-
-
ωωωωωωωωωω 717!!!!
ειχε καποτες η ολυμπιακη για κρητη. με τρελο χωρο για ποδια. και ησυχα, τα ειχα καταφχαριστηθει, μιλαμε ποτε δεν καταλαβα γιατι δεν τραβηξε το μονδελον αλλα το ριξανε σε κατι έι τι άρ, τα λαντα των αιθερων
ΑρΕς
Παναγιωτ, απο ισπανικα αυτο που γιγνωσκω δεν ειναι ομιλια, γερμανος δεν ηταν αυτος?
-
Ναι, υπάρχει η μετάφραση στο google που μπορεί να στα δείχνει στα Αγγλικά.
-
Live, Bρούμ-Βρούμ και μπαστουνιές μετά τις περίπου 14:00 σήμερα https://www.athensflyingweek.gr/el/programma/
Προσωπικά το σαμποτάρω από πλευράς εισιτηρίων διότι η μη προσκληση ρώσικων αντιβαίνει στην αντίληψη μου περί αεροπορικής ιδέας.
Πάντως όσοι είστε κοντά και έχετε παιδιά αξίζει να τα πάτε μια βόλτα αν προλαβαίνετε ...
-
@argyn said in ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ [#2]:
Προσωπικά το σαμποτάρω από πλευράς εισιτηρίων διότι η μη προσκληση ρώσικων αντιβαίνει στην αντίληψη μου περί αεροπορικής ιδέας.
Τι προσφέρουν τα ρώσικα , κόμπρες με παλιά αεροπλάνα , καγκουριές δηλ ασε που φοβάσαι μη σου 'ρθει και κανένα στο κεφάλι επειδή ο συγκυβερνήτης αποφάσισε οτι δεν σώζεται
Youtube Video -
-
Κάθε χρόνο τους χάζευα στον Φλοίσβο 1-2 μέρες πριν που έκαναν ένα μικρό teaser show, φέτος Δεν πρέπει να έκαναν
-
Πόσο κοστίζει ένα μικρό συνοικιακό αερδρόμιο;
Έτσι για να βγαίνει ένα μεροκάματο.. -
@monman2 said in ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ [#2]:
@argyn said in ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ [#2]:
Τι προσφέρουν τα ρώσικα , κόμπρες με παλιά αεροπλάνα , καγκουριές δηλ ασε που φοβάσαι μη σου 'ρθει και κανένα στο κεφάλι επειδή ο συγκυβερνήτης αποφάσισε οτι δεν σώζεται
Youtube VideoΣταμάτα να προκαλείς!!! Μέτρα απλά πόσα Σοβιετικά/Ρωσικά έπεσαν αυτόν τον αιώνα σε επιδείξεις και πόσα Αμερικάνικα και άλλα Δυτικά: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_air_show_accidents_and_incidents_in_the_21st_century
Α και to Flogger που έβαλες το πετούσαν Αμερικανοί...
Ισχύει και για σένα @kkostask
-
Βαρέθηκα να τα μετρήσω αλλά τα περισσότερα δυτικά ήταν του 2ου ΠΠ….τώρα γιατί πέφτουν τα υπέρτατα Ρωσικά με την τεχνολογία κατευθείαν από τον αστερισμό της Ανδρομέδας είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Μάλλον δεν έχει καμία σημασία που αν γίνονται πχ 100 airshow στον κόσμο τον χρόνο ρωσικά αεροσκάφη ζήτημα αν συμμετέχουν σε καμία δεκαριά.
-
Φυσικά και δεν είναι έτσι. Ένα από τα μεγαλύτερα αεροπορικά σόου του κόσμου είναι η MAKS, όπου έχει άπειρα Ρωσικά/Σοβιετικά. Το ίδιο φυσικά γίενταθι και σε Κίνα, Ινδία κλπ, που χρησιμοποιούν Ρωσικά/Σοβιετικά σχέδια. Mην κοιτάς που στην Δύση ακούς μόνο για τα δυτικά σόου. Μέτρα τα όμως...
-
Φυσικά και είναι έτσι όπως τα λέω….οποίος διαβάσει το λινκ που εσύ έβαλες θα συμφωνήσει. Βγάλε τα γυαλιά με το σφυροδρέπανο και θα τα δεις και εσύ.
-
Οι αριθμοί είναι εκεί!
-
https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Mole_Cricket_19
Και εδώ οι αριθμοί που έχουν σημασία….82-86 Mig για ένα F15….καλή ανταλλαγή.
