-
Στη Λάρισσα πήγαμε αλλά από ότι ακούω είναι γενικό το κακό .
-
Κουστουμάκι φορούσατε?
Είχατε το μπλαζέ ύφος του 'επιτυχημένου' ?
Αν όχι ...που πάτε ρε?! -
Νομιζω οτι σε πλησιαζουν αναλογα με το αυτοκινητο που κοιτας. Το Γεναρη που κοιταζα το Polo, ηρθε αμεσως
Υποθετω οτι θεωρουν οτι οποιος παει να δει το Scirroco σημαινει οτι εχουν αποφασισει να το αγορασουν οποτε δεν μπαινουν σε λεπτομεριες
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Αν σκεφτείς οτι μια MIto έχει την ίδια αρχική τιμή με ένα GolfΦαντασου... Το γκολφ θα πρεπε να το δινουν σ αυτη την τιμη ΜΑΖΙ με ενα πολακι τουλαχιστον και καμια δεκαρια δωρα..Αν θελουμε να πλησιασουμε τη σχεση τιμη/αξια της μιτο κατι τετοιο ισχυει.. Απλα απο καπου πρεπει να βγαλουν και στην ΑΡ οποτε δωστου αυτοκολλητα με ιστορια κι οχι με τσαι..
-
Καλοτάξιδο το DS3 λοιπόν. Αναμένουμε φωτογραφίες
-
Καλα μας κανουν στις εκθεσεις της vw.. που εχουμε κανει τη vw ψευτοπριμιουμ...
-
Thank's παιδιά νομίζω ότι έκανε την καλύτερη επιλογή με πολύ καλή τιμή και φούλ εξοπλισμό , βέβαια θα περιμένει ένα 2μηνο αλλά αυτό είναι το λιγότερο , για την απαράδεκτη vw τώρα τι να πώ εγώ δν πρόκειτε να ξαναπάω σε εκθεσή τους αν δεν αρχίσουν εκπτώσεις κλπ θα γυρίσει ο τροχός .
-
Μιας και πιάσαμε τα τεστ ντριβε ...
Σήμερα πήγα με φίλο μου να οδηγήσουμε το πόλο 1.2...
Φυσικά και δεν υπήρχε αυτοκίνητο δοκιμής...
Οδηγησαμε το tsi 1.2...Ο πωλητής ήταν ευγενεστατος και εξυπηρετικος ... Έκατσε ώρα μαζί μας και έψαχνε τιμές λεπτομεριες κλπ...
Γενικά , δεν ξέρω τι τουσ κάνετε... Εμένα συνήθως μου φέρονται άψογα...
Στο καπάκι δίπλα στην Audi για τεστ ντριβε το a3 cabrio 1.2 tsi...
Και ΕΚΕΙ μια Απο τα ίδια...
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Στη Λάρισσα πήγαμε αλλά από ότι ακούω είναι γενικό το κακό .κ εγω απο λαρισα ειμαι,πηγαμε διπλα στην audi με τον πατερα μου για το α4.ο τυπος μας κοιτουσε απο το γραφειο του και οταν ηρθε να μας εξυπηρετησει ουτε εκανε λογο για εκδοσεις κλπ..ειπε αυτο εδω εχουμε στα 30.000...τι να το κανω τετοιο premium.προτιμω να μπαινω στην ford και στην opel και να βλεπω πωλητες που εχουν ορεξη να μ βοηθησουν παρα audi,vw που νομιζουν πως μας κανουν χαρη να παρουν τα χρηματα μας
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Μιας και πιάσαμε τα τεστ ντριβε ...Σήμερα πήγα με φίλο μου να οδηγήσουμε το πόλο 1.2...
Οδηγησαμε το tsi 1.2...Ο πωλητής ήταν ευγενεστατος και εξυπηρετικος ... Έκατσε ώρα μαζί μας και έψαχνε τιμές λεπτομεριες κλπ...
Είναι που είσαι κούκλος γι αυτό
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μιας και πιάσαμε τα τεστ ντριβε ...
Σήμερα πήγα με φίλο μου να οδηγήσουμε το πόλο 1.2...
Είναι που είσαι κούκλος γι αυτό
είναι που είμαι ΠΟΛΥ ευγενικός, και ακόμα και αρνητική διάθεση να έχει ο άλλος του δείχνω ότι αξίζει να αφιερώσει χρόνο να μου εξηγήσει ...
-
Μιας και πιάσαμε τα τεστ ντριβε ...Σήμερα πήγα με φίλο μου να οδηγήσουμε το πόλο 1.2...
Στον Γρατσια πηγες?
Αν πηγες εκει, ειναι πολυ εξυπηρετικοι, τουλαχιστον ο πωλητης της vw που ασχοληθηκε μαζι μου για το Scirocco, μονο φαγητο δεν παρηγγειλε απ' εξω να κερασει...
Test drive με scirocco 160 υπηρχε σε σχετικα μικρη διαδρομη, αλλα ΚΑΝΕΝΑΣ περιορισμος, μου ελεγε, 'δωστου να καταλαβει, μην το φοβασαι'...
