Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    T
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 48
    • Best 0
    • Groups 0

than123

@than123

Please enter occupation - Please enter your interests

0
    Profile views
    48
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

than123 Unfollow Follow

Latest posts made by than123

• RE: Nissan Pulsar

@captain92 said in Nissan Pulsar:

Γεια σας ηθελα να ρωτισω αν γνωριζει καποιος αγορασα κ εγω το pulsar 2016 και μου κανει εντυπωση ο συμπλεκτης του πριν την τερματιση του για να ακαξω ταχυτητα νιοθω ενα γρεζι στο ποδι μου ειναι φυσιολογικο?

Οχι. Δεν εναι φυσιολογικο. Μηπως υπαρχει κατι στο πενταλ που σου δινει αυτη την εντυπωση;

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      T
      than123
    • RE: Υπερβολική κατανάλωση

@dimgeo said in Υπερβολική κατανάλωση:

Η μάνα μου έχει ένα Opel Corsa 1,4 βενζίνη του 2008 με 140 χιλ.χλμ και τώρα τελευταία που το οδηγώ γιατί έδωσα το δικό μου και περιμένω (εδώ και 8 μήνες..) να μου έρθει το νέο Yaris hybrid, πρόσεξα στο trip computer ότι γράφει μέση κατανάλωση 8,9 λίτρα σε διαδρομές εντός πόλης και μάλιστα με ήρεμη και προσεκτική οδήγηση.

Είναι φυσιολογικό αυτό; Το αμάξι γενικά είναι σε καλή κατάσταση και δεν φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα. Οι συντηρήσεις έχουν γίνει σε τοπικό συνεργείο τύπου Μπάρμπα-Μήτσος ο μάστορας, το book είναι της πλάκας. Από πού να αρχίσω να ψάχνω τι φταίει;

Εαν αυξηθηκε η κατανάλωση χωρις να αλλαξει το στυλ οδηγησης και οι διαδρομές υπαρχει πιθανότητα να ειναι και νοθευμενο καυσιμο.

posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
      T
      than123
    • RE: Renault Clio IV

@georgemit said in Renault Clio IV:

@nikolnikol1999 said in Renault Clio IV:

@mastoras78 said in Renault Clio IV:

Αυτά τα μοτεράκια καίνε εύκολα κάτω απο 5 λίτρα/100 στο τρίπ κοβιούτερ στην ΕΟ με ελαφρύ πόδι. Δούλεψε το λίγο το αμάξι, βάλε και από αλλού καύσιμα και γενικά παρακολούθα το. Φαντάζομαι το έχεις πάρει πολύ πρόσφατα

τό έχω δεκαπέντε μέρες κ με πολύ ελαφρύ πόδι μέχρι τώρα, απλά τα 7 λίτρα στά 100 μ φαίνονται πολλά Γιά αυτό το αμάξι όταν ένα πεζό 3008 καιει 5.8 καί όταν έχω διαβάσει ότι καινε 4 λίτρα στά 100

Όντως, 7 λίτρα στα 100μ είναι ΤΕΡΆΣΤΙΑ κατανάλωση!

Πολυ μεγαλη κατανάλωση γι' αυτο τον κινητηρα! Μεταχειρισμενο; Παρακολουθησε το οπως ειπαν και πιο πανω, αλλα αυτη η καταναλωση δεν ειναι φυσιολογικη για νορμαλ οδηγηση!

T
      than123
    • RE: Toyota Corolla 2019

Μια άλλη παρατήρηση για το θόρυβο είναι και το πως διαχέεται και φτάνει στα αφτια μας! Οδηγο ενα cuore του 2007 αναμφιβολα στα 100 ειναι θορυβώδες, αλλα με ενοχλει λιγοτερο ο θορυβος του, απο τον θορυβου του pulsar μεσα στην καμπινα, ειδικά σε τραχυ οδοστρομα! Γιατι; Επειδη το θορυβο του pulsar τον νιωθω σε ολοι την καμπινα, λες και ειμαι μεσα σε καμπανα, ενω στο μικρο τον νιώθω κατω απο τα ποδια μου!

T
      than123
    • RE: Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?

καλησπερα! οχι δεν αλλαξα αντλια! εχω λιγα χιλιομετρα!

T
      than123
    • RE: Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?

NISSAN PULSAR 1.5 : Σετ ιμάντα χρονισμού, τροχαλία και λουρί μαζί με εργατικά σε αντιπροσωπεία 330 ευρω (90ευρω τα εργατικά!!) Λιγάκι τσιμπημενες οι τιμούλες ή μου φενεται?

T
      than123
    • RE: Renault Clio V

Για τα κιβώτια της ρενω είναι φυσιολογικό να παίζει ο λεβιές ελάχιστα στο πατα- ασε το γκάζι.

T
      than123
    • RE: Toyota Corolla 2019

Εάν κινείσαι σε ανοιχτούς δρόμους με σταθερές ταχύτητες χωρίς μεγάλες αυξομειώσεις σε σχετικά μεγάλες αποστάσεις (κατοικείς Βόλο δουλεύεις πχ Λάρισα) τότε είτε πηγαίνεις με 90 είτε με 130 το πετρέλαιο δεν έχει ανταγωνισμό! Εάν κινείσαι σε πόλη, οσο μικρή ή μεγάλη είναι, ΣΚ πηγαίνεις στο χωρίο 50 χιλ παραέξω και κάνεις και ένα ταξίδι το χρόνο 1500χιλ σερί, τότε καλύτερα υβριδικό. Υπάρχουν αυτοκίνητα για όλες τις ανάγκες και τις χρήσεις! Άλλος ο προσανατολισμός του υβριδικού και η φιλοσοφία του από το πετρέλαιο νομίζω.

T
      than123
    • RE: Seat toledo 1.2 110hp tsi 2016 vs Nissan pulsar 1.2 125hp 2016 vs Ford focus 1.0 125hp 2012

Toledo, τιμιο με πολυ καλους χωρους και κυριως χωρο αποσκευων που αυτο ειναι που χρειαζεσαι τωρα.

Pulsar, καλο αμαξι χωρις κατι ιδιαιτερο, με πολυ καλους χωρους καμπινας αλλα μετριο προς μικρο χωρο αποσκευων για την κατηγορια. Τα φωτα ειναι πραγματικα κερακια!

T
      than123
    • RE: Μεταχειρισμένο 10.000 ευρώ;

Του 2005 corolla ελληνικό; ή 2ο 3ο χέρι απ έξω; Αν το αγόρασε ο ίδιος καινούριο το 2005 νομίζω είναι ευκαιρία καθως ξερεις και τον κατοχο.

T
      than123
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