-
Έχω ένα clio IV του 2016. Όταν συνδέω το κινητό μου στο Bluetooth μου κάνουν παράπονα ότι ακούνε πολύ θόρυβο. Έχει κάνεις το ίδιο πρόβλημα?
Επίσης το μενού στο καντράν είναι στα Γαλλικά. Υπάρχει τρόπος να αλλάξει?
-
@geros1983 said in Renault Clio IV:
Καλησπερα σας μετα απο αλαγη μπαταριας στο κλιο 1500dci 90hp κολησε ο δεικτης πετρελαιου στο max και το trip computer βγαζει λαθος ενδειξεις πχ αυτονομια 3500χλ κλπ επισης μετα απο 3χλμ πορεια μηδενιζει απο μονο του τα λιτρα που καταναλωθηκαν την αποσταση και την μεση ταχυτητα ..μηπως εχει τυχει σε καποιον κατι παρομοιο ευχαριστω
Όταν το κάνει αυτό είναι ένδειξη ότι έχουν πειραχτει τα χιλιόμετρα, μία από τα ίδια και στο δικό μου,το μόνο που μπορείς να κάνεις αλλαγή καντράν με ένα που δεν έχει πρόβλημα αλλά να είναι τα χιλιόμετρα λίγο πάνω από τα δικαστήρια σου για να μην έχεις προβλήματα στο ΚΤΕΛ. -
@alexnoize said in Renault Clio IV:
@geros1983 said in Renault Clio IV:
Καλησπερα σας μετα απο αλαγη μπαταριας στο κλιο 1500dci 90hp κολησε ο δεικτης πετρελαιου στο max και το trip computer βγαζει λαθος ενδειξεις πχ αυτονομια 3500χλ κλπ επισης μετα απο 3χλμ πορεια μηδενιζει απο μονο του τα λιτρα που καταναλωθηκαν την αποσταση και την μεση ταχυτητα ..μηπως εχει τυχει σε καποιον κατι παρομοιο ευχαριστω
Όταν το κάνει αυτό είναι ένδειξη ότι έχουν πειραχτει τα χιλιόμετρα, μία από τα ίδια και στο δικό μου,το μόνο που μπορείς να κάνεις αλλαγή καντράν με ένα που δεν έχει πρόβλημα αλλά να είναι τα χιλιόμετρα λίγο πάνω από τα δικαστήρια σου για να μην έχεις προβλήματα στο ΚΤΕΛ.Συγνώμη αλλά η φράση δεν βγάζει κανένα νόημα...
-
Δικά σου και Κτεο εννοεί
-
καλησπέρα στήν ομάδα, αγορά πρόσφατα ένα Renault clio 1.5 diesel 90ps tou 2016και έχω μία απορία γτ μου φαίνεται περίεργο.εκανα ταξίδι από Αθήνα -θεσσαλονικη με αυτόματο πιλότο με 125χλμ κ είχε μέση κατανάλωση 5.7 λίτρα στά 100 και έχω κάνει αλλά 200 χλμ εντός πόλης κ λίγο περιφέρειακο με μέση κατανάλωση 6.9 λίτρα στά 100. επειδή τό εργοστάσιο δίνει πολύ λιγότερη κατανάλωση , μήπως καίει Πόλλα το αυτοκίνητο κ έχει κάποιο θέμα;;; εσείς τι μέση κατανάλωση έχετε;;
-
Αυτά τα μοτεράκια καίνε εύκολα κάτω απο 5 λίτρα/100 στο τρίπ κοβιούτερ στην ΕΟ με ελαφρύ πόδι. Δούλεψε το λίγο το αμάξι, βάλε και από αλλού καύσιμα και γενικά παρακολούθα το. Φαντάζομαι το έχεις πάρει πολύ πρόσφατα
-
@mastoras78 said in Renault Clio IV:
Αυτά τα μοτεράκια καίνε εύκολα κάτω απο 5 λίτρα/100 στο τρίπ κοβιούτερ στην ΕΟ με ελαφρύ πόδι. Δούλεψε το λίγο το αμάξι, βάλε και από αλλού καύσιμα και γενικά παρακολούθα το. Φαντάζομαι το έχεις πάρει πολύ πρόσφατα
τό έχω δεκαπέντε μέρες κ με πολύ ελαφρύ πόδι μέχρι τώρα, απλά τα 7 λίτρα στά 100 μ φαίνονται πολλά Γιά αυτό το αμάξι όταν ένα πεζό 3008 καιει 5.8 καί όταν έχω διαβάσει ότι καινε 4 λίτρα στά 100
-
@nikolnikol1999 said in Renault Clio IV:
τό έχω δεκαπέντε μέρες κ με πολύ ελαφρύ πόδι μέχρι τώρα, απλά τα 7 λίτρα στά 100 μ φαίνονται πολλά Γιά αυτό το αμάξι όταν ένα πεζό 3008 καιει 5.8 καί όταν έχω διαβάσει ότι καινε 4 λίτρα στά 100
Όντως, 7 λίτρα στα 100μ είναι ΤΕΡΆΣΤΙΑ κατανάλωση!
-
@georgemit said in Renault Clio IV:
Πολυ μεγαλη κατανάλωση γι' αυτο τον κινητηρα! Μεταχειρισμενο; Παρακολουθησε το οπως ειπαν και πιο πανω, αλλα αυτη η καταναλωση δεν ειναι φυσιολογικη για νορμαλ οδηγηση!