Στην καρεντα αντιστοιχα στο Mall, υπηρχε ενα σχετικο υφακι, βεβαια, αν εισαι ΠΟΛΥ σοβαρος και σωστα ενημερωμενος, τους το κοβεις μαχαιρι , αλλα οντως η εξυπηρετηση τους γενικοτερα δεν ηταν και η πιο θετικη σε σχεση με αλλους...@audipassion
καλοριζικο στον φιλο, , απλα αν θελει ετσι για να του φυγει οποιαδηποτε ιδεα
ή αν υπαρχει εστω καποιος μικρος ενδοιασμος σχετικα με την τελικη του επιλογη, υπαρχει test drive της Mito QV στην Λαμδα Μεταμορφωσης, και Scirocco 160 στον Γρατσια Αγ. Παρασκευης, αλλα και Παζαροπουλο Ν. Ιωνιας, απ' οσο γνωριζω... -
Που το κατάλαβες ρε γάτα ότι πήγα στον γκρασια;;
Είχε και τι σιρόκο r , όχι όμως για τεστ ντριβε....
Το οδηγησες το α3 1,2??
όσο σβελτο είναι στο πόλο τόσο πνιγετε στο cabrio....
-
υπαρχουν ευγενικες αντιπροσωπειες δεν ειναι ολοι σκατα
και βεβαια πού θα πεσεις..
εμενα μου το επαιζε βαρυμπομπη ο τυπος στη citroen οταν του ζητησα τεστ drive
οταν με πηραν τηλεφωνο απο τα κεντρικα να με ρωτησουν πώς μου φανηκε η ολη εξυπηρετηση τα εχωσα, αλλα και τι εγινε.. αφου και η ιδια η κεντρικη αντιπροσωπεια ειναι γτπ..
-
Που το κατάλαβες ρε γάτα ότι πήγα στον γκρασια;;Είχε και τι σιρόκο r , όχι όμως για τεστ ντριβε....
Το οδηγησες το α3 1,2??
όσο σβελτο είναι στο πόλο τόσο πνιγετε στο cabrio....
Οταν ειχα παει για Test drive στο Scirocco δεν υπηρχε ο υπολοιπος 'στολος'
των Test drive, ο οποιος πραγματι ειναι εντυπωσιακος για Ελληνικη εκθεση...
Bασικα, ενα S5 και ενα R8 λοιπουν απο test drive...
Λογικο αυτο με τον 1.2tfsi αφου τα χωριζει και μισος τοννος περιπου...
Εδω φιλου μου A3 cabrio 1.8/160 που οδηγησα μου φανηκε σαν να ηταν Α3/122αρι...
Ειναι αρκετα βαρυ το Α3 Cabrio. Kατω απο το 1.8 δεν αξιζει, αλλα με τους προσφατους φορους-νταβατζηλικια, απο 26κ που ειχε βασικη τιμη, εχει παει 33κ περιπου και το 1.2 πλεον κανει οσο εκανε παλαιοτερα το 1800αρι. -
σχετικό-άσχετο αλλά το autocar έχει συγκριτικό ανάμεσα στα 2 από τα 3 οχήματα (mito 155ps VS DS3 TCE) που ψάχνει ο φίλος σου, αγαπητέ audipassion.
@audipassion
Αλήθεια...test drive έκανε ο φίλος σου?
Αν ναι, τι απόψεις αποκόμισε?ΥΓ:συνεχίζω να πιστεύω πάντως ότι η πιο ολοκληρωμένη επιλογή είναι το 'ροκκο' αλλά δεν δίνουμε όλοι βαρύτητα στα ίδια πράματα (όπως είναι λογικό).
-
ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΛΕΥΚΟ 290 ευρω
5HD ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΥΡΟ 290
5HE ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟ 2905HA ΠΛΕΥΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ QUADRIFOGLIO ΛΕΥΚΟ 290
5HB ΠΛΕΥΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ QUADRIFOGLIO ΜΑΥΡΟ 290
5HF ΠΛΕΥΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ QUADRIFOGLIO ΚΟΚΚΙΝΟ 290
(τα πλευρικα ειναι ζευγαρι?)και αλλα πολλα αυτοκολλητα..
ελεος...
Σε ανάγκασε κανείς να αγορασεις;;;
Τζαμπα πραμα δλδ
οχι δεν τον αναγκασε κανεις να παρει αλλα εχει το δικαιωμα να κρινει οταν βλεπει τετοιες τιμες για 3 αυτοκολλητα που στοιχιζουν περισσοτερο μιας τηλεωρασης 42 ιντσων που πηρε φιλαρακι μου προχθες στην αστεια τιμη των 750 ευρω.
ΕΛΕΟΣ
μαγκες ηρεμηστε και δειτε την πραγματικοτητα εκτος αν εχετε χρηματικο κερδος με το να υποστηριζετε μαρκες αυτοκινητων.
-
Τα αυτοκόλλητα αυτά δεν απευθύνονται σε εσένα...
Απευθύνονται στον κύρο που μπορεί να διαθέσει και τα δίπλα για να κάνει το αυτοκίνητο του μοναδικό και ξεχωριστό ... -
μαλιστα
κανεις το παν για να υποστηριξεις την εταιρια σου.
-
red, εσύ που είσαι μεγαλομέτοχος της Άλφα (όπως τουλάχιστον υποστηρίζει ο ιταλάκιας) θέλεις να με πάρεις για σχεδιαστή;
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΚΟΛΛΗΤΟ audipassion .