-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Να ρωτησω κατι τα οργανα εχουν το δικαιωμα οταν σε σταματανε να σου παρουν το κλειδι απο τη μιζα?Δε μιλαμε για καταδιωξη απλα λεω οταν σου κανει σημα ο αστυνομικος να σταματησεις και κανεις στην ακρη...στο κανουν αμα θεωρησουν οτι εισαι επικινδυνος για να φυγεις
ζηταδες εχω ακουσει να το κανουν σε μηχανες (σκανε υπουλα διπλα τους και τους τραβανε το κλειδι)
τωρα αν ειναι νομιμο ή οχι δεν ξερω λογικα οχι
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Να ρωτησω κατι τα οργανα εχουν το δικαιωμα οταν σε σταματανε να σου παρουν το κλειδι απο τη μιζα?Δε μιλαμε για καταδιωξη απλα λεω οταν σου κανει σημα ο αστυνομικος να σταματησεις και κανεις στην ακρη...
στο κανουν αμα θεωρησουν οτι εισαι επικινδυνος για να φυγεις
ζηταδες εχω ακουσει να το κανουν σε μηχανες (σκανε υπουλα διπλα τους και τους τραβανε το κλειδι)
Αρα αμα θες τους πας δικαστικα ετσι δεν ειναι?Δεν μπορει εμενα να μου ερθει ο κυριος Αστυνομος να μου ακουμπησει την ιδιοκτησια μου!
-
ρωτα τον kon τι μπορει να παει δικαστηριο και τι οχι
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Αρα αμα θες τους πας δικαστικα ετσι δεν ειναι?Δεν μπορει εμενα να μου ερθει ο κυριος Αστυνομος να μου ακουμπησει την ιδιοκτησια μου!
ρε...τι συζητάμε?
Πρέπει ο άλλος να είναι Ο έλουρος για να το κάνει αυτό σε αμάξι!
φαντάσου δηλαδή τη σκηνή:
Να μπει από το παράθυρο κι ενώ κάθεσαι στη θέση του οδηγού, να βάλει το χέρι του γύρω από το τιμόνι και τα χέρια σου (και το σώμα σου) και να γυρίσει το κλειδί και μετά να το βγάλει.
Εντάξει...δεν παίζει με την καμία.
Συν του ότι στα αυτόματα αμάξια, αν δεν έχεις το μοχλό στην θέση 'P', το κλειδί δεν γυρίζει τόσο ώστε να βγει. (το έχω δοκιμάσει καταλάθος και μετά παρατήρησα ότι μόνο στη θέση P επιτρέπει το αμάξι να βγει το κλειδί από τη μίζα )ΥΓ: σε μηχανή γίνεται πιο εύκολα βέβαια.
-
Σε μηχανή γίνεται εύκολα. Το έχουν κάνει σε γνωστό μου που δε σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών (όντας ανήλικος εκείνη την εποχή). Μετά από 3-4 λεπτά νόμιζε ότι είχε ξεφύγει και επαναπαύθηκε μέχρι που ένα χέρι εμφανίστηκε από το πουθενά, ενώ ήταν σταματημένος σε φανάρι, και πήρε το κλειδί από τη μίζα
-
Γι αυτο αντικλειδιστη τσεπουλα και αντε γεια..
Στο θεμα με τη νειδικη φρουρο επειδη ειχα δει και τους 'Πρωταγωνιστες' που την ειχαν συνεντεξη οταν ηταν στο νοσοκομειο απλα ετσι ειναι το στυλακι της..Κι εμενα μου εκανε μια καποια εντυπωση καποιες δηλωσεις στη συνεντευξη τη προχθεσινη απλα εχει ενα ελαφρυντικο μετα απο αυτο που της εκαναν.. Θα μπορουσε να εχει κρατησει μια πιο ηπια σταση ωστοσο.. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ναι ΟΚ, δεν ήταν στα 'καλά του καθουμένου'. Αστυνομικός εν υπηρεσία ήταν, θα έπρεπε να είναι προετοιμασμένη για όλα.