-
Την ίδια κατανάλωση έχουν πολλοί με Captur 2016 σε αυτόματο όμως, εσύ με το ίδιο μοτέρ σε πιο ελαφρύ και αεροδυναμικό αμάξωμα λογικά πρέπει να έχεις 1.5 λίτρο κάτω, πρέπει να παίζεις 5-6 και όχι παραπάνω αν δεν το πιέζεις. Είχες Diesel παλιά ή το οδηγας σαν να έχεις μοτέρ βενζίνας?
-
@yem said in Renault Clio IV:
Την ίδια κατανάλωση έχουν πολλοί με Captur 2016 σε αυτόματο όμως, εσύ με το ίδιο μοτέρ σε πιο ελαφρύ και αεροδυναμικό αμάξωμα λογικά πρέπει να έχεις 1.5 λίτρο κάτω, πρέπει να παίζεις 5-6 και όχι παραπάνω αν δεν το πιέζεις. Είχες Diesel παλιά ή το οδηγας σαν να έχεις μοτέρ βενζίνας?
πρώτη φορά πετρέλαιο , παίζει κάπου ρόλο;; τί εννοείς να τό οδηγάω σαν βενζίνη,δεν νομίζω να παίζει κάπου ρόλο.τι μπορεί να φταιει κ να καίει τόσο;
-
@yem said in Renault Clio IV:
πρώτη φορά πετρέλαιο , παίζει κάπου ρόλο;; τί εννοείς να τό οδηγάω σαν βενζίνη,δεν νομίζω να παίζει κάπου ρόλο.τι μπορεί να φταιει κ να καίει τόσο;
Ναι παίζει μεγάλο ρόλο οι στροφές που αλλάζεις ταχύτητες , δεν έχω πετρέλαιο αλλά αυτά διαβάζω από τα παιδιά που έχουν εμπειρία με αυτά τα μοτέρ
-
Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να θέσω ένα ερώτημα σχετικά με το Renault Clio iv του 2016. Όταν πέφτω σε μικρή λακούβα μου ανάβει η ένδειξη ότι κάποια πόρτα είναι ανοικτή. Μετά από μέρες διαπίστωσα ότι είναι η πόρτα του οδηγού. Όταν την κλείνω δυνατά, και πατάω το κουμπί για να κλειδώσει δεν κλειδώνει. Την ανοίγω,την κλείνω σιγά και μετά κλειδώνει κανονικά.Αν έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία να ήθελα να με βοηθήσετε. Ευχαριστώ πολύ
-
Καλησπέρα στην παρέα. Είμαι κάτοχος Renault Clio IV του 2019. (Δεκέμβριος)
Το αυτοκίνητο έχει 28000 χλμ και αφού έκανε κάποιους περίεργους ήχους στο φρενάρισμα το πηγα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι θέλει αλλαγή τακάκια και δισκόπλακες. Δεν είναι κάπως νωρίς για αλλαγή δισκόπλακων?
Επίσης μου είπαν ότι δεν περιλαμβάνονται στην εγγύηση.
Εχει κανεις κάποια παρόμοια εμπειρία? -
Γνωστό θέμα….το συγκεκριμένο τα τρώει για πλάκα. Δεν υπάρχει περίπτωση να στα καλύψουν, όποτε βρες ένα καλό σετ αφτερμάρκετ και τελείωσες.
-
Καλημέρα σε όλους.
Έχει βρει κάποιος λύση για το πρόβλημα με τον θόρυβο στο παράθυρο από τον αέρα; Σε κάθε σέρβις το ψιλοφτιάχνουν στην αντιπροσωπεία και μετά από κάτι μήνες πάλι τα ίδια. Μήπως κάποιο imitasion ανταλλακτικό έχει καλύτερη μόνωση ;
-
@than123 said in Renault Clio IV:
@georgemit said in Renault Clio IV:
Πολυ μεγαλη κατανάλωση γι' αυτο τον κινητηρα! Μεταχειρισμενο; Παρακολουθησε το οπως ειπαν και πιο πανω, αλλα αυτη η καταναλωση δεν ειναι φυσιολογικη για νορμαλ οδηγηση!
λογικά δεν είναι μέτρα αλλά χιλ. εκτός και αν δεν έπιασες το.δουλεμα
-
Παράθεση σε σχόλιο που έγινε πριν ενάμιση χρόνο
Δύσκολα θα πιάσει τόπο...
-
@antoniokon said in Renault Clio IV:
Παράθεση σε σχόλιο που έγινε πριν ενάμιση χρόνο
Δύσκολα θα πιάσει τόπο...
τώρα το πρόσεξα, αλλά δεν βλέπω να το κατάλαβες. Μάλλον πρέπει να περάσουν πάλι 12 μήνες.
-
Καλημέρα. Εντάξει βρε αδερφέ δεν είναι και πολύ τα 5,7. Δηλαδή ποσό να καίει? Εγώ με ένα σκούτερ 200 που ζυγίζει 130 κιλά καίω τρία με τρία και μισό λίτρα . Γύρω στα 5 με 5,5 νομίζω καίνε αυτά σε μεικτή χρήση.
Renault Clio IV