
μα δεν δικαιολογω ουτε τις αλλες εταιριες φιλε μου τα ιδια σκατα ειναι οι περισσοτερες.
δεν θα αρνηθω ομως το γεγονος οτι η αλφα ρομεο εχει πανακριβα ανταλλακτικα με αμφιβολη ποιοτητα.
οι απαντησεις τυπου ειναι που μου γυρνανε τα μυαλα.ρε αντι να τους θαψεις τους υποστηριζεις και απο πανω;
με ποια λογικη;το τελευταιο που εγραψες το διορθωνω.
εφοσον υπαρχουν αγαθιαρηδες που αγοραζουν θα υπαρχουν και πονηροι που θα πουλανε.
το γραφω με καλες λεξεις να μην εχω προβληματα με την διαχειρηση.
-
'Ανταλλακτικα' ειναι τα αυτοκολλητα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
'Ανταλλακτικα' ειναι τα αυτοκολλητα;τι ειπες;
αμα σου χαλασει θα πας στην αντιπροσωποια και θα τους πεις αλλαχτε μου το αυτοκολλητο.
οταν παραλαβεις την αποδειξη θα δεις τι ειναι -
μα δεν δικαιολογω ουτε τις αλλες εταιριες φιλε μου τα ιδια σκατα ειναι οι περισσοτερες.
δεν θα αρνηθω ομως το γεγονος οτι η αλφα ρομεο εχει πανακριβα ανταλλακτικα με αμφιβολη ποιοτητα.
οι απαντησεις τυπου ειναι που μου γυρνανε τα μυαλα.ρε αντι να τους θαψεις τους υποστηριζεις και απο πανω;
με ποια λογικη;το τελευταιο που εγραψες το διορθωνω.
εφοσον υπαρχουν αγαθιαρηδες που αγοραζουν θα υπαρχουν και πονηροι που θα πουλανε.
το γραφω με καλες λεξεις να μην εχω προβληματα με την διαχειρηση.
ερώτηση κρίσης...;
Κουμουνιστης είσαι;;
-
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΚΟΛΛΗΤΟ audipassion .
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ερώτηση κρίσης...;
Κουμουνιστης είσαι;;
οχι κομμουνιστης
γερνω λιγο προς τα αριστερα
-
γερνω λιγο προς τα αριστερα
Να το κοιτάξεις...
Και ο σκύλος μου έγερνε... τελικά είχε πρόβλημα στο αριστερό αυτί...
-
.λογοκρισια
-
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΚΟΛΛΗΤΟ audipassion .'Εφυγε' στα αυτοκολλητα το θεμα ομως και χανεται η ουσια...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
'Εφυγε' στα αυτοκολλητα το θεμα ομως και χανεται η ουσια...
Ναι όντως...Δλδ ο,τι ο κολλητός αγόρασε αυτοκίνητο οπότε θα μπορούσαμε χαλαρά να το κλειδώσουμε. Έχεις ένα δίκιο
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ναι όντως...Δλδ ο,τι ο κολλητός αγόρασε αυτοκίνητο οπότε θα μπορούσαμε χαλαρά να το κλειδώσουμε. Έχεις ένα δίκιο
Γύρισα πίσω αλλά μάλλον μου ξέφυγε το post.Τι διάλεξε τελικά? (από περιέργεια ρωτάω )
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Γύρισα πίσω αλλά μάλλον μου ξέφυγε το post.Τι διάλεξε τελικά? (από περιέργεια ρωτάω )
Το DS3.
-
Το DS3.
καλοτάξιδο λοιπόν.
Ά ρε...ζηλεύω την καινουργίλα που μυρίζουν τα καινούρια αμάξια.
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Στη Λάρισσα πήγαμε αλλά από ότι ακούω είναι γενικό το κακό .Λάθος αντιπροσωπεία...έπρεπε να πάτε Τρίκαλα ή Καρδίτσα να δείτε διαφορά σε συμπεριφορά αλλά και προσφορές. Επειδή πρίν δώσω τα ζεστά μου χρηματάκια επικοινώνησα ή επισκέφθηκα όλες τις αντιπροσωπείες VW από Φλώρινα-Καστοριά μέχρι Λαμία είδα μεγάλες αποκλίσεις τόσο σε συμπεριφορά όσο και σε τιμές-προσφορές. Για να μην μιλήσω για χρεώσεις service.
Τουλάχιστον εγώ έμεινα καταευχαριστημένος σε πλήρη αντίθεση με την Λάρισα που μέχρι και κάτι κολπάκια έκαναν σε φίλους κατά την παράδοση του αυτοκινήτου με υποτίθεται εργοστασιακά έξτρα
Καλοτάξιδο το εργαλείο του φίλου σου.
-
Καλοτάξιδη η Γαλλίδα
-
...
Το DS3.Εύγε!
Δεν το έχω οδηγήσει ακόμη, όμως μια εσάνς από τις χάρες του 207 να έχει και !
Καλοτάξιδο!
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
**Καλοτάξιδη **η Γαλλίδανα αρχίσουμε από τώρα τις καφρίλες του στυλ 'όσο αντέξει'?
Sorry αλλά δεν κρατήθηκα.