-
Καλησπέρα...Είμαι προς αναζήτηση μεταχειρισμένου οχήματος και έχω καταλήξει σε αυτά τα 3 μοντέλα. Έχω 4μελη οικογένεια με 2 μικρά παιδάκια οπότε οι χώροι είναι απαραίτητη. Έχω πολύ ελαφρύ πόδι όσο αφορά το γκάζι απλά θέλω να με πηγαίνει άνετα σε ένα ταξίδι και οικονομικά. Πετρέλαιο δεν θέλω γτ δεν κάνω χιλιόμετρα (6-7 χιλιάδες τον χρόνο).
Seat toledo 1.2 tsi 110hp 2016
Nissan pulsar 1.2 125hp 2016
Ford focus 1.0 125hp 2012
Οποίος μπορεί να με βοηθήσει στην επιλογή θα το εκτιμούσα... Ευχαριστώ!
-
Καλησπέρα...Είμαι προς αναζήτηση μεταχειρισμένου οχήματος και έχω καταλήξει σε αυτά τα 3 μοντέλα. Έχω 4μελη οικογένεια με 2 μικρά παιδάκια οπότε οι χώροι είναι απαραίτητη. Έχω πολύ ελαφρύ πόδι όσο αφορά το γκάζι απλά θέλω να με πηγαίνει άνετα σε ένα ταξίδι και οικονομικά. Πετρέλαιο δεν θέλω γτ δεν κάνω χιλιόμετρα (6-7 χιλιάδες τον χρόνο).
Seat toledo 1.2 tsi 110hp 2016
Nissan pulsar 1.2 125hp 2016
Ford focus 1.0 125hp 2012
Οποίος μπορεί να με βοηθήσει στην επιλογή θα το εκτιμούσα... Ευχαριστώ!
-
Το νεότερο σε ηλικία, ελληνικό, καλή κατάσταση και σωστός έλεγχος.
-
Aπο μένα pulsar το οποίο όμως βγάζει 115 άλογα και οχι 125. Αν βρεις στα ίδια λεφτα focus του 16 τότε focus.
Βεβαια focus και pulsar πασχουν στο πορτπαγκαζ.
Το toledo εχει σπηλαιώδες αλλά δε θα το προτιμούσα μόνο γι αυτό του το προτέρημα.
-
Pulsar, έχει καλύτερους χώρους.
-
Pulsar, έχει καλύτερους χώρους.
+1
-
Ένα Pulsar μου έδωσαν στη Ρόδο ενοικίαση με 500χλμ στο οδομετρο. Άνετα καθίσματα, ωραίοι χώροι, αλλά τα φωτα του είναι ΚΕΡΙΑ. Γύρισα βράδυ από τη Λίνδο και έψαχνα το δρόμο. Να οδηγήσεις ένα βράδυ πριν το αγοράσεις.
-
Προσωπική αξιολόγηση των 3 υποψηφίων:
-
Seat Toledo : Ο ορισμός του τίμιου αυτοκινήτου. Δεν σε παραμυθιάζει ότι είναι τίποτα άλλο εκτός από ένα εργαλείο με πολύ καλούς χώρους και τεράστιο πορτμπαγκάζ (για την κατηγορία).
-
Nissan Pulsar : Οι καλύτεροι χώροι στην καμπίνα από τα τρία. αλλά αδιάφορο κατά τ' άλλα.
-
Ford Focus : Οι μικρότεροι χώροι με διαφορά από τα τρία (εκτός αν μιλάμε για το σπάνιο sedan) αλλά και το πιο ενδιαφέρον οδηγικά (επίσης με διαφορά) από τα τρία. Αν μπορεί κάποιος ας κοιτάξει αντί για μοντέλο του 2012, τα facelift από το 2015 και μετά.
-
-
Toledo, τιμιο με πολυ καλους χωρους και κυριως χωρο αποσκευων που αυτο ειναι που χρειαζεσαι τωρα.
Pulsar, καλο αμαξι χωρις κατι ιδιαιτερο, με πολυ καλους χωρους καμπινας αλλα μετριο προς μικρο χωρο αποσκευων για την κατηγορια. Τα φωτα ειναι πραγματικα κερακια!
-
Pulsar.. υποτιμημένο αυτοκίνητο. Καλό για οικογένειες.
Seat toledo 1.2 110hp tsi 2016 vs Nissan pulsar 1.2 125hp 2016 vs Ford focus 1.0 125hp 2012