-
Dimsamba βγες από τον λογαριασμού του Γιου του μπαμπά του.
ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧ
-
Α ρε Λαπ, φυσικό αέριο, τι μου θύμισες τώρα... Φανταστική λύση υπό 1.005 προϋποθέσεις και περιορισμούς, σχεδόν σα φωτογραφική πρόσληψη στο δημόσιο. Κι αν είσαι αυτός που φωτογραφίζει η προκύρηξη; Σώθηκες!
-
Α, ρε ρε dimsamba τι μου θύμισες τώρα; .... Φίλους μου δημόσιους υπαλλήλους.... Μικρός μεν μισθός με προϋποθέσεις και περιορισμούς.... αλλα.. Σωθηκαν
-
Φυσικό αέριο=ελάχιστο κόστος κίνησης=ανεμελιά και ξενοιασιά=ποιότητα ζωής=ελληνικό δημόσιο (αν είσαι στην απομέσα). Έτσι το εννοούσα.
Τέλος πάντων, το -παραξηλώσαμε. Η αλήθεια είναι πως το πίστευα πολύ το άτιμο το CNG, αλλά ούτε έγιναν οι επενδύσεις που έλεγαν, ούτε του έδωσαν σημασία οι κατασκευαστές. Άσε που μπροστά στην ηλεκτροκίνηση δείχνει πλέον ως ο φτωχός συγγενής.
-
Ναι βρε... Χιούμορ έκανα... Απλα μου θύμησες τις δυσκολίες στα εισοδήματα την περίοδο της πανδημίας των μη δ.υ.
-
Στα του Karoq που ρώτησε ο συμφορουμιτης παραπάνω, το έχει συνάδελφος 2 χρόνια περίπου και κοντά στα 45.000 χιλιόμετρα. Κινητήρας 1.6TDI, δηλώνει πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή του, 2 χρόνια κατοχής είναι προφανώς λίγα για να κρίνουμε αξιοπιστία. Μου έχει κάνει εντύπωση η ποιότητα κύλισης, την ίδια θετικότατη γνώμη έχει και έτερος συνάδελφος που έχει μπει μέσα. Πιο πριν είχε το Yeti πάλι πετρέλαιο, αν δεν κάνω λάθος η μονη αβαρια ήταν η κλασική βλάβη του γκρουπ στα 90.000 κοντά, αντλία νερού.
-
Ναι βρε... Χιούμορ έκανα... Απλα μου θύμησες τις δυσκολίες στα εισοδήματα την περίοδο της πανδημίας των μη δ.υ.
Μη μου τα θυμίζεις.. Ελλάδα πολλών ταχυτήτων.
Κάποιοι είναι σε μόνιμες διακοπές με κανονικούς μισθούς..
-
Jeronimo.G wrote:
Καλημερα σε ολους.
Με απαιτήσεις για χωρους 4μελους και προσεχώς 5μελους οικογένειας τι γνωμη εχετε για τα Octavia + Karoq με τον κινητηρα με τα 150ps 1.5tsi ;
Έχει παρουσιαστεί κάποιο θεμα αξιοπιστιας εως τώρα ;
Χώρους και τα 2 ειναι κορυφαία. Θα γινει συντομα αλλαγη μοντελου σε καποιο απο τα 2 ;
Στον μετατροπεα αν ειναι ακριβης αποτι ειδα η τιμη και των 2 βγαινει 23-24κ .
Ισχύει η 4ετης εργοστασιακή εγγυση ;
Ολα τα ανωτερω εαν ισχυει και το καλο χρηματοδοτικο κ 1 χρονου ατοκο , εχω κλεισει ΤD και στα 2
Ελεγα για αγορα Bsuv και να δωσω μικρο πολης και να έχουμε 1 , αλλα σκεφτομαι αγορα ενος μεγαλυτερου κ να κρατησω κ το μικρο.
Μπερδεμα
Οι τιμες που θα πάρεις απο κοντα ειναι αρκετα χαμηλότερες τουλάχιστον για το karoq που έχω εμπειρία.
Πήρε ο γαμπρός μου karoq 1.5 tsi 150 εκδοση ambιtion με δώρο κάποιο έξτρα πακέτο που δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή και που τοποθετεί εξοπλιστικά το αυτοκίνητο ανάμεσα στην ambition και στην ακριβότeρη έκδοση, στα 21.000.
Νομίζω πολύ αυτοκίνητο για αυτά τα λεφτά. Και πολύ ανώτερο ποιοτικά στο εσωτερικό του από T roc.
