-
Στο ebay καινούργιο μπεκ το δίνουν ~180 ευρώ με μεταφορικά. Άρα κανα 150 να έχει εδώ και πολλά λέω.
-
Καλησπέρα, απλά χωρίς να έχω κάποιο συμφέρον απλά θα πω πως το συγκεκριμένο Ελιν πρατήριο που έβαλες στην Τούμπα είναι τοπ σε θέμα αξιοπιστίας, χρόνια γεμίζει εκεί οικογενειακό αυτοκίνητο, όπως επίσης και από φίλους και γείτονες δεν έχει υπάρξει ποτέ το παραμικρό.
Αν φταίει το καύσιμο κάπου αλλού στην έκαναν την δουλειά. Μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό ή έστω να είναι όσο γίνεται πιο ήπιο για την τσέπη σου.
-
Από τις σπάνιες περιπτώσεις που διαβάζω για πρόβλημα στο θέμα του Duster!
Χαρά στο κουράγιο σου πάντως που το ρίσκαρες και έκανες τόσα χιλιόμετρα με αυτό τον τρόπο. Πέρα από το άγχος για το αυτοκίνητο προφανώς είναι και επικίνδυνο να κινείσαι στην Εθνική Οδό με 60Kmh.Τις προάλλες εντωμεταξύ είχα πάει Φλώρινα και πρέπει να ομολογήσω ότι το μέρος είναι ο παράδεισος του Duster! Δύσκολα προφανώς μπορεί να βρει ο κάτοικος της Φλώρινας κάτι πιο ικανό για τα χιόνια σε αυτά τα λεφτά.
-
Σύντομη απάντηση:
Βλάβη εντοπίστηκε και επισκευάστηκε!
Αιτία:
Κομμένο καλώδιο σύριζα στο ακροδεκτάκι της φίσας του μπεκ του δεύτερου κυλίνδρου. -
φίλε dusterman, σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί το πήγες όπως το πήγες το αμάξι και δεν πήρες οδική. Με έχει πιάσει κ εμένα το ίδιο συναίσθημα του τύπου πήγαινε με σπίτι μου και ας πάρεις φωτιά στο τέλος και πολλά πολλά μπίπ. Ευτυχώς ήταν κάτι απλό αλλά συνάμα δύσκολο να πάει το μυαλό σου γτ συνήθως το μυαλό πάει στο χειρότερο.
Τώρα για όσους έχουν πρόβλημα με το start&stop πιθανόν και εγώ όταν παραλάβω(προσεχώς) googlara στα αγγλικά και μου έβγαλε μια συζήτηση για το duster και έναν τύπο που παρέθεσε κάποιους πιθανούς λόγους αιτίας του προβλήματος πέραν της μπαταρίας που έχει αναφερθεί ώς τώρα. Γ΄αυτό κάνω copy paste το post όπως το βρήκα. Δώστε προσοχή στην 4 η παράγραφο.
This may help you with the basics of Stop/Start...1.What is the Stop/Start System?
The Stop/Start System in your vehicle is designed to completely bring your engine to a stop when you’ve come to a temporary standstill (e.g. in heavy, slow moving traffic) & then it reactivates your engine when you are ready to get moving again.
In essence, it is designed to prevent unnecessary fuel consumption, exhaust emissions and noise during a journey, saving you money & helping to protect the environment.
- When will it activate?
Your Stop/Start system will only be activated when all the required parameters are met. The exact parameters can differ so please consult your owner manual for further reference.
You should be aware that your engine might restart when waiting at traffic lights, even before you have put your foot down on the clutch
- What happens if there is a problem with the System?
If there is a fault with the stop/start system on your vehicle, you will see a message stating ‘Stop/Start System Fault‘.
- Are there any circumstances where the System would not work/operate?
The Stop/Start System on your vehicle will not operate if:
•the engine coolant temp is low
•battery capacity is not at its optimum
•battery temperature is high or low
•power consumption is high
•the heated rear window is on
•the front defogger switch is onYou should however, still be able to operate your air conditioning when the Stop/Start is operating but again this may differ from vehicle to vehicle so consult the owner manual to be sure. Don’t worry if your system doesn’t always activate.
