-
@lap said in Renault Clio IV:
Αν τα σηκώνουν πως να βρουν τι έχει; με τα πόδια;
Αυτά κάνουν στα συνεργεία λες και τους ληστεύουν.
Τεσπα ίσως είναι θέμα προγραμματισμού εγκεφάλου.
Γενικα αν αλλάξει το γραναζωμα του κιβωτίου χάνεται το cc
Μου κάνανε αναβάθμιση του εγκεφάλου.
Πρέπει να βρω έναν μάστορα να έχει όρεξη να ασχοληθεί. Οι περισσότεροι δεν θέλουν να ασχοληθούν γιατί δεν τους συμφέρει οικονομικά. -
Καλημέρα. Εχω ενα Renault Clio του 18'. Φοράει πάνω χειροκίνητο χειριστήριο a/c. Ηθελα νσ ρωτησω αν μπορώ να το αλλαξω με το αυτόματο χειριστήριο a/c που έχουν οι άλλες εκδόσεις. Αν ειναι συμβατό δλδ. Ευχαριστώ
-
@manosk-0 said in Renault Clio IV:
Καλημέρα. Εχω ενα Renault Clio του 18'. Φοράει πάνω χειροκίνητο χειριστήριο a/c. Ηθελα νσ ρωτησω αν μπορώ να το αλλαξω με το αυτόματο χειριστήριο a/c που έχουν οι άλλες εκδόσεις. Αν ειναι συμβατό δλδ. Ευχαριστώ
Δεν φτάνει μόνο το χειριστήριο, για να έχεις κλιμά. Οπότε η σύντομη απάντηση ειναι: όχι.
-
@fanis75 said in Renault Clio IV:
Δεν φτάνει μόνο το χειριστήριο, για να έχεις κλιμά. Οπότε η σύντομη απάντηση ειναι: όχι.
α οκ. ευχαριστώ πολυ φιλε
-
Το χειριστήριο ίσως αλλάζει... αλλά μέσα τα μοτέρ που κινούν τα κλαπετα του κλιματισμού είναι δύσκολο να αλλαχουν.
Άστο όπως είναι μια χαρά είσαι και με το χειροκίνητο. -
Καλησπέρα στην παρέα, σκέφτομαι να αγοράσω ενα clio SW 2015-2018 diesel 90hp , αν υπάρχει κανένας κάτοχος παρακαλώ να μου πει την γνώμη του και την εμπειρία του για το αυτοκίνητο (βλάβες, ελαττώματα, οδική συμπεριφορά κλπ). Το αυτοκίνητο προορίζεται για 4μελη οικογένεια.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων! -
@savvou said in Renault Clio IV:
Καλησπέρα στην παρέα, σκέφτομαι να αγοράσω ενα clio SW 2015-2018 diesel 90hp , αν υπάρχει κανένας κάτοχος παρακαλώ να μου πει την γνώμη του και την εμπειρία του για το αυτοκίνητο (βλάβες, ελαττώματα, οδική συμπεριφορά κλπ). Το αυτοκίνητο προορίζεται για 4μελη οικογένεια.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Προσοχή στα εισαγωγής, γιατί τα περισσότερα clio SW είναι εισαγωγής.
-
Καλά και τα ελληνικά τα περισσότερα είναι leasing πωλητών.
Κρίμα γιατί είναι πολύ ωραίο αυτοκίνητο οικογένειας.Το μοτέρ γενικά αξιόπιστο.
Θα προτιμούσα πλουσιότερες εκδόσεις για να αποφύγω τα βασικά των leasing (Business edition). -
@antonakis said in Renault Clio IV:
Καλά και τα ελληνικά τα περισσότερα είναι leasing πωλητών.
Αλήθεια είναι, αλλά τουλάχιστον αυτά έχουν αληθινά χιλιόμετρα.
-
Δυστυχώς ελληνικά έστω και leasing είναι λίγα , το αυτοκίνητο δεν πούλησε πολύ σε αυτή τη διαμόρφωση και του εξωτερικού υπάρχει πιθανότητα να είναι νοικιάρικο καθώς πολλές τέτοιες εταιρίες το είχαν σε station ως το πρώτο μέγεθος αυτής της διαμόρφωσης στο στόλο τους, ακόμα και σε σχετικά πλούσια έκδοση.
-
Καλημέρα παιδιά είμαι πλέον κάτοχος renault clio 1.500 κυβικά 75 άλογα diesel. Το πήρα μεταχειρισμένο από μάντρα 9,500€ με 122.000 χιλιόμετρα 1ος του 2018.
