-
Το progressing steering + sport suspension 280€ που περιγράφεις πάντως δεν υπάρχει από οτι είδα στον διαμορφωτη
Υπάρχει το Προσαρμοζόμενη ανάρτηση DCC & Επιλογή Προφίλ Οδήγησης με κοστος 800 χωρις φπα και φόρο.
Και εγώ που οδηγησα το σενταν 1.5 μηχανικο μου αφησε εξαιτερικες εντυπωσεις , αν εξαιρεσεις το μηκος που το ξερεις δεν μπορεις να βρεις κανενα ουσιαστικο κουσουρι .
Και μοτερ με αυτο το αμαξωμα και την αεροδυναμική που έχει μου εγραψε στην κλασικη διαδρομη ποη κανω τεστ μόνο 5.7 ! όταν άλλα αμαξια μου έχουν δείξει ευκολα 9 άρια...
Και η αναρτηση σε σχεση με αλλες ημιακαμπτου καμια σχεση , ισοπεδωνει πολυ ευκολα τις ανωμαλιες .
Για εμενα η οκταβια με εναν κινητηρα χοντα πχ το νεο υβριδικό 1.5 θα ηταν το ιδανικο αμαξι για καθε οδηγό!
-
Καλά και το SW ημιάκαμπτο έχει πίσω;
-
Ναι από ότι βλέπω ημιακαμπτο έχει. Παιδιά η οκταβια με τόσα καλουδια που έχει αυτούς τους χώρους , την απτή ποιότητα που σου προσφέρει από κάπου έπρεπε να κόψει.
Και όπως είπα δεν τον καταλαβαίνεις πολύ τον ημιακαμπτο πίσω έχουν κάνει δουλίτσα.
Το βαγκον άμα του αλλάξεις και του βάλεις τους κύκλους με τον εξοπλισμό της σταιλ θα έκανε 48Κ και θα λέγαμε εντάξει κοστίζει μεν αλλά τα έχει τα λεφτά του!
-
Το progressing steering + sport suspension 280€ που περιγράφεις πάντως δεν υπάρχει από οτι είδα στον διαμορφωτη
Υπάρχει το Προσαρμοζόμενη ανάρτηση DCC & Επιλογή Προφίλ Οδήγησης με κοστος 800 χωρις φπα και φόρο.
Διέκοψα φαγητό τοπ σε πλατεία χωριού ενώ είμαι διακοπές αλλά όταν λέω κάτι που έχω δει με τα μάτια μου και πετάγεται κάποιος να με αμφιβάλει άνευ λόγου τρελένομαι. Για πόσο ηλίθιο troll με έχεις ώστε να επικαλεστώ ψέμμα το οποίο αποδεικνύεται με δύο κλικ; Καλό θα ήταν να μελετάς καλύτερα πριν βιαστείς να μιλήσεις. Την έχω πατήσει και εγώ αλλά τουλάχιστον ήταν απο listening Πολωνού που μιλάει αγγλικά, όχι κάτι τόσο προφανές.
ΥΓ: Ο διαμορφωτής του Octavia έχει ενδιαφέροντα πρόσθετα και μετά τα πατάκια όπως πχ τον πίσω υαλοκαθαριστήρα 'Aero'. Ίσως να είναι και ο πιο ολοκληρωμένος διαμορφωτής που υπάρχει σε αυτή την κλάση οχημάτων. Κάπου κάπου lagάρει ο αντίστοιχος του Karoq και βγάζει τις τιμές Not/Available αλλά τα έχει όλα μέχρι τις μεμβράνες και τα πατάκια.
-
Σορρυ ρε φίλε γιατι αρπάζεσαι ετσι?
είσαι σε διακοπες και εχεις τοσα νευρα?
...είπα οτι δεν το βρισκω ( το βρηκα τελικα ηταν στην πρακτικότητα και ευκολια το περίμενα σε αλλη ενοτητα...) τοσο πολυ θιχτηκες? ελεος...
'να επικαλεστω ψεμα' 'Για πόσο ηλίθιο troll με έχεις' ' Καλό θα ήταν να μελετάς καλύτερα πριν βιαστείς να μιλήσεις'....
τιποτα αλλο? μηπως θα μας κανεις και αγωγη για συκοφαντικη δυσφήμιση?
