-
Εγώ μια έκπτωση 50 % στην νέα DS4 θα την ήθελα...
-
Άξιος της μοίρας του οποίος επηρεαστεί και πάει να πάρει φαν του ντράιβ 208 100 ίππων και το γνωστό ονειρικό μανιουαλ κιβώτιο του έναντι του fiesta.. Διασκεδάζουμε με αυτά που διαβάζουμε. Καλοπούλητα
'Άξιος της μοίρας του'; Μην υπερβάλεις λίγο;! Εγώ γι' αυτό έβαλα τα σημεία αυτά που μιλάγανε για ποιότητα κύλισης και ότι το αυτοκίνητο στρίβει κι' όλας. Τεσπα, δεν με νοιάζει το θέμα, δεν έχω καν 208, αλλά το να λες ουσιαστικά 'άξιους της μοίρας' τους τόσες χιλιάδες ανθρώπων, νομίζω δεν τιμά περισσότερο αυτόν που το λέει.
Σιγά μην είναι και ποινικό αδίκημα να μην αγοράζεις Ford! Έλεος!
-
Ποιότητα κύλισης και στριπψιμο ειναι στον μεσο οριο, μέτριο. Σε άλλα υπερέχει. Τώρα το τι γράφει ο καθένας του 'ειδικου' τυπου είναι άλλο θέμα.
-
Αν θες γαλλικό πάντως, το Clio πάντα ήταν καλύτερο αυτοκίνητο από το αντίστοιχο Peugeot.
-
'Άξιος της μοίρας του'; Μην υπερβάλεις λίγο;! Εγώ γι' αυτό έβαλα τα σημεία αυτά που μιλάγανε για ποιότητα κύλισης και ότι το αυτοκίνητο στρίβει κι' όλας. Τεσπα, δεν με νοιάζει το θέμα, δεν έχω καν 208, αλλά το να λες ουσιαστικά 'άξιους της μοίρας' τους τόσες χιλιάδες ανθρώπων, νομίζω δεν τιμά περισσότερο αυτόν που το λέει.
Άξιος της μοίρας του όποιος **επηρεαστεί **από αυτά που γράφεις εσύ και ο δημοσιογραφικός ογκόλιθος της αυτοκίνησης το ότο γκρίκ νιούς. Μια χαρά είναι το 208 όπως και όλα σαν και αυτό εφόσον αυτός που ψωνίζει έχει και **ανάλογες **προσδοκίες. Μην κάνεις πώς δεν καταλαβαίνεις και παρανοείς αυτά που γράφω πηγαίνοντας το σε ΜαρθαΒούρτσιες τακτικές.
Μείνε στο επιλεκτικό κόπυ πέιστ αποσπασμάτων που σε βολεύουν και η κατά το δοκούν ερμηνεία τους. Χάιλαιτ οι επιδόσεις του Fiesta κάτω από τα σχόλια του άρθρου για το 208 δια να μην ξεχνιόμαστε. Το fiesta πάει και στρίβει καλύτερα όπως και να το σερβίρεις.
Το θέμα δε σε νοιάζει λές αλλά οι πωλήσεις της Ford σε αγχώνουν βλέπω.. μην ανησυχείς, όλα καλά θα πάνε.
-
σε οδηγική συμπεριφορά το fiesta δεν έχει αντιπαλο στην κατηγορία αντικειμενικά μιλώντας, όμως δεν αγοράζουν οι περισσότεροι με αυτό το κριτήριο υπάρχουν πολλά άλλα αυτοκίνητα που εχουν αλλα προτερήματα και πρωτιές. Πάντως το 208 δεν ερχεται καν δεύτερο σε αυτό το κομματι πίσω από το fiesta είναι αρκετά ποιο κάτω.
Το C3 πχ πρέπει να είναι το ποιο άνετο στην κατηγορία.
το 208 όμως είναι το ποιο όμορφο στην κατηγορία κατα την γνώμη μου. Βέβαια αυτό είναι υποκειμενικό. Δεν θα το έπερνα αλλά το βρίσκω πανέμορφο.
οτι πουλάει πολύ επίσης δεν είναι αμφισβητήσιμο. Γενικά πάντως στην Peugeot στο desing είναι πολύ μπροστά και είναι ένας λόγος που έχουν ξεσκιστεί στις πωλήσεις, προφανως κάτι κάνουν καλά.
Εγω πάντως στην κατηγορία αν έπαιρνα για μένα, θα ήμουν μεταξύ fiesta και i20
-
Νομίζω ότι σε αυτή την κατηγορία την χρυσή τομή πετυχαίνει το Κλιό, όπως έγραψε και Δίας...και χώρους έχει, και καλή συμπεριφορά, και ποιότητα, και όμορφο είναι. Απλά η εισαγωγική και με λίγους κινητήρες το φέρνει πλέον και το ακρίβυνε υπερβολικά.