Η ερώτησή μου είναι η εξής: λόγου ότι είναι εισαγωγή από ιταλία και στο βιβλίο του service δείχνει ένα service γραμμένο στα ιταλικά που δεν καταλαβαίνω τι λέει και το δεύτερο service που έκανε αυτός εκεί στη μάντρα. Τον ρώτησα αν χρειάζεται κάτι να προσέξω π.χ αλλαγή καδένα ή οτιδήποτε άλλο και μου λέει όχι δεν έχεις πρόβλημα είναι μία χαρά. Απλά λέω να ρωτήσω και σας που ξέρετε καλύτερα. Το συγκεκριμένο μοντέλο χρειάζεται αλλαγή καδένα ή ιμάντα ή οτιδήποτε άλλο σε αυτά τα χιλιόμετρα;Ευχαριστώ προκαταβολικά.
-
Καλύτερα να ελεγχθεί σε αντιπροσωπεία ή σε εξειδικευμένο.
Συνήθως όταν λείπουν τα ενδιάμεσα service έχουν γυρίσει χιλιόμετρα. (μπορεί να είσαι τυχερός, στο εύχομαι, αλλά...) -
Καλύτερα να ελεγχθεί σε αντιπροσωπεία ή σε εξειδικευμένο.
Συνήθως όταν λείπουν τα ενδιάμεσα service έχουν γυρίσει χιλιόμετρα. (μπορεί να είσαι τυχερός, στο εύχομαι, αλλά...)Ωχ μη μου λες τέτοια τώρα. Εν τω μεταξύ ο άνθρωπος που έχει τη μάντρα που πήρα το αυτοκίνητο είναι πολύ αξιόπιστος άνθρωπος και άλλοι δύο φίλοι μου που έχουν πάρει αυτοκίνητα από αυτόν ήταν μια χαρά. Αν πάω στην αντιπροσωπεία τι να τους πω να ελέγξουν το αμάξι αν είναι τα σωστά χιλιόμετρα; κι αν δεν είναι μετά τι μπορώ να κάνω μπορώ να κινηθώ νομικά νομικά εναντίον του;
-
Προσπάθησε να μεταφράσεις τι έχει κάνει ο Ιταλός στο σέρβις για αρχή. Επίσης άλλαξε έστω και προληπτικά τον ιμάντα. Ο dci αναλόγως χρονολογίας τοποθέτησης θέλει συνήθως αλλαγή ανά 120Κ ή 5 χρόνια , όποιο έρθει πρώτα, από τη στιγμή κιόλας που δεν είσαι σίγουρος αν αλλάχθηκε ποτέ , άλλαξέ τον ή ρώτα έμπιστο μηχανικό.
"Ευαίσθητος" κινητήρας σε θέμα αλλαγής και διαστημάτων ιμάντα . Τέλος , θέλει τα λάδια των προδιαγραφών του και σε διαστήματα και σε χαρακτηριστικά, άλλαξε ο μαντράς και αν ναι τι λάδια έβαλε; Εξακρίβωσέ το και μία αλλαγή λάδια - φίλτρο πετρελαίου , ποτέ δεν έκανε κακό. -
Μόνο δύο service σε 122.000 χλμ.; Αν μπορείς βγάλε φώτο και πόσταρε το βιβλίο service, ίσως μπορέσω να σου πω τι λέει.
-
Προφανώς κάτι δεν είναι σωστό, μόνο 2 σέρβις σε 5 χρόνια και 122.000χλμ δεν είναι ΟΚ. Το πάς σε εξουσιοδοτημένο συνεργέιο να το ελέγξουν και εαν μπορούν να βρουν και το ιστορικό σέρβις στο εξωτερικό (εαν έχει γίνει σε εξουσιοδτημένα).
-
Αν το ιταλικό σέρβις ήταν στα 1-2 χρόνια, λογικά θα είχε μόνο λάδια φίλτρα .
Κάτι αντίστοιχο έκανε και ο μαντράς φαντάζομαι.Το αν έχει γίνει κάτι ενδιάμεσα δύσκολο να το βρεις μόνος σου.
-
@panormus772 said in Renault Clio IV:
Μόνο δύο service σε 122.000 χλμ.; Αν μπορείς βγάλε φώτο και πόσταρε το βιβλίο service, ίσως μπορέσω να σου πω τι λέει.
-
Controlle anti corrosion non ok τικαρισμενο, δεν μου ακούγεται καλό πάντως.
Επιμένω σε ένα ενδελεχή έλεγχο σε εξουσιοδοτημένο.
-
Επιμένω σε ένα ενδελεχή έλεγχο σε εξουσιοδοτημένο.
προφανώς θέλει έλεγχο, αφού αυτό ειναι ένα βιβλιαράκι σέρβις (όχι το κανονικό αφού λείπουν όλα τα άλλα σέρβις) και επίσης απο Ιταλία με ότι γνωστό σημαίνει αυτό. Οπότε οπωσδήποτε σε καλό εξουσιοδοτημένο (ή εξειδικευμένο) να το ελέγξουν και εαν μπορούν να βρουν και το ιστορικό του.
Renault Clio IV