-
οταν πηγαμε στον πωλητη απο 17.800 (νομιζω ) μας ειπε οτι μπορει να κανει εκπτωση 1800 ευρω σε ετοιμοπαραδοτο ή 1200 εκπτωση αν γινοταν νεα παραγγελια.
Τελικα ειχαμε γνωστο στα κεντρικα και πηγε σχεδον 15.000 τελικη τιμη.
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Τελικα ειχαμε γνωστο στα κεντρικα και πηγε σχεδον 15.000 τελικη τιμη.
Πιστός στον όμιλο Δημήτρη.
Με το καλό να παραλάβετε και αναμένουμε εντυπώσεις!!
-
Με το καλο!
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
οταν πηγαμε στον πωλητη απο 17.800 (νομιζω ) μας ειπε οτι μπορει να κανει εκπτωση 1800 ευρω σε ετοιμοπαραδοτο ή 1200 εκπτωση αν γινοταν νεα παραγγελια.Τελικα ειχαμε γνωστο στα κεντρικα και πηγε σχεδον 15.000 τελικη τιμη.
Πολυ καλο αμαξι. Μ αρεσει και η εκδοση σαν αυτοματο και ο εξοπλισμος. Ειναι και ομορφο. Να το χαρειτε. Φωτο να βαλεις
Ιπποδυναμη? Ποιο πηρες? Παντως ειναι εξαιρετικη η τιμη
Το ατος ποσο το δωσατε? Ψαχνω κατι τετοιο -
Το ατος ποσο το δωσατε? Ψαχνω κατι τετοιο
το Atosακι ειναι 18 χρονων και εχει και σχεδον 900.000 χιλιομετρα. Δεν το εχουμε δωσει ακομα . Αν οντως σε ενδιαφερει στειλε inbox να ερθεις να το δεις.
το 208 οταν ερθει με το καλο θα ανεβασω και φωτο.
Ναι πιστος στον Ομιλο!!! χα χα χα χα!! Στην αρχη κοιταξαμε για το Yaris Bi-tone. Μεγαλη ξενερα και απογοητευτικος και ο σχετικα μεγαλος σε ηλικια πωλητης (μας αλλαξε τιμη μεσα σε 10 μερες και μας ακυρωσε και καποια απο τα εξτρα του αυτοκινητου , με την δικαιολογια οτι ειχε κανει λαθος στην αρχη και τελικα καποια πραγματα δεν τα εχει πανω το αυτοκινητο).
Η αλλη επιλογη που κοιταξαμε σοβαρα ηταν το νεο Suzuki Swift , το οποιο μου φανηκε τιμιο αλλα απο τιμη ηταν οριακα τσιμπημενο , οποτε πηγαμε παρακατω.το αυτοκινητο ειναι το 1.2 active plus auto βενζινη με 82 αλογα. μπορει να εκανα λαθος και να εχει 15' ζαντες αλουμινιου. Μου φανηκαν παρα πολυ ωραιες οι αναρτησεις του και σε στροφες μπορω να το πω οτι το χαρηκα. Μου εδωσε την αισθηση της στιβαρης κατασκευης (στα πλαισιου του λογικου παντα) σε αντιθεση με το Yaris.
Εχει ημιαυτοματο κιβωτιο 5 σχεσεων (το οποιο μπορει και να κουραζει λιγο στα ταξιδια , αλλα θα μου πεις για τετοιες περιπτωσεις εχεις το Renegade ρε μεγαλε!) και οχι το αυτοματο των 6 σχεσεων που μπαινει στις πιο ακριβες εκδοσεις. Για την Τζοαννα νομιζω πως ειναι πολυ σουπερ το αυτοκινητακι και θα μας βολεψει και στις κοντινες μετακινησεις.
Οταν το εβλεπε σε λευκο δεν της αρεσε καθολου και μπορω να πω οτι στα πιο σκουρα χρωματα φαινονται και πιο ωραια τα πισω φωτα (που ειναι σαν νυχιες). -
900.000χλμ?
-
Η ανάρτηση του 208 είναι η χρυσή τομή άνεσης και κρατήματος. Σκέψου ότι το ίδιο σασί διαχειρίζεται πολύ μεγαλύτερες ιπποδυνάμεις. Σίγουρα θα το ευχαριστηθείτε. Και σε άσπρο να το παίρνατε η αντίθεση της μισής μαύρης ζάντας αλουμινίου και της οροφής με το υπόλοιπο του πάει πολύ.