-
Dublin wrote:
Άξιος της μοίρας του όποιος **επηρεαστεί **από αυτά που γράφεις εσύ και ο δημοσιογραφικός ογκόλιθος της αυτοκίνησης το ότο γκρίκ νιούς. Μια χαρά είναι το 208 όπως και όλα σαν και αυτό εφόσον αυτός που ψωνίζει έχει και **ανάλογες **προσδοκίες. Μην κάνεις πώς δεν καταλαβαίνεις και παρανοείς αυτά που γράφω πηγαίνοντας το σε ΜαρθαΒούρτσιες τακτικές.
Μείνε στο επιλεκτικό κόπυ πέιστ αποσπασμάτων που σε βολεύουν και η κατά το δοκούν ερμηνεία τους. Χάιλαιτ οι επιδόσεις του Fiesta κάτω από τα σχόλια του άρθρου για το 208 δια να μην ξεχνιόμαστε. Το fiesta πάει και στρίβει καλύτερα όπως και να το σερβίρεις.
Το θέμα δε σε νοιάζει λές αλλά οι πωλήσεις της Ford σε αγχώνουν βλέπω.. μην ανησυχείς, όλα καλά θα πάνε.
Νομίζω μόνο τη Ford αγχωνει η 13η θέση σε πωλήσεις στην Ελλάδα..
-
Η Φορντ κλαίει για την 13η θέση στην Ελλάδα και θα πρέπει να αρκεστεί στην ταπεινή τρίτη θέση παγκοσμίως πίσω από την ΤΟΥΟΤΑ και VW.
-
Η Φορντ κλαίει για την 13η θέση στην Ελλάδα και θα πρέπει να αρκεστεί στην ταπεινή τρίτη θέση παγκοσμίως πίσω από την ΤΟΥΟΤΑ και VW.
Στην Ελλάδα είναι 13οι και στην Ευρώπη 8οι, και δεν έχει ποιο κάτω (Volvo/Nissan είναι από κάτω τους), και είναι η μόνη εταιρεία που δεν έχει ανάπτυξη φέτοςς τις απίστευτες πωλήσεις που γίνονται.
Τώρα αν εσύ ψωνίζεις αυτοκίνητα στην Ινδία και την Αμερική, να το ξανασυζητήσουμε.
Δεν θα με χάλαγε ένα Bronco καθόλου..
Εγώ έχω 2 Ford αυτή τη στιγμή (B Max, Ranger). Εσύ γιατί δεν πήρες να βοηθήσεις την μάρκα;
-
Για φετος ειμαι οκ
-
Αυτη ειναι 6η παγκοσμιως και στην Ελλαδα αστα, μαυρα χαλια
-
Παιδιά δεν μας ενδιαφέρουν τέτοιες πληροφορίες. μετοχές έχουμε? στα @@ μας ποια είναι η κατάταξη σε πωλήσεις ανά μάρκα.
Για τα αυτοκίνητα πέστε γνώμες άντε και για κάποιο μοντέλο πόσο καλά πάει σε πωλήσεις όπως πχ το 208 που αναφέρθηκε οκ το καταλαβαίνω, δείχνει πόσο πετυχημένο είναι ένα μοντέλο.
-
Καλημέρα, ή οθόνη του Peugeot 208 μοντέλα 2013 2014 2015 2016 έχει πρόβλημα υπερθέρμανσης, κλίνει μετά τους 30°;
-
Όχι βέβαια...απλά ενίοτε μπορεί να αργεί λίγο να ανοίξει όταν βάλεις μπρος.
-
Συγγενης μου ενδιαφερεται για 208.Για πειτε καταναλωσεις και αξιοπιστια.Ειναι αναμεσα στο 75αρι ατμοσφαιρικό και το 100αρι τουρμπο.
-
Με τίποτα το 75αρι....ψώφιο!
-
Αν είναι να το βγάζει εκτός πολης ο συγγενής σου, τότε το 100αρι τουρμπο.
το άλλο το λες μέχρι και επικίνδυνο για προσπεράσεις λόγω ψόφιου κινητήρα.
επισης αν γράφει χιλιόμετρα, να δείτε μήπως του ταιριάζει το επίσης 100 ίππων ντίζελ.
-
Αν είναι να το βγάζει εκτός πολης ο συγγενής σου, τότε το 100αρι τουρμπο.
το άλλο το λες μέχρι και επικίνδυνο για προσπεράσεις λόγω ψόφιου κινητήρα.
επισης αν γράφει χιλιόμετρα, να δείτε μήπως του ταιριάζει το επίσης 100 ίππων ντίζελ.
Τα είπες όλα και συμφέρεις!
-
Παιδια στη Συρο ειναι και ο ξάδερφος.... Ναι οντως το ειχα ξεχάσει το ντιζελ το 100αρι
Peugeot 208