καλες διακοπες τις χρειαζεσαι επειγόντως.... συγνωμη που διεκοψα το τοπ σου γευμα!!!
-
Είναι εκεί μπροστά προφανές διαθέσιμο για όλους. Οι βιαστικές δουλειές θα μου την δίνουν ακόμα και αν κάνω διακοπές 6 μήνες στην Καραϊβική.
-
οκ θα φροντισω αλλη φορα να ειμαι πιο διαβασμενος οταν μιλαω μαζί σου ...σε παρακαλω μην το πεις στο αφεντικο....καταλαβαινεις....μην εχουμε και αλλα ....
-
...είπα οτι δεν το βρισκω ( το βρηκα τελικα ηταν στην πρακτικότητα και ευκολια το περίμενα σε αλλη ενοτητα...) τοσο πολυ θιχτηκες? ελεος...
γραφεις οτι δεν υπάρχει όχι οτι δεν το βρίσκεις γιαυτο εκνευρίστηκε. Γενικα όπως γράφεις εκνευρίζεις μερικές φορες χωρίς να έχεις μάλλον τέτοια πρόθεση
Savvas φίλε μου ηρέμησε και συ δεν είναι λογος αυτός να χαλάσεις διακοπές. Να περνας υπέροχα εύχομαι πιες μια μπύρα και για μας.
-
Χαλαρώστε μην αρπάζεστε για το τίποτα... Ο γραπτός λόγος μπερδεύει.
Αφού είσαι Θάσο, ως Καβαλιώτης ας σου προτείνω και 2 ψαγμένες παραλίες να πας αν σε βολέψει...
-
Μεταλλεία στα νότια. Βάλε GPS γιατί η είσοδος είναι λίγο περίεργη
https://goo.gl/maps/P659XeWrdQgBAzW39 -
Σαλιάρα στα βόρεια. Ο δρόμος είναι κάπως περίεργος. Πας με μεγάλη προσοχή, ιδανικά με νοικιασμένο ή με ψηλό. Όταν φτάσεις ξεχνάς όλη την ταλαιπωρία!
https://goo.gl/maps/LTjX7v8QJMfXb4Nq6
Σαλιάρα μη πας σαββατοκύριακο...
-
-
Να γράψεις και για το πλυντήριο που αναρωτιέσαι γιατί υπάρχει στο σημείο που είναι...
-
Tkin73 wrote:
γραφεις οτι δεν υπάρχει όχι οτι δεν το βρίσκεις γιαυτο εκνευρίστηκε. Γενικα όπως γράφεις εκνευρίζεις μερικές φορες χωρίς να έχεις μάλλον τέτοια πρόθεση
Savvas φίλε μου ηρέμησε και συ δεν είναι λογος αυτός να χαλάσεις διακοπές. Να περνας υπέροχα εύχομαι πιες μια μπύρα και για μας.
Είπα ότι δεν βλέπω να υπάρχει από ότι βλέπω! Δεν πήρα και όρκο!
Πάντως δεν προκάλεσα ούτε έκανα κάποιο επιθετικό ή ειρωνικό σχόλιο όπως λες για να εκνευρισω τον άλλον!
Τώρα ο καθένας μπορεί να εκνευρίζεται από το γιατί δεν του έκατσε η γυναίκα μέχρι γιατί δεν είναι πολύ κρύα η μπίρα!
Αντίθετα ο άλλος ως μενομενος ταύρος παράτησε το τοπ γεύμα του για να μου την πει....ο καθένας βγάζει συμπεράσματα....
Τέλος πάντων σφίξανε οι ζεστές ας πέσουν οι εντάσεις είμαστε και σε επικίνδυνη ηλικία
-
@cirus ευχαριστώ πολύ.