- Will the Stop/Start System work the same for every journey?
No. While the system will engage automatically at the start of every journey, it wont always operate exactly the same for every journey. See above for some examples of when it will not work.
- Can I turn off my Stop/Start System?
Yes, you can turn off the Stop/Start System on your vehicle if you want to. Please consult your owners manual for further reference.
-
Ο χρήστης Dusterman έγραψε:
Σύντομη απάντηση:Βλάβη εντοπίστηκε και επισκευάστηκε!
Αιτία:
Κομμένο καλώδιο σύριζα στο ακροδεκτάκι της φίσας του μπεκ του δεύτερου κυλίνδρου.Αυτοκίνητο είναι αυτό; Ούτε μια σοβαρή βλάβη δεν μπορεί να πάθει!
Τέλος καλό, όλα καλά!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Σύντομη απάντηση:
Βλάβη εντοπίστηκε και επισκευάστηκε!
Αιτία:
Κομμένο καλώδιο σύριζα στο ακροδεκτάκι της φίσας του μπεκ του δεύτερου κυλίνδρου.Αυτοκίνητο είναι αυτό; Ούτε μια σοβαρή βλάβη δεν μπορεί να πάθει! [emoji38]
Τέλος καλό, όλα καλά! [emoji106]
Μα καλά, πως κόπηκε και μάλιστα ΣΥΡΙΖΑ το καλώδιο; Να πω ότι ήταν μισό φθαρμένο από τον καιρό...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Dusterman έγραψε:
Σύντομη απάντηση:Βλάβη εντοπίστηκε και επισκευάστηκε!
Αιτία:
Κομμένο καλώδιο σύριζα στο ακροδεκτάκι της φίσας του μπεκ του δεύτερου κυλίνδρου. -
http://m.gocar.gr/news/feed/23097,Sthn_ ... ikh_p.html Ελλάδα η παγκοσμια παρουσίαση του νέου duster!!
-
Τι στο καλό. 2 μέρες είχα να μπω και γέμισαν 3-4 σελίδες. Μα τόσο δραστήριοι οι Dusterάδες;;;;;;; Λοιπόν αυτός ο dusterman με άγχωσε. Διάβαζα τη διαδρομή και αγχώθηκα κυριολεκτικά. Τέλος καλό όλα καλά οπότε συνέχισε να το απολαμβάνεις φίλε Dusterman.... Προσωπικά θα το είχα φορτώσει στην οδική από την πρώτη φορά. Και μια και μιλάμε για 'σοβαρές' ζημιές, ακούσετε και την δική μου. Προχτές πήγαινα στο χωριό και ξαφνικά μου ανάβει ένα πορτοκαλί λαμπάκι (. Ηταν πρωινες οι ώρες και σταμάτησα για να συμβουλευτώ΄το βιβλιαράκι τι απεικονίζει το εν λόγω εικονίδιο. Αφού είδα ότι ήταν για πίεση ελαστικού κατέβηκα και τσέκαρα τα λάστιχα. Ολα καλά. Ετσι συνέχισα τη διαδρομή μου και το απόγευμα στην επιστροφή σταμάτησα σε βενζινάδικο και τσέκαρα πιέσεις. 31 έβαλα σε όλα τα λάστιχα, άντε το ένα μπροστά να είχε λίγο κάτω από 31. Κι ενώ περίμενα να σβήσει το λαμπάκι, αυτό παρέμενε αναμμένο. Την επόμενη μέρα πηγαίνοντας για δουλέιά τα ξανατσέκαρα σε άλλο βενζινάδικο (μήπως και είχε κακή ένδειξη το μηχάνημα στην πρώτη Shell), αλλά και στο δεύτερο βενζινάδικο όλα καλά. Παρά ταύτα το λαμπάκι παραμένει αναμμένο Σκέφτομαι μήπως είναι θέμα το ότι δεν έχω ενεργοποιησει το Settp στο ταμπλό που είναι για τη ρύθμιση στην πίεση των ελαστικών. Είχα κακή εμπειρία από το προηγούμενο αμάξι (κάθε 3 και λίγο είχε ηχητική σήμανση και φωτεινό λαμπάκι που άναβε με το παραμικρό) κι έτσι είπα στο Duster να μην ασχοληθώ. Αν έχει κανείς καμιά ιδέα ας με διαφωτίσει, ειδάλλως από βδομάδα που θα πάω για το S&S θα το δω κι αυτό. Πέτρο εμένα δε με ειδοποίησαν αλλά θα πάρω αύριο κιόλας τηλ να κλείσω ραντεβού. Οταν έχεις νεότερα γράψε αναλυτικά. Αντε να δούμε αν θα λυθεί το θέμα κι αν ήταν μόνο αυτό τελικά.......... ΥΓ Στο νέο φόρουμ γράφτηκα ήδη και πόσταρα και 2 μνμ ΥΓ2 ακόμα κλαίω με το σχόλιο για αεροδυναμική ελέω άσπρου χρώματος...Να'σαι καλά Ρε Πετράν...
