-
Περισσότερα θα πληρώσει ρεεεεεε!!
Είπαμε να δώσουμε λύση όχι να το γ,,,,,,,με το παιδί!!!! .....Άσε που πάλι υπερτερεί σε γκόμενες και καφέ μόστρα το μοτο!!! -
Αλάνια δεν παίρνω ένα αυτοκίνητο για μόστρα η γκομενες κλπ απλά είμαι λάτρεις του ωραίου δεν μαρεσουν ούτε τα πολλά γκάζια... πάντα όταν κάτι μου έκανε μεγάλη εντύπωση και σαφώς ήταν κοντά στα μέτρα μου και όχι κάτι εξωφρενικό αλλά κάτι εφικτό από οικονομικής απόψεως έβρισκα τον τρόπο να το κάνω δικό μου αλλά με δικά μου αρχιδια. Έμαθα στη ζωή μου να μην ζηλεύω τους άλλους που είχαν όμορφα αυτοκίνητα γκομενες κινητά κλπ ίσα ίσα έλεγα μπράβο και τους θαύμαζα και έλεγα από μέσα μου πως κάποια στιγμή θα το κάνω και γω η θα κάνω αυτό που μου αρέσει. Εργάζομαι από τα 15 μου όταν οι περισσότεροι φίλοι μου τότε κοιτούσαν την καλοπέραση με τα λεφτά των γονιών τους που κάποιοι ακόμα το κάνουν τώρα πλέον πολύ μου λένε πως είμαι τυχερός που ακόμα δουλεύω στην ίδια δουλειά ομως από τότε αλλά εγώ ποτέ δεν είδα τον εαυτό μου τυχερό απλά οι κοποι μου ανταμοιβονται τέλος πάντων. Το θέμα είναι πως αν δεν το κάνω τώρα στα 26 μου σχεδόν δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ αργότερα ίσως έρθει η οικογένεια όπως προείπε κάποιος άλλες υποχρεώσεις διαφορετικά σκεπτικα κλπ κλπ. Οπότε στο μυαλό μου είναι πως αν την Παρασκευή που θα είναι ο τελευταίος έλεγχος τα δεδομένα δείξουν μια θετική εικόνα ως προς τα λεγόμενα των 2 προηγουμενων ελέγχων και η συμπίεση είναι κοντά στο 7 όπως μου είπαν αρκετοί ειδικοί που συμβουλευτικα τότε λογικά θα προχωρήσω στην απόκτηση του
-
Να ξέρετε όλοι πως λαμβάνω πολύ σοβαρά όλες τις απόψεις και επίσης να ξέρετε πως έδωσα μεγάλη βάση σε όσα μου είπατε και γιαυτό το λόγο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει επισκεφτεί είδη 2 συνεργεία και τώρα πάμε στο τελευταίο το εξουσιοδοτημενο συνεργείο της mazda.... είμαι και θα είμαι πάρα πολύ επιφυλακτικος μέχρι την τελευταία στιγμή μου είπατε πληροφορίες που δεν γνώριζα και αν δεν ήσασταν εσείς μπορεί να είχα κάνει μεγάλο λάθος γιαυτό και σας ευχαριστώ ξεχωριστά τον καθένα για την γνώμη του
-
Μαριε αγορι μου κανε οτι εσυ πιστευεις οτι ειναι το καλυτερο για σενα. Αυτο εχει σημασια. Και το οτι πηρες πληροφοριες σημαινει οτι εμαθες πραγματα που θα σε βοηθησουν στην τελικη σου αποφαση η και στη τυχον χρηση του αυτοκινητου που θελεις.
Μακαρι να αξιζει και να γινει δικο σου. Αν εισαι και αγωνιστης στη δουλεια οπως λες θα το κρατησεις κιολας ωσπου να το βαρεθεις.
Αναμενουμε νεα σου! -
Συγχωνεύτηκαν τρία ίδια θέματα. Παρακαλώ συνεχίστε.
-
Αν η κατανάλωση ως κριτήριο επιλογής είναι ψηλά μεταξύ των πρώτων για τον υποψήφιο αγοραστή, τότε το αυτοκίνητο αυτό δεν κάνει... Αν το κριτήριο όμως είναι η αναζήτηση απόλυτου μηχανηματος σπορ οδήγησης το rx8 είναι άριστος εκπρόσωπος του είδους. Παλαιότερα το συγκεκριμένο ήταν επίσης η απόλυτη γκομενοπαγίδα.
