-
Συνεχιζοντας περι κλησεων:σημερα ημουν Αθηνα λογω ενος δικαστηριου και παρκαρα στην οδο Καλβου . Επειδη ειχα και το σκυλακι μαζι ,το οποιο το ειχα αφησει στο αμαξι να κοιμαται,πηγαινα καθε ωρα περιπου και ελενχα.Κατα τις 11 ειδα οτι η Δημοτικη αστυνομια ειχε γραψει ολα τα αμαξια που ηταν παρκαρισμενα πανω στο πεζοδρομιο της Λουκαρεως.Μετα απο δυο ωρες που ξαναπηγα(ξεκινησε η δικη και εκαναν διακοπη τοτε) ειδα ολες τις κλησεις να λειπουν απο τα αμαξια!!Κοιταω προσεκτικα στον καδο με τα σκουπιδια και βλεπω μια ροζ μπαλα απο χαρτια.ΚΑποιος ειχε περασει και ειχε μαζεψει και κατοπιν πεταξει ολες τις κλησεις!!Οποτε δεν μπορεις να πληρωσεις το μισο μεσα σε 10 μερες και απλα καποια στιγμη θα ερθει ειδοποιηση για ολο το ποσο.Ποιος να το εκανε αυτο;Καποιος βλαμμενος; Δημοτικ
Τις ξαναεβαλα τις κλησεις στα τζαμια και μεχρι τις 14:30 που φυγαμε ηταν εκει.
-
-
Καλό!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Επισης οταν μεγαλωνεις αρχιζεις να κοιτας εσυ τα πιπινια των αλλων νεαροτερωνβρε ολες τις κοιτας, απλα αν συνοδευεται δεν κολας σαν λιγουρης, την κοιτας 2-3'' θαυμαζεις το ωραιο και τελος. Οχι τπτ αλλο υπαρχουν και κατι μαλακες που κανουν τρελες σκηνες στις κοπελες τους, του στυλ αυτος σε κοιταει, και για να σε κοιταει μαλλον σε ξερει και που σε ξερει κλπ. Εχω 2 σκηνικα τετοια, το ενα απο φιλη που ειχε μπλεξει με τετοιο μαλακα και το αλλο απο ενα μαλακα στο στρατο που εκανε κατι τετοια στην κοπελα του
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Επισης οταν μεγαλωνεις αρχιζεις να κοιτας εσυ τα πιπινια των αλλων νεαροτερων
βρε ολες τις κοιτας, απλα αν συνοδευεται δεν κολας σαν λιγουρης, την κοιτας 2-3'' θαυμαζεις το ωραιο και τελος. Οχι τπτ αλλο υπαρχουν και κατι μαλακες που κανουν τρελες σκηνες στις κοπελες τους, του στυλ αυτος σε κοιταει, και για να σε κοιταει μαλλον σε ξερει και που σε ξερει κλπ. Εχω 2 σκηνικα τετοια, το ενα απο φιλη που ειχε μπλεξει με τετοιο μαλακα και το αλλο απο ενα μαλακα στο στρατο που εκανε κατι τετοια στην κοπελα του
Αν η κοπέλα έχει μπλέξει με τέτοιο μ@λ@κ@, χάρη θα της κάνει όποιος την κοιτάξει λίγο παραπάνω και τον οδηγήσει στο να αποκαλύψει τον πραγματικό του εαυτό
-
Mια διαφορά. Δεν μας νοιάζει αν θα κάνει σκηνικό ο μάστορας στην κοπέλα. Γενικά δεν μας νοιάζει τί θα υποστεί η κοπέλα έπειτα. Χρονικά το όλο σκηνικό σταματάει για εμάς στο ''μάτι''
-
Full extra
-
Έχει τιμόνι και ρόδες;
-
full extra (θεωρητικά ) σημαίνει ότι έχει όλα τα extra που μπορούσαν να μπουν στο μοντέλο αυτό εργοστασιακά και όχι αυτό που όλοι υπονοούν (και είναι 100% λάθος) ότι έχει όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες και άντε να έχει τίποτα δέρματα και καμιά ηλιοροφή στα τρελά κέφια.
Άρα το γελάτε, αλλά μπορεί όντως να είναι full extra.