Καλησπέρα φίλε μου,
Να σε ρωτήσω αν επιτρέπεται, σε ποια αντιπροσωπεία πήρε αυτή την τιμή ο γαμπρός σου? Γιατί σήμερα που πήγα να το δω μου είπε ο πωλητής για το συγκεκριμένο πακέτο τιμή 22900, και με μεταλλικό χρώμα και λοιπά έξοδα με το κλειδί στο χέρι 23700. Μου φάνηκε υπερβολικά καλή τιμή τα 21000 με βάση αυτά που ισχύουν..
-
Λοιπόν karoq 1.5 tsi ACT έκδοση ambition με δώρο το πακέτο limited που έχει παραπάνω κλίμα, αισθητήρα βροχής και κάτι ακόμα που δε θυμόταν η αδερφή μου να μου πει.
Το πήραν 21.500 κλειδί σε λευκό από Κοιλάκο και τους έκανε δώρο συναγερμό, αισθητήρες παρκαρίσματος και το skoda connect.
Το αυτοκίνητο κλείστηκε τον περασμένο Ιούνιο.
Edit: Το αυτοκίνητο ήταν σε προσφορά μέχρι τέλος Ιουνίου 2020 και έδινε δώρο το πακέτο ambition limited στην τιμή του ambition.
H τιμή ήταν 22.100 και τους έκοψε το 600αρι επειδή ήταν από γνωστό, λόγω του γνωστού έκανε και τα δώρα.
Ο Σφακιανάκης γενικά δίνει περισσότερα δώρα με το καλημέρα.
-
Λοιπόν karoq 1.5 tsi ACT έκδοση ambition με δώρο το πακέτο limited που έχει παραπάνω κλίμα, αισθητήρα βροχής και κάτι ακόμα που δε θυμόταν η αδερφή μου να μου πει.
Το πήραν 21.500 κλειδί σε λευκό από Κοιλάκο και τους έκανε δώρο συναγερμό, αισθητήρες παρκαρίσματος και το skoda connect.
Το αυτοκίνητο κλείστηκε τον περασμένο Ιούνιο.
Edit: Το αυτοκίνητο ήταν σε προσφορά μέχρι τέλος Ιουνίου 2020 και έδινε δώρο το πακέτο ambition limited στην τιμή του ambition.
H τιμή ήταν 22.100 και τους έκοψε το 600αρι επειδή ήταν από γνωστό, λόγω του γνωστού έκανε και τα δώρα.
Ο Σφακιανάκης γενικά δίνει περισσότερα δώρα με το καλημέρα.
Κι εγώ στον Κοιλακο πήγα και το πακέτο που βγαίνει τώρα έχει επιπλέον της ambition διζωνικό κλιματισμό, κάμερα οπισθοπορειας, φιμε πίσω τζάμια και 17αρες ζάντες κι έχει τιμή αυτή που είπα παραπάνω... Υποτίθεται τα extra είναι δώρο και η τιμή είναι της ambition και ισχύει μέχρι τέλος Μαρτίου. Μετά δεν ξέρω αν θα ακριβύνει...
-
Κάμερα οπισθοπορειας εχει και του γαμπρού μου και φιμε σε όλα τα παράθυρα.
Ζάντες 16αρες.
Κοιτα τα 22.900 σε σχέση με τα 22.100 που σου είπα νορμάλ μου φαίνονται. Παίρνεις παραπάνω 17αρες και φιμε πίσω. Του γαμπρού μου νομίζω δεν είναι εργοστασιακά, είναι μεμβράνες. Του τα έβαλαν εκεί αλλά δε ξέρω αν τα πλήρωσε.
-
Κάμερα οπισθοπορειας εχει και του γαμπρού μου και φιμε σε όλα τα παράθυρα.
Ζάντες 16αρες.
Κοιτα τα 22.900 σε σχέση με τα 22.100 που σου είπα νορμάλ μου φαίνονται. Παίρνεις παραπάνω 17αρες και φιμε πίσω. Του γαμπρού μου νομίζω δεν είναι εργοστασιακά, είναι μεμβράνες. Του τα έβαλαν εκεί αλλά δε ξέρω αν τα πλήρωσε.
22900 που γίνονται 23700 τελική τιμή με μεταλλικό. Και πόσο παραπάνω να κόψουν... Εντάξει είναι πλήρης ο εξοπλισμός δεν του λείπει τίποτα ουσιαστικά, αλλά ανεβαίνουμε σε σχέση μ αυτό που υπολόγιζα... Ίδωμεν. Σ ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου!
-
Μίλησα με τον γαμπρό μου, η κάμερα και τα φιμε δεν περιλαμβάνονται στα 22.100 που σου είπα.
250 η κάμερα και 120 τα φιμε. Οπότε νορμάλ μου φαίνεται η τιμή που σου είπαν.
Νομίζω το t roc με τα 150 και αντίστοιχο εξοπλισμό χαλαρά ξεπερνάει τα 26.000 και με εσωτερικό υποδεέστερο του karoq.
-
Μίλησα με τον γαμπρό μου, η κάμερα και τα φιμε δεν περιλαμβάνονται στα 22.100 που σου είπα.
250 η κάμερα και 120 τα φιμε. Οπότε νορμάλ μου φαίνεται η τιμή που σου είπαν.
Νομίζω το t roc με τα 150 και αντίστοιχο εξοπλισμό χαλαρά ξεπερνάει τα 26.000 και με εσωτερικό υποδεέστερο του karoq.
Ισχύει. Και με μικρότερους χώρους απ το karoq. Από κατανάλωση τι λέει ο γαμπρός σου? Φαντάζομαι το 8αρι είναι στάνταρ ε?
-
Νομίζω αρκετά πιο κάτω αλλά δεν είναι αντιπροσωπευτικο δείγμα.
Το έχει μόνο για ταξίδια.
Για καθημερινό εργάτη έχει άλλο.
-
Οδηγησα την 1.5 μηχανικο οκταβια.
Ενταξει το αμαξι είναι μεγαλο κοντα στα 4.70μ αλλα μεσα πραγματικα είναι πολυ ανετο ακομα και πισω απο την δική μου θεση οδηγησης 1.92 εκατσα οκ εβρισκαν τα γονατα αλλα ταξιδευα χωρις θεμα ! εντυπωσιακά ανετα και απο πισω σε περιμένουν και 600λτ για μετακόμιση!
Ποιοτητα εσωτερικου παρα πολυ καλή στιβαρη η κεντρικη κονσολα δεν κουνιόταν , χερουλια ομως ηταν ψιλοτριζατα όπως και το πλαστικο ενδιαμεσο φιλετο που διατρέχει οριζόντια όλο το ταμπλο και αυτό ετριξε όταν το πιεσα.
Λεβιες ταχυτητων ωραια κουμπωματα αν και στο νεκρο είχε κάποια κενα δεν ήταν δλδ ακλονητος.
Kαθισμα πολυ ανετο και φαρδυ ακομα και για ευσωμους.
Το μπες βγες στο αμαξι το φοβόμουν περισσότερο λόγω κουπε αλλά ειναι σιγουρα λιγο πιο ευκολο για εμενα απο ενα φοκους/λεον κλπ.
Τιμονι ευχαριστο στο πιασιμο στην αισθηση στην οδηγηση μαλακο.
Το αμαξι στο δρομο ευκολο στην οδηγηση δεν σου δειχνει τον ογκο του μεχρι να πας να παρκάρεις βεβαια...
Πολυ μαλακη αναρτηση πολυ καλη αντιδραση στις λακουβες βεβαια δεν ξερω πως θα νιώθουν οι πισω λογω ημιακαμπτου.
Πολυ μαζεμενος ο θορυβος που περνα στην καμπίνα ,μονο όταν ζορίζεις τον 1.5 τον ακους. Αεροδυναμικο θορυβο δεν ακουσα.
Και τωρα στην εκπληξη της βολτας. Ποια άλλη από την κατανάλωση! εκαψε σε 27χλμ στην κλασικη διαδρομη της καρδίας εκει που άλλα 1.5 του ομιλου ( καροκ, τιγκουαν) αλλά και c4 1.2 auto , sportage , toucson 1.6 diesel , 1.5 kuga ecoboost και αλλες δημοκρατικες δυνάμεις εβλεπα από 7.5 ως 9.5 μόνο ...5.7 λτ !!!
Εντυπωσιακό νουμερο !!! με μο 77 χλμ ( που περιελάμβαναν και λεπτα δοκιμη σε χωμα αρα με 10-20 χλμ που ριχνουν τον μο).
Φυσικά το μοτερ φαινεται οτι διψαει!! όσο το γκαζωνεις ρουφάει όμως με σχετικά προσεκτικη οδήγηση πέφτει κατω από το 6.5.
Να σημειώσω ότι σε καμια φάση δεν μου εβγαλε ένδειξη απενεργοποίησης κυλίνδρου που σημαίνει ότι δεν το πήγα τελειως στο οικονομικό ενώ δεν είναι σίγουρος σε πιο προφίλ οδηγούσα.
