Το γράφει και στην ούγια
Δεν αρέσει το rc-z θέλει κάτι σχετικά πρακτικό βλέπω , ούτε το ρόκκο είναι παλιό πλέον και έχει μείνει μόνο 125άρης στα 1.4 και το Α3 δεν παίζει πολύ ακριβό 1.4 3θυρο χάτσμπακ 25κ , σειρά δύο έτσι και έτσι εναλλάκτικά το νέο μίνι που πρότεινα επίσης δεν τον ενθουσίασε , μπορεί να φταίω και γω δν τον αφήνω να καταλήξει κάπου του λέω να πάρει κάτι για το οποίο να 'ναι σίγουρος ότι το θέλει .
Latest posts made by audipassion
-
RE: Αναζήτηση σπορτίφ μικρομεσαίου ή κουπέ εώς 1800 κυβικά
-
giulietta υπάρχουν κάτι πολύ λίγα κομμάτια σε βενζίνη ( ασχολούνται με πετρέλαιο κυρίως ) χωρίς σπουδαία έκπτωση , δεν τον βλέπω ζεστό καλή g αλλά βλέπω ότι θέλει κάτι άλλο .
@ storm εγώ το pug το πηγαίνω στους υιούς ανδρικόπουλους εδώ στη λαμία , το νέο δίκτυο σφάζει 110 μια κλειδαριά .
-
Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τις απαντήσεις
@nonos καλή ιδέα το ds5 το είχα οδηγήσει το μικρό διάστημα που δούλεψα στη citroen πραγματικά αλλού , ceed και focus δεν αρέσουν προσπερνάμε όπως και το ακριβό στα 1400cc a3 .
@storm κάτι παρόμοιο οδηγεί τώρα το δικό μου s3 και βλέπω καταναλώσεις κάτι 13άρια
ωραίο το rc-z . -
Αναζήτηση σπορτίφ μικρομεσαίου ή κουπέ εώς 1800 κυβικά
Το αυτοκίνητο είναι για τον αδερφό μου που δυστυχώς έλιωσε την giuletta νύχτα με τις πρώτες βροχές βγήκε απ' το δρόμο έκατσε σε αρδρευτικό κανάλι παίρνοντας όλη τη δεξιά πλευρά παίρνοντας και σασί , πουλήθηκε όπως ήταν . Τώρα ψάχνει τον αντικαταστάτη , θέλει λοιπόν κάτι σβέλτο καλό οδηγικά ποιοτικό και οικονομικό σε χρήση βενζίνη πάντα με 10κ χιλ το χρόνο μάλλον δν αξίζει το ντήζελ με όριο βαριά τα 25κ και όχι μεταχειρισμένο που του πρότεινα , του άρεσει η κουπέ 4άρα αλλά φευ δεν βγαίνει οικονομικά σε δίλιτρο πρότεινα εναλλακτκά την 2 κουπέ αλλά δεν ενθουσιάστηκε και βλέπω ότι είναι και τρικύλινδρο το 1.5 218i το έχει οδηγήσει κανείς ; μετά υπάρχει και η cla ακριβότερη και βασική και αυτή 1.6 122 ίππους και χωρίς τα εντυπωσιακά αεροδυναμικά πακέτα και τροχούς amg . Τι από αυτά η κάτι παρόμοιο θα αγοράζατε ;
-
Το αυτοκίνητο είναι για τον αδερφό μου που δυστυχώς έλιωσε την giuletta νύχτα με τις πρώτες βροχές βγήκε απ' το δρόμο έκατσε σε αρδρευτικό κανάλι παίρνοντας όλη τη δεξιά πλευρά παίρνοντας και σασί , πουλήθηκε όπως ήταν . Τώρα ψάχνει τον αντικαταστάτη , θέλει λοιπόν κάτι σβέλτο καλό οδηγικά ποιοτικό και οικονομικό σε χρήση βενζίνη πάντα με 10κ χιλ το χρόνο μάλλον δν αξίζει το ντήζελ με όριο βαριά τα 25κ και όχι μεταχειρισμένο που του πρότεινα , του άρεσει η κουπέ 4άρα αλλά φευ δεν βγαίνει οικονομικά σε δίλιτρο πρότεινα εναλλακτκά την 2 κουπέ αλλά δεν ενθουσιάστηκε και βλέπω ότι είναι και τρικύλινδρο το 1.5 218i το έχει οδηγήσει κανείς ; μετά υπάρχει και η cla ακριβότερη και βασική και αυτή 1.6 122 ίππους και χωρίς τα εντυπωσιακά αεροδυναμικά πακέτα και τροχούς amg . Τι από αυτά η κάτι παρόμοιο θα αγοράζατε ;
-
Αγορά αυτοκινήτου για ταξί
Για να ακούσω τις γνώμες του φόρουμ , είρθε μια άδεια στα χέρια μου αλλά δν υπάρχει αμάξι κάθε άποψη δεκτή ειδικά δε των επαγγελματιών .
-
RE: Αγορά αυτοκινήτου για ταξί
Για να ακούσω τις γνώμες του φόρουμ , είρθε μια άδεια στα χέρια μου αλλά δν υπάρχει αμάξι κάθε άποψη δεκτή ειδικά δε των επαγγελματιών .
-
RE: Αγορα Audi A5 coupe 1.8 160
Με τις τιμές που βλέπω βέβαια θα έπερνα αυτό http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5947146/
και με τα ρέστα θα πλήρωνα τέλη και τα σχετικά -
RE: Αγορα Audi A5 coupe 1.8 160
Τπτ σοβαρό το μοτέρ ξεκίνησε με 170 hp μετά 160 και μετά ξανά 170 σαφώς προτιμότερο το τελευταίο ( ελαφρώς χαμηλότερη κατανάλωση ) κάποια είχαν θέμα με πολλαπλασιαστές λογικά θα είναι αλλαγμένοι αν το αυτοκίνητο που κοιτάς έχει αρκετά χλμ , παράπονο από αυτής της γενιάς audi έχω ακούσει όσον αφορά δισκόπλακες τακάκια και ελαστικούς συνδέσμους ανάρτησης που τέλείωσαν νωρίς καλό είναι να τα έχει αλλάξει ο προηγούμενος ή να τα διαπραγματευτείς , εισαγωγής δεν υπάρχουν πολλά τα οποία θα τα αποφύγεις για τους γνωστούς λόγους όπως θα αποφύγεις και αυτά με τους μεγάλους τροχούς .