-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Με ποια λογική 'σέρβις ποτέ';;;;;Ψάχνεις και συ κάτι πράγματα!
-
Golf 4 του 2001 το πούλησα καλοκαίρι του 2015 με 412000 χλμ και η μόνη επισκευή αλλαγή βαλβίδων λόγω καρφωματος από κομμένο ιμάντα ! Το αμάξι το βλέπω αραιά και που και κυκλοφορεί κανονικά !
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Nissan almera 1999, 260.000 km (τα τελευταία 50.000 χιλιόμετρα με αέριο και συνεχίζουμε ακάθεκτοι για άλλα 10 χρόνια τουλάχιστον). Λάδια μια χαρά, δεν χάνει σταγόνα.
-
Honda civic eg4 1,5 103ps, με 162.000κμ, αρχισε να ρεταρει, λεω μπουζι. Όντως στον 4ο κυλίνδρο εβγαζα Μπουζοκαλωδιο, και δν αλλαζε κατι.Ελα όμως που κάνοντας βολτα πεταγε τα νερά και εβγαζε απο πισω ντουμανι καπνο όπως σπανε οι κινητηρες της φ1(παραφλου καμμενο, απίστευτη μποχα).
Το δωσα ήδη σήμερα για 200€. Εχω αρχίσει να νιωθω ένα κενό στη ζωή μου, δεν εχω τη σκέψη αν θα μ αφήσει, τι θα είναι το επόμενο που θα χαλάσει, τι θα κουδουνιζει κτλ κτλ.
Απίστευτος κουβας......... -
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Honda civic eg4 1,5 103ps, με 162.000κμ, αρχισε να ρεταρει, λεω μπουζι. Όντως στον 4ο κυλίνδρο εβγαζα Μπουζοκαλωδιο, και δν αλλαζε κατι.Ελα όμως που κάνοντας βολτα πεταγε τα νερά και εβγαζε απο πισω ντουμανι καπνο όπως σπανε οι κινητηρες της φ1(παραφλου καμμενο, απίστευτη μποχα).
Το δωσα ήδη σήμερα για 200€. Εχω αρχίσει να νιωθω ένα κενό στη ζωή μου, δεν εχω τη σκέψη αν θα μ αφήσει, τι θα είναι το επόμενο που θα χαλάσει, τι θα κουδουνιζει κτλ κτλ.
Απίστευτος κουβας.........Και σε εμένα το Accord έκαψε φλάντζα κεφαλής στίς 380.000 χλμ μου ανέβασε θερμοκρασία . Το πρόλαβα και πήρε λίγο η φλάντζα απο τη μεριά του 4ου κυλίνδρου. Επισκευάστηκε , αλλά 15 χρόνια δέν είχε ανοιχτεί το μοτέρ.
Έκανα άλλα 120.000 χλμ χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα και με υγραέριο επάνω.
Τα Honda όπως το δίκο σου πονάνε στο διανομέα - μπουζοκαλώδια , αλλά τι να σου κάνει μετά από 20-22 χρόνια η ανάφλεξη.
Το είχες 1ο χέρι , μου φαίνεται περίεργο με τόσο λίγα χιλιόμετρα ~165000 . -
Ο χρήστης meletis_m έγραψε:
Απίστευτος κουβας.........Και σε εμένα το Accord έκαψε φλάντζα κεφαλής στίς 380.000 χλμ μου ανέβασε θερμοκρασία . Το πρόλαβα και πήρε λίγο η φλάντζα απο τη μεριά του 4ου κυλίνδρου. Επισκευάστηκε , αλλά 15 χρόνια δέν είχε ανοιχτεί το μοτέρ.
Έκανα άλλα 120.000 χλμ χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα και με υγραέριο επάνω.
Τα Honda όπως το δίκο σου πονάνε στο διανομέα - μπουζοκαλώδια , αλλά τι να σου κάνει μετά από 20-22 χρόνια η ανάφλεξη.
Το είχες 1ο χέρι , μου φαίνεται περίεργο με τόσο λίγα χιλιόμετρα ~165000 .Το Accord δεν έχει σχέση με το civic που είναι να αγοράσει η μαριδα.Το Accord αν δεν κανω λαθος είναι ανταγωνιστής του e class, 5αρα bmw,είναι αμαξι εν ολίγοις. Γυναίκα στη γειτονιά μου το είχε, όντως αυτά είναι τα χιλιόμετρα. Στα 2,5 χρόνια κατοχής η αναφλεξη δεν με απασχόλησε καθόλου, εν αντίθεση με το υπόλοιπο αυτοκίνητο, πολυ φτωχή κατασκευή. Είμαι Κύπρο, δεν άξιζε οποιαδήποτε επισκευή.
-
Το Accord είναι μεσαίο (BMW 3).
-
Anensis 2002 vvti 1600 380.000 κμ ένα δίσκο πλατό στις 120000κμ ετοιμάζομαι για αλλαγή ξανά,μια εσωτερική φούσκα ημιαξονίου,2 τετράδες αμορτισέρ αρκετές τετράδες μπουζί, λάδια ξύδια και μερικές τετράδες λάστιχα.Το λαδάκι του το θέλει μετα από τις 300.000κμ αλλά το εργαλείο αγόγγυστα εξακολουθεί το έργο του.
-
Του πεθερού, μοντέλο 1999-2000, στις 240 χιλιάδες χιλιόμετρα ήθελε περισσότερο λάδι από βενζίνη και τα έσκασε για γενική επισκευή.
-
Του πατέρα μου μοντέλο του 99 με 250Κ, δεν έχει κάψει σταγόνα λάδι.
-
Ο χρήστης tavensis έγραψε:
Anensis 2002 vvti 1600 380.000 κμ ένα δίσκο πλατό στις 120000κμ ετοιμάζομαι για αλλαγή ξανά,μια εσωτερική φούσκα ημιαξονίου,2 τετράδες αμορτισέρ αρκετές τετράδες μπουζί, λάδια ξύδια και μερικές τετράδες λάστιχα.Το λαδάκι του το θέλει μετα από τις 300.000κμ αλλά το εργαλείο αγόγγυστα εξακολουθεί το έργο του.Το κοίταζα το 2003 , ήταν και 3500€ φθηνότερο από το accord.
Επέλεξα το Accord για τους χώρους του.
Από σύστημα διεύθυνσης (κρεμαργιερα) έχει επισκευαστεί;
Για λάδια έχω ακούσει ότι καιει και από άλλον κάτοχο με ίδιο αμάξι.
Βέβαια παίζει ρόλο πως το έχεις συντηρήσει και πως το έχει δουλευτεί το μοτέρ. -
Χαιρετώ το φόρουμ... Εγώ έχω ένα ibiza 2000 μοντέλο 1.4 8ν έχω 347.000 χλμ οι τελεφτεαιες 15.000 με υγραέριο.. Μόνο λάδια και φίλτρο εκτως βέβαια από ιμάντες και τα σχετικά, μοτέρ δεν ανοίχτηκε ποτέ ούτε το ψευτοκαπακο.. Λαδάκι τσιμπάει όπως είναι φυσικό για seat..
-
Ααα και ένα δίσκο πλατό ξέχασα..
-
Ηonda Accord του 2003 (1ο χέρι).
Συνολικά έγραψε 500.000 εκ των οποίων ~160.000 χιλιομετρα με υγραεριο από το 2016.
Από ζημιές σε όλα αυτά τα χρόνια έβγαλε όλα τα αναλώσιμα , ψυγείο νερού , αισθητήρα οξυγόνου , και γρύλο παραθύρων που τα θεωρώ φυσιολογικά.
Όσο αφορά τη χρήση υγραεριου δούλευε σωστά το αμάξι μέχρι τελευταία στιγμή , είχε γίνει συνολικά έλεγχος διακενων 4 φορές ανά 30.000.
Απλώς έγινε εμπλοκή σε ατύχημα
-
Renault Modus 1.4 16v του 2004, με 265.000km συνεχίζει ακάθεκτο χωρίς κάποια ζημιά στον κινητήρα πέρα απο τα τυπικά σέρβις και τους πολλαπλασιαστές που είχαν αλλαχθεί όταν ακόμα είχε εγγύηση. Λάδι δεν καίει αλλά έχει σκάσει παντού το χρώμα και πρόσφατα έλιωσαν τα πλαστικά σωληνάκια των υαλοκαθαριστήρων. Θα αλλαχθεί μέσα στην επόμενη χρόνια πιθανότατα πάλι με renault
-
500.000 μίλια δηλαδή 800.000 χλμ - αλλαγή λαδιών κάθε 20.000 χλμ και συνεχίζει...
https://www.newsauto.gr/news/honda-civic-me-800-000-chlm-video/
-
Παλιότερα είχα διαβάσει και δει φωτογραφίες απο κάτοχο ενός Accord,με όλα τα book service έχοντας φτάσει το 1 μυριο μίλια! Η Honda τότε του πήρε το αυτοκίνητο ως έκθεμα και του έδωσε δωρεάν ένα ολοκαίνουριο.
-
TOYOTA AVENSIS 1600cc '00
Πρώτο χέρι, έχει φτάσει τα 270.000 χιλ. με αλλαγή δισκόφρενα στην εγγύηση σε λιγότερο από 1000 χιλ. στράβωσαν, ένα βεντιλατερ στις 180.000χιλ. ένα ψυγείο μηχανής στα 220.000χιλ. και ένα μοτέρ ηλεκ. παραθύρου (οδηγού) στα 14 χρόνια.
-
4afe? Λαδι καιει?
-
Το πάλαι ποτέ 1993 ο πατέρας μου ήταν μεταξύ του νέου Audi 80 και της Carinαρας Ε. Επέλεξε την δεύτερη και δεν το μετάνιωσε ποτέ
Έχουν μάθει οδήγηση στο αμάξι 3 άτομα, έχει πάνω από 500κ χλμ και δεν χρειάστηκε ποτέ τίποτα εξτρα. Το αγαπημένο αυτοκίνητο της οικογένειας, το δώσαμε 500€ πριν από κάνα χρόνο, μάνα μου έκλαιγε γοερα.
Excellence in Europe, όπως έγραφε και το στικερ
https://www.4troxoi.gr/4tlibrary/article.php?year=1992&month=5&issue=107&cat=Δοκιμές&number=2987
Πόσο άντεξε ο κινητήρας του αυτοκινήτου σας;