-
Κατά την άποψή μου τα μόνα αυτοκίνητα που δεν χάνουν ιδιαίτερα σε μεταπωλητική αξία είναι τα ήδη μεταχειρισμένα που είναι σε τιμές ξεφτίλα.
Π.χ. Αγοράζει ο άλλος ένα Honda Civic 1800cc με τιμή κάπου εκεί στα 20000euro-25000euro. Μετά από 5 χρόνια θέλει να το πουλήσει 8000euro. Χάνει στην καλύτερη 12000euro.
Έρχομαι εγώ και το αγοράζω 7000euro μετρητά γιατί άλλος δεν πρόκειται να βρεθεί, οπότε χάνει ο πωλητής άλλα 1000euro.
Παίρνω ένα άριστο αυτοκίνητο με 7000euro. Τσάμπα πράμα.
Σε 10 χρόνια το πουλάω 3000euro αφού το έχω ευχαριστηθεί; Άνετα.
Πόσα έχασα 4000euro.
Πόσα έχασε ο πωλητής;Αυτά όσο αφορά το κόστος αγοράς/πώλησης.
-
Εγω ναι ειμαι γατος απο την στιγμη που μπαινω σε ενα φορουμ και ακουω τις γνωμες των αλλων και βλεπω μηπως κατι μου εχει ξεφυγει κατι. Δεν υπαρχει καλυτερο αμαξι, υπαρχει τι ψαχνει ο καθενας και τη χρηση το θελει. Λογικα η μοδα με τα πετραιλεα θα φανει στο μελον με τι γινεται με την συντιριση τους και αν βγαζουν ζημιες γιατι καταλαβα οτι η πολυ χτιση στην πολη δεν τους κανει καλο. Βεβαια απορω οτι θα επρεπε να ειχαμε μια εικονα αφου απο το 2010 κυκλοφορουν.
-
με πέταλα κιολας, οχι αστεια....
-
Καλησπέρα παιδιά,
Σε μερικές μέρες θα πάρω ενα Peugeot 208 1.6 92hp diesel με leasing 3ετες.
Επειδή δέν έχω βρεί στοιχεία για τον κινητήρα αυτό, μπορεί κάποιος που τον έχει δοκιμάσει σε αυτό η σε άλλο αυτοκινητο να μου πεί εντυπώσεις?
Ξέρω πως η μετάβαση απο bravo tjet θα είναι δύσκολη αλλα αναρωτιέμαι το πόσο!! -
Έχει οδηγήσει κανείς το 1200 βενζίνη; Στην αντιπροσωπεία εδώ έχει μόνο το ντίζελ... Μου άρεσε σαν αυτοκίνητο αλλά δεν με ικανοποιήσε ο κινητήρας...
-
Ο χρήστης anastasis_k13 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά,Σε μερικές μέρες θα πάρω ενα Peugeot 208 1.6 92hp diesel με leasing 3ετες.
Επειδή δέν έχω βρεί στοιχεία για τον κινητήρα αυτό, μπορεί κάποιος που τον έχει δοκιμάσει σε αυτό η σε άλλο αυτοκινητο να μου πεί εντυπώσεις?
Ξέρω πως η μετάβαση απο bravo tjet θα είναι δύσκολη αλλα αναρωτιέμαι το πόσο!!Έχω οδηγήσει το c4 με αυτό το μοτέρ. Είναι αρκετά ελαστικός από χαμηλά, σχετικά πολιτισμένος και οικονομικός. Αφού δεν είχε πρόβλημα με το βάρος του c4, φαντάζομαι ότι το 208 θα το κινεί αρκετά σβέλτα. Σίγουρα είναι καλή επιλογή και δεν έχει καμία σχέση με τον αναιμικό 1.4.
-
Καλησπέρα παιδιά.
Τελικα το πηρα το αυτοκίνητο ,εχω κανει μεσα στην πόλη 1600 χλμ με 2 50αρικα πετρέλαιο και ακομα εχει άνετα αλλα 150 ,δεν μου εχει ανάψει λαμπάκι!!εχω εκπλαγεί. Κινεί άνετα το μικρό αμάξωμα με ενα σχετικό κομπιαςμα κατω απο τις 1800rpm απο εκει και πανω εώς τις 4 και κατι ψηλά ειναι αρκετά δυνατός. Ατα μείον ειναι το κιβώτιο και ο συμπλέκτης. Δειχνουν σαν μα ειναι ταλαιπωρημένα!!στριβει καλα. Θελει μια εξοικείωση το μικρό τιμόνι γιατι οι κινήσεις πρεπει να ειναι πιο άπλανες λόγω τις μικρής διαμέτρου. Απο άνεση καλο με τα κλασικά προβλήτα του ημιακαμπτου. -
Ο χρήστης anastasis_k13 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.
Τελικα το πηρα το αυτοκίνητο ,εχω κανει μεσα στην πόλη 1600 χλμ με 2 50αρικα πετρέλαιο και ακομα εχει άνετα αλλα 150 ,δεν μου εχει ανάψει λαμπάκι!!εχω εκπλαγεί. Κινεί άνετα το μικρό αμάξωμα με ενα σχετικό κομπιαςμα κατω απο τις 1800rpm απο εκει και πανω εώς τις 4 και κατι ψηλά ειναι αρκετά δυνατός. Ατα μείον ειναι το κιβώτιο και ο συμπλέκτης. Δειχνουν σαν μα ειναι ταλαιπωρημένα!!στριβει καλα. Θελει μια εξοικείωση το μικρό τιμόνι γιατι οι κινήσεις πρεπει να ειναι πιο άπλανες λόγω τις μικρής διαμέτρου. Απο άνεση καλο με τα κλασικά προβλήτα του ημιακαμπτου.Θα σου ήταν εύκολο να εξηγήσεις τα μειονεκτήματα κιβωτίου/συμπλέκτη;
-
Ειχα στην κατοχη μου ενα ολοκαινουργιο 208 ντιζελ για τα πρώτα του 800 χιλιομετρα! Εκπληκτικο αυτοκινητοι με το μονο μειονεκτημα τον αργο κινητηρα. Το κιβωτιο-συμπλεκτης μου φανηκαν πολυ καλά! Πολυ δεμένο με εκπληκτικα κρατηματα. Το αγοραζα ευχαριστως, αν γινόταν ισως με καποιον καλυτερο κινητηρα!
-
Αν σου φανηκε καλο αυτο το κιβωτιο τι να πω ........ χαλια , πιο καλο ειχε η καναδεζα στο στρατο , ακομα και το πλαστικο κουναγε που κραταγαμε το λεβιε, σε μια φαση παταγα γκαζι και αυτο αργουσε να φηγει αλλα οκ ειχε μονο 350κλμ επανω του. το φιεστα που οηγησα μου αρεσε πιο πολυ αλλα ειχε 6.000κλμ
-
Το οτι αργουσε να φυγει δεν εχει να κανει με κιβωτιο, αλλα με τον κινητηρα που ειναι απροθυμος χαμηλα!
-
Καλα γενικα η πεζο να παει να βελτιωσει τα κιβωτια της και στο 208
-
Γουστα ειναι αυτά και 3008 που είχα για καμμιά 800 αριά χιλιόμετρα πάλι μια χαρά ήταν, κι ας ειχε 5 χρόνια σκληρά χιλιόμετρα στην πλάτη του!
-
Εμπειριες ειναι αυτα ! Εγω οταν αλαζα ταχυτητα στο Audi toy 1989 , πραγματικα κ@υλωνες , νομιζες οτι αληβες το βουτηρο στο ψωμι . Μετα με το 206 πεζο καμπριο 22.000ε αμαξι , πανε τα ψωμια , πανε και τα βουτηρα αλλα ειχε και τα αλλα καλα του......
-
Βάζεις ενα quickshift με 30€ και είσαι άρχοντας!
-
τι είναι αυτό το quickshift?
-
Γεια σας, μια ερώτηση σε όσους έχουν peugeot 208 1.4 68HP diesel. Μου έκανε κάτι σαν κολλήματα με την 4η και 5η ταχύτητα, στο σημείο που πήγαινα να περάσω τα 100 χιλιόμετρα/ώρα δεν πήγαινε παραπάνω. Άλλοι μου είπαν φταίει το πετρέλαιο μπορεί να είχε σκουπίδια, άλλοι λένε μπορεί να μην τράβαγε καλά η εισαγωγή αέρα του turbo. Δεν ξέρω τι είναι ακόμα, και το θέμα είναι ότι το έκανε 2 φορές τυχαία. Όταν είχα την ευκαιρία να πατήσω το γκάζι λίγο παραπάνω τότε ξεκόλλαγε από τα 100 χιλιόμετρα. Ευχαριστώ και sory για την μεγάλη ιστορία μου....
-
Ο χρήστης nkour έγραψε:
τι είναι αυτό το quickshift?Στα πολύ γρήγορα: http://www.bmw-motorsport.gr/forums/sho ... hp?t=18819
Εγώ, μία τέτοια επέμβαση την κατατάσσω στα 'πειράγματα ενός αυτοκινήτου'.
-
Παιδιά υπάρχει κάποιος που να έχει τοποθετήσει παράλληλο εγκεφαλάκι να μας πει εντυπωσεις και αν αξίζει;
-
- Ελα φίλε, εσύ μιλάς
- gatoz απο το δρόμο
- Για το πέτσινο του μπάοκ?
- Ποιος ξερει τι εξοπλισμο εχει το 1.6 100hp μαζούτ μπουζινες εντισιόνε? Χρώματα? Παίρνει τζι-πι-ες απο καθρεπτη λινκ? Κόβει το χειρόφρενο? Εχει πατέντα? Για το καινουργιο λέμε...Νονούλη?
R.S.
44 εμεις, 38% εφκα ο αλέτσης....
11550 προ φορων = leasing, θα το μετανοιώσω? Για τη συνεργάτης που τυγχάνει και να μου μαγειρεύει 20-25 χρόνια...
Peugeot 208