-
Συνάδελφοι, σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση και συγνώμη αν σας άγχωσα!
Τέλος καλό λοιπόν και όλα καλά!
Το καλωδιάκι κόπηκε πράγματι ανεξήγητα
Το πήγα τελικά στον μηχανικό να το βάλει στο τεστερ του το οποίο δεν έδειξε κάτι παραπάνω απ ότι ήδη ήξερα. Αρχίσαμε να το λύνουμε παρέα. Βγάλαμε τον παπά και αφαιρέσαμε το καπάκι που καλύπτει το πάνω μέρος του μοτέρ. Οπτικά δεν υπήρχε κάτι ύποπτο. 'Δεν έχω δει ποτέ τέτοιο μοτέρ να έχει χαλασμένο μπεκ' μου είπε ο μηχανικός. 'Ας ψεκάσουμε την φίσα και βλέπουμε...'Βγάλαμε την φίσα του δεύτερου μπεκ από δεξιά και την ψεκάσαμε. Οπτικά δεν υπήρχε κάτι παράξενο. Βάλαμε πρόχειρα τον παπά, το φτύσαμε, το σταυρώσαμε και βάλαμε μπρος. Ουπς! το μοτέρ πήρε άμεσα μπρος αλλά δούλευε πλέον με τρεις κυλίνδρους..
Βγάλαμε ξανά τον παπά και ο μηχανικός έβγαλε πάλι την φίσα. Αυτή την φορά του έμεινε το ένα από τα δύο καλώδια στο χέρι. Με το γνωστό εργαλείο (σαν πολύ ψιλό κατσαβιδάκι) αφαιρέσαμε το πιν ( θηλυκό ακροδεκτάκι) από την φίσα. Οι κλώνοι του χαλκού ήταν πρεσαρισμένοι στο ακροδεκτάκι αλλά είχαν κοπεί ακριβώς εκεί που τελειώνει το πρεσάρισμα. Αυτό, σε ένα κανονικά πρεσαρισμένο ακροδέκτη κόβεται δύσκολα με το χέρι. Πρέπει δηλαδή να το παιδέψεις αρκετά για να κοπεί. Κι ακόμα πιο δύσκολο είναι να το κόψεις με την μία τραβώντας το. Πως διάολο κόπηκε;Τελευταία φορά που ανοίχτηκε το συγκεκριμένο καπάκι ήταν πρίν δύο χρόνια και 30000 χλμ που είχα αλλάξει δύο προθερμαντήρες στον 2 και 3 κύλινδρο. Αλλά δεν είχα ακουμπήσει καν τις φίσες των μπεκ. Από τότε τα μπεκ δεν τα άγγιξε κανένας! Το πιθανότερο είναι το καλώδιο να ζορίστηκε και να τσάκισε στην φάση της συναρμολόγησης της φίσας στο εργοστάσιο. Και με τους κραδασμούς και τα χρόνια τελικά κόπηκε. Το κρατούσε στην θέση του το λαστιχάκι στεγανοποίησης που έχει αυτή η φίσα και έτσι έκανε μία στοιχειώδη επαφή. Η οποία όμως ανάλογα τους κραδασμούς του κινητήρα κάποτε χανόταν και το μοτέρ ρετάριζε. Όταν την έβγαλε ο μηχανικός η επαφή διακόπηκε εντελώς.
