Nov 3, 2014, 12:56 PM

Πρώτη μου ανάρτηση στο site, θα πω κάτι αστείο που μου συνέβη σε έλεγχο που μου έγινε.
Είναι Σάββατο πρωί, Λάρισα, σε κεντρικό δρόμο, έχω πάει να πάρω τον γιο μου (13 ετών) από το ποδόσφαιρο και έχω ξεχάσει δίπλωμα ταυτόητες κλπ σε τσαντάκι που το έχω στο άλλο αυτοκίνητο. Πεντακόσια μέτρα πριν φτάσω στο σπίτι, μπλόκο τροχαίας, με σταματάνε, μου λένε τυπικός έλεγχος, άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια κλπ. Τους δίνω άδεια και ασφάλεια και συνειδητοποιώ ότι δεν έχω μαζί μου το δίπλωμα. Λέω στον αστυνομικό, 'το σπίτι μου είναι εδώ δίπλα, να πεταχτώ να σας το φέρω, μέχρι τότε κρατήστε τον γιο μου εδώ 'όμηρο'!!! Ο αστυνομικός αρχίζει και γελάει δυνατά, μου λέει 'ε όχι και να κρατήσουμε τον γιο όμηρο, να πάτε στο καλό' και έφυγα! Η αλήθεια πάντως είναι ότι μου έχουν τύχει όλα τα φρούτα, στους διάφορους ελέγχους. Απλά θυμάμαι αυτό σαν μια ευχάριστη και αστεία ανάμνηση.
Παρεπιμπτόντως, επειδή τον τελευταίο καιρό ζω στη Σαουδική Αραβία, οι έλεγχοι εδώ εναι ΠΟΛΎ συχνοί,αλλά εμένα με έχουν σταματήσει μόνο 1 φορά ,και μάλιστα όταν είδανε ελληνικό διαβατήριο χαμογελάσανε και μου κάνανε νόημα 'φύγε'! 'Κόβουν φάτσες' από ότι καταλαβαίνω και σταματάνε κυρίως άτομα από πακιστάν , ινδία κλπ..
Όσο για τον τρόπο οδγησης εδώ, μάλλον θα πρέπει να κάνω ανάρτηση στο σχετικό τοπικ, αλλά αυτό που νπόρω να πω είναι ότι εμείς οι Έλληνες μπροστά σε αυτούς εδώ, οδηγούμε σαν Γερμανοί!!!