Δημήτρη σήμερα πρωί πήγα μεταλλεία και ήταν χάλια από κάθε άποψη. Τώρα ήρθα για απόγευμα Γλυφάδα σε ωραίο μέρος με αξιόλογο μπιτσόμπαρο. Δεύτερη ημέρα εδώ και οι 3 καλύτερες εμπειρίες μας έως τώρα δυστυχώς ήταν διατροφικές. Έπονται παράδεισος, σαλιαρα, ψιλή άμμος, παχύς, Αλυκή και πολλά άλλα τα οποίου πρότεινε μια άκρη που βρήκα εδώ από συνάδελφο (παντού έχουμε έναν). Τα μόνα σίγουρα είναι δύο. Το νησί είναι πολύ family friendly με τις ρηχές, ζεστές, καθαρές θάλασσες του ενώ το οδικό δίκτυο του νησιού μου υπενθύμισε να μην ξανά ποτέ Peugeot με μηχανικό κιβώτιο!!
-
Είπα ότι δεν βλέπω να υπάρχει από ότι βλέπω! Δεν πήρα και όρκο!
Πάντως δεν προκάλεσα ούτε έκανα κάποιο επιθετικό ή ειρωνικό σχόλιο όπως λες για να εκνευρίσω τον άλλον!
Τώρα ο καθένας μπορεί να εκνευρίζεται από το γιατί δεν του έκατσε η γυναίκα μέχρι γιατί δεν είναι πολύ κρύα η μπίρα!
Αντίθετα ο άλλος ως μενομενος ταύρος παράτησε το τοπ γεύμα του για να μου την πει....ο καθένας βγάζει συμπεράσματα....
Τέλος πάντων σφίξανε οι ζεστές ας πέσουν οι εντάσεις είμαστε και σε επικίνδυνη ηλικία
Δεν προκάλεσες ούτε έκανες κάποιο επιθετικό ή ειρωνικό σχόλιο αυτη την φορά. Εγραψα και όλας οτι δεν είχες καμια τετοια πρόθεση αν το είδες.
Απλά ο τρόπος που γράφεις πολλές φορες εκνευρίζει και προκαλεί αν θες το προσέχεις λίγο αν θες συνεχίζεις εγώ απλά στο έγραψα γιατί το έχω διαπιστώσει και άλλες φορές και το γράφω πολύ φιλικά. Μπορεις να με αγνοήσεις κανονικότατα και να έχω και λάθος. Αυτη είναι η εντυπωση μου.
Είμαστε σε επικίνδυνη ηλικία και γινόμαστε και περίεργοι συμφωνω, πιασε και συ μια μπύρα και χαλάρωσε, δεν φταις βαραει ο ήλιος δυνατα
-
@cirus ευχαριστώ πολύ.
Δημήτρη σήμερα πρωί πήγα μεταλλεία και ήταν χάλια από κάθε άποψη. Τώρα ήρθα για απόγευμα Γλυφάδα σε ωραίο μέρος με αξιόλογο μπιτσόμπαρο. Δεύτερη ημέρα εδώ και οι 3 καλύτερες εμπειρίες μας έως τώρα δυστυχώς ήταν διατροφικές. Έπονται παράδεισος, σαλιαρα, ψιλή άμμος, παχύς, Αλυκή και πολλά άλλα τα οποίου πρότεινε μια άκρη που βρήκα εδώ από συνάδελφο (παντού έχουμε έναν). Τα μόνα σίγουρα είναι δύο. Το νησί είναι πολύ family friendly με τις ρηχές, ζεστές, καθαρές θάλασσες του ενώ το οδικό δίκτυο του νησιού μου υπενθύμισε να μην ξανά ποτέ Peugeot με μηχανικό κιβώτιο!!
Κρίμα. Τα μεταλλεία είναι ίσως η αγαπημένη μου παραλία στο νησί! Έχω βέβαια χρόνια να πάω Ιούνιο. Μήπως έπεσες πάνω στο πλαγκτόν που έχει έρθει από την Τουρκία; Αυτό που μου αρέσει πολύ εκεί είναι πως οι ομπρέλες έχουν τον χώρο τους. Δεν είναι ο ένας πάνω στον άλλο. Και το νερό μέσα κρύσταλλο. Με μια μάσκα βλέπεις national geographic live.
Εύχομαι η συνέχεια να είναι καλύτερη. Αν προλάβετε ρίξτε και μια ματιά στην Καβάλα μας, το στολίδι της Μακεδονίας
Στη Σαλιάρα θα σου μπουν σκέψεις για Octavia Scout!
-
Επομένως θα πρέπει να απενεργοποιώ το stop/start, διαφορετικά κάθε φορά που θα αφήνω το αυτοκίνητο στο ρελαντί (για να πεταχτώ κάπου για 5 λεπτά) μετά από λίγο θα σβήνει μόνο του απενεργοποιώντας ταυτόχρονα κλιματισμό και μουσική;;
Συνήθως στα περισσότερα αυτοκίνητα το stop start δεν μπαίνει αν η εξωτερική θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή ή υψηλή, αν υπάρχει φορτίο λόγω AC, αν η τάση στη μπαταρία είναι χαμηλή και άλλα. Μπορεί να ξαναπάρει μπροστά μόνο του αν ανέβει η θερμοκρασία μέσα στην καμπίνα. Για δοκίμασε το, άστο να δεις αν μετά από κάνα 2λεπτο πάρει μόνο του
-
Σήμερα στο δρόμο της Επιδαύρου πηγαίνοντας προς Λυγουριο είχα μπροστά μου φορτωμένη νταλίκα που με πήγαινε για αρκετή ώρα με 2α,3η σε ανηφορικό δρόμο.
Φορτωμένος και με κλιματισμό.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι η θερμοκρασία έφτασε τους 110 βαθμούς. Κόκκινο έχει στους 120.
Δεν άναψε κάποιο λαμπάκι και μόλις προσπέρασα η θερμοκρασία επανήλθε στους 90.
Το θεωρείτε φυσιολογικο μιας και το οργανακι δεν έχει δείξει ποτέ πάνω από 90; υπάρχει κάποιος κάτοχος να μας πει τη γνώμη του;
Scala 1.0 tsi 95 με πρόγραμμα race chip στα 130.
-
Μήπως να θέσεις το ερώτημα στο forum της VW καθώς εκεί λογικά πολύ περισσότερος κόσμος θα φοράει το μοτέρ σου; Εδώ το νήμα το λες και νεκρό.
-
Σήμερα στο δρόμο της Επιδαύρου πηγαίνοντας προς Λυγουριο είχα μπροστά μου φορτωμένη νταλίκα που με πήγαινε για αρκετή ώρα με 2α,3η σε ανηφορικό δρόμο.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι η θερμοκρασία έφτασε τους 110 βαθμούς. Κόκκινο έχει στους 120.
Το θεωρείτε φυσιολογικο μιας και το οργανακι δεν έχει δείξει ποτέ πάνω από 90; υπάρχει κάποιος κάτοχος να μας πει τη γνώμη του;
Σου έκοβε τον αέρα το φορτηγό που ήταν μπροστά γι'αυτό άναψε αλλά οκ σου έδωσε καλό slipstreaming για την προσπέραση
-
Georgemit wrote:
Σου έκοβε τον αέρα το φορτηγό που ήταν μπροστά γι'αυτό άναψε αλλά οκ σου έδωσε καλό slipstreaming για την προσπέραση
Λογική εξήγηση σε συνδυασμό με τους 40 βαθμούς που είχε εκείνη την ώρα.
Απλά όπως έγραψα μου έκανε εντύπωση που για πρώτη φορά το οργανακι πέρασε τους 90.
Νομιζω ότι τα όργανα θερμοκρασίας στα σύγχρονα αυτοκίνητα δείχνουν καρφί 90 κι ας έχει παραπάνω, για ψυχολογικούς λογους και δείχνουν παραπάνω μόνο αν υπάρχει πρόβλημα.
Γι αυτό ανησύχησα.
-
Λογικό είναι να ανεβάσει θερμοκρασία με χαμηλές ταχύτητες, εγώ που το παρακολουθώ μεσω της εφαρμογής torque ή στο κινητό ή στην Android multimedia του αυτοκινήτου σε χαμηλές ταχύτητες φτάνει μέχρι 105-108 ακόμη και βράδυ με εξωτερικές θερμοκρασίες κάτω από 25 ενώ ο δείκτης παραμένει στο 90. Αυτό όμως που μου έχει κάνει εντύπωση (και σε άλλα αυτοκίνητα που το έχω βάλει) είναι πως σε κίνηση με 40+ εξωτερική μολις το AC δουλεύει στο φουλ η θερμοκρασία νερού δεν ανεβαίνει με τίποτα πάνω από 90-92 βαθμούς
SKODA FORUM