Ανοίξαμε τελικά το ακροδεκτάκι, γυμνώσαμε λίγο καλώδιο και το ξαναπρεσάραμε. Το βάλαμε στη φίσα, δέσαμε καπάκι και φιλτροκούτι, το ξαναφτύσαμε, το ξανασταυρώσαμε και πήρε μπρος με την μία. Το πήγα μία βόλτα και δούλεψε κανονικά!
Το μαμημένο, λες τέλος καλό όλα καλά αλλά είναι απαράδεκτο πρόβλημα! Όσο ασήμαντο είναι, τόσο σοβαρές συνέπειες μπορεί να έχει. Από κόπο και ταλαιπωρία μέχρι μεγάλο κόστος, αν δεν ξέρεις και σε πιάσουν κορόιδο. Ή ακόμα μπορεί να βρεθείς και με κανένα τρύπιο πιστόνι. Βλακώδες πρόβλημα όπως και τα καμμένα λαμπάκια στα χειριστήρια του καλοριφέρ ή στους διακόπτες...
Λοιπόν η φίσα που κουμπώνει στα μπεκ μας είναι αυτή:
https://www.ebay.co.uk/p/4-X-Genuine-Di ... 1465651830
Σκέφτομαι μήπως πρέπει να αγοράσω μία τετράδα και να ανακαλωδιώσω σχολαστικά τα μπεκ... -
Και αυτά είναι τα μπεκ μας:
https://www.google.gr/search?q=82009030 ... LiYchBN4KM: -
το έγραψα και στο παραδίπλα...
αν νομίζεις φίλε ότι για τέτοιες βλάβες θα γινόμαστε κουρούμπελο απ τα τσίπουρα κάνεις λάθος!!!Γιάννη υπομονή αυριο Πέμπτη πάω και γράφω
Α και καλό μήνα σε όλους!!! -
Καλημέρα
Φίλε Dusterix, υπάρχουν 2 πιθανότητες για το πρόβλημα με το λαμπάκι των ελαστικών.
-
Ή τα έχεις φουσκωμένα σε μικρότερη πίεση από την προτεινόμενη του κατασκευαστή (ψιλοαπίθανο αλλά σοτ μάνιουλ αναφέρεται αυτό)
-
Αλλίως πρέπει αφού τα φουσκώσεις, να πας στην κοσόλα στο st tp και να το κρατήσεις το κουμπί πατημένο 2-3 δευτερόλεπτα, μέχρι να πάρει την μέτρηση. Μετά θα χρειαστείς κανά 1-2 χιλιόμετρα διαδρομή για να σβήσει.
Επίσης, εγώ δεν έχω duster αλλά Stepway και τα manual κτλ είναι σχεδόν ίδια. Απλά να πω από προσωπική εμπειρία πως αν χρειαστεί να σηκώσετε το αμάξι με γρίλο (το έκανα για να βγάλω κάτι που είχε σκαλώσει στην ρόδα ) θα σας ανάψει αυτό το λαμπάκι + το καμκάκι της βλάβης αυτό σαν καρδιογράφημα. Μην ανησυχήσετε είναι λόγω της πιεσης που αναπτύσεται στα ελαστικά που δεν είναι στον αέρα και χρειάζεται απλά διαδρομή πάλι 1-2 χιλιόμετρα μέχρι να επανέλθει η πίεση και θα σβήσουν μετά.
-
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Για τους φίλους που ρώτησαν είμαι καλά όπως και το dusterάκι μου. Ειλικρινά σας ευχαριστώ παιδιά για το ενδιαφέρον και ζητώ συγνώμη για την παρατεταμένη απουσία. Μια και άρχισα να συνεχίσω για το duster... Μετά από 100000 και κάτι ψηλά σε χλμ παραμένει το ίδιο αξιόμαχο, αποτελεσματικό και δίχως ιδιαίτερες απαιτήσεις. Πριν τρεις εβδομάδες άκουσα κάτι τριγμούς που έμοιαζαν να έρχονται από το ταμπλό. Τελικά ο λόγος και εδώ προτείνω να το τσεκάρουν και η κασκάιδες ήταν πως οι τριγμοί έρχονταν από την εξωτερική πλευρά της δεξιάς μπροστινής κολόνας και στο σημείο που το πλαστικό και το εξωτερικό λάστιχο του παρμπρίζ εφάπτονταν. Μια μικρή ποσότητα σπρέι σιλικόνης ήταν αρκετή ώστε οι τριγμοί να εξαφανιστούν. Επειδή σε πολλά αυτοκίνητα του ομίλου ακολουθούνται οι ίδιες τεχνοτροπίες μπορεί να είναι και η ίδια πηγή - αιτία για τριγμούς. Παραδέχομαι όμως πως στην αρχή ξεγελάστηκα και νόμιζα πως οι τριγμοί έρχονταν από το ταμπλό. Καλημέρα σε όλους.Kι εγώ είχα αρχίσει να απορώ για την απουσία σου φίλε Σπύρο..
Ευτυχώς,όλα καλά!
Να χαίρεσαι το Dusteraki σου,πάντα με υγεία!
Επειδή ο γαμπρός μου έχει QQ,ευχαριστώ για το χρήσιμο tip (αν κι είναι μάλλον ο μόνος ιδιοκτήτης QQ πανελλαδικά,που πέρα από τη μπαταρία,εδώ και 2μησι χρόνια δε παραπονέθηκε για τριγμούς.Βέβαια για να λέμε την αλήθεια,δεν ψάχνεται κι ιδιαίτερα με το αμάξι -αυτό ισχύει και για όποιο αμάξι είχε γενικά-). -
Ο χρήστης Kger έγραψε:
ΚαλημέραΦίλε Dusterix, υπάρχουν 2 πιθανότητες για το πρόβλημα με το λαμπάκι των ελαστικών.
-
Ή τα έχεις φουσκωμένα σε μικρότερη πίεση από την προτεινόμενη του κατασκευαστή (ψιλοαπίθανο αλλά σοτ μάνιουλ αναφέρεται αυτό)
-
Αλλίως πρέπει αφού τα φουσκώσεις, να πας στην κοσόλα στο st tp και να το κρατήσεις το κουμπί πατημένο 2-3 δευτερόλεπτα, μέχρι να πάρει την μέτρηση. Μετά θα χρειαστείς κανά 1-2 χιλιόμετρα διαδρομή για να σβήσει.
Επίσης, εγώ δεν έχω duster αλλά Stepway και τα manual κτλ είναι σχεδόν ίδια. Απλά να πω από προσωπική εμπειρία πως αν χρειαστεί να σηκώσετε το αμάξι με γρίλο (το έκανα για να βγάλω κάτι που είχε σκαλώσει στην ρόδα ) θα σας ανάψει αυτό το λαμπάκι + το καμκάκι της βλάβης αυτό σαν καρδιογράφημα. Μην ανησυχήσετε είναι λόγω της πιεσης που αναπτύσεται στα ελαστικά που δεν είναι στον αέρα και χρειάζεται απλά διαδρομή πάλι 1-2 χιλιόμετρα μέχρι να επανέλθει η πίεση και θα σβήσουν μετά.
σωστοοός!!!
