-
@ nonos
Μιλάμε για Dodge RAM, δεν είναι Golfάκια για να είναι άπειρα. Μόνο στη περιοχή μου (στην Ελλάδα έχω δει 3) και δεν είναι και αγροτική περιοχή. Όσο για το τρακαρισμένο, λυπάμαι το άλλο αυτοκίνητο@ Kωνσταντίνος
@ kyr80 και μένα μου αρέσουν (τα RAM), μόνο που τα κυβικά είναι πολλά, προς το παρόν, για την τσέπη μου. Μένα εξ'αυτών, είμαστε με 200km/h στην Εθνική και δε καταλάβαμε ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε θόρυβο, ούτε κούνημα, άψογο.
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
ΤΡΕΛΟ carspotting...Μ3 Ε30 με recaro μέσα...χωρίς πινακίδες, προφανώς τις κατέθεσε ο ιδιοκτήτης...δεν άντεξε τα τέλη
Που ειναι αυτη νικο??
Περνα και απο τα ιστορικα να το γραψεις ολο και καποιος μπορει να ενδιαφερεται..
Στεναχωρεθηκα ετσι οπως τη βλεπω..Βριλήσσια...επάνω τέρμα Θεού στο βουνό, στη κορυφή (έχει και ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ θέα btw).
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Mια διόρθωση μόνο. Το muscle είναι Challenger και όχι Charger.
Δυστυχώς η αναβίωση του Charger δε θυμίζει και πολλά από τους προγόνους του. Αντίθετα το Challenger πιθανότατα είναι η ομορφότερη αναβίωση από muscle (Τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου.).Τι μας θύμισες τώρα...
Έρωτας μεγάλος-δεν υπάρχει άλλος...
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
ευχαριστώ mirage k pro_crossaroO mirage ούτε υπολογιστή δεν έχει στο ορυχείο που δουλεύει.
@pro: challenger ήθελα να γράψω, αλλά επειδή εκείνη τη στιγμή έβλεπα NCIS που έχουν charger για υπηρεσιακά τα κανα σαλάτα My bad!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μόνο εμένα μου αρέσουν;;
Γιατί είσαι επαρχιώτης!
Ακόμη και τα 'γρήγορα' πάντως δεν είναι γρήγορα, έχουν όλη τη μάζα μπροστά, κίνηση πίσω και το μόνο που καταφέρνουν είναι να χαζοσπινάρουν.
ΔΕΝ είμαστε 'χωριάτες'. Είμαστε 'χωρικοί'
Πίστεψέ με... Τα γρήγορα ΕΙΝΑΙ γρήγορα. Έχω πιει δροσερότατο τσαγάκι
Αν πιάσει πρόσφυση, τότε τέλος. Και roll το έργο είναι ακατάλληλο... -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Πίστεψέ με... Τα γρήγορα ΕΙΝΑΙ γρήγορα. Έχω πιει δροσερότατο τσαγάκι
Αν πιάσει πρόσφυση, τότε τέλος. Και roll το έργο είναι ακατάλληλο...Βοηθάει αν ρίξεις 3-4 σακιά (τσιμέντο, λίπασμα, κλπ) στη καρότσα για να βρει πρόσφυση.
Έχω παίξει με το αντίστοιχο Toyota Tundra -
chevrolet avalanche ....
-
Σημερα στο Πορτο Ραφτη ηταν παρκαρισμενη μια Bentley Continental R με Αγγλικες πινακιδες σαν και αυτη
τεραστιες διαστασεις
επισης γυροφερνε και μια BMW Ε30 κοκκινη που ηταν ακριβως σαν και αυτη που ποσταρε ο Νικος με body kit και την χαρακτηριστικη αεροτομη, αλλα το μπουρι ( ) δεν μου καθοταν καλα , οποτε παιζει να ηταν μετατροπη σε Μ3...
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
τεραστιες διαστασειςΣυμμαζεμένο κουπέ φαίνεται.
-
Χθές είδα για πρώτη φορά την Panamera από κοντά, σε ασημί χρώμα. Ωραία κι επιβλητική.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
@pro: challenger ήθελα να γράψω, αλλά επειδή εκείνη τη στιγμή έβλεπα NCIS που έχουν charger για υπηρεσιακά τα κανα σαλάτα My bad!
Άμα σου πω ότι όταν διάβαζα Charger μου ρθε στο μυαλό το NCIS...
Λοιπόν, εχθές έκανα το λάθος να ακούσω την κοπέλα μου και τις φίλες της και να πάμε στου Ψυρή.
Από ότι καταλάβατε δεν το πολυευχριστήθηκα...Αλλά...
Είδα αυτά τα τρία μέσα σε λιγότερο από 15'. Δυστυχώς όλα εν κινήσει και ακόμα πιο δυστυχώς χωρίς να έχω μαζί μου τη φωτογραφική μου μηχανή...
Με τη σειρά που τα είδα (μέσα στα στενά έτσι...
...μέχρι που αναρωτίθηκα γιατί δε τα λυπούνται αυτοί που τα χουν...):LOTUS EXIGE (Η πρώτη):
http://www.barryelysportscars.co.uk/ima ... Silver.JPGΝISSAN SKYLINE R34 GT-R:
http://img241.imageshack.us/img241/204/20906091.jpgJAGUAR XK-R Convertible (Η τελευταία):
http://www.cars.com/features/autoshows/ ... fr_430.jpgΤα δύο πρώτα είναι στα χρώμματα αυτών που είδα. Η τελευταία δεν είμαι σίγουρος, γιατί μέσα στο σκοτάδι ήταν λίγο δύσκολο να καταλάβω αν ήταν μπλε σκούρο ή κυπαρισί.
-
ολοκαινουργιο auris σε μαυρο (με χαρτινες πινακιδες). μια απο τα ιδια......
-
μια απτα γιδια....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ευχαριστώ mirage k pro_crossaro
O mirage ούτε υπολογιστή δεν έχει στο ορυχείο που δουλεύει.
Χα, χα,χα drdino δεν ξέρω τι σκεφτόμουν και μου ήρθε στο νου ο μιράγκε... I stand corrected.
-
-
mamma mia.....
-
Ειδα και εγω σημερα SV πορτοκαλι
-
Χθες το βραδυ στη Γλυφαδα,ferrari f430 spider ασπρη.Πανεμορφη πραγματικα.
υ.γ:βγαινει η spider σε scuderia?
edit:βγαινει,αρα scuderia ηταν
-
Σημερα ειδα S3 πενταπορτο.Δεν ειχα ξαναδει ποτε.Και ειδα ενα της china motors το nobleau.Επισης σημερα που πηγα Πατρα ειδα και αντιπροσωπια!
Carspotting [#6]