-
ευχαριστώ!!!!!!!!!!!
-
Πρόσφατα είδα το 'Lore' - χάσιμο χρόνου,
μου έφερε στο μυαλό το Come and See.Το δεύτερο καλύτερο, άλλα λίγο... πως να πω ... ψυχοπλακωτικό.
-
Τι να πω....αν και fan του είδους, το Godzilla με απογοήτευσε... ....ώρες-ώρες νόμιζα ότι έβλεπα μια ΠΟΛΥ ακριβή b-movie με τον Godzilla από τις πολλές που έχουν βγει...
-
προσπαθω να βρω θυμηθω ποια ηταν η ταινια..
ειναι κατι τυποι που θελουν να κανουν ληστεια αλλα ο αρχηγος διαπιστωνει οτι του εφεραν ενα ματσο αχρηστους που σκοτωνονται μεταξυ τους...
πχ μενει τα αμαξι απο βενζινη, παει ο ενας να περασει τον αυτοκινητοδρομο για να φερει απο το βενζιναδικο και τον παταει ενα φορτηγο...
ο αλλος κανει κεφαλοκλειδωμα απο πισω σε καποιον και λεει στον συντροφο του να πυροβολησει τον τυπα..ομως η σφαιρα τρυπαει και τα δυο κεφαλια αφου καθεται ακριβως απο πισω..κτλ
-
Σιγουρα ηταν ταινια ή μηπως καπνισες τιποτα μυστηριο?
-
http://www.imdb.com/title/tt1341167/
Γαμει, εχει καλο γελιο.
-
Είδα το 3 Days to kill http://www.imdb.com/title/tt2172934/
Νταξ', παλευόταν δε παλευόταν -
Αν η μεγαλυτερη απογοητευση με τη σειρα Fast & Furious ηταν η 'αμερικανια' και η 'υπερβολη' που τα χαρακτηριζαν ιδιως στα τελευταια και σε σημειο να πεις το παραταω στη μεση...,ανακαλυψα τυχαια το παρακατω
http://www.imdb.com/title/tt3102440/htt ... tt3102440/
Υπερβαλει και αυτο αλλα συγκρατημενα ή σε σημειο να μη σ ενοχλει.. Αξιζει πολυ ομως γιατι εχει πολλες καλογυρισμενες αυτοκινητιστικες σκηνες,100% αληθινους ηχους, δεν ειναι καθολου στη λογικη 'τσο και λο' και εχει υπεροχη φωτογραφια και πολλα τοπια-ληψεις με ελικοπτερο απο την καταπληκτικη Νορβηγια στα + και οι στιγμες καλου χιουμορ. Γενικα μια ευρωπαικη προσεγγιση στο θεμα που ειναι πολυ καλυτερη για εμενα. -
Απλα το κατεβαζετε και το βλεπετε χωρις να ρωτατε πολλα...
http://www.imdb.com/title/tt4973112/?ref_=nv_sr_1 -
απο το 1 μεχρι το 10 ποσο καβλοτικ ειναι για τους φαν των 2 τροχων;;
-
Ουσιαστικα ειναι ντοκυμαντερ-ανασκοπηση.. ο βαθμος στο imdb ο οποιος ειναι και απο φαν του ειδους νομιζω ειναι αντιπροσωπευτικος.
-
Απογοητευτικό το star wars 7 θα έλεγα ακόμα και για τους πιο φανατικούς της σειράς. Σαν να έβλεπες το IV ήταν, λίγο παραλλαγμένο σε λεπτομέρειες.
-
-
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΩΣΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΡΩΣΙΑΣ
15 Οκτωβρίου 2016 | Πολ. Κέντρο Αλέξανδρος - Κινηματογράφος Αλέξανδρος > Πολιτιστικό Κέντρο Αλέξανδρος
Η Συντονιστική Επιτροπή συμπατριωτών της Ρωσίας στην Ελλάδα και το κίνημα 'Ελληνορωσική Συμμαχία' υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη μας καλεί στο Φεστιβάλ Ρώσικου Κινηματογράφου για το Έτος Ελλάδας Ρωσίας (προβολή ρώσικων αθλητικών ταινιών) που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου στο κινηματοθέατρο 'Αλέξανδρος'.
Πρόγραμμα:
16.00 – 'Πρωταθλητές! Πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά' (100 λεπτά)
17.30 – Προβολή κινούμενων σχεδίων για παιδιά
19.00 – 'Λυρισμοί' (64 λεπτά), συνάντηση με την δημιουργική ομάδα
21.00 – 'Θρύλος Νο 17' (134 λεπτά)Όλες οι ταινίες είναι με ελληνικούς υπότιτλους.
Πολιτιστικό Κέντρο Αλέξανδρος
Διεύθυνση: Εθνικής Αμύνης 1 Τηλέφωνο: 2310287724
Είσοδος ελεύθερη.'Θρύλος Νο 17' - 7.7
http://www.imdb.com/title/tt2182001/ -
-
Dunkirk
Πολύ καλή ταινία. Αγωνία, δράση, πλοκή.
Δεν θα ήθελα να μειώσω κάτι από την ταινία αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση, αυτό που με εντυπωσίασε ήταν η μουσική. Με κρατούσε τσιτωμένο από την αρχή μέχρι το τέλος!!! -
Έχω βρει χρόνο κάποιες από τις τελευταίες βραδιές, και έχω δει μαζεμένες 3-4 ταινίες που είχα χάσει στο cinema.
John Wick 2: more of the same, αλλά επειδή το πρώτο ήταν ταινιάρα, παρομοίως και αυτό είναι super! Και μάλιστα νιώθεις να εξουθενώνεσαι ταυτόχρονα με τον χαρακτήρα, δείγμα του ότι, όσο 'επίπεδος' και αν είναι ο Reeves, παραμένει ο καλύτερος για τέτοιου είδους χαρακτήρες. Rollercoaster από τα λίγα, αξίζει 101%
Baywatch: έχουν καταφέρει και έχουν αποδώσει ακόμα και το εντελώς campy-80s ύφος της σειράς, αφού ποτέ και για κανένα λόγο δεν παίρνουν σοβαρά τον εαυτό τους και την ταινία. Βεβαία είναι οριακά στο να μην σπάσουν τον '4ο-τοίχο', αφού σε μερικές φάσεις η κατάσταση είναι 'τι-γαμάτα-που-λέμε-τις-μ@λ@κιούλες-μας' πάντως δύο ευχάριστες χαζοχαρούμενες ωρίτσες, ειδικά για άντρες
Πειρατές 5: και εδώ more of the same, αλλά δυστυχώς στην αντίθετη κατεύθυνση: έχει χαθεί εντελώς το στακάτο και ο ρυθμός, ειδικά του πρώτου (που ξεκίνησε και όλο το franchise από το πουθενά). Ο τυπικός γνωστός κλασσικός Depp αλαφροπερπατάει και πάλι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αλλά πόσο ακόμα να αντέξεις ? Η προσθήκη του Bardem είναι μεν κάτι διαφορετικό (ίσως προς το καλό), αλλά η αλλαγή του 'ρομαντικού διδύμου' με τα δύο παιδάκια (Scodelario και Thwates) εμένα με άφησε εντελώς αδιάφορο.
Mummy: απλά θα πω ότι το πρώτο με τον Fraser ήταν οσκαρικός γίγαντας μπροστά του Από που να το πιάσεις και τι να πρωτοπείς ? Δεν υπάρχει ίσως ούτε ένα σημείο που να μπορείς να πεις 'ναι, αυτό είναι θετικό'. Δείτε το μόνο αν θέλετε να γελάσετε με τον Cruise. Χαρακτηριστικό του ότι ακόμα και αυτοί που το έφτιαξαν δεν ήξεραν τι έκαναν, είναι ότι στο τέλος ο απόλυτος θεός του κακού καταλήγει να περιφέρεται ως κοινός κλεφτάκος
Transformers 5: και ενώ λες ότι δεν γίνεται να υπάρχει κάτι χειρότερο από το Mummy, βλέπεις αυτό και αλλάζεις γνώμη (και ταυτόχρονα μετανιώνεις που το είδες). Ασύνδετο, ασύγχρονο, αβάσιμο, παράλογο, νεφελώδες, είναι -με διαφορά- το χειρότερο στην τρα-γι-κή σειρά των Transformers. Τουλάχιστον πριν είχαμε την Megan, τώρα τι και γιατί να δεις ? Κρίμα που έμπλεξαν και τον Hopkins. Μ-α-κ-ρ-υ-ά
-
Ετυχε και ειδα το ''Η πολη ποτε δε κοιμαται''. Ελληνικη ταινια του '84 η οποια αν και εχει αντικειμενο αγαπημενο θεμα του Γαρδελη-Μιχαλοπουλου κτλπ εντουτοις δεν εχει καμια σχεση με βιντεοκασετα '80. Μιλαμε για αρκετα καλη ταινιουλα, που σε βαζει πολυ χοντρα στο πνευμα της εποχης νεον-σουζα-μαγκια δρομου-κλοπες με πρωτοποριακες ληψεις δρομου για την εποχη τολμω να πω και προσεγμενες λεπτομερειες. Φυσικα οι υπερβολες δε λειπουν, αλλα μου κανε μια εντυπωση για ελληνικη ταινια των 80s.
Μπουλας ,Ζιαγκας στα νιατα τους και Παπακωσταντινου να ξεσηκωνει τους νεολαιους ειναι λογος να τη δεις επισης -
To Das Boot μου έχει αρέσει και δεν γράφω το πως και το γιατί, αφού τα όσα λέει η ανάλυση με εκφράζουν. Το θεωρώ πολύ ρεαλιστικό ως προς την εικόνα των υποβρυχίων στο εσωτερικό τους (για την εποχή τους). Την θεωρώ προσεγμένη και το αναφέρει και το απόσπασμα. Οι 3 και κάτι ώρες που διαρκεί επειδή μου φάνηκαν λίγες!
' Οι σκηνές που ο πλοίαρχος δίνει διαταγές για ξαφνική αλλαγή κατεύθυνσης, για απότομη βύθιση πέραν των επιτρεπτών ορίων, που προσπαθεί να διαβάσει τις μπλόφες και τη στρατηγική των κυνηγών του κ.τ.λ. είναι συναρπαστικές και ταυτόχρονα ρεαλιστικές. Για την ταινία, άλλωστε, χρησιμοποιήθηκαν οι συμβουλές πραγματικών πλοιάρχων των U-BOATS και ο Petersen διασφάλισε πως τα πάντα θα ήταν ακριβή και ρεαλιστικά, από τις τακτικές μάχης μέχρι την τελευταία βίδα στο εσωτερικό του υποβρυχίου. '
http://cinemanights.gr/el/review/das-boot -
Ο χρήστης Sarantish έγραψε:
To Das Boot μου έχει αρέσει και δεν γράφω το πως και το γιατί, αφού τα όσα λέει η ανάλυση με εκφράζουν. Το θεωρώ πολύ ρεαλιστικό ως προς την εικόνα των υποβρυχίων στο εσωτερικό τους (για την εποχή τους). Την θεωρώ προσεγμένη και το αναφέρει και το απόσπασμα. Οι 3 και κάτι ώρες που διαρκεί επειδή μου φάνηκαν λίγες!Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ακόμα να την δώ και λατρεύω τις ταινίες με υποβρύχια. Διαβάζω ότι είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στο είδος....θέλω να την δω σύντομα!!
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]