-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πριν καμια ωρα μια παλια corolla μπηκε αναποδα στην** αρατου** στη πατρα σε φαναρι μαλιστα.. Ευτυχως που ηταν κοκκινο και δεν ερχοταν και κανεις πλακωμενος..Έπρεπε να του πεις:
''Γίνε άρατος παναθεμά σεεεεε.'' -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΥΓ Speeding does NOT kill, it is the sudden coming to a stop (when you hit a tree/car/whatever) that kills you.
=επικό τρολάρισμα στην μάνα μου κάθε φορά που μου λέει ότι τρέχω
Εγω εκανα κατι αλλο, πολυ πιο αποτελεσματικο. Οποτε εκρινε την οδηγηση μου (τις συνολικα 6 φορες στα 10 χρονια, μετρημενες, που την εχω δεχτει μεσα στο αυτοκινητο), απλα παταγα πιο πολυ γκαζι. Εμαθε κ σταματησε να μιλαει, κ εμαθε πολυ γρηγορα...
@chroooooooo
Απο το συγκεκριμενο μπλουζακι ειναι η εμπνευση της υπογραφης μου.
οντως,κι εγω απο το μπλουζακι το ειδα,τωρα ψαχνω τροπο να το παραγγειλω η να το φτιαξω..
-
προσοχή κυκλοφορούν και δέντρα
-
Δεν ειναι ακριβως απιθανο αλλα δε κολλαει και καπου αλλο πιστευω..
Περιμενα να αναψει το φαναρι και περασαν μπροστα μου ενα 2cv και απο πισω του ακριβως μια ολοκαινουργια mercedes s class..Ποσο εχουν αλλαξει τα πραγματα απο τοτε..Αντα βαλεις διπλα διπλα καταλαβαινεις το χασμα των γενεων... -
Και παλιά, ίδια ηλικία με το 2CV να είχε η Μερσεντές, πάλι η διαφορά θα ήταν χαοτική.
-
Σήμερα, Καλλιθέα οδό Σαπφούς.
Ψάχνω να παρκάρω και πάω με 5 παραχωρόντας προτεραιότητα στους πάντες.Φτάνω σε διασταύρωση και βλέπω δεξιά ένα παρκαρισμένο EOS με την πόρτα ανοικτή και από μέσα να ξεπροβάλλουν 2 ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πόδια με μίνι...
Η κοπελιά είχε σκύψει και προσπαθούσε να πιάσει κάτι από το πίσω κάθισμα οπότε το μίνι κόντευε να γίνει φουλάρι...Η ταχύτητα του οχήματος μου μηδενίζει ως διά μαγίας.
Στο απέναντι πεζοδρόμιο όμως πεζός ανήρ περίμενε να περάσω.Σταματάω, του κάνω σήμα να περάσει.
Μου γνέθει πέρνα εσύ.
Του ξανακάνω σήμα να περάσει.
Μου ξαναγνέθει να περάσω εγώ.
Του ξανακάνω σήμα αλλά στο μεταξύ η κοπελιά έχει πάρει πρέφα τί γίνεται και είναι έτοιμη να βάλει τα γέλια με την πάρτη μας...Τελικά έφυγα πρώτος εγώ για να γλυτώσω το περαιτέρω ρεζιλίκι...
Ήταν κουκλάρα όμως... Άξιζε...
-
Αυτό θα πει ευγένεια!!!
-
Νταξ, στο θεμα ευγενειας και ομορφιας παντως, οποτε ειναι καμια ωραια κοπελιτσα σε κανα στοπ η γενικα δεν εχει προτεραιοτητα, τους λεω να περασουν. Αν ειναι κανα ξεκολι ή καμια ξυλοσομπα τις γραφω στα @@ μου
Απο την αλλη αν ειμαι πεζος και ειναι κανα ξεκολι πεζο και αυτο παντα τις αφηνω να περασουν μπροστα μου
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Νταξ, στο θεμα ευγενειας και ομορφιας παντως, οποτε ειναι καμια ωραια κοπελιτσα σε κανα στοπ η γενικα δεν εχει προτεραιοτητα, τους λεω να περασουν. Αν ειναι κανα ξεκολι ή καμια ξυλοσομπα τις γραφω στα @@ μουΑπο την αλλη αν ειμαι πεζος και ειναι κανα ξεκολι πεζο και αυτο παντα τις αφηνω να περασουν μπροστα μου
Και στην πρώτη βιτρίνα σταματάνε δήθεν να κοιτάξουν για να δουν απ την αντανάκλαση αν θα περάσεις ή περιμένεις να τις βιάσεις;
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Νταξ, στο θεμα ευγενειας και ομορφιας παντως, οποτε ειναι καμια ωραια κοπελιτσα σε κανα στοπ η γενικα δεν εχει προτεραιοτητα, τους λεω να περασουν. Αν ειναι κανα ξεκολι ή καμια ξυλοσομπα τις γραφω στα @@ μου
Απο την αλλη αν ειμαι πεζος και ειναι κανα ξεκολι πεζο και αυτο παντα τις αφηνω να περασουν μπροστα μου
Και στην πρώτη βιτρίνα σταματάνε δήθεν να κοιτάξουν για να δουν απ την αντανάκλαση αν θα περάσεις ή περιμένεις να τις βιάσεις;
Καλα εσυ που πεφτεις ρε συ σε ξεκολα φωστηρες? Εγω αυτες που συνανταω απλα κουνανε παραπανω το πισω διαφορικο τους οταν καταλαβαινουν οτι τις κοιταιε καποιος
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Ψάχνω να παρκάρω και πάω με 5 παραχωρόντας προτεραιότητα στους πάντες.Φτάνω σε διασταύρωση και βλέπω δεξιά ένα παρκαρισμένο EOS με την πόρτα ανοικτή και από μέσα να ξεπροβάλλουν 2 ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πόδια με μίνι...
Η κοπελιά είχε σκύψει και προσπαθούσε να πιάσει κάτι από το πίσω κάθισμα οπότε το μίνι κόντευε να γίνει φουλάρι...Η ταχύτητα του οχήματος μου μηδενίζει ως διά μαγίας.
Στο απέναντι πεζοδρόμιο όμως πεζός ανήρ περίμενε να περάσω.Σταματάω, του κάνω σήμα να περάσει.
Μου γνέθει πέρνα εσύ.
Του ξανακάνω σήμα αλλά στο μεταξύ η κοπελιά έχει πάρει πρέφα τί γίνεται και είναι έτοιμη να βάλει τα γέλια με την πάρτη μας...Τελικά έφυγα πρώτος εγώ για να γλυτώσω το περαιτέρω ρεζιλίκι...
Κι ο επιμένων πεζός πήρε το τηλέφωνό της...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μου γνέθει πέρνα εσύ.
Κι ο επιμένων πεζός πήρε το τηλέφωνό της...
Αυτά τα σκηνικά είναι όλα τα λεφτά
-
με λίγα λόγια το σκηνικό συνέβη στην πλ. Κύπρου ε?
έχει πράμα εκείlokatzi εσύ ήσουν ο πεζός?
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Μου γνέθει πέρνα εσύ.
Βλέπω ότι σε κανένα δεν πέρασε από το μυαλό ότι ο 'πεζός στο απέναντι πεζοδρόμιο' ήταν ο έτσι της κοπέλας.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
με λίγα λόγια το σκηνικό συνέβη στην πλ. Κύπρου ε?
έχει πράμα εκείlokatzi εσύ ήσουν ο πεζός?
Μπορώ να είμαι για τις ανάγκες της συζήτησης
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μου γνέθει πέρνα εσύ.
Βλέπω ότι σε κανένα δεν πέρασε από το μυαλό ότι ο 'πεζός στο απέναντι πεζοδρόμιο' ήταν ο έτσι της κοπέλας.
Συγνωμη δλδ, αλλα αν καποιος κανει χαζι την κοπελα σου και εσυ του γνεφεις ευγενικα να περασει....ε νταξ τι να πω...δεν μας περναει απο το μυαλο κατι τετοιο οχι!
-
Συγνωμη δλδ, αλλα αν καποιος κανει χαζι την κοπελα σου και εσυ του γνεφεις ευγενικα να περασει....ε νταξ τι να πω...δεν μας περναει απο το μυαλο κατι τετοιο οχι!
Στενόμυαλοι φαταούλες Έλληνες!
-
Δηλαδη τι επρεπε να κανει?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δηλαδη τι επρεπε να κανει?
πάει...χάλασε ο κόσμος...και εσύ τέκνον...kacey?
να τον αρχίσει στις γρήγορες έπρεπε -
Τι λετε ρε παιδια? Ποιος εισαι εσυ που θα μου πεις τι μπορω να κοιταω σε δημοσιο χωρο κ τι οχι? Θα χαζευω την γκομενα σου οσο γουσταρω κ αν δεν σου αρεσει, κλειδωσε την στο σπιτι. Αφου της πεις να μην κυκλοφορει με κολλητο παντελονι κ τα βυζια εξω, που το κανει ακριβως για να την κοιτανε οι αλλοι...
Ας ερθει να μου πει καποιος να μην κοιταω την γκομενα του, αυτη την απαντηση θα λαβει (οπως κ εχει γινει).
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]