Ορίστε;;;;;
Μήπως είμαστε σε πόλεμο και δεν το ξέρουμε; Αν ήταν σε αποστολή, σε κάποια καταδίωξη, σε ληστεία, σε μπλόκο, έστω σε διαδήλωση, να το καταλάβω. Από πότε είναι φυσιολογικό σενάριο να δέχονται οι αστυνομικοί απρόκλητες δολοφονικές επιθέσεις στα τμήματα;
Like it or not, ναι είμαστε σε πόλεμο - μάλλον, ορθότερα, η ΕΛΑΣ είναι σε πόλεμο. Όταν τα λεωφορεία τους δέχονται επιθέσεις με εκρηκτικά ή αυτόματα όπλα, όταν άγνωστοι εισβάλουν στα αστυνομικά τμήματα και 'απαλλοτριώνουν' οπλισμό ή όταν πυροβολούν ειδικούς φρουρούς στη σκοπιά τους, η φρούρηση ενός αστυνομικού τμήματος ΕΙΝΑΙ επιχείρηση και όχι ευκαιρία για καμάκι και χαβαλέ. Δεν είναι φυσιολογικό σενάριο αλλά είναι αναμενόμενο και πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοιο.
Επίσης, αν έχουμε την απαίτηση οι αστυνομικοί να είναι έτοιμοι για όλα σε κάθε περίπτωση, ίσως δεν θα πρέπει να μας χαλάει όταν μας σταματάνε για έλεγχο με το δάχτυλο στην σκανδάλη.
Ναι, για μένα είναι αποδεκτό να με σταματάει με το δάχτυλο στη σκανδάλη, με την προϋπόθεση βέβαια ότι είναι σωστά εκπαιδευμένος και δεν θα πυροβολήσει εμένα ή ...το πόδι του καταλάθος.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
απλα εχει ενα ελαφρυντικο μετα απο αυτο που της εκαναν.. Θα μπορουσε να εχει κρατησει μια πιο ηπια σταση ωστοσο..για μένα δεν ξέρω τι λέει μπροστά από στις κάμερες (πέρα από το ποιό είναι το γενικότερο στυλάκι της), αλλά αν ήμουν στη θέση της και παρόλες τις όποιες εμπειρίες και γνώσεις μου και το όποιο επίπεδο μου, θα γινόμουν πυρ και μανία.
Λίγο είναι να σε πυροβολούν ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ απλώς και μόνο για να δείξουν κάποιοι ότι είναι ενάντια στην εξουσία?
Πρέπει να στείλουν κάποιους στα θημαράκια για να δείξουν αυτό που θέλουν?Και δεν τα λέω όλα αυτά για να γίνω 'αντράκι' (που σε καμία περίπτωση δεν είμαι μάγκας κτλ), αλλά γιατί θα με έπνιγε το άδικο.
Όχι γιατί μου έτυχε εμένα και δεν έτυχε σε κάποιον άλλο αλλά γιατί αυτό που έκαναν ήταν ΑΝΑΝΔΡΟ.-
Και στο κάτω-κάτω οι αστυνομικοί είναι υπάλληλοι.Αν οι ανώτεροι κάνανε καλά τη δουλειά τους και δεν ήταν 'ωχ-αδερφακι-μου-ποιος-ασχολειται-εχω-και-πιο-σοβαρά-θέματα-να-ασχοληθώ', τότε θα ήταν και οι μπάτσοι τύπος και υπογραμμώς.Και σ'αυτό είμαι κάθετος.Και οι ταρίφες στην πλειοψηφία τους είναι μαλάκες στην οδήγηση και ζώα και σταρχιδιστές λες και οι υπόλοιποι χρήστες του δρόμου έχουμε βγει για να πάμε απλώς βόλτα γιατί βαρεθήκαμε μέσα στη μονοτονία του σπιτιού μας, αλλά:
1)δεν είναι όλοι έτσι (όπως και οι αστυνομικοί)
2)δεν πρέπει να βγούμε μεα καραμπίνα και όποιον (μ@λ@κ@) ταρίφα βρίσκουμε, θα του 'παίζουμε' μία.τέλος...
Απλά στη χώρα που ζούμε που όλα είναι χύμα, όσο κάνουμε τη δουλειά μας, όλα καλά...όταν μας τύχει το στραβό, η ανάποδη κτλ, τότε θυμόμαστε τους νόμους και την εξάντληση της αυστηρότητας του νόμου. -
-
'σωστη εκπαιδευση' και 'το δαχτυλο στην σκανδαλη' δεν πανε μαζι. ΠΟΤΕ δεν εχουμε το δαχτυλο στην σκανδαλη, οταν εκπυρσοκροτει κατι κατα λαθος (πραγματικα κατα λαθος, οχι 'ελληνικα κατα λαθος'...) 9/10 εχει γινει ετσι.
-
Σαφως κ απαιτω απο καποιον που κουβαλαει οπλο να εχει λιγο μυαλο στο κεφαλι του. Το ολο υφακι κ αυτα που ελεγε εδειχνε IQ ραδικιου κ προδιεθετε για πιο τσαμπα μαγκια κ απο αυτους που κουκουλωμενοι πυροβολανε...
Κ για να το κανω πιο λιανα, ανθρωπος που νομιμα κουβαλαει οπλο κ που αμα φαει κανεναν το πιθανοτατο ειναι να την γλυτωσει (Ελλαντα...), να δειχνει τοσο χαζος ΚΑΙ τσαμπα μαγκας, δεν μου καθεται καλα.
-
-
Για ολα τα αλλα περι Αστυνομιας δεν θα ηθελα να παρω θεση αλλα αυτη η κοπελιτσα, καλη της ωρα και καλη της αναρρωση, οντως φαινεται χαμηλωτατου επιπεδου ρε γαμωτο...Μα ειλικρινα τωρα, δεν φαινεται και ακουγεται εντελως ραδικι....?
-
Ο κ. Αρχηγός φταίει που την έβγαλε στο γυαλί... δεν υπήρχε λόγος για κάτι τέτοιο.
ΥΓ: Ο Kacey έχει δίκιο... το χέρι ΠΟΤΕ στην σκανδάλη παρά μόνο όταν αποφασίσουμε να ανοίξουμε πυρ - βασική εκπαίδευση Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Να ρωτησω κατι τα οργανα εχουν το δικαιωμα οταν σε σταματανε να σου παρουν το κλειδι απο τη μιζα?Δε μιλαμε για καταδιωξη απλα λεω οταν σου κανει σημα ο αστυνομικος να σταματησεις και κανεις στην ακρη...
Εχουν σταματησει 3 φιλους ετσι τα 90's. εναν τεταρτο απλα του κλωτσησαν την μηχανη και τον εριξαν κατω
-
ωχ ,καλα το διαβασα κιαυτο το τοπικ
μια χαρα ειναι το κοριτσακι μαγκες.
ειχε λιγο τρακ λογο δημοσιοτητας του θεματος ,εφαγε και τις σφαιρες που παραλιγο να της στοιχισουν την ζωη .κατι για χαμηλο δεικτη νοημοσυνης που διαβασα ενταξει,σκεφτητε αμα ησασταν στην θεση της μπροστα στην καμερα μπορει να μιλαγατε χειρωτερα.
-
Την ειδες στην τηλεοραση?
-
οχι την ειδα στο ραδιοφωνο
-
Άμα φάει άλλες δυο σφαίρες στο κεφάλι, μπορεί να τα πει καλύτερα. Θα έχει, όπως και να το κάνουμε, μια εμπειρία στο φακό.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εχουν σταματησει 3 φιλους ετσι τα 90's. εναν τεταρτο απλα του κλωτσησαν την μηχανη και τον εριξαν κατω
-
Όσο μεγαλύτερη είναι η ευθύνη κάποιου, τόσο πιο έξυπνος και εύστροφος πρέπει να είναι. Και οπλισμένοι αστυνομικοί σε δημόσιους χώρους έχουν τεράστια ευθύνη. Είναι απαράδεκτο να είναι τόσο χαμηλού επιπέδου. Έτσι απλά.
Αλλα βέβαια, στο Ελλάντα δεν θα είχαμε τόσα και τόσα αν μπορούσαμε και καταλαβαίναμε τέτοια απλά πράγματα.p.s: μην μπερδεύετε την δολοφονική πράξη των εγκληματιών, wannabe-επαναστατών, με το γεγονός ότι είχαμε άλλο ένα παράδειγμα του πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο των ανθρώπων που νομιμοποιούνται σ'αυτή τη χώρα να κουβαλάνε και να χρησιμοποιούν όπλα.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
άσε που σε αυτά τα επαγγέλματα (αστυνομία, στρατός κλπ) είναι καλύτερο οι υφιστάμενοι να είναι όσο πιο αμόρφωτοι και xαμηλού ΙQ γίνεται ώστε να ακολουθούν άνευ αντιλογίας τις διαταγές των ανωτέρων που υποτίθεται είναι υψηλής κατάρτισης και IQ.Όσο μεγαλύτερη είναι η ευθύνη κάποιου, τόσο πιο έξυπνος και εύστροφος πρέπει να είναι. Και οπλισμένοι αστυνομική σε δημόσιους χώρους έχουν τεράστια ευθύνη. Είναι απαράδεκτο να είναι τόσο χαμηλού επιπέδου. Έτσι απλά.
Αλλα βέβαια, στο Ελλάντα δεν θα είχαμε τόσα και τόσα αν μπορούσαμε και καταλαβαίναμε τέτοια απλά πράγματα.+πολλά...
-
Ίσα ίσα τη γλίτωσα τη κλήση σήμερα.
Μέχρι πριν από 30 λεπτά ήμουν σταθμευμένος στην Ασκληπιού, μεταξύ Ακαδημίας και Σολωνος.
Νύσταξα και τη κοπάνησα από εκεί που ήμουν, και πηγαίνοντας προς το αμάξι βλέπω στρουμφ να κόβει κλήσεις στα σταθμευμένα χαμηλά. Αρχίζω και τρέχω να προλάβω το δικό μου που ήταν στη μέση, και βλέπω το έτερο στρουμφ να κόβει κλήσεις στα ψηλά.
Ευτυχώς ξεκίνησαν από τις άκρες και γλίτωσα.
Ξεφτίλες φραγκοφονιάδες, βγήκαν παγανιά τα ζώα να συμπληρώσουν μπλοκάκια..
Στου Σάκη το μαγαζί όμως στην αρχή της Βουλιαγμένης δεν ξέρουν να πάνε, που κλείνουν μία και δύο λωρίδες τα παρκαρισμένα..
Η πιο κάτω, που τα παρατανε μέχρι τη Φιλολάου πάνω στα πεζοδρόμια.
Η Ασκληπιου τους ενόχλησε, που μέρα νύχτα έχει σταθμευμένα εκεί πέρα.
Πάω στοίχημα θα κόψουν κλήσεις και στον παράδρομο της Ακαδημίας, στις αφετηρίες των λεωφορείων, γιατί ΚΑΙ ΕΚΕΙ εμποδίζουν..
Όπως μου είχαν σηκώσει το αμάξι, γιατί στις 11.30 λέει εμπόδιζε το λεωφορείο να στρίψει από Σόλωνος στην Ιπποκράτους, άσχετο οτι το'χα προσέξει και το είχα βάλει πολύ πιο μετά από το ταχυδρομικό κουτί. Τσίμπα τα 120 ευρώ, πλήρωσε και το πάρκινγκ 10 ευρώ.
Και νομίζουν οτι δικαιολογούν τους μισθούς τους οι ξεφτίλες.
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4