-
Copen λευκό σήμερα στην Κηφισίας
-
Χθες στην Ποσειδώνος τζιπ infinity! Πολύ ωραίο!
-
-
-
Το ξερω... χαζευα για αρκετη ωρα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το ξερω... χαζευα για αρκετη ωρα..Εγω να δεις μια μερα που ειδα μια quatroporte ημουν με ενα παπι...Ο αλλος σκιαχτηκε γιατι εκανα γυρω γυρω του.
-
Aνθρακι Bentley Contenental GT στην Τσιμισκη.
-
carspotting από το σπίτι μου..η νέα clk.αρκετά όμορφη σε άσπρο και με το πακέτο amg!!
-
E Klasse Coupe
-
πολυ κομψο...
-
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά μήπως είδε κανείς κάποια Lambo 'Valentino Balboni'; Την είδα παρκαρισμένη στα όρια Ψυχικού-Φιλοθέης σε πεζοδρόμιο πριν από περίπου ένα μήνα. 'Σπάνιο πουλί' από τα λίγα.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά μήπως είδε κανείς κάποια Lambo 'Valentino Balboni'; Την είδα παρκαρισμένη στα όρια Ψυχικού-Φιλοθέης σε πεζοδρόμιο πριν από περίπου ένα μήνα. 'Σπάνιο πουλί' από τα λίγα. -
Θηριώδες γκρι καινούργιο Mustang με τεράστια αυτοκόλλητα SALLEEN και πινακίδες αττικής,
διπλοπαρκαρισμένο έξω από τον ποδηλατόδρομο σε περιφερειακό τριπουράδικο του Βόλου. -
Χρυσαφι Bendley GTC, και φιορανο 599 σε μαυρο ματ!!!! με λευκη λεπτη ριγα στα μαγουλα του ελαστικου ζαντες μαυρες φυσικα...., φωτο δεν εβγαινε γιατι ηταν ολα μαυρα!!!!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά μήπως είδε κανείς κάποια Lambo 'Valentino Balboni'; Την είδα παρκαρισμένη στα όρια Ψυχικού-Φιλοθέης σε πεζοδρόμιο πριν από περίπου ένα μήνα. 'Σπάνιο πουλί' από τα λίγα.Πριν περίπου 2 εβδομάδες είχα δει μία πορτοκαλί VB στη Κηφισιά, λογικά είναι η ίδια.
-
http://troktiko.blogspot.com/2010/01/po ... ra-gt.html
'Η Carrera GT είναι η κορυφαία και γρηγορότερη Porsche και το κόστος της είναι 300.000 euro
Στην Ελλάδα υπήρχαν 3.
Πλέων υπάρχουν 2.Η μια έφυγε σε μια στροφή ...
στα Λιμανάκια.
Για την ιστορία δεν υπήρξαν θύματα.' -
To συζητουσαμε στο thread της Porsche.Kαποιος απο δω μεσα το πηρε και το ανεβασε στο troktiko.
viewtopic.php?f=15&t=19031&start=2595#p1741238
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά μήπως είδε κανείς κάποια Lambo 'Valentino Balboni'; Την είδα παρκαρισμένη στα όρια Ψυχικού-Φιλοθέης σε πεζοδρόμιο πριν από περίπου ένα μήνα. 'Σπάνιο πουλί' από τα λίγα.
Πραγματικά σπάνιο πουλί. Και πραγματική Lambo, ίσως η πρώτη που κατάφερε να βγάλει το VAG.
-
Λευκο Infinity με πινακιδες απο Ονταριο στην Φρατζη και 2 GTR, ενα μαυρο και ενα ασημι σε Κουκακι και Καβαλας αντιστοιχα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πριν περίπου 2 εβδομάδες είχα δει μία πορτοκαλί VB στη Κηφισιά, λογικά είναι η ίδια.
Αυτή, ναι. Είδα το πορτοκαλί στην αρχή και δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία, νόμιζα πως ήταν ακόμα μια Gallardo, αλλά μετά το μάτι μου έπεσε στη λευκή ρίγα και ψιλοαρρώστησα.
Carspotting [#6]