-
Και δω Θεσσαλονικη κυκλοφορουν καμποσα.Χθες ειδα Suburban.
-
Ε μη το λες... οι Ferrari τα ξεπερνουν κατά πολύ σε κατανάλωση...
Πρέπει να αναφέρεσαι σε Silverado. http://www.chevrolet.com/silverado-family/
-
Καλα αυτο ειναι σιγουρο,αλλα γενικως αυτα τα αυτοκινητα δεν προοριζονται για Ευρωπη οποτε ειναι ποιο περιεργο να τα πετυχεις.Οσο για το αυτοκινητο το Suburban ηταν οχι το Silverado.
-
-
Λογικά, το αίσθημα υπεροχής που έχουν οι κάτοχοι SUV-οειδών πάει περίπατο όταν βρουν στον δρόμο τους ένα τέτοιο πραγματικό truck ...
-
-
-
Μόνο εμένα μου αρέσουν;;
Υπάρχουν κάποια από αυτά που είναι πολύ γρήγορα. π.χ. Dodge RAM SRT-10Καίνε τον αμάζευτο. Γνωστός που έχει 2 από αυτά μου είπε ότι δύσκολα πέφτει κάτω από 20λτ/100χλμ
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μόνο εμένα μου αρέσουν;;
Υπάρχουν κάποια από αυτά που είναι πολύ γρήγορα. π.χ. Dodge RAM SRT-10Καίνε τον αμάζευτο. Γνωστός που έχει 2 από αυτά μου είπε ότι δύσκολα πέφτει κάτω από 20λτ/100χλμ
Τωρα με την τιμη της βενζινης sky high μαλλον θα κοψει τα πολλα χλμ
-
Πιστεύεις ότι κάποιος που έχει να δώσει 22€ για κάθε 100χλμ, ότι θα κόψει χλμ γιατί θα πρέπει να δώσει 3€ παραπάνω;
-
Πριν απο κανα δυο μερες ειδα αυτο http://paultan.org/2007/06/07/ssangyong ... -up-truck/
ή νομιζω πως ηταν αυτο....
Υπαρχει καποιο παρομοιο σε αμαζωμα?
-
Χτες το βράδυ πρώτη φορά σεβρολέ καμάρο, το καινούργιο μοντέλο σε κίτρινο σαν αυτό που ήταν στα τρανσφόρμερς. Δυστυχώς είδα μόνο τον πισινό του καθώς ήταν λίγο σβέλτος και σε μένα μπήκε ο ...ηχητικός κόφτης .
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μόνο εμένα μου αρέσουν;;Γιατί είσαι επαρχιώτης!
Ακόμη και τα 'γρήγορα' πάντως δεν είναι γρήγορα, έχουν όλη τη μάζα μπροστά, κίνηση πίσω και το μόνο που καταφέρνουν είναι να χαζοσπινάρουν.
Υπαρχει καποιο παρομοιο σε αμαζωμα?
Δυστυχώς, ναι...
-
-
-
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
carfanatic έγραψε:Υπαρχει καποιο παρομοιο σε αμαζωμα?Δυστυχώς, ναι...
Και ποιο ειναι αυτο?
-
@famas: dodge charger το musclecar και cady escalade στη μια, GMC Yukon Denali στη δεύτερη.
-
Mια διόρθωση μόνο. Το muscle είναι Challenger και όχι Charger.
Δυστυχώς η αναβίωση του Charger δε θυμίζει και πολλά από τους προγόνους του. Αντίθετα το Challenger πιθανότατα είναι η ομορφότερη αναβίωση από muscle (Τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου.). -
ευχαριστώ mirage k pro_crossaro
Carspotting [#6]