-
Ποιος χεστηκε για την €βυζιον;Ο κόσμος χάνεται και το νινι χτενίζεται!!!
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Ποιος χεστηκε για την €βυζιον;Ο κόσμος χάνεται και το νινι χτενίζεται!!!Όταν λές για το νινί, ποιον εννοείς; Τον 'νικητή' Måns Zelmerlöw, ή κάποιον άλλο;
-
**Πριν ανοίξουμε ένα νέο θέμα, ας πηγαίνουμε στην αναζήτηση μήπως υπάρχει ίδιο ή ανάλογο ... **
-
Ρε τα Γερμανα και τα Αυστριακα...........0 εις το πηλικον;;;;
Πολιτικες προεκτασεις το στημενο show;;;; -
Ο χρήστης EviaForever έγραψε:
Όταν λές για το νινί, ποιον εννοείς; Τον 'νικητή' Måns Zelmerlöw, ή κάποιον άλλο;
Εκφραση είναι,Στην Ευβοια δεν την εχετε;Εμεις στην Κορινθο την λεμε πάντως.
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Όταν λές για το νινί, ποιον εννοείς; Τον 'νικητή' Måns Zelmerlöw, ή κάποιον άλλο;
Εκφραση είναι,Στην Ευβοια δεν την εχετε;Εμεις στην Κορινθο την λεμε πάντως.
Όχι. Εμείς οι Ευβοιώτες δεν την έχουμε.
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Ποιος χεστηκε για την €βυζιον;Ο κόσμος χάνεται και το νινι χτενίζεται!!!Εσένα το ενα Σαββατοβραδο του Μάη κάθε χρόνο σε καίνε τα προβλήματα, θέματα και ζητήματα της χώρας και του κόσμου ε?!
Στάλθηκε από το SMO72HD μου
-
Tι έγινε, είδε κανείς γυροβίζιον;
Δεν έβλεπες, λένε, άντρα ούτε με κυάλι... -
https://www.gossip-tv.gr/media-tv/story/777936/marina-vernikou-den-epaikse-kapoion-rolo-to-onoma-tou-viktora-den-epilexthike-gi-afto
πινανε τσάι μαζι με τη υπερκομψη, μπηκε ο μικρος να ζητησει τα κλειδια της λαμπο, τον ειδε, νοστιμος ντεπιταντ ο πιτσιρικας, δικο μας παιδι, χορτασμενο οχι σαν τους βρωμιαρηδες με τα επιδοματα, να μην παει το παιδι και μια γιουροβιζιονε.... -
@gatoz said in Eurovision 2010, 2011 ,2012,2013, 2014, 2015:
https://www.gossip-tv.gr/media-tv/story/777936/marina-vernikou-den-epaikse-kapoion-rolo-to-onoma-tou-viktora-den-epilexthike-gi-afto
πινανε τσάι μαζι με τη υπερκομψη, μπηκε ο μικρος να ζητησει τα κλειδια της λαμπο, τον ειδε, νοστιμος ντεπιταντ ο πιτσιρικας, δικο μας παιδι, χορτασμενο οχι σαν τους βρωμιαρηδες με τα επιδοματα, να μην παει το παιδι και μια γιουροβιζιονε....Για να μπαίνεις στο gossip κάτι θέλεις κάτι ποθείς
σίγουρα οχι ο νόστιμος ντεπινταντ "Θού, Κύριε, φυλακήν τώ στόματι μου"
η Λάμπο χαλάει το ξέρεις το ξέρω
η Μαρίνα ; -
@monman2 said in Eurovision 2010, 2011 ,2012,2013, 2014, 2015:
@gatoz said in Eurovision 2010, 2011 ,2012,2013, 2014, 2015:
πινανε τσάι μαζι με τη υπερκομψη, μπηκε ο μικρος να ζητησει τα κλειδια της λαμπο, τον ειδε, νοστιμος ντεπιταντ ο πιτσιρικας, δικο μας παιδι, χορτασμενο οχι σαν τους βρωμιαρηδες με τα επιδοματα, να μην παει το παιδι και μια γιουροβιζιονε....Για να μπαίνεις στο gossip κάτι θέλεις κάτι ποθείς
σίγουρα οχι ο νόστιμος ντεπινταντ "Θού, Κύριε, φυλακήν τώ στόματι μου"
η Λάμπο χαλάει το ξέρεις το ξέρω
η Μαρίνα ;αχχχχχχ
θελω να με τιμωρησει γιατι ημουν αυθαδης -
2 0 2 4
Σε προηγούμενη συνάντηση του forum σχολιάσαμε το ταξί sierra που εμφανίζεται στο βιντεο κλιπ του τραγουδιού
Ζ Α Ρ Ι και τις επιρροές απο την ΜΙΑ και το bad girls που σκηνοθέτησε ο Romain Gavras ... προχωρημένα πράγματαΤο παρακάτω βίντεο τα συνοψίζει ωραία διεξοδικά και με μια ενδιαφέρουσα προοπτική ,δείτε το θα προκαλέσει συζήτηση
Youtube Video -
Μπήκα να το ποσταρω καθώς τυχαία το είδα χθες, είδα ότι το χες κάνει ήδη.