-
Και AC? εκτος αν εννοει την πανινη οροφη
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
full extra (θεωρητικά ) σημαίνει ότι έχει όλα τα extra που μπορούσαν να μπουν στο μοντέλο αυτό εργοστασιακά και όχι αυτό που όλοι υπονοούν (και είναι 100% λάθος) ότι έχει όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες και άντε να έχει τίποτα δέρματα και καμιά ηλιοροφή στα τρελά κέφια.Άρα το γελάτε, αλλά μπορεί όντως να είναι full extra.
+1
και επιλπλεον εχει βαλει και air condition -
-
Ξαδερφος του Mr.Bean?
-
Σχετικά με τους λιγούρηδες:
Χτες είμαι με ένα φίλο μου με το mini one του και έχουμε και μία κοπέλα στο αμάξι (ξανθιά). Ε λέω πρώτη φορά μπαίνει η κοπέλα στο αμάξι ας κάτσω πίσω. Όπως είμαστε στην παραλιακή προς γλυφάδα κόβω αριστερά μας ένα 207 προηγούμενο μοντέλο να κοιτάει ο συνοδηγός εμάς. Λέω θα είδαν την κοπέλα τα λιγούρια θα κοιτάνε.
Μετά από λίγο ξανα πλαγιάζει. Τι σκατά λέω από μέσα μου κόντρα θέλουν (ο φίλος μου δεν το τρέχει οπότε τσάμπα κόπος γι αυτούς); Μετά από 3-4 λεπτά ξανά βγάζει ένας κάγκουρας την αλογόφατσα του έξω και κοζάρει από τα δεξιά (ο οδηγός). Τον παίρνουν πρέφα και οι μπροστά μου και ο λιγούρης εμένα που κάθομαι πίσω! Κοζάρει για 2η φορά (είναι η στιγμή που τα έχω πάρει άσχημα αλλά κρατιέμαι γιατί δεν είμαι στο αμάξι μου αλλιώς ποιος ξέρει...).
Γελάει και η κοπέλα με τα χάλια τους και τότε παίρνω πρέφα τι έχει γίνει:
Ο φίλος μου είναι μακρυμάλης με μαύρο μαλί. Ε ήταν και mini το αμάξι... Νόμιζαν λοιπόν ότι το οδηγούσαν γκόμενες και ήθελαν να κάνουν καμάκι -
Χθες το βράδυ επιστρέφω αργά (02.00) μέσω κέντρου κ όπως πάω χαλαρά κάτι μου κολλάει από πίσω, φώτα, μαρσαρίσματα... Λέω τι βλήμα είναι αυτό? Ακούγονταν κ πολύ. Κάνω δεξιά κ με περνάει με +5 χλμ ένα 500ράκι φασαριόζικο! (όχι abarth). Που πας ρε καραμήτρο?
-
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Χθες το βράδυ επιστρέφω αργά (02.00) μέσω κέντρου κ όπως πάω χαλαρά κάτι μου κολλάει από πίσω, φώτα, μαρσαρίσματα... Λέω τι βλήμα είναι αυτό? Ακούγονταν κ πολύ. Κάνω δεξιά κ με περνάει με +5 χλμ ένα 500ράκι φασαριόζικο! (όχι abarth). Που πας ρε καραμήτρο?Xenos, αμα είναι να σε περνάνε και αυτά καλύτερα πέτα το το MX
-
Όχι αυτό! Το καινούριο!
Τι να κλάσει ρε συ? Αν κάθομαι να ασχολούμαι με κάθε τέτοιον τυπάκο...
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Στη πατρα ε? Τριγυρνας στη γειτονια..
-
Σκέφτηκα να το αναφέρω αλλά το ξέχασα ... Είχα πάει σε συνέδριο (και καλά ) τον Μάιο που μας πέρασε και σε μια βόλτα από τις πολλές το είχα δει έξω από ένα μαγαζί (δεν θυμάμαι όνομα..). Καθώς έβλεπα παλιές φωτογραφίες το ανακάλυψα και αυτό (δεν θυμόμουν ότι το είχα βγάλει φώτο!) και είπα να το παραθέσω ...!
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]