-
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Για τους φίλους που ρώτησαν είμαι καλά όπως και το dusterάκι μου. Ειλικρινά σας ευχαριστώ παιδιά για το ενδιαφέρον και ζητώ συγνώμη για την παρατεταμένη απουσία. Μια και άρχισα να συνεχίσω για το duster... Μετά από 100000 και κάτι ψηλά σε χλμ παραμένει το ίδιο αξιόμαχο, αποτελεσματικό και δίχως ιδιαίτερες απαιτήσεις. Πριν τρεις εβδομάδες άκουσα κάτι τριγμούς που έμοιαζαν να έρχονται από το ταμπλό. Τελικά ο λόγος και εδώ προτείνω να το τσεκάρουν και η κασκάιδες ήταν πως οι τριγμοί έρχονταν από την εξωτερική πλευρά της δεξιάς μπροστινής κολόνας και στο σημείο που το πλαστικό και το εξωτερικό λάστιχο του παρμπρίζ εφάπτονταν. Μια μικρή ποσότητα σπρέι σιλικόνης ήταν αρκετή ώστε οι τριγμοί να εξαφανιστούν. Επειδή σε πολλά αυτοκίνητα του ομίλου ακολουθούνται οι ίδιες τεχνοτροπίες μπορεί να είναι και η ίδια πηγή - αιτία για τριγμούς. Παραδέχομαι όμως πως στην αρχή ξεγελάστηκα και νόμιζα πως οι τριγμοί έρχονταν από το ταμπλό. Καλημέρα σε όλους.
Kι εγώ είχα αρχίσει να απορώ για την απουσία σου φίλε Σπύρο..
Ευτυχώς,όλα καλά!
Να χαίρεσαι το Dusteraki σου,πάντα με υγεία!
Επειδή ο γαμπρός μου έχει QQ,ευχαριστώ για το χρήσιμο tip (αν κι είναι μάλλον ο μόνος ιδιοκτήτης QQ πανελλαδικά,που πέρα από τη μπαταρία,εδώ και 2μησι χρόνια δε παραπονέθηκε για τριγμούς.Βέβαια για να λέμε την αλήθεια,δεν ψάχνεται κι ιδιαίτερα με το αμάξι -αυτό ισχύει και για όποιο αμάξι είχε γενικά-).Φίλε panormus σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Όσον αφορά το tip πραγματικά έπιασε για τα καλά σε εμένα. Το duster λόγω στησίματος και συντελεστή έχει πραγματικά ένα θέμα με αεροδυναμικούς θορύβους αλλά καθώς η συναρμογή του είναι πολύ καλή δεν μπορούσα να μην προσέξω το γρατζούνισμα στις υψηλές συχνότητες
-
φίλε Dusterix έπαθα το ίδιο με το λαμπάκι για την πίεση των ελαστικών. Μετά από δύο βενζινάδικα κι αφού τσέκαρα οτι είχα 31 psi και στα τέσσερα λάστιχα αποφάσισα να κάνω reset όπως το περιγράφει ο Kger και το 'πρόβλημα' λύθηκε. κάθε μέρα που περνάει το γουστάρω όλο και πιο πολύ το Duster. Υπ' όψιν το προηγούμενο αυτοκίνητο που είχα ήταν το πολύ καλό hyundai tucson, diesel κι αυτό.
-
Καλησπέρα φίλοι Νταστεράκηδες.
Σήμερα πήγα αντιπροσωπεία για πινακίδες και άδεια και μίλησα με τον υπεύθυνο του συνεργείου για το θέμα με το S/S που δεν δουλεύει και τη σκουριά στα μουαγιέ. Όσον αφορά το S/S, ο τεχνικός αφού κοίταξε τα στοιχεία του αυτοκινήτου στην άδεια, με ενημέρωσε κατ'ευθείαν ότι έχει βγει ανάκληση από την Renault για νέο προγραμματισμό του εγκεφάλου και έκλεισα ραντεβού για την Τρίτη. Άρα το θέμα πήρε το δρόμο του, χάρη και στις προσπάθειες των φίλων του φόρουμ και ειδικά του Dusterix και του Πέτρου που ανέδειξαν το θέμα εδώ και πολύ καιρό (συγνώμη αν αδικώ κανένα φίλο αλλά απ' ότι θυμάμαι αυτοί οι δύο επέμειναν και πίεσαν και τις αντιπροσωπείες για λύση) και ελπίζω να λυθεί επιτέλους. Οπότε όποιος συνάδελφος έχει το θέμα ας το δεί με την αντιπροσωπεία του. Όχι ότι είναι κάτι απαραίτητο, αλλά αφού το αυτοκίνητο το διαθέτει, θέλουμε να λειτουργεί και αν θέλουμε το δουλεύουμε η το απενεργοποιούμε, σωστά; Ας μας πει ο Πέτρος που θα κάνει τον προγραμματισμό αύριο αν θα λυθεί το πρόβλημα και θα σας μεταφέρω και εγώ το αποτέλεσμα την άλλη βδομάδα. Τώρα που το σκέφτομαι δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο θέμα με τον προγραμματισμό ε; Να πάμε να φτιάξουμε κάτι και να χαλάσει κάτι άλλο ; Τώρα για τη σκουριά, αφού μου είπαν τα κλασσικά ότι είναι επιφανειακή και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα η κίνδυνος και ότι 'όλα τα Duster έτσι είναι ', αφού επέμεινα για το αισθητικό και ψυχολογικό κομμάτι ( με χαλάει ρε παιδιά καινούργιο αυτοκίνητο ούτε μηνός τσίλικο από πάνω και σκουριασμένο από κάτω... ) μου είπαν ότι θα το δούμε και θα βάλουμε κάποιο ειδικό spray η κάτι τέτοιο. Απο βδομάδα θα σας πω και γι'αυτό.