Σήμερα το ανακάλυψαν και οι εφημερίδες.
Είναι πολύ ωραία η ανάλυση και δείχνει πως η πιτσιρικαρία προχωράει μπροστά αναδομώντας τα συντρίμια της χώρας, έχει και μια αισιοδοξία.
Βέβαια για τις προηγούμενες γενιές αυτή είναι η πλήρης "αποτυχία", η επιβεβαίωση ότι πρόκειται για μια "και με τη βουλα" τριτοκοσμικη χώρα που οι κάτοικοι της απλά θα επιβιώνουν "όπως μπορούν" στο μέλλον. Αλλά ίσως καλύτερα που χάθηκαν οι ψευδαισθησεις μεγαλείου, "Ευρώπης" κλπ κλπ.
Και η επόμενη, αυτοκλητη, "Μερκούρη" πρέσβειρα της Ελλάδας, είναι ένα σκουρόχρωμο 1500% "ελληνικό" παιδί μετανάστη στη χώρα, φαίνεται πως αυτά θα είναι οι σημαντικές προσωπικότητες του μέλλοντος της. -
@piliourits said in Eurovision 2010, 2011 ,2012,2013, 2014, 2015:
...
Είναι πολύ ωραία η ανάλυση και δείχνει πως η πιτσιρικαρία προχωράει μπροστά αναδομώντας τα συντρίμια της χώρας, έχει και μια αισιοδοξία.Αμερικανική αισιοδοξία
-
Αν το "μπουμινγκ" σημαίνει ότι ετοιμάζεται να (ξανά)βαρέσει κανόνι σε λίγα χρόνια, έχουν δίκιο οι Αμερικάνοι.
Εσάς, η ζωή σας, μπούμινγκ του;
Διπλές φέτες το ζαμπόν στο τοστ;
Ο θερμοστάτης στο 22;
Γκ@υλάμαξα για να γουστάρετε, ή τίποτα σερνάμενα μπας και μείνουν ψιλά για τα διόδια;
Ταξίδια αβέρτα ή μόνο μέχρι το χωριό ζ μπλατέα;Τέλος πάντων, κι εγώ αν ήμουν Αμερικάνος κι ερχόταν οι νηστικοί της Ευρώπης ως τα καλύτερα πελατάκια, θα γραφα και χειρότερα...
Αλήθεια, το χρέος της ΝΔ έφτασε μισό δισεκατομμύριο ή ακόμα;
-
Της Ιταλίας. Καλό!
Γενικά η κοπέλα μου είναι άγνωστη, αλλά είναι αξιοθαύμαστο το μπρίο της καθώς μικροκαμωμένη όπως είναι γεμίζει μόνη της μια ολόκληρη σκηνή.
-
@lap said in Eurovision 2010, 2011 ,2012,2013, 2014, 2015:
Της Ιταλίας. Καλό!
Γενικά η κοπέλα μου είναι άγνωστη, αλλά είναι αξιοθαύμαστο το μπρίο της καθώς μικροκαμωμένη όπως είναι γεμίζει μόνη της μια ολόκληρη σκηνή.
Καλά ρε άπατρι εθνομηδενιστη, το Μαρινακι δε σ ' αρέσει...
Το MORROCANOIL πρώτη μούρη στους σπόνσορες, κανεις πως δεν το βλέπεις εε;
-
Αντε να τελιώνουμε με αυτή την αηδία της eurovision
Το τραγουδι μας είναι σουργελο και μια βλακεία και μιση. Οτι πρέπει δηλαδή για eurovision, θα πάει καλά και η συμπαθέστατη Μαρίνα.
αλλα κυριώς να γίνει να τελιώνουμε. Βαρέθηκα να ακούω για Eurovision και ζάρι γυρω μου
-
ξεχωριζεις ποιος ειναι αντρας γυναικα η καποιο απο τα 13 επισημα φυλα;
το πανυγηρακι των ευρωπεη
η ευκαιρεια να αφυπνιστει η ευρωπαικη νεολαια
ο χαζοχαρουμενος πολιτικος προβληματισμος και η μπιζνα
Τα δειχνουν και στους αραπηδες και θελουν ολοι οι νταβρατισμενοι να πηδηξουν στον ευρωπαικο παραδεισο. -
Το είχαν βάλει και το έβλεπαν η γυναίκα και τα παιδιά.
Όλοι οι ανώμαλοι, οι ατάλαντοι, οι ακαλαίσθητοι, το καρακιτσαριό και οι άμουσοι, πρέπει να έχουν μαζευτεί σε αυτόν το διαγωνισμό.
Σαβούρα και αθλιότητα σε φαντασμαγορικό περιτύλιγμα.
Eurovision 2010, 2011 ,2012,2013, 2014, 2015