Ο χρήστης nonos έγραψε:
απλα εχει ενα ελαφρυντικο μετα απο αυτο που της εκαναν.. Θα μπορουσε να εχει κρατησει μια πιο ηπια σταση ωστοσο..
για μένα δεν ξέρω τι λέει μπροστά από στις κάμερες (πέρα από το ποιό είναι το γενικότερο στυλάκι της), αλλά αν ήμουν στη θέση της και παρόλες τις όποιες εμπειρίες και γνώσεις μου και το όποιο επίπεδο μου, θα γινόμουν πυρ και μανία.
Λίγο είναι να σε πυροβολούν ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ απλώς και μόνο για να δείξουν κάποιοι ότι είναι ενάντια στην εξουσία?
Πρέπει να στείλουν κάποιους στα θημαράκια για να δείξουν αυτό που θέλουν?
Και δεν τα λέω όλα αυτά για να γίνω 'αντράκι' (που σε καμία περίπτωση δεν είμαι μάγκας κτλ), αλλά γιατί θα με έπνιγε το άδικο.
Όχι γιατί μου έτυχε εμένα και δεν έτυχε σε κάποιον άλλο αλλά γιατί αυτό που έκαναν ήταν ΑΝΑΝΔΡΟ.-
Και στο κάτω-κάτω οι αστυνομικοί είναι υπάλληλοι.Αν οι ανώτεροι κάνανε καλά τη δουλειά τους και δεν ήταν 'ωχ-αδερφακι-μου-ποιος-ασχολειται-εχω-και-πιο-σοβαρά-θέματα-να-ασχοληθώ', τότε θα ήταν και οι μπάτσοι τύπος και υπογραμμώς.Και σ'αυτό είμαι κάθετος.
Και οι ταρίφες στην πλειοψηφία τους είναι μαλάκες στην οδήγηση και ζώα και σταρχιδιστές λες και οι υπόλοιποι χρήστες του δρόμου έχουμε βγει για να πάμε απλώς βόλτα γιατί βαρεθήκαμε μέσα στη μονοτονία του σπιτιού μας, αλλά:
1)δεν είναι όλοι έτσι (όπως και οι αστυνομικοί)
2)δεν πρέπει να βγούμε μεα καραμπίνα και όποιον (μ@λ@κ@) ταρίφα βρίσκουμε, θα του 'παίζουμε' μία.
τέλος...
Απλά στη χώρα που ζούμε που όλα είναι χύμα, όσο κάνουμε τη δουλειά μας, όλα καλά...όταν μας τύχει το στραβό, η ανάποδη κτλ, τότε θυμόμαστε τους νόμους και την εξάντληση της αυστηρότητας του νόμου.