-
Σε κάθε σημαντική αγορά χρειάζεται σύνεση. Όλοι μπορεί να θέλουμε μια porsche αλλά να μην μπορούμε να την πάρουμε ή και να την συντηρήσουμε. Τα κριτήρια για την επιλογή οχήματος είναι ασφαλώς διαφορετικά για τον καθένα. Αναφορικά με το οικονομικό σκέλος πάντως, εγώ είμαι της άποψης ότι το αυτοκίνητο που αγοράζεις πρέπει να κοστίζει τόσα χρήματα που να σου μένουν ακόμη πολλά ώστε να το συντηρείς χωρίς να έχεις οικονομικό πρόβλημα (για να μην γράψω την ακόμη πιο ακραία θέση μου ότι θα πρέπει να σου περισσεύουν τόσα ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορείς να αγοράσεις και 2ο ίδιο...). Αυτό εγώ θεωρώ ασφαλή οικονομική επιλογή. Οι 'παρακινδυνευμένες' πρακτικές έχουν οδηγήσει χιλιάδες στο είτε να χάσουν τα αυτοκίνητά τους από τις τράπεζες μετά από λίγο καιρό, είτε να τα σκοτώσουν για διφραγκοδίφραγκα, γιατί δεν είχαν να φάνε...
Όσα γράφω γράφονται χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας ούτε φυσικά μείωσης της προσωπικότητας κανενός...Απλά σαν συμβουλές γεμάτες αγάπη προς κάποιον νεότερο που - αν δεν το έχει κάνει ήδη - πρέπει να είναι προσεκτικός! -
+1000
-
Ο χρήστης Marios Ko έγραψε:
Να ξέρετε όλοι πως λαμβάνω πολύ σοβαρά όλες τις απόψεις και επίσης να ξέρετε πως έδωσα μεγάλη βάση σε όσα μου είπατε και γιαυτό το λόγο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει επισκεφτεί είδη 2 συνεργεία και τώρα πάμε στο τελευταίο το εξουσιοδοτημενο συνεργείο της mazda.... είμαι και θα είμαι πάρα πολύ επιφυλακτικος μέχρι την τελευταία στιγμή μου είπατε πληροφορίες που δεν γνώριζα και αν δεν ήσασταν εσείς μπορεί να είχα κάνει μεγάλο λάθος γιαυτό και σας ευχαριστώ ξεχωριστά τον καθένα για την γνώμη τουΑμα σου κολησει στο ματι ενα αμαξι ή ενα μηχανακι οτι και αν σου πουνε θα το παρεις. Ακομα και αν το σκεφτεσαι μηπως το ενα, ή το αλλο που μπορει να σου εχουν πει οτι βγαζει, την τελευταια στιγμη οπως θα το κοιτας θα το αγορασεις.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Να ξέρετε όλοι πως λαμβάνω πολύ σοβαρά όλες τις απόψεις και επίσης να ξέρετε πως έδωσα μεγάλη βάση σε όσα μου είπατε και γιαυτό το λόγο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει επισκεφτεί είδη 2 συνεργεία και τώρα πάμε στο τελευταίο το εξουσιοδοτημενο συνεργείο της mazda.... είμαι και θα είμαι πάρα πολύ επιφυλακτικος μέχρι την τελευταία στιγμή μου είπατε πληροφορίες που δεν γνώριζα και αν δεν ήσασταν εσείς μπορεί να είχα κάνει μεγάλο λάθος γιαυτό και σας ευχαριστώ ξεχωριστά τον καθένα για την γνώμη του
Αμα σου κολησει στο ματι ενα αμαξι ή ενα μηχανακι οτι και αν σου πουνε θα το παρεις. Ακομα και αν το σκεφτεσαι μηπως το ενα, ή το αλλο που μπορει να σου εχουν πει οτι βγαζει, την τελευταια στιγμη οπως θα το κοιτας θα το αγορασεις.
Μεγάλες αλήθειες...το ίδιο γίνεται και με τις...γυναίκες!! Εάν το φας το κόλλημα με το λάθος άτομο...τρως και τα μούτρα σου μετά και ας ξέρεις ότι δεν είναι για σένα! χαχα!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Μεγάλες αλήθειες...το ίδιο γίνεται και με τις...γυναίκες!! Εάν το φας το κόλλημα με το λάθος άτομο...τρως και τα μούτρα σου μετά και ας ξέρεις ότι δεν είναι για σένα! χαχα!