-
@kkostask said in ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ [#2]:
Αλλά αντ' άλλων!!! Μιλούσαμε για το αν πέφτουν περισσότερα Ρωσικά στα air shows, που προφανώς δεν ισχύει! Μετά μου λες για πολεμικές επιχειρήσεις, που αυτό που μετράει περισσότερο είναι οι γενιές των α/φ που διασταυρώνονται και κυρίως η ποιότητα των Αεροποριών που αναμετρώνται. Το αντίστοιχο ενός F15 με καλούς χειριστές (Αμερικανούς ή Ισραηλινούς) είναι ένα Su-27/30 με αντίστοιχης ποιότητας χειριστή (Ρώσο ή πρώην Σοβιετικό). Πότε έγινε κάτι τέτοιο;
Όταν οι Ρώσοι και οι Κινέζοι όμως στήριζαν άμεσα το Β. Βιετνάμ (και με πιλότους), είδαμε πως έπεφταν τα Αμερικάνικα...
-
@realzeus said in ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ [#2]:
@kkostask said in ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ [#2]:
Αλλά αντ' άλλων!!! Μιλούσαμε για το αν πέφτουν περισσότερα Ρωσικά στα air shows, που προφανώς δεν ισχύει!
Ναι δεν ισχύει πέφτουν και ρωσικά των 70-80-90ς , δεν υπάρχουν πιο καινούργια με 40άρηδες πιλότους και αμερικάνικα του 40 με 70άρηδες πιλότους, πάρτε τους τα διπλώματα !
Μετά μου λες για πολεμικές επιχειρήσεις, που αυτό που μετράει περισσότερο είναι οι γενιές των α/φ που διασταυρώνονται και κυρίως η ποιότητα των Αεροποριών που αναμετρώνται. Το αντίστοιχο ενός F15 με καλούς χειριστές (Αμερικανούς ή Ισραηλινούς) είναι ένα Su-27/30 με αντίστοιχης ποιότητας χειριστή (Ρώσο ή πρώην Σοβιετικό). Πότε έγινε κάτι τέτοιο;
war of attrition , πόλεμος φθοράς ανάμεσα στο Ισραήλ και την Αίγυπτο 1967-1970
https://en.wikipedia.org/wiki/War_of_Attrition
τότε που οι Αιγύπτιοι πιλότοι είπαν στους σοβιετικούς '' σας τα είπαμε οχι μόνο δεν μας πιστεύατε αλλα μας κοροϊδεύατε και απο πάνω"
Youtube VideoΌταν οι Ρώσοι και οι Κινέζοι όμως στήριζαν άμεσα το Β. Βιετνάμ (και με πιλότους), είδαμε πως έπεφταν τα Αμερικάνικα...
Απο το στόμα σου και στου Μπάιντεν το αυτί ,μακάρι να κάνουν το ίδιο και οι Αμερικάνοι στην Ουκρανία
-
Τι αποκοτιές γράφεις ρε Τάσο; Δεν υπάρχουν Su-35, 57 και MiG 35? Επίσης δε τι πετάνε τα Ρωσικά αεροβατικά σμήνη (Su-35 και MiG 29M).
αμερικάνικα του 40 με 70άρηδες πιλότους, πάρτε τους τα διπλώματα !
Δες το λινκ που έβαλα. Στις 2 Ιουνίου 2016 έπεσε ένα F16 του αεροβατικού σμήνους της USAF Thunderbirds και σε άλλο show ένα F18 του σμήνους του USN Bluw Angels. Αν έπεφτε κι ένα του USMC θα είχαν 3 στα 3 εκείνη την μέρα...
τότε που οι Αιγύπτιοι πιλότοι είπαν στους σοβιετικούς '' σας τα είπαμε οχι μόνο δεν μας πιστεύατε αλλα μας κοροϊδεύατε και απο πάνω"
Κάτι που ποτέ δεν αποδείχθηκε.
Απο το στόμα σου και στου Μπάιντεν το αυτί ,μακάρι να κάνουν το ίδιο και οι Αμερικάνοι στην Ουκρανία
Μακάρι, να αρίσουν να πέφτουν τα σαπάκια.,..
-
Κάτι που ποτέ δεν αποδείχθηκε.
Ωραίο μετάλλιο όμως έπαιρναν οι βετεράνοι , ΜΟΣΧΑ -ΚΑΙΡΟ , SAM και πυραμίδες , μου αρέσει...
-
Για τα στατιστικά μίλησα, που είναι καθαρά Δυτικά...
-
μήνους του USN Bluw Angels. Αν έπεφτε κι ένα του USMC θα είχαν 3 στα 3 εκείνη την μέρα...
Είχα πάει πριν μια 5έτια στο ATH FL WEEK. Εντυπωσιακό δε λέω...αρκεί να είσαι σε θέση VIP και να μη σε τρωει το λιοπύρι. Πάντως από ότι ξέρω ο βασικός κορμός του show είναι ο ιδιος με μικρές παραλλαγές, νομίζω φέτος είχε μεγάλη διαφορά, αν φυσικά είσαι πωρωμένος τότε κάθε χρόνο επιβάλλεται.
υ.γ: Τα σοβιετικά μαχητικά ήταν ανώτερα πτητικά σε σχέση με τα δυτικά απλά υστερούσαν στα ηλεκτρονικά. Έτσι μου λένε οι γνώστες
ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ [#2]