-
Ok αφού το λέτε,εγώ πάντως σε ελληνικό μαγαζί δεν τα έχω βρει σε 16 ίντσες.
-
-
Οκ thanks, αλλά είχα πίστει, πάντως αλήθεια σας λέω στα λαστιχαδικα που είναι στην περιοχή μου και δεν μιλάμε για μικρά μαγαζάκια,δεν υπάρχουν ακόμη.
Η τιμή πάντως τσουχτερή, μόνο αν έκανα track days θα τα σκεφτόμουν.
-
Το Pilot Sport 4 είναι εξαιρετικό.
Τελικά κατέληξα και τοποθέτησα τα Michelin primacy 4 (αφου μετά από συζήτηση με 2-3 επαγγελματίες είδα ότι είναι πιο κατάλληλα για εμένα τα Primacy) σε επίσημο αντιπρόσωπο στη Λάρισα με δωρεάν αντικατάσταση ελαστικού σε περίπτωση σκισίματος για 1 έτος ή 20.000χλμ. Μου κόστισαν 290€.
Σε ευχαριστώ για την βοήθεια.
-
Οκ thanks, αλλά είχα πίστει, πάντως αλήθεια σας λέω στα λαστιχαδικα που είναι στην περιοχή μου και δεν μιλάμε για μικρά μαγαζάκια,δεν υπάρχουν ακόμη.
Τσουχτερά τα 300κατι € για ένα από τα καλύτερα σπορ ελαστικά;
-
Φυσικά και είναι φοβερή τιμή αν αναλογιστούμε πως εγώ με τα ίδια λεφτά έβαλα primacy 4 στην ίδια διάσταση. Εκτός αν ο φίλος μένει επαρχία οπότε οι τιμές που παίζουν είναι διαφορετικές και προς τα πάνω οπότε υπολογίζει μεγαλύτερη τιμή.
-
Aikibill wrote:
336€ vs 270 που θα βάλω τα Bridgestone T005 η 255 που θα βάλω τα Hankook ventus prime 3 ναι μου φαίνονται πολλά. Δεν λέω ότι είμαι έξυπνος και οποίος τα βάλει κώτσος,απλώς για 95% χρήσης μέσα στην πόλη που έχω εγώ δεν αξίζουν τα παραπάνω λεφτά.
υγ στην Αθήνα μένω.
-
Μετα απο 10 μηνες περιπου απο τα καινουρια uniroyal rainsport 3 που φορεσα,μου πεταξε βυζι το δεξι μπροστινο ελαστικο,oταν τα ειχα αλλαξει,μου ειπε ο λαστιχας οτι ειχα δυο χτυπηματα εσωτερικα στις ζαντες και επρεπε να τις παω για ισιωμα,δεν ειχα το χρονο να το κανω διοτι το αυτοκινητο εφυγε εκτος πολης λογω υποχρεωσεων,υπαρχει περιπτωση να ευθυνεται και καποιο μικροστραβωμα στη ζαντα για το βυζι του ελαστικου η απλα απο καποιο δυνατο κοπανημα σε λακκουβα η πεζοδρομιο?
Το θεμα ειναι οτι μαλλον θα πρεπει να το αλλαξω με νεο καινουριο και να πληρωσω τη νυφη.
-
To κοπάνημα ( όπου και όπως να ήταν αυτό ) στράβωσε τη ζάντα και έκοψε τοπικά τα λινά και πέταξε βυζί.
-
To κοπάνημα ( όπου και όπως να ήταν αυτό ) στράβωσε τη ζάντα και έκοψε τοπικά τα λινά και πέταξε βυζί.
Μα είπε ότι η στραβωμένη ζάντα υπήρχε ήδη όταν πήγε να βάλει τα καινούρια λάστιχα, που έβγαλαν τώρα το 'βυζί'.
Δεν πιστεύω ότι σχετίζεται η ύπαρξης του στραβώματος με το 'βυζί' πάντως.
-
Σε FIAT PANDA 1.2 του 2007 μπήκαν falken sincera sn32 ecorun σε διάσταση 165/65/14 στα 185 ευρώ. Αυτά και τα bridgestone t005 είναι τα μοναδικά της κατηγορίας με δείκτη φρεναρίσματος A.
Προς το παρόν σε σχέση με τα τελειωμένα dunlop είναι πιο αφράτα και αθόρυβα
-
Μα είπε ότι η στραβωμένη ζάντα υπήρχε ήδη όταν πήγε να βάλει τα καινούρια λάστιχα, που έβγαλαν τώρα το 'βυζί'.
Αυτο ακριβως,δεν γνωριζα απο πριν για το στραβωμα,επι τοπου,στην ζυγοσταθμιση φανηκε αυτο και μου το ειπε ο τυπος.Αν ηταν πανω στο 6μηνο ισως να ειχε και καποια εγγυηση,δεν ειχα ρωτησει καν κιολας αν δινουν εγγυηση για βυζια κλπ.Θα το δω τον αλλο μηνα,μιλαμε για λαστιχα που δεν εχουν πανω απο 9-10.000 χιλιομετρα.
-
Ψάξε το άμεσα πάντως, γιατί αρκετές εταιρίες ελαστικών δίνουν εγγύηση έναντι ζημιάς για ένα έτος.
-
Σε FIAT PANDA 1.2 του 2007 μπήκαν falken sincera sn32 ecorun σε διάσταση 165/65/14 στα 185 ευρώ. Αυτά και τα bridgestone t005 είναι τα μοναδικά της κατηγορίας με δείκτη φρεναρίσματος A.
Προς το παρόν σε σχέση με τα τελειωμένα dunlop είναι πιο αφράτα και αθόρυβα
Δε ξέρω αν είσαι επαρχία ή Αθήνα αλλά με μια απλή αναζήτηση στο σκρουτζ τα βάζουν με 160€ τα συγκεκριμένα... Αρτ
-
Υπολόγισε και τα κλασσικά 4χ6=24 για την τοποθέτηση όμως....
-
Τελικα τοποθετηθηκαν χτες τα bridstone turanza t005 195/50/16 88 V XL στον Καρετσο στη Θερμη κατόπιν παραγγελίας, ήρθαν μια μερα αργοτερα. Η διαφορα ηταν αισθητη από τα 5-10 πρωτα μέτρα που ακόμα και στον συνοδηγο, το αυτοκινητο εβγαλε κατευθειαν στιβαροτητα και ανεση που ελειπαν. Σε ενα ψιλοφρεναρισμα σε αστικες συνθηκες καλά καλα δεν πρόλαβα να τσιμπησω το φρενο και το αμαξι ακινητοποιηθηκε παρολη τη γλιτσα. Το πλαϊνο είναι ιδιαιτερα μαλακό σε συγκριση με τα προηγούμενα εργοστασικα bridgestone ecopia ep 25 που τα είχα 3,5 χρόνια... Πρώτη εντύπωση άριστη!
-
Τα bridgestone turanza t005 θεωρείται οτι έχουν σκληρή γόμα ή μαλακή; Γενικά για τα Bridgestone ξέρω οτι είναι σκληρά...
-
Έψαξα τα δικα μου δεν βρηκα treadwear αλλά είναι φτιαγμενα στην Γαλλία. Δες εδώ https://www.vehicletire.com/Rating/Bridgestone. Τα έχει κάτω κάτω με treadware 260-320.
-
Ενα λαστιχο δεν γινεται να δημιουργει και ανεση και στιβαροτητα.
-
Τα bridgestone turanza t005 θεωρείται οτι έχουν σκληρή γόμα ή μαλακή; Γενικά για τα Bridgestone ξέρω οτι είναι σκληρά...
Ούτε πολύ μαλακά, ούτε πολύ σκληρά. Πολύ ισορροπημένο και καλό λάστιχο για την κατηγορία του.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]