Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Οδήγησα....
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. Οδήγησα....
    • 1
    • 2
    • 104
    • 105
    • 106
    • 107
    • 108
    • 524
    • 525
    • 106 / 525
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    121
    10496
    144202
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • J
      jimhs last edited by

νονε thanks

να σου πω την αληθεια μονο με ημιακαμπτο , με ημιυστερουντες βραχ. ,και με φυλλα σουστας εχω οδηγησει
      πρωτη φορα τωρα οδηγησα με πολλαπλο για τοσα χλιομετρα και δεν το ειχα ξανανιωσει

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • T
        tonimer last edited by

Ο χρήστης jimhs έγραψε:
        focus 2 1600...
        θελει μια 6η και καλυτερη ηχομονωση...

+1

• realzeus
          realzeus last edited by

Ο χρήστης jimhs έγραψε:
          νονε thanks

να σου πω την αληθεια μονο με ημιακαμπτο , με ημιυστερουντες βραχ. ,και με φυλλα σουστας εχω οδηγησει
          πρωτη φορα τωρα οδηγησα με πολλαπλο για τοσα χλιομετρα και δεν το ειχα ξανανιωσει

Αυτό που τα περιοδικά ονομάζουν 'συμμετοχικό πίσω μέρος'.

• R
            rafi last edited by

Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:

νονε thanks

Αυτό που τα περιοδικά ονομάζουν 'συμμετοχικό πίσω μέρος'.

απο αυτες τις 3 υλοποιησεις, γιατι εμενα μου φαινεται πως η καλυτερη ειναι οι υστερουντες βραχιονες..?

δε μιλαω για συγκεκριμενα αυτοκινητα, αλλα γενικευω

• realzeus
              realzeus last edited by

Ειλικρινά έχω μπερδευτέι με αυτό το θέμα. Έχω άριστες εντυπώσεις από υστερούντες (σε 106 Rallye και Xedos 6), αλλά όταν η ίδια η Ferrari προσφέρει πλέον πολλαπλούς μάλλον κάτι παραπάνω ξέρει...

• R
                rafi last edited by

απο θεμα αισθησης ,ανεσης και ελεγχου στις ανωμαλιες, απο οσα εχω οδηγησει, πιστευω οτι οι υστερουντες, δεν υστερουν πουθενα , αντιθετως υπερισχυουν..

• 1
                  106_4_ever last edited by

Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
                  Μία ξεχωριστη μέρα σήμερα. Πήρα ένα Altea XL 1.8 TSI απο το αεροδρόμιο των Χανιών να το πάω στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Με μία λέξη, ήταν μία απίστευτη εμπειρία. Δεν έχω οδηγήσει άλλο αμάξι σε αυτη την κατηγορία - το πλησιέστερο είναι κάτι σε Picasso - αλλά μπορώ να πώ ότι απόψε θα το ονειρευτώ στον ύπνο μου.
                  Τρένο κανονικό. Απίστευτα κρατήματα, απίστευτη δύναμη, απίστευτη ροπή, απίστευτα φρένα, απίστευτα μπασίματα στις στροφές, απίστευτη ποιότητα, απίστευτο τιμόνι, απίστευτο κιβώτιο, απίστευτη άνεση, απίστευτα... κλπ κλπ
                  Γενικά ένα φοβερό αυτοκίνητο. Έπιανα τα 190 για χαβαλέ αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι δεν το καταλάβαινα. Δεν ξέρω αν μπορει να πιάσει τα 240 που λέει το κοντέρ αλλά τα 220 θα τα πιάνει χωρίς να υδρώσει.

Τί άλλο να πώ, η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ φτωχη για να περιγράψει αυτο το αυτοκίνητο.

μα καλα τοσο πολυ??? δεν το ξερω το αυτοκινητο και μου κανει εντυπωση....θελω να το δοκιμασω?
                  Παντως τα περιμενω κατι τετοια απο το vag group
                  βλ yeti

• N
                    nonos last edited by

Ο χρήστης rafi έγραψε:
                    απο θεμα αισθησης ,ανεσης και ελεγχου στις ανωμαλιες, απο οσα εχω οδηγησει, πιστευω οτι οι υστερουντες, δεν υστερουν πουθενα , αντιθετως υπερισχυουν..

Ειναι ακριβοι ομως και θελουν και τη προσοχη τους οταν πας πατημενος.
                    Φυσικα υπερ τους αφου οπως λες εχουν πολλα πλεονεκτηματα..
                    Δεν ηξερα οτι το xedos ειχε υστερουντες..ντροπη μου..

• B
                      billopoulos last edited by

Οδηγησα πριν λιγες μερες ενα Daihatsu Terios 1.3, σε αμμο...
                      Χμμ, δεν ειχε δυναμη να παει πουθενα, χεχε!
                      Δεν γλιστραγε και πολυ με τα 4, δεν ειχε και δυναμη για να το κανει...
                      Κατα τ'αλλα, οκ, δεν θα το αγοραζα!

• K
                        kikizas-grigoris last edited by

Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
                        Ειλικρινά έχω μπερδευτέι με αυτό το θέμα. Έχω άριστες εντυπώσεις από υστερούντες (σε 106 Rallye και Xedos 6), αλλά όταν η ίδια η Ferrari προσφέρει πλέον πολλαπλούς μάλλον κάτι παραπάνω ξέρει...

