-
Και αυτό φαίνεται στις τωρινές τιμές τους. Από την άλλη, η εξωτερική τους σχεδίαση είναι πιο συντηρητική, πιο 'εύκολη', πιο κουμουτσοειδής. Δεν είναι τόσο δουλεμένη όσο π.χ. το αντίστοιχο Βαγκ. Δεν γνωρίζω και για αεροδυναμική, εδώ θέλει ψάξιμο.
-
Από την άλλη, η εξωτερική τους σχεδίαση είναι πιο απλή, λιγότερο ψαγμένη, περισσότερο κουμουτσοειδής. Δεν ξέρω τι γίνεται και με τον αεροδυναμικό συντελεστή τους, ή την ηχομόνωση που έχουν.
Δε νομίζω πλέον ότι είναι βφμ, όταν με λίγα παραπάνω παίρνεις ένα Βαγκ. Αρκεί πράγματι να είναι με λίγα παραπάνω... -
Ωραίο φαινεται .Ειχα 5 μέρες περυσι τη πρωτοχρονια το προηγούμενο μοντελο και μας αρεσε αρκετα!Πάρα πολυ ανετο ακομα και με τις τεραστιες ζάντες στο πλακωστροτο ήταν παρα πολύ άνετο.
-
Πριν λίγο έπινα καφέ με παλιόφιλο,
οδηγεί octavia 5 2009, 1.4 tsi 125.
475.000km χωρίς κανένα μηχανικό πρόβλημα, μόνο συντήρηση και αναλώσιμα. -
@georgemit said in SKODA FORUM:
Πριν λίγο έπινα καφέ με παλιόφιλο,
οδηγεί octavia 5 2009, 1.4 tsi 125.
475.000km χωρίς κανένα μηχανικό πρόβλημα, μόνο συντήρηση και αναλώσιμα.Χαλασμενο απο τη μανα του ειναι αυτο.
Τυχαινει σε φουλ προβληματικα μοντελα μερικα κομματια να βγαινουν αλεξισφαιρα, οπως και σε αξιοπιστα μερικα να εχουν πεθανει τους ιδιοκτητες τους απο την αρχη. -
Παίζει μεγάλο ρόλο η χρήση και ο ιδιοκτήτης, κάνει πολλά χιλιόμετρα καθημερινά σε επαρχιακούς και πολλά ταξίδια ενώ και στη συντήρηση είναι πολύ τυπικός.
-
Παίζει μεγάλο ρόλο η χρήση και ο ιδιοκτήτης, κάνει πολλά χιλιόμετρα καθημερινά σε επαρχιακούς και πολλά ταξίδια ενώ και στη συντήρηση είναι πολύ τυπικός.
Πρώτο χέρι από καινούριο;
-
@a-d-p said in SKODA FORUM:
Χρόνια πολλά σε όλους.
Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο θέμα για να ρωτήσω, γνωρίζει κανείς πότε και αν θα έρθει Ελλάδα το νεο skoda kodiaq 2.0 4x4 RS (265hp)???
Ευχαριστώ -
@panossss said in SKODA FORUM:
Χρόνια πολλά σε όλους.
Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο θέμα για να ρωτήσω, γνωρίζει κανείς πότε και αν θα έρθει Ελλάδα το νεο skoda kodiaq 2.0 4x4 RS (265hp)???
ΕυχαριστώΑν σκέφτεσαι να το κάνεις δώρο στον εαυτό σου για Χριστούγεννα δε γίνεται.
Πριν ένα μήνα παρουσιάστηκε, άρα πάει για καλοκαίρι ή φθινόπωρο. -
@andya3 said in SKODA FORUM:
@panossss said in SKODA FORUM:
Χρόνια πολλά σε όλους.
ΕυχαριστώΑν σκέφτεσαι να το κάνεις δώρο στον εαυτό σου για Χριστούγεννα δε γίνεται.
Πριν ένα μήνα παρουσιάστηκε, άρα πάει για καλοκαίρι ή φθινόπωρο.Χρόνια πολλά!!! Πολυ θα το ήθελα!!! ίδωμεν
SKODA FORUM