-
Πάντως δεν νομίζω πως το -1 διαφορικό την κάνει τόσο πια ξεχωριστή σε σχέση με την 560-4, την οποία και πιθανότατα θα προτιμούσα από τις δύο.
Κατά την άποψή μου και τα 2 μοντέλα της Lamborghini θα έπρεπε να προσφέρονται και σαν πισωκίνητα με χαμηλότερη τιμή. Δεν μπορώ να διακρίνω (πλέον έστω) κάποιο μειονέκτημα στην κίνηση αυτή και δεν καταλαβαίνω γιατί η εταιρία δεν την υιοθετεί. -
Επειδή άμα την υιοθετούσε, όλοι θα αγόραζαν Ferrari. Η τετρακίνηση είναι το selling point της Lamborghini και αυτό που πρώτιστα τη διαφοροποιεί από τη Ferrari. Αν πήγαινε (και) σε πισωκίνηση, θα έπρεπε να συμβούν δύο τινά ταυτόχρονα. Πρώτον, η δικίνητη Lambo να είναι φτηνότερη από την τετρακίνητη. Δεύτερον, η τετρακίνητη που είναι ήδη φτηνότερη από αντίστοιχη Ferrari θα έπρεπε να κάνει τι; Να ακριβύνει και να φτάσει ή ξεπεράσει τη Ferrari σε κόστος αγοράς ή να μείνει εκεί και η δικίνητη Lambo να κοστίζει όσο ένα R8; Kι αν γίνει έτσι, ποιος θα αγοράσει ποτέ ξανά R8;
-
+1
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Επειδή άμα την υιοθετούσε, όλοι θα αγόραζαν Ferrari. Η τετρακίνηση είναι το selling point της Lamborghini και αυτό που πρώτιστα τη διαφοροποιεί από τη Ferrari. Αν πήγαινε (και) σε πισωκίνηση, θα έπρεπε να συμβούν δύο τινά ταυτόχρονα. Πρώτον, η δικίνητη Lambo να είναι φτηνότερη από την τετρακίνητη. Δεύτερον, η τετρακίνητη που είναι ήδη φτηνότερη από αντίστοιχη Ferrari θα έπρεπε να κάνει τι; Να ακριβύνει και να φτάσει ή ξεπεράσει τη Ferrari σε κόστος αγοράς ή να μείνει εκεί και η δικίνητη Lambo να κοστίζει όσο ένα R8; Kι αν γίνει έτσι, ποιος θα αγοράσει ποτέ ξανά R8;+1000 Πολυ σωστη αποψη!
Γενικα μην δινεται σημασια σε κάρα-αγελαδαμαξα-τρακτερ ειναι για το χοραφι του παππου
Ferrari for ever!!!
-
Άσχετο...(;) Σήμερα ξαναείδα τη Balboni στο ίδιο ακριβώς σημείο.
-
Άσχετο...(;) Σήμερα ξαναείδα τη Balboni στο ίδιο ακριβώς σημείο.λες να έμεινε?
-
cavallino έχεις ένα δίκιο αλλά δεν έμειναν πολλές Countach και Miura απούλητες.
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
+1000 Πολυ σωστη αποψη!
Γενικα μην δινεται σημασια σε κάρα-αγελαδαμαξα-τρακτερ ειναι για το χοραφι του παππου
Ferrari for ever!!!
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
+1000 Πολυ σωστη αποψη!
Ferrari for ever!!!
Φυσικα και αστειευομαι!
-
dont worry την πλακα μας κανουμε...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
cavallino έχεις ένα δίκιο αλλά δεν έμειναν πολλές Countach και Miura απούλητες.Σαφώς, αλλά τι παραγωγή είχε τότε η Lamborghini και τι παραγωγή (και τι 'στόχους') έχει σήμερα; Νούμερα δεν γνωρίζω, αλλά θεωρώ πιθανό όσες Miura KAI Countach φτιάχτηκαν και πουλήθηκαν συνολικά (ανεξαρτήτως εκδόσεων) να είναι λιγότερες από τις 'απλές' Gallardo.
Σήμερα είχα έτοιμο τον Άη Φόουν και όντως η VB ήταν ακόμα εκεί.
-
-
cavallino έχεις ένα δίκιο αλλά δεν έμειναν πολλές Countach και Miura απούλητες.
Σαφώς, αλλά τι παραγωγή είχε τότε η Lamborghini και τι παραγωγή (και τι 'στόχους') έχει σήμερα; Νούμερα δεν γνωρίζω, αλλά θεωρώ πιθανό όσες Miura KAI Countach φτιάχτηκαν και πουλήθηκαν συνολικά (ανεξαρτήτως εκδόσεων) να είναι λιγότερες από τις 'απλές' Gallardo.
Σήμερα είχα έτοιμο τον Άη Φόουν και όντως η VB ήταν ακόμα εκεί.
ωραία είναι η vb.το μαύρο αυτοκίνητο λίγο πιο πίσω είναι gtr??
-
Σίγουρα όχι, θα το είχα αναφέρει σαν υποσημείωση. Mercedes νομίζω είναι.
-
παρκαρει και ενα gtr εκει, με πινακιδες μονακο (εξω απο την ρωσικη πρεσβεια,γιατι μαλλοον απο εκει ειναι η φωτο ,αν δεν απατώμαι ) περα απο την VB
-
-
πριν 10 λεπτά κάτω από το σπίτι μου.πρέπει να ομολογήσω πως μου αρέσει πάρα πολύ
-
Λευκη με ανοξειδωτο το καπο.....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Λευκη με ανοξειδωτο το καπο.....
Με καθε σου ποστ, ολο και περισσοτερο με γοητευει η 'γειτονια' σου
-
Εχει και τα καλα της η ξενητεια!!! ομως σιγα σιγα τα συνιθιζεις....και δεν σου κανουν εντυπωση.... μερικα ομως με τον συνδυασμο χρωματων......
Ναι SV το εμπεδωσαμε αυτο!!! και για αυτο δισταζω αν θα το βαλλω στα εξτρα.. με την παραγγελεια!!!!!
Carspotting [#6]