-
Καλησπέρα παιδιά,
είχα σήμερα μια προσφορά για Peugeot 208 1.2 PureTech 110 S&S EAT6 Allure 5P (5 χρόνια εγγύηση) στα 16.500€.
Το αυτοκίνητο έχει πολύ καλό εξοπλισμό, μόνο λιγο το τιμόνι με χαλάει, άλλα λόγω και εμφάνισης, το σκέφτομαι σοβαρά.
Ήθελα να ρωτήσω, μια που οι γνώσεις μου στα αυτόματα κιβώτια είναι περιορισμένες, αν το EΑΤ6 είναι γενικά αξιόπιστο και αν θεωρείται 'παλιό/ξεπερασμένο'. Με βάση αυτά που έχω διαβάσει, τα διπλού συμπλέκτη δουλεύουν πιο καλά και είναι πιο νέας τεχνολογίας, αλλά είναι πιο ακριβά και όχι τόσο αξιόπιστα.
Οπότε θα με βοηθούσαν οι γνώμες σας, ιδιαίτερα από άτομα που το έχουν οδηγήσει (δυστυχώς δεν υπάρχει διαθέσιμο ΕΑΤ για test drive...)
Ευχαριστώ πολύ!
-
Για το ΕΑΤ δεν έχει ακουστεί τίποτα αρνητικό σε θέματα αξιοπιστίας. Δεν θεωρείται παλιό αλλά χρησιμοποιεί απλούστερη τεχνολογια από τα διπλού συμπλέκτη. Δεν είναι το γρηγορότερο που υπάρχει αλλά πολύ κοντά σε υλοποιήσεις τύπου dsg. Για το τιμόνι μην σε απασχολεί....μόλις κάνεις μερικά χιλιόμετρα θα διαπιστώσεις ότι είναι πολύ καλύτερο από ότι περίμενες.
-
Είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Εμένα για παράδειγμα μου αρέσουν πολύ περισσότερο τα κλασσικά αυτόματα (δηλαδή πλανητικά με μετατροπέα ροπής) από τα διπλού συμπλέκτη, τα οποία δεν τα συμπαθώ και τόσο πολύ. Σε άλλους αρέσουν περισσότερο τα διπλού συμπλέκτη.
-
Ο χρήστης gi έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά,είχα σήμερα μια προσφορά για Peugeot 208 1.2 PureTech 110 S&S EAT6 Allure 5P (5 χρόνια εγγύηση) στα 16.500€.
Το αυτοκίνητο έχει πολύ καλό εξοπλισμό, μόνο λιγο το τιμόνι με χαλάει, άλλα λόγω και εμφάνισης, το σκέφτομαι σοβαρά.
Ήθελα να ρωτήσω, μια που οι γνώσεις μου στα αυτόματα κιβώτια είναι περιορισμένες, αν το EΑΤ6 είναι γενικά αξιόπιστο και αν θεωρείται 'παλιό/ξεπερασμένο'. Με βάση αυτά που έχω διαβάσει, τα διπλού συμπλέκτη δουλεύουν πιο καλά και είναι πιο νέας τεχνολογίας, αλλά είναι πιο ακριβά και όχι τόσο αξιόπιστα.
Οπότε θα με βοηθούσαν οι γνώμες σας, ιδιαίτερα από άτομα που το έχουν οδηγήσει (δυστυχώς δεν υπάρχει διαθέσιμο ΕΑΤ για test drive...)
Ευχαριστώ πολύ!
Ως κάτοχος του ίδιου αυτοκινήτου μπορώ να σου πω ότι το ΕΑΤ6 δε θα σε προβληματίσει. Για το είδος και την κατηγορία του αυτοκινήτου είναι ένα αξιοπρεπές αυτόματο. Δεν έχει την ταχύτητα και το smoothness ενός dsg (που έχει το άλλο μου αμάξι) αλλά με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δε φαίνεται να έχει και την αναξιοπιστία του. Οπότε καλύτερη και χειρότερη τεχνολογία δεν υπάρχει. Πρόκειται για δύο διαφορετικές υλοποιήσεις με τα θετικά και τα αρνητικά τους.
Σε ότι αφορά το τιμόνι είναι καθαρά θέμα συνήθειας. Μετά από 2 μέρες χρήσης, οτιδήποτε άλλο θα σου μοιάζει με φορτηγό.
Επίσης να σου πω ότι η τιμή θα μπορούσε να είναι και χαμηλότερη. Το μοντέλο είναι αρκετά χρόνια στην αγορά πια και βλέπω οι τιμές κρατάνε μάλλον αδιακαιολόγητα ψηλά όταν πχ με τα ίδια πάνω κάτω χρήματα παίρνει κάποιος Ibiza FR 1.5T 150 DSG με full led κτλ.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά,
είχα σήμερα μια προσφορά για Peugeot 208 1.2 PureTech 110 S&S EAT6 Allure 5P (5 χρόνια εγγύηση) στα 16.500€.
Επίσης να σου πω ότι η τιμή θα μπορούσε να είναι και χαμηλότερη. Το μοντέλο είναι αρκετά χρόνια στην αγορά πια και βλέπω οι τιμές κρατάνε μάλλον αδιακαιολόγητα ψηλά όταν πχ με τα ίδια πάνω κάτω χρήματα παίρνει κάποιος Ibiza FR 1.5T 150 DSG με full led κτλ.
Αν και είχα 206 για χρόνια, και θεωρώ το 208 καλούτσικο, συμφωνώ με stefan. Και μάλιστα θεωρώ ότι δεν υπάρχει απολύτως καμία επαφή μεταξύ των δύο οχημάτων, σε επιδόσεις μάλιστα ανήκουν σε διαφορετικά ηλιακά συστήματα. Και το με 208 να είναι ακριβότερο από το Ibiza....
-
Εάν έκανα τώρα την επιλογή, αυτή θα ήταν εύκολα το Ibiza και μάλιστα με όλη τη λίστα των έξτρα. Μπορεί το 208 να μου αρέσει πολύ περισσότερο και μέσα και έξω αλλά δε μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι το Ibiza είναι πιο ολοκληρωμένο. Δεν ξέρω τι συμφωνίες έχει κάνει ο Βασιλάκης και τα χαρίζουν έτσι τα Seat...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εάν έκανα τώρα την επιλογή, αυτή θα ήταν εύκολα το Ibiza και μάλιστα με όλη τη λίστα των έξτρα. Μπορεί το 208 να μου αρέσει πολύ περισσότερο και μέσα και έξω αλλά δε μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι το Ibiza είναι πιο ολοκληρωμένο. Δεν ξέρω τι συμφωνίες έχει κάνει ο Βασιλάκης και τα χαρίζουν έτσι τα Seat...Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
Απλά πληροφοριακά, η προσφορά που έχω πάρει για Ibiza 1.0 TSI / 115HP Style Plus DSG (4 χρόνια εγγύηση / 80000χλμ) είναι 16700E.
-
To EAT 6 ειναι κιβωτιο με μετατροπεα ροπης. Το λεγομενο κλασικο κιβωτιο. Δεν ισχυει οτι ειναι πιο απλο απο ενα dsg και για αυτο ειναι πιο αξιοπιστο.
Και τα δυο εχουν τους συμπλεκτες τους (για αλλη εξυπηρετηση στην καθε περιπτωση) και τις ηλεκτρονικες τους μοναδες που μπορουν να παρουσιασουν βλαβες.
Το θεμα με το ΕΑΤ 6 ειναι οτι πιθανοτατα εχει καλυτερη εκτελεση ως κατασκευη, με την εννοια οτι δοθηκαν σημασια σε καποιες λεπτομερειες που τουλαχιστον στα πρωτα dsg δεν δοθηκαν.
Το ΕΑΤ 6 ειναι κιβωτιο της aisin, επιλογη της Peugeot εδω και δεκαετιες με οχι παντα πολυ αξιοπιστα αποτελεσματα στα παλαιοτερα 4αρια κιβωτια. -
Η κάθε υλοποίηση έχει τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματά της.
-
Συμφωνα με τα δημοσιευματα το επομενο 208 θα ειναι και ηλεκτροκινητο, δεν θα σταματησουν ομως οι εκδοσεις του ντιζελοκινητηρα, ενω οι υπευθυνοι της εταιριας αναφερουν πως θα ειναι πολυ θελκτικο οπως το νεο 508 με αρκετα σπορ στοιχεια σχεδιασμου.
Θα παταει στη νεα πλατφορμα της πεζο που χρησιμοποιουν τα νεοτερα αυτοκινητα της εταιριας στα προτυπα της φαουβε.
Ως αντιπαλο του θετει ξεκαθαρα το πολο σε ολους τους τομεις και θετει στοχο μονο την κορυφη της κατηγοριας (ετσι αναφερουν). Στην πεζο απο τα δημοσιευματα που βλεπω μοιαζει να πιστευουν οτι θα κανει την επιτυχια του 206-207 στις πωλησεις.
Επισης παλαιοτερα ειχα διαβασει (δεν το βρισκω τωρα) πως θα διαθετει το μεγαλυτερο μεταξονιο της κατηγοριας του, ωστε να μπορει να παιζει το ρολο ακομα και του κυριου οικογενειακου αυτοκινητου. Μενει να το δουμε και στην πραξη ή αν εν τελη ηταν απλα φημες.
Τωρα κατα την ταπεινη μου αποψη σιγουρα θα ειναι καπως πιο τσιμπημενη η τιμουλα του απο το σημερινο, αλλα οχι τοσο πολυ καθως δεν θα μπαινει στην κλιμακα με τα υψηλα τελη ταξινομησεως.
Το ενδιαφερον της υποθεσης θα ταν να βαλουν το νεο 8 αρι αυτοματο με μετατροπεα ροπης που χρησιμοποιει πλεον η εταιρια σε αλλα μοντελα. Θα ειναι το μοναδικο στην κατηγορια με τετοιο κιβωτιο. Δεν εχω βρει ομως μεχρι στιγμης κατι στον τυπο που να αναφερουν κατι τετοιο.
Ειρησθαι εν παρόδω το κιβωτιο αυτο που σχεδιαστηκε και παραγεται απο την αισιν στην ασια, η πεζο θελει να μεταφερει την παραγωγη του στην ευρωπη προκειμενου να καλυψει την ευρωπαϊκη υψηλη ζητηση του. Πριν 6-8 μηνες ειχαν συσκεψεις με την αισιν περι τουτου, αλλα δεν γνωριζω το τελικο αποτελεσμα αυτων.
Αν δεν κανω λαθος, θα παρουσιαστει το σεπτεμβριο σε διεθνης εκθεση αυτοκινητου.
-
Αυτά τα υπέροχα ματ χρώματα που έχει το 208 πόσο τα χρεώνει η Peugeot? Είναι κοντα σε τιμή με τα μεταλλικά χρώματα η να φανταστω αρκετα ευρώ παραπάνω? Αναφέρομαι σε ένα μπεζοκαφε ματ όπως εδώ: https://www.car.gr/10729835-peugeot-208 ... ctive-plus και σε ένα γκρι ματ όπως εδώ: https://www.car.gr/12261366-peugeot-208 ... 1-6-diesel
-
Αν θυμάμαι καλά,τα μεταλλικά έκαναν 550 και τα ματ 800. Ωραία χρώματα αλλά δύσκολα στην συντήρηση τους.
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά,τα μεταλλικά έκαναν 550 και τα ματ 800. Ωραία χρώματα αλλά δύσκολα στην συντήρηση τους.Ευχαριστώ! Άνετα θα έδινα 800ε για τα ματ χρώματα του 208.. Εδώ άλλες μάρκες χρεώνουν 800ε κάτι παστέλ και κάτι χρώματα τριπλής επίστρωσης που σιγά οπτικά τουλάχιστον είναι σαν τα μεταλλικά και δεν συγκρίνονται με τα ματ... Πρέπει να είναι το μοναδικό στην κατηγορία του που βγάζει ματ χρώματα.. Πέρα απο το 208 δεν εχω δει ποτέ άλλο στο δρόμο σε ματ χρώμα.. Κρίμα που δεν βγαίνει και το C3 σε ματ.. Αν και έχει ένα ωραίο σαν πράσινο ανοιχτό https://www.car.gr/9516997-citroen-c3-1 ... h-82-shine και ένα άλλο σαν το χρώμα της άμμου https://www.car.gr/13676069-citroen-c3- ... p-puretech Αλλά και πάλι δεν συκρίνεται με το μπεζοκαφε ματ του 208 https://www.car.gr/10729835-peugeot-208 ... ctive-plus
Peugeot 208