Ο χρήστης Alexkid έγραψε:
Αδερφέ, μην το πάρεις.
Το ότι το θες για χρήση 'καφετέριας' και όχι για να χαρείς ο,τι έχει να σου προσφέρει ως σπορ κατασκευή, θα σε οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στο να το βαρεθείς και να ψάχνεις να το ξεφορτωθείς μετά την πρώτη 'καλή' επισκευή που θα σου ζητήσει.
Δεν εξετάζω καν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του συγκεκριμένου, ούτε το ότι θέλεις ένα σπορ αυτοκίνητο (γιατί τέτοιο είναι έστω και αν έχει τέλη για 1300 και κάνει 3 χιλιάρικα) χωρίς να είσαι άνετος οικονομικά.
Θα πρότεινα να κοιτάξεις για κάτι άλλο, ένα Mx5 ή μια z3.
+AΠΕΙΡΟ σε ολα, εκτος ισως απο την τελευταια σειρα, καθοτι ο ερωτας ειναι πολυ συγκεκριμενος, απ' οτι αντιλαμβανομαι...
Οχι τοσο για τα περι συμπιεσης...Να μην το παρει, γιατι συμφωνα με τα λεγομενα του και εαν εχω καταλαβει καλα, τα οικονομικα του ειναι οριακα εως αδυναμα, οχι για να το αγορασει, αλλα για να το συντηρησει...
Αντιλαμβανομαι τον ερωτα...Καμποσοι σε αυτο το Forum εχουμε κατα καιρους ερωτευτει με καποιο/α αυτοκινητα ακομα και σε βαθμο ανυπερβλητης βλακειας...Αλλοι το πληρωσαν (με την κακη εννοια), σε αλλους εμεινε απωθημενο, αλλοι ωριμασαν, συμβιβαστηκαν, αλλαξαν προτεραιοτητες κ.ο.κ.
Στην παρουσα φαση, νομιζω οτι ο ενδιαφερομενος θα πληρωσει αρκετα πιο ακριβα τον ερωτα που θελει...
Προσωπικα θα προτεινα να μαζεψει ως ενα ασφαλες 'μαξιλαρι', +2,000ευρω πανω απο την αξια ενος αξιολογου RX-8 (δεν εχω ψαχτει με το RX-8 ιδιαιτερα, απο τα περισσοτερα παντως που εχω διαβασει, 6,8 συμπιεση ακουγεται οριακη, ή πολυ κοντα στο να χρειαστει σχετικα συντομα ενα κοστοβορο rebuild κινητηρα...)
Επειτα, οπως ανεφεραν και αλλοι χρηστες να προχωρησει στην αποκτηση του, για ολους τους υπολοιπους 'σωστους' λογους, ηλικιας, λιγοτερων υποχρεωσεων, προσφατου(?) ερωτα κτλ, ωστε να του βγει οπως το φανταζεται, οπως το ονειρευεται, και οχι το αντιθετο, επειδη βιαστηκε μερικους μηνες(?) ή εκανε αρκετα πιο προχειρους υπολογισμους, σε σχεση με τις οικονομικες απαιτησεις συντηρησης αλλα και καλυψης τυχον βλαβων-ζημιων, μικρου εστω ατυχηματος...
Υπαρχουν καμποσα RX-8 εκει εξω. Σιγουρα οχι στα σχεδον 4κ ευρω, οπως το συγκεκριμενο, αλλα πιθανοτατα σε καλυτερη κατασταση για απροβληματιστη χρηση.
Οι σκεψεις τυπου 'αγοραζω την ευκαιρια, και προλαβαινω να την πουλησω συντομα, κανοντας την πλακα μου και πριν μου βγαλει κατι' εμπεριεχουν πολυ υψηλο ρισκο ακομα και για ανθρωπους που ασχολουνται πολλα χρονια ακομα και επαγγελαμτικα στον χωρο του μτχ αυτοκινητου...