Γενικα εξαιρετικες εντυπώσεις αν πας αποφασισμένος οτι αγοράζεις ενα μακρυ αμάξι δεν βρίσκεις ευκολα κουσουρι. Οκ ο ημιάκαμπτος πισω ίσως είναι θεμα για τους πισω αλλα ξερο ηχο δεν μεταφερει. Και σίγουρα το θεμα της εργονομίας που όλα παιρνουν απο την οθόνη και φυσικα το οτι δεν εχει 1.6 ντιζελ...
Στα 24500 που έχει η πλουσια εκδοση σταιλ παιρνεις φορτωμενο αμαξι.
Αυτό όμως μόνο επί παραγγελία στην οποία όμως δεν κλειδώνει όταν το παραγγέλνεις αλλά όταν το παραλαμβάνεις η τιμή.
Τα ετοιμοπαραδοτα πάνε 26600 καθώς έχουν δερμάτινη και ύφασμα 1200 και σετ και κουμπιά απασφαλησης πισω καθισμάτων.
-
Εχουν ειπωθει καταπληκτικα λογια για αυτο το αμαξι! Τα 77Km/h μεσος ορος σημαινει οτι πηγες εθνικη οδο ή εστω επαρχιακη οδο που επετρεπε μεγαλες ταχυτητες. Φανταζομαι οτι η διαφορα καταναλωσης με τα αλλα αυτοκινητα (που εκτος του c4 ηταν suv) οφειλεται στην πολυ καλυτερη αεροδυναμικη. Το αποβαρο του αυτοκινητου ομως, τουλαχιστον απο τις πηγες που βρισκω εγω, δεν ειναι μικροτερο απο ενα tiguan, οποτε (θεωρητικα) σε συνηθκες πολης δεν θα πρεπει να εχει μικροτερη καταναλωση.
-
Όλες οι διαδρομές που κάνω στα τεστ είναι οι ίδιες. Στο c4 είχα γράψει 8.8 με 89 βέβαια μο και στο αυτόματο 1.2. Το 5.7 με 76 στο Σκόντα είναι καλύτερο και από το 5.9 με 73 που έκανα στα c4 auto diesel! Γι'αυτό μου κάνει εντύπωση.
Η διαδρομή αυτή είναι εθνική με κομμάτια ευθείας αλλά και ενα κομμάτι με έντονη ανηφόρα και αντίστοιχα κατηφόρα στην επιστροφή.
Το σημερινό ήταν το χαμηλότερο νουμερο μαζί με το φοκους ντίζελ που έχω κανει.
Το καροκ μπορεί να έχει παρόμοια κιλά με την οκταβια αλλά εχει πολύ χειρότερο αεροδυναμικό συντελεστή. Αντίστοιχα εκεί είχα πιάσει το +9.
Εννοείται ότι κινητήρας φαινόταν ότι άμα τον ζοριζες τσιμπουσε.
Εννοείται ότι τα σουβ τσιμπούν σε κατανάλωση. Απλά νομίζω ότι ακόμα και με το σκάλα το 1.5 9αρια είχα δει αντίστοιχα! Που είναι και αυτό σχετικά χαμηλό και ελαφρύτερο.
-
Κάτι περίεργο μου φαίνεται με αυτό το νούμερο...δεν ξέρω εαν φταίει ο υπολογιστής ταξιδίου. Αδυνατώ να το πιστέψω, τόσο χαμηλή κατανάλωση. Μακάρι βέβαια...αλλά κάτι δεν μου κολλάει.
-
Δεν ξέρω βρε Φανή και εμένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Όταν άρχισα να ανεβαίνω την έντονη ανηφόρα αφού είχε προηγηθεί ευθεία 5-6χλμ με 100-120 χλμ όπου ήμουν κάτω από το 6 , χωρίς όμως να έχουν επενεργοποιθει οι 2 κύλινδροι, έπιασα ως 7 μετα στην επιστροφή στην κατηφόρα εννοείται ξαναεπεσε στην ευθεία της επιστροφής έπιασα ως 130.
Δεν μπόρεσα να καταλάβω σε πιο mode ήμουν νομίζω όχι στο σπορ γιατί μου έβγαζε γρήγορα τις αλλαγές στο καντράν.
Ακόμα όμως και στο εκο να ήταν δεν μου έβγαζε φυμωμα πχ όπως ήταν το αντίστοιχο Έκο στον 1.2 του psa. Θεωρώ ότι μάλλον ήταν στο νορμάλ.
Ιδού και η κατανάλωση
SKODA FORUM