Σε κάθε σημαντική αγορά χρειάζεται σύνεση. Όλοι μπορεί να θέλουμε μια porsche αλλά να μην μπορούμε να την πάρουμε ή και να την συντηρήσουμε. Τα κριτήρια για την επιλογή οχήματος είναι ασφαλώς διαφορετικά για τον καθένα. Αναφορικά με το οικονομικό σκέλος πάντως, εγώ είμαι της άποψης ότι το αυτοκίνητο που αγοράζεις πρέπει να κοστίζει τόσα χρήματα που να σου μένουν ακόμη πολλά ώστε να το συντηρείς χωρίς να έχεις οικονομικό πρόβλημα (για να μην γράψω την ακόμη πιο ακραία θέση μου ότι θα πρέπει να σου περισσεύουν τόσα ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορείς να αγοράσεις και 2ο ίδιο...). Αυτό εγώ θεωρώ ασφαλή οικονομική επιλογή. Οι 'παρακινδυνευμένες' πρακτικές έχουν οδηγήσει χιλιάδες στο είτε να χάσουν τα αυτοκίνητά τους από τις τράπεζες μετά από λίγο καιρό, είτε να τα σκοτώσουν για διφραγκοδίφραγκα, γιατί δεν είχαν να φάνε...
Όσα γράφω γράφονται χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας ούτε φυσικά μείωσης της προσωπικότητας κανενός...Απλά σαν συμβουλές γεμάτες αγάπη προς κάποιον νεότερο που - αν δεν το έχει κάνει ήδη - πρέπει να είναι προσεκτικός!Emperor ζωγραφίζεις σήμερα
+1000 -
ναι! όλο βλακείες γράφω! χαχα!
-
Καλα τα λεει ο φιλος!!!
Γι αυτο βλεπω να το παιρνει το αμαξι ο ενδιαφερομενος!! -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Αμα σου κολησει στο ματι ενα αμαξι ή ενα μηχανακι οτι και αν σου πουνε θα το παρεις. Ακομα και αν το σκεφτεσαι μηπως το ενα, ή το αλλο που μπορει να σου εχουν πει οτι βγαζει, την τελευταια στιγμη οπως θα το κοιτας θα το αγορασεις.
Βασιλη εχεις τηλεπαθητικες ικανοτητες. Το ιδιο σκεφτομουν να γραψω. Εμεινα ομως στην σκεψη. Επι του γυναικειου, αν βγει σκαρτη η γυναικα σε πουλαει. Ενω αν βγει σκαρτο το αμαξι το πουλας.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Βασιλη εχεις τηλεπαθητικες ικανοτητες. Το ιδιο σκεφτομουν να γραψω. Εμεινα ομως στην σκεψη. Επι του γυναικειου, αν βγει σκαρτη η γυναικα σε πουλαει. Ενω αν βγει σκαρτο το αμαξι το πουλας.
Τώρα έγραψες εσύ!!
-
sbr έγραψες! χαχα!
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
ΘΕΟΣ, απλά ΘΕΟΣ
-
Σωστος ο Στηβ!!
-
Ο χρήστης Alexkid έγραψε:
Αδερφέ, μην το πάρεις.
Το ότι το θες για χρήση 'καφετέριας' και όχι για να χαρείς ο,τι έχει να σου προσφέρει ως σπορ κατασκευή, θα σε οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στο να το βαρεθείς και να ψάχνεις να το ξεφορτωθείς μετά την πρώτη 'καλή' επισκευή που θα σου ζητήσει.Δεν εξετάζω καν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του συγκεκριμένου, ούτε το ότι θέλεις ένα σπορ αυτοκίνητο (γιατί τέτοιο είναι έστω και αν έχει τέλη για 1300 και κάνει 3 χιλιάρικα) χωρίς να είσαι άνετος οικονομικά.
Θα πρότεινα να κοιτάξεις για κάτι άλλο, ένα Mx5 ή μια z3.
+AΠΕΙΡΟ σε ολα, εκτος ισως απο την τελευταια σειρα, καθοτι ο ερωτας ειναι πολυ συγκεκριμενος, απ' οτι αντιλαμβανομαι...
Οχι τοσο για τα περι συμπιεσης...Να μην το παρει, γιατι συμφωνα με τα λεγομενα του και εαν εχω καταλαβει καλα, τα οικονομικα του ειναι οριακα εως αδυναμα, οχι για να το αγορασει, αλλα για να το συντηρησει...
Αντιλαμβανομαι τον ερωτα...Καμποσοι σε αυτο το Forum εχουμε κατα καιρους ερωτευτει με καποιο/α αυτοκινητα ακομα και σε βαθμο ανυπερβλητης βλακειας...Αλλοι το πληρωσαν (με την κακη εννοια), σε αλλους εμεινε απωθημενο, αλλοι ωριμασαν, συμβιβαστηκαν, αλλαξαν προτεραιοτητες κ.ο.κ.
Στην παρουσα φαση, νομιζω οτι ο ενδιαφερομενος θα πληρωσει αρκετα πιο ακριβα τον ερωτα που θελει...Προσωπικα θα προτεινα να μαζεψει ως ενα ασφαλες 'μαξιλαρι', +2,000ευρω πανω απο την αξια ενος αξιολογου RX-8 (δεν εχω ψαχτει με το RX-8 ιδιαιτερα, απο τα περισσοτερα παντως που εχω διαβασει, 6,8 συμπιεση ακουγεται οριακη, ή πολυ κοντα στο να χρειαστει σχετικα συντομα ενα κοστοβορο rebuild κινητηρα...)
Επειτα, οπως ανεφεραν και αλλοι χρηστες να προχωρησει στην αποκτηση του, για ολους τους υπολοιπους 'σωστους' λογους, ηλικιας, λιγοτερων υποχρεωσεων, προσφατου(?) ερωτα κτλ, ωστε να του βγει οπως το φανταζεται, οπως το ονειρευεται, και οχι το αντιθετο, επειδη βιαστηκε μερικους μηνες(?) ή εκανε αρκετα πιο προχειρους υπολογισμους, σε σχεση με τις οικονομικες απαιτησεις συντηρησης αλλα και καλυψης τυχον βλαβων-ζημιων, μικρου εστω ατυχηματος...
Υπαρχουν καμποσα RX-8 εκει εξω. Σιγουρα οχι στα σχεδον 4κ ευρω, οπως το συγκεκριμενο, αλλα πιθανοτατα σε καλυτερη κατασταση για απροβληματιστη χρηση.
Οι σκεψεις τυπου 'αγοραζω την ευκαιρια, και προλαβαινω να την πουλησω συντομα, κανοντας την πλακα μου και πριν μου βγαλει κατι' εμπεριεχουν πολυ υψηλο ρισκο ακομα και για ανθρωπους που ασχολουνται πολλα χρονια ακομα και επαγγελαμτικα στον χωρο του μτχ αυτοκινητου... -
Το Rx-8 είναι καταπληκτικό αυτοκίνητο αλλά μέσα σε ένα-δυο χρόνια μπορεί η συντήρηση να στοιχισει όσο το κόστος αγοράς του.
Μόνο τα λάστιχά του κοστίζουν μια περιουσία.
Ο κινητήρας είναι απαιτητικός και αργά ή γρήγορα είναι βέβαιο ότι θα ζητήσει λεφτά. Όλα τα ανταλλακτικά του αυτοκινήτου overall είναι ακριβά και μια ζημιά σε ζωτικό μέρος μπορεί να στοιχίσει πολλά.
Η ενασχόληση που θέλει για βενζίνες-λάδια είναι no go για εμένα.
Αξίζει πολύ να αγοράσεις ένα αν θες πραγματικά σπορ αυτοκίνητο και δε θα σε πείραζε ακόμα κι ο μισθός σου να φύγει όλος σ αυτό που λέει ο λόγος. Κοστίζει λίγα για να το αποκτήσεις, αλλά θέλει commitment.
Αν το θες επειδή είναι μπάνικο, γίνεσαι σύντομα άλλος ένας τύπος με αγγελία στο car.grΧαρακτηριστικά πρώην συνάδελφος που το είχε για να πηγαινοέρχεται κάθε πρωί-απόγευμα στον Κηφισό, το ανέφερε σαν 'τρύπα στην τσέπη'
Mazda RX-8 μεταχειρισμένο - Η γνώμη σας?