-
Μετοχές ελληνικής τράπεζας στις οποίες κάνουν κουμάντο 4-5 λαμόγια και κάποια pension funds από τον Καναδά? Να λείπει το βύσσινο. Η συλλογιστική μου είναι μια χαρά.
-
Είναι παγκόσμιο, αλλά στους Έλληνες συμβαίνει πιο πολύ. Οι ξερόλες, θέλουν αποδόσεις αλλά χωρίς ρίσκο. Όταν φτάνει η ώρα να πάρουν ρίσκο, παίρνουν μεγάλα ρίσκα για πολύ μικρές αναμενόμενες αποδόσεις. Θολώνουν κιόλας στα δύσκολα γιατί δεν είναι η δουλειά τους και τα αποτελέσματα γνωστά.
-
@giorgosd-0 said in Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα:
@lap said in Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα:
Εμένα μου έχουν πει, πως αν θελήσεις να αποκτήσεις σπίτι, εφόσον έχεις τα λεφτά καρμίρη, (το τελευταίο το λέει η γλώσσα του σώματος τους και το βλέμμα στα μάτια τους) εάν δεχτεί ο πωλητής να γίνει μεσω δανείου για να εισπράξει τότε αυτό είναι καλό σημάδι διότι οι τράπεζες ελέγχουν καλα κάθε ακίνητο πριν χρηματοδοτήσουν ένα δάνειο σπιτιού
Αυτή τη γνώση που διαβάζετε τη σκέψη από το ύφος και τη γλώσσα του σώματος θα την ήθελα και εγώ.Υπάρχει κανένα βιβλίο σχετικό;;Εννοείται πως οι τράπεζες ψάχνουν τα πάντα.Δείτε και την άλλη πλευρά αυτή των κόκκινων δανείων.Διεθνώς οι τράπεζες πτωχεύουν από τις αθετήσεις πληρωμών και παίρνουν πολλούς στον λαιμό τους.
Βασικά υπάρχει! "Γλώσσα του Σώματος" από Allan + Barbara Pease, εκδόσεις ΕΣΟΠΤΡΟΝ!
Δε θα το κάνουμε και Ευαγγέλιο αλλά λίγα πράγματα μαθαίνεις και από αυτό. Πλάκα πλάκα πρέπει να το ξεσκονίσω.
-
Άρα φταίνε οι Έλληνες και όχι οι απατεώνες τραπεζίτες που σε λίγο θα χρεώνουν και τις ανάσες που παίρνεις στα καταστήματα τους….αντί όλες οι διοικήσεις από το 2000 και μετά να είναι ισόβια μιλάνε κιόλας που μας χρέωσαν τόσα δις για ανακεφαλοποιήσεις…..και ποιος σου μίλησε για ρίσκο και επενδύσεις? Αυτοί δεν είναι ικανοί να δώσουν ούτε μια προέγκριση στεγαστικού που περίμενα από την 1η Αυγούστου, θα τους εμπιστευθεί κανείς να επενδύσουν? Κάποιο λάθος υπάρχει στην συλλογιστική σου.
-
@kkostask said in Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα:
αντί όλες οι διοικήσεις από το 2000 και μετά να είναι ισόβια
Σε αυτό συμφωνώ 100%. Αλλά οι περισσότεροι είναι κολλητάρια με τους πολιτικούς και πλέον έχουν αναλάβει την μασαμπούκα τα παιδιά τους (βλ. π.χ. Καραμούζης).
-
@kapelis said in Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα:
@kkostask said in Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα:
@lap said in Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα:
Τι επενδυτικά προιοντα θα πρότεινες;
Το τίποτα…..σου δίνουν ένα ξεροκόμματο και τα λεφτά σου τα δανείζουν με 12-20%.
Αν κάποιος σου παίρνει τα λεφτά σου για ένα ξεροκομματο και τα δανείζει με 12-20% το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να είσαι μαζί του και να έχεις τις Μετοχές του, θα γίνεις πλούσιος!! Αν δεν το κάνεις κάπου μπάζει η συλλογιστική.
Αυτό ειναι τροχοπέδη για το σύνολο της οικονομίας της χώρας. Αυτά τα επιτόκια είναι ένα υψηλό κόστος που θα μπορούσε να επιμεριστει σε επενδύσεις παγίων και πριμοδότηση εξειδικευμένου προσωπικού, κάτι που προφανώς επιφέρει ανάπτυξη
-
Ξέρει κανείς από το πρόγραμμα επιστροφή της Eurobank?
Έχω μαζέψει 300 ευρώ και ήθελα να ξέρω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτά τα χρήματα π.χ. σε ένα βενζινάδικο που είναι στο πρόγραμμα, να βάλω ας πούμε 100 ευρω ή εαν πρέπει να κάνω αγορές τουλάχιστον 301 ευρώ για να γίνει η χρήση του ποσού? -
@megane98hp said in Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα:
ή εαν πρέπει να κάνω αγορές τουλάχιστον 301 ευρώ για να γίνει η χρήση του ποσού?
Δεν απαιτείται.
Ακόμη και 1 € μπορείς να αγοράσεις, να ζητήσεις εξαργύρωση οπότε θα σου μένουν άλλα 299...
Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα