-
Καλησπέρα φίλοι νεφελοπτωτιστές.
-
@kkostask said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Εδώ γνωστός μου είναι μέσα στο άγχος γιατί έχουν ενταθεί οι έλεγχοι και τα παιδιά του οδηγούν πάνω από 10 χρόνια ΧΩΡΙΣ να έχουν πάρει ποτέ δίπλωμα…..μου το είπε και σοκαρίστηκα…
δεν θα επρεπε να το πεις στην αστυνομια;
δεν βλεπω καποιον να το σχολιαζει
-
@wantone said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
@kkostask said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Εδώ γνωστός μου είναι μέσα στο άγχος γιατί έχουν ενταθεί οι έλεγχοι και τα παιδιά του οδηγούν πάνω από 10 χρόνια ΧΩΡΙΣ να έχουν πάρει ποτέ δίπλωμα…..μου το είπε και σοκαρίστηκα…
δεν θα επρεπε να το πεις στην αστυνομια;
δεν βλεπω καποιον να το σχολιαζει
Δεν το κρύβω ότι σε κάποια φάση το σκέφτηκα….αλλά ούτε ξέρω που μένουν, ούτε αριθμούς κυκλοφορίας, ούτε πως τους λένε…τι να κάνω, τον ντετέκτιβ?
-
ειναι γνωστος σου και δεν ξερεις το ονομα τους;
-
ειναι γνωστος σου και δεν ξερεις το ονομα τους;
Απλά γνωστός, έπρεπε να ξέρω περισσότερα? Δεν είναι κολλητός…
-
Αν ειναι να ενημερωνουμε την αστυνομια για ολες τις παραβασεις που ξερουμε ή βλεπουμε χρειαζομαστε 3 ζωες.
Αντε και τους εδωσες, προστασια η αστυνομια σε εσενα και την οικογενεια σου παρεχει? -
@ilias-a said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Αν ειναι να ενημερωνουμε την αστυνομια για ολες τις παραβασεις που ξερουμε ή βλεπουμε χρειαζομαστε 3 ζωες.
Αντε και τους εδωσες, προστασια η αστυνομια σε εσενα και την οικογενεια σου δινει?σε αλλες χωρες θα παρουν την αστυνομια αν απλα πας κονβου με αλλα 2 αμαξια, αν πεταξεις τσιγαρο εξω απο το αυτοκινητο και χιλια αλλα τοσα μικροπραγματα...
-
Αντε και τους εδωσες, προστασια η αστυνομια σε εσενα και την οικογενεια σου δινει?σε αλλες χωρες θα παρουν την αστυνομια αν απλα πας κονβου με αλλα 2 αμαξια, αν πεταξεις τσιγαρο εξω απο το αυτοκινητο και χιλια αλλα τοσα μικροπραγματα...
Δεν βρισκομαστε στις αλλες χωρες αλλα στην Ελλαδα.
Εσυ εχεις δωσει καποιον με κοκκινο, παρκαρισμα, αναποδη κινηση? -
Εσυ εχεις δωσει καποιον με κοκκινο, παρκαρισμα, αναποδη κινηση?το σκεφτομαι να δωσω ταξιτζιδες χωρις DPF
-
Εσυ εχεις δωσει καποιον με κοκκινο, παρκαρισμα, αναποδη κινηση?το σκεφτομαι να δωσω ταξιτζιδες χωρις DPF
Αντε να σε δουμε. Δεν το λεω απο αποψη μαγκιας, αλλα αν σκεφτεις τις πιθανες συνεπειες μπορει να αλλαξεις γνωμη.
-
Ελπιζω το μεσημεριανο σας γευμα να μην ειναι προπαγανδομακαροναδα.
Γενικα οι απολυτοι αριθμοι δεν φερουν καμια στατιστικη σημαντικοτητα.
Just sayiinnn -
@monman2 said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
α αυτοκίνητα τα είδατε ; 25-30 χρονών χωρίς esp και παθητική ασφάλεια του 20ου αιώνα
Το esp θα είχε αποτρέψει την σύγκρουση
και αντε και έγινε
η παθητική ασφάλεια στα αυτοκίνητα της τελευταίας δεκαετίας δεν θα μετέτρεπε το ατύχημα σε δυστύχημα.Αφηστε τα συστηματα, ο οδηγος ειναι υπευθυνος, ας μαθουν να οδηγουν αλλα τι λεω. Κατευθειαν στα συστηματα θα παμε. Το αμαξι ειναι αβουλο, το μονο ων με βουληση ειναι το διποδο που το οδηγαει. Κανενα αμαξι δεν φταει που εχασε τον ελεγχο, φταει ΠΑΝΤΑ ο οδηγος.
Στα χρονια που οδηγω, με διπλωμα και πριν εχω χασει πολλα αυτοκινητα πολλες φορες. Παντα εφταιγα εγω, ο οδηγος. Εκανα την αυτοκριτική μου (οπως κανω ακομα) και την επομενη φορα γινομουν καλυτερος. -
@w202-amg said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, όλοι μας έχουμε πιει και οδηγήσει ωστόσο μου είναι ΠΛΗΡΩΣ ακατανόητο για ποιον φουστη λόγο να πιεις πάνω από όσο μπορείς. Είτε έχει να κάνει με θέμα συμπεριφοράς είτε με θέμα οδήγησης. Αυτοί που γίνονται λιάρδα για μένα είναι ζ@@Α .
Ουτε μια φορα. Οδηγηση και αλκοολ δεν πανε μαζι εχω πεπερασμενες οδηγητικες ικανοτητες, δε θα τις κοψω στο μισο...Αλλες παρανομιες ισως να εχω κανει, αλλα αλκοολ nah never...
-
@antonakis said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
ο άλλος πήγαινε άνετος με τα όσα (κινητό, ποτό?)...
Το ποσοστό συμμετοχής κάθε παράγοντα στο τροχαίο αφορά τις ασφαλιστικές εταιρείες... Σίγουρα σε δρόμο που η αριστερή και η δεξιά λωρίδα είναι άδειες, δεν πάμε να πέσουμε σε αμάξι στη μεσαία (αν το έχουμε δει).Αυτο λεω και κλεινω, θα εκπλαγεις με το ποσοι οδηγοι δεν ξερουν που να κρατησουν το βλεμμα τους. Πανε με 140 και κοιτανε 50m μπροστα τους. Στριβουν και κοιτανε 2m ευθεια μπροστα τους και στριβουν το τιμονι σαν κολλημενο βηματικο μοτερ. Αυτα τα προβληματα δημιουργουνται απο easy go fast cars και μηδαμινη ουσιαστικη εκμάθηση τεχνικων οδηγησης.
Ο καλος οδηγος ειναι βελουδινος με τις εισοδους του...
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#