-
Χωρίς να έχω παρακολουθήσει εξαρχής, προφανώς μιλάμε για 335 και πάνω έτσι?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Χωρίς να έχω παρακολουθήσει εξαρχής, προφανώς μιλάμε για 335 και πάνω έτσι?ναι ναι , για μιτριονι
-
A ok. Γιατί νόμιζα ότι χρησιμοποιούνται επί ματαίω όροι όπως drift και ανάποδια τιμόνια, αλλά προφανώς μιλάμε για συχνό επισκέπτη του Ring.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
A ok. Γιατί νόμιζα ότι χρησιμοποιούνται επί ματαίω όροι όπως drift και ανάποδια τιμόνια, αλλά προφανώς μιλάμε για συχνό επισκέπτη του Ring.ναι ναι, του ρινγκ...
της Κηφισίας
-
antonn, μην ξεχάσεις να πεις στον αντιπρόσωπο να σου βάλει την ενισχυμένη ντίζα στο γκάζι.
-
Νομιζω σε ολα τα ΜΥ 2014 και επειτα μπαινει η ενισχυμενη, αλλα καλο θα ηταν να το επιβεβαιωσει με τον αντιπροσωπο
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Νομιζω σε ολα τα ΜΥ 2014 και επειτα μπαινει η ενισχυμενη, αλλα καλο θα ηταν να το επιβεβαιωσει με τον αντιπροσωποαν θυμαμαι καλα στα 2014 μοδελα αλλα στο β εξαμηνο ειχαν ανακοινωσει την αλλαγη.Ο αντιπροσωπος οπως ειπες θα το ξερει καλυτερα.
-
Ας μας ενημερώσει όμως κι εμάς ο antonn αν δεν του κάνει κόπο να ξέρουμε.
Αυτό το θέμα έχει απασχολήσει πολλάκις το φόρουμ και καλό είναι να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή.
Η ενισχυμένη φαντάζομαι αντέχει όταν κάνεις ανάποδο τιμόνι, έτσι;
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Νομιζω σε ολα τα ΜΥ 2014 και επειτα μπαινει η ενισχυμενη, αλλα καλο θα ηταν να το επιβεβαιωσει με τον αντιπροσωπο
αν θυμαμαι καλα στα 2014 μοδελα αλλα στο β εξαμηνο ειχαν ανακοινωσει την αλλαγη.Ο αντιπροσωπος οπως ειπες θα το ξερει καλυτερα.
Ενα τηλεφωνο στον Σπανο θα μας λυσει την απορια, ισως ο αντιπροσωπος του antonn να μην το γνωριζει το θεμα.
-
Νομιζω σε ολα τα ΜΥ 2014 και επειτα μπαινει η ενισχυμενη, αλλα καλο θα ηταν να το επιβεβαιωσει με τον αντιπροσωποΣε άλλα υπάρχει η ενισχυμένη και σε άλλα η απλή.
Πρέπει να ανοίξεις το καπό.
Αν φαινεται η ντίζα είναι η ενισχυμένη.
Η απλή είναι κρυμένη από κάτω και δεν φαίνεται. -
αν θυμαμαι καλα στα 2014 μοδελα αλλα στο β εξαμηνο ειχαν ανακοινωσει την αλλαγη.Ο αντιπροσωπος οπως ειπες θα το ξερει καλυτερα.
Ενα τηλεφωνο στον Σπανο θα μας λυσει την απορια, ισως ο αντιπροσωπος του antonn να μην το γνωριζει το θεμα.
θα του ζητησουν αριθμο πλαισιου, πως θα ξερει το πλαισιο του ο antonn?
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Σε άλλα υπάρχει η ενισχυμένη και σε άλλα η απλή.
Πρέπει να ανοίξεις το καπό.
Αν φαινεται η ντίζα είναι η ενισχυμένη.
Η απλή είναι κρυμένη από κάτω και δεν φαίνεται.ρε συ Λεωνιδα,εαν το παραλαβει ειναι αργα.Το θεμα ειναι να προλαβει να το παραγγειλει.Απλα ειναι πανω στην αλλαγη απο α σε β εξαμηνο του 2014 τωρα που αγοραζει, για αυτο μπερδευει το θεμα λιγακι.
-
http://f30.bimmerpost.com/forums/showth ... ?t=1008378
-
Συγνωμη εκανα λάθος! από 2422 το αυτοματο κιβώτιο μου το αφηνει 2350. Μικρη φυσικά εκπτωση, εκ παραδρομής μπέρδεψα μια χιλιάδα! Ειναι λεει μονο 6% το κερδος στα εξτρα. Το συνολο όμως που στοιχίζει το αυτοκινητο το εγραψα σωστα.
