-
Ο χρήστης fiverg έγραψε:
Είχαμε πάρει 12 AH64D. Εννοείς ότι από αυτά μπορούσαν να φέρουν το ραντάρ μόνο κάποια και όχι όλα;
Ή έχουν πέσει τα 10 από τα 12;Εννιά D πρέπει να έμειναν τώρα. Από τα D όμως δεν φέρουν όλα τα APG-78 από ότι θυμάμαι.
-
Δεν τσακίστηκε;;;
Η πτώση σε νερό με μεγάλη ταχύτητα δεν έχει μεγάλη διαφορά από την πτώση στο έδαφος. Όπως βλέπεις έχει σπάσει το airframe (σκελετός) και σίγουρα διαλύθηκαν όλα τα υποσυστήματά του. Επίσης το θαλασσινό νερό είναι θάνατος για τα ηλεκτρονικά/ηλεκτρικά. Θεωρώ ότι είναι total loss.
-
Και εγώ αυτό που λέει ο Διας πιστεύω, ίσως κρατήσουν κάποια εξαρτήματα ανταλλακτικά για τα υπόλοιπα....
-
Δια είχα δει το βιντεακι μόνο. Από τη φωτό φαίνεται το σπάσιμο καλύτερα.
Μεγάλη απώλεια το συγκεκριμένο! -
αφου εζησε ο πιλοτος φυλακη για παραδειγματισμο , δεν υπερβαινουμε τα ορια για να κανουμε φιγουρα στους μπαρουτοκαπνισμενους της εξεδρας απεναντι.
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
αφου εζησε ο πιλοτος φυλακη για παραδειγματισμο , δεν υπερβαινουμε τα ορια για να κανουμε φιγουρα στους μπαρουτοκαπνισμενους της εξεδρας απεναντι.Αν έκανε επίδειξη απλά δεν θα ξαναπετάξει.
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
αφου εζησε ο πιλοτος φυλακη για παραδειγματισμο , δεν υπερβαινουμε τα ορια για να κανουμε φιγουρα στους μπαρουτοκαπνισμενους της εξεδρας απεναντι. -
Καλο ταξιδι σ οσους χαθηκαν με το Χιουι σημερα Απο ''εμας'' ειχε σηκωθει και στον εναν εφτιαχνα καφε στο κψμ τοτε
-
Ελικόπτερα απο τον πόλεμο του Βιετνάμ... τι να πεις , καλο παράδεισο στα αετόπουλα
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Μη προτρεχεις...
-
Ηταν δεν ηταν η αιτία, το γεγονός απο μονο του ειναι απαράδεκτο... έχοντας γνωρίσει ιπτάμενο, μας έλεγε για όλη αυτή τη σαπίλα που πιλοτάρουν. Και δεν ηταν και παλιά, περυσι τα λεγαμε με το παλικάρι.
Αλλα τι να πεις , τι καλο έχει το ελληνικό κράτος για να χει και ελικόπτερα. Πίκρα....
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Τον αδελφό του Τχη τον ήξερα, ήταν και ο ίδιος Αξκος των ΤΘ. Οι δύο υψηλόβαθμοί επίσης γνωστοί τέθωρες. Κρίμα για όλους. RIP.
ΥΓ: Καλά λέει ο nonos, μην προτρέχουμε. Ένα σωστό συντηρημένο μέσο δεν έχει πρόβλημα να πετάξει. Το ότι δεν έχει σύγχρονο εξοπλισμό παρατήρησης και αεροπλοΐας πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν από τον χειριστή. Το πόρισμα θα δείξει τι έφταιξε.
-
Οπως τα λεγαμε.. Δεν εφταιγε το μηχανημα συμφωνα με τα οσα δηλωσε η μοναδικη επιζησασα.
Παντως απο προσωπικη εμπειρια η δουλεια που γινεται στο Στεφανοβικειο ειναι εξαιρετικη σε οτι αφορα τη συντηρηση. Μεχρι και δικη μας τεχνογνωσια εχουμε αναπτυξει πανω στα Απατσι Α που δεν υποστηριζονται επαρκως απο το κατασκευαστη πλεον.Τραγικη ειρωνια παντως, επεσε στο διπλανο χωριο απ αυτο που ειχε πεσει το '76 πτηση της Ολυμπιακης
-
Σχετικα με την αεροπυρόσβεση, η έλλειψη της οποίας φάνηκε καθαρά στη τελευταία φωτιά στην Αττική, πόσο κοστίζει ένα canadair όταν πετάει και τα λογής λάθη επί του θέματος.
http://e-amyna.com/στό%c ... d%ce%bf-2/Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ένα βίντεο που μου φαίνεται πολύ αστείο. Σίγουρα για αυτόν τον ανθρωπο η δουλειά του είναι ρουτίνα, όπως για όλο το κόσμο. Εγώ που μένω εκστασιασμένος με το μέγεθος του αεροσκάφους αυτού και ξέροντας ότι πρόκειται για ένα αεροσκάφος που είναι 30 χρονών μου φαίνεται 'αστείο' ο τρόπος και η άνεση που χειρίζεται αυτότο κτήνος!!!
Σε κάθε περίπτωση για τον πιλότο και το πλήρωμα πολλά... -
Πολύ αναλυτικό άρθρο. Όταν δεν υπάρχουν χρήματα αυτά τα προβλήματα είναι δεδομένα.. 'Τσάμπα δε καίει η λάμπα ', που λέει και ο λαός μας.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Re: ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ [#2]
από Megane98hp » 20/08/17 22:13Ένα βίντεο που μου φαίνεται πολύ αστείο. Σίγουρα για αυτόν τον ανθρωπο η δουλειά του είναι ρουτίνα, όπως για όλο το κόσμο. Εγώ που μένω εκστασιασμένος με το μέγεθος του αεροσκάφους αυτού και ξέροντας ότι πρόκειται για ένα αεροσκάφος που είναι 30 χρονών μου φαίνεται 'αστείο' ο τρόπος και η άνεση που χειρίζεται αυτότο κτήνος!!!
Σε κάθε περίπτωση για τον πιλότο και το πλήρωμα πολλά...Το 225 φτιάχτηκε για να μεταφέρει πάνω του τα Σοβιετικά Διαστημικά Λεωφορεία Buran. Μετά την διάλυση της ΕΣΣΔ έμεινε στην Ουκρανία και το χρησιμοποιούν για μεταφορές. Είναι το μεγαλύτερο και βαρύτερο α/φ που φτιάχθηκε και κατέχει το ρεκόρ για το μεγαλύτερο και βαρύτερο αντικείμενο που αερομεταφέρθηκε ποτέ (μια τεράστια γεννήτρια).
-
Πτώση του νέου 737ΜΑΧ. Μεγάλος θόρυβος, άραγε τεχνικό πρόβλημα ή τίποτε άλλο ;.
https://edition.cnn.com/world/live-news ... index.html -
Μόλις πέρασε πάνω απ' το σπίτι το P-3 Orion του ναυτικού...
-
Αυτό εδώ το σπάνιο για Ευρώπη πουλί μου χάρισε τις 2 πιο όμορφες πτήσεις ever για Ρόδο -μιλαμε για αρκετουτσικες σε πάνω από 15 χρόνια πια-:
Πετα πιο χαμηλά από τα airbus και με πεντακάθαρο ουρανό στον πηγαιμο είδα την αγάπη μου (Σύρο), μετά Παροναξια, Αμοργό και Αστυπαλαια.
Στο γυρισμό ήταν ακόμα καλύτερα: Κω, Κάλυμνο (ακόμα και τα Ίμια φαίνονταν κάπως μακριά αλλα από εκεί όλα φαίνονταν τόσο κοντά μεταξύ τους), στροφή πριν τη Λέρο, Ικαρία με νέφωση, Κιναρο, Μύκονο, το ζευγος Τηνου-Ανδρου, αλλά το δώρο ήταν πορεια πάνω από την λατρεία (Ερμούπολη):
Και ύστερα έχοντας στο βάθος το στενό του Καφηρέα πάνω από Γυάρο, Κέα, Μακρόνησο για να φτάσουμε Αθήνα. Υπέροχα πραγματικά. Μια τέτοια πτήση σε κάνει να ευλογείς την τύχη σου που ζεις σε αυτό τον τόπο...
ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ [#2]