Άντε και καλό μήνα σε όλους! -
Ο χρήστης michael5 έγραψε:
Καλησπέρα φίλοι Νταστεράκηδες.Σήμερα πήγα αντιπροσωπεία για πινακίδες και άδεια και μίλησα με τον υπεύθυνο του συνεργείου για το θέμα με το S/S που δεν δουλεύει και τη σκουριά στα μουαγιέ. Όσον αφορά το S/S, ο τεχνικός αφού κοίταξε τα στοιχεία του αυτοκινήτου στην άδεια, με ενημέρωσε κατ'ευθείαν ότι έχει βγει ανάκληση από την Renault για νέο προγραμματισμό του εγκεφάλου και έκλεισα ραντεβού για την Τρίτη. Άρα το θέμα πήρε το δρόμο του, χάρη και στις προσπάθειες των φίλων του φόρουμ και ειδικά του Dusterix και του Πέτρου που ανέδειξαν το θέμα εδώ και πολύ καιρό (συγνώμη αν αδικώ κανένα φίλο αλλά απ' ότι θυμάμαι αυτοί οι δύο επέμειναν και πίεσαν και τις αντιπροσωπείες για λύση) και ελπίζω να λυθεί επιτέλους. Οπότε όποιος συνάδελφος έχει το θέμα ας το δεί με την αντιπροσωπεία του. Όχι ότι είναι κάτι απαραίτητο, αλλά αφού το αυτοκίνητο το διαθέτει, θέλουμε να λειτουργεί και αν θέλουμε το δουλεύουμε η το απενεργοποιούμε, σωστά; Ας μας πει ο Πέτρος που θα κάνει τον προγραμματισμό αύριο αν θα λυθεί το πρόβλημα και θα σας μεταφέρω και εγώ το αποτέλεσμα την άλλη βδομάδα. Τώρα που το σκέφτομαι δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο θέμα με τον προγραμματισμό ε; Να πάμε να φτιάξουμε κάτι και να χαλάσει κάτι άλλο ; Τώρα για τη σκουριά, αφού μου είπαν τα κλασσικά ότι είναι επιφανειακή και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα η κίνδυνος και ότι 'όλα τα Duster έτσι είναι ', αφού επέμεινα για το αισθητικό και ψυχολογικό κομμάτι ( με χαλάει ρε παιδιά καινούργιο αυτοκίνητο ούτε μηνός τσίλικο από πάνω και σκουριασμένο από κάτω... ) μου είπαν ότι θα το δούμε και θα βάλουμε κάποιο ειδικό spray η κάτι τέτοιο. Απο βδομάδα θα σας πω και γι'αυτό.
Άντε και καλό μήνα σε όλους!Πολύ καλά νέα φίλε Μιχάλη! Ενημέρωσέ μας και εσύ για την συνέχεια. Με συντονισμένη προσπάθεια όλα γίνονται!!!
Λογικά εμένα που μου είπαν ότι θα παραλάβω Δεκέμβριο, μάλλον θα το πάρω διορθωμένο....
Dacia Duster