Εμ γι αυτό με πηρατε στο δουλεμα. Σου λεει τι παλαβες εκπτωσεις
δε λες που στην αρχη που ειχα πιο σημαντικα ερωτήματα, δεν χάλασε η συζητηση... Ετσι βοηθήθηκα απίστευτα πολυ -
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Συγνωμη εκανα λάθος! από 2422 το αυτοματο κιβώτιο μου το αφηνει 2350. Μικρη φυσικά εκπτωση, εκ παραδρομής μπέρδεψα μια χιλιάδα! Ειναι λεει μονο 6% το κερδος στα εξτρα. Το συνολο όμως που στοιχίζει το αυτοκινητο το εγραψα σωστα.
δε λες που στην αρχη που ειχα πιο σημαντικα ερωτήματα, δεν χάλασε η συζητηση... Ετσι βοηθήθηκα απίστευτα πολυΛοιπόν, για σοβαρή απάντηση. Το αυτοκίνητο θα ξεκολλάει είτε με είτε χωρίς αυτόματο, ειδικά αν το επειδιώκεις συχνά κι αρχίσεις να τρώς τα λάστιχα. Ακόμα και χωρίς αναβάθμιση. Απαραίτητη προϋπόθεση να βγάλεις τα ηλεκτρονικά, που έχουν 2 ρυθμίσεις, μερική και ολική απενεργοποίηση. Στην μερική σε αφήνει ως ένα σημείο και αν νομίζει ότι πάει να σου φύγει σε μαζεύει. Ολική είσαι μόνος σου. Μη φανταστείς όμως καταστάσεις Tokyo Drift ότι και να πάρεις. Και επειδή τα άλογα δεν είναι πολλά, κι επειδή δεν έχει μπλοκέ διαφορικό, κι επειδή απ' ότι έχω καταλάβει δεν ξέρεις πώς.
-
antonn το Μ3 ποσο στο αφηνει ο Χαλκιδαιος??
περα απο τη πλακα και πανω σε αυτα που ειπε και ο KWSN_Men:
-αν δεν εισαι troll σταματα οτιδηποτε εχει να κανει με παραγγελειες, εξτρα και μλκς.
-Δωσε αξια στα 30 ιδρωμενα χιλιαρικα που ακουμπας και κανε το εξης καινοτομοtest drive στο αμαξι που θα αγορασεις σε αυτοματο και manual. test drive σε ολες τις συνθηκες και με τα κουμπακια DSC DTC on off κτλ, να πας σε αλανα και να κανεις πειράματα.
αν δε βρεις αμαξι test drive να πας να δωσεις 100-150€ και να νοικιασεις ενα για μια δυο μερες και να του πιεις το αιμα.
μετα καπακι ελα γραψε μας τι καταλαβες και αν σε κοβει το αυτοματο και ποση ωρα πηγες με τις μπαντες,εφυγες!!
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
δε λες που στην αρχη που ειχα πιο σημαντικα ερωτήματα, δεν χάλασε η συζητηση... Ετσι βοηθήθηκα απίστευτα πολυΛοιπόν, για σοβαρή απάντηση. Το αυτοκίνητο θα ξεκολλάει είτε με είτε χωρίς αυτόματο, ειδικά αν το επειδιώκεις συχνά κι αρχίσεις να τρώς τα λάστιχα. Ακόμα και χωρίς αναβάθμιση. Απαραίτητη προϋπόθεση να βγάλεις τα ηλεκτρονικά, που έχουν 2 ρυθμίσεις, μερική και ολική απενεργοποίηση. Στην μερική σε αφήνει ως ένα σημείο και αν νομίζει ότι πάει να σου φύγει σε μαζεύει. Ολική είσαι μόνος σου. Μη φανταστείς όμως καταστάσεις Tokyo Drift ότι και να πάρεις. Και επειδή τα άλογα δεν είναι πολλά, κι επειδή δεν έχει μπλοκέ διαφορικό, κι επειδή απ' ότι έχω καταλάβει δεν ξέρεις πώς.
τι του λες και εσυ....
στου χαντακ θες να τον στειλεις;
δεν βλεπεις τι γινεται;
-
Σταματήστε θα τον στείλετε τον Ποπολάρο σε ψυχιατρική κλινική!!!
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Σταματήστε θα τον στείλετε τον Ποπολάρο σε ψυχιατρική κλινική!!!Να του στείλω κάρτα μου.
-
Να τον δεσεις καλα ομως
BMW 3-Series 2012 - F30/F32