Eιναι αρκετοι παραγοντες Αλεξανδρε που οριζουν το τελικο αποτελεσμα στην αισθηση.
                        Φυσικα και οι πολλαπλοι, ειναι ενα σημαντικο βημα εμπρος τεχνολογικα αλλα και δινουν την δυνατοτητα για καλυτερο αποτελεσμα στο δρομο.
                        Παιζει ρολο ομως η σωστη μελετη-ρυθμισεις σε συνδυασμο με τα υπολοιπα κινουμενα μερη-τυπο αυτων, οπως τα ψαλιδια, αναρτησεις, σινεμπλοκ, ρυθμισεις καμπερ, καστερ, στροφες-αμεσοτητα τιμονιου επανω στο σασι του αυτοκινητου συν την ακαμψια του, που θα δειξουν αν το τελικο αποτελεσμα ειναι ανταξιο ή οχι της συγκεκριμενης επιλογης για την πισω αναρτηση.

• N
                          nonos last edited by

Συμφωνω απολυτα μιας και ειναι πολλα τα αυτοκινητα με εξαιρετικο κρατημα που εχουν ημιακαμπτο..Καλο ειναι να μη κολλαμε ταμπελες, οι ρυθμισεις και οι γωνιες παιζουν σημαντικοτατο ρολο.

• M
                            mitsos587 last edited by

Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
                            Μία ξεχωριστη μέρα σήμερα. Πήρα ένα Altea XL 1.8 TSI απο το αεροδρόμιο των Χανιών να το πάω στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Με μία λέξη, ήταν μία απίστευτη εμπειρία. Δεν έχω οδηγήσει άλλο αμάξι σε αυτη την κατηγορία - το πλησιέστερο είναι κάτι σε Picasso - αλλά μπορώ να πώ ότι απόψε θα το ονειρευτώ στον ύπνο μου.
                            Τρένο κανονικό. Απίστευτα κρατήματα, απίστευτη δύναμη, απίστευτη ροπή, απίστευτα φρένα, απίστευτα μπασίματα στις στροφές, απίστευτη ποιότητα, απίστευτο τιμόνι, απίστευτο κιβώτιο, απίστευτη άνεση, απίστευτα... κλπ κλπ
                            Γενικά ένα φοβερό αυτοκίνητο. Έπιανα τα 190 για χαβαλέ αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι δεν το καταλάβαινα. Δεν ξέρω αν μπορει να πιάσει τα 240 που λέει το κοντέρ αλλά τα 220 θα τα πιάνει χωρίς να υδρώσει.

Τί άλλο να πώ, η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ φτωχη για να περιγράψει αυτο το αυτοκίνητο.

πηγαινες με τετοιες ταχυτητες χανια-ηρακλειο?

• C
                              charmak66 last edited by

Οδηγούσα για μερικές μέρες ένα νοικιασμένο Seat Cordoba 1.6 αυτόματο. (σαν του aserf)

• Εντυπωσιακός χώρος αποσκευών! Τεράστιος για την κατηγορία του αυτοκινήτου.

• Θέση οδήγησης καλή για τον προσανατολισμό του αυτοκινήτου. Πολυθρόνες βέβαια, αλλά δεν περίμενα και μπακετ. Με εκνευρίζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ όμως να μην έχω και τον καθρέφτη του συνοδηγού στο οπτικό πεδίο μου και να πρέπει να γυρνάω το κεφάλι.

• Χαλαρά το χειρότερο σύγχρονο ταμπλώ που έχω δει στη ζωή μου. Το εντυπωσιακό ήταν ότι δεν έτριζε, παρ ότι είχε και τα χτυπηματάκια του (σίγουρα 2 πόρτες ξαναβαμμένες). Κάτι είναι κι αυτό.

• Για την γενικότερη οδηγική συμπεριφορά δεν έχω να πω πολλά, καθώς κινούμουν σε τελείως τουριστικούς ρυθμούς και τα αμορτισέρ μάλλον είχαν πεθάνει από καιρό. Αν δεν ήταν πεθαμένα, έχουν απλά την χειρότερη απόσβεση που υπάρχει σε εγκάρσιες ανωμαλίες. Τιμόνι με σχετικά βαριά, τεχνητή όμως αίσθηση. Δεν είχα ιδέα που πατούσαν οι τροχοί μου. Μπορεί να οφείλεται και στα μαραγκόνι verso που φορούσε. Στο ταξίδι ήταν σχετικά καλό, τουλάχιστον με τις αστρονομικές ταχύτητες των 120 χλμ/ώρα που μοιάζουν με χαμηλή πτήση στους αυτοκινητοδρομους της Κύπρου (η πλεινότητα με το ζόρι φτάνει τα 100, ο,τιδήποτε και αν οδηγάει)

• Μοτέρ: νταξ. Σα να του έλειπαν 200 κυβικά. Χαμηλά δεν έλεγε τίποτα, ψηλά προσπαθούσε, αλλά και πάλι, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Από θόρυβο, δόξα τον μεγάλο μανιτού, έκανε αρκετό και πολύ άσχημο (ειδικά στο ρελαντί) Κιβώτιο: απλά lol και rofl και όλα τα σχετικά. Οι αλλαγές ήταν ομαλές και σχετικά γρήγορες, αλλά δεν κατέβαζε με τίποτα το ρημάδι όταν το χες στο D! Επίσης διέθετε και τις επιλογές 1-2-3 που κρατούσε τις στροφές ψηλότερα πριν την αλλαγή. Ειδικά στο 2 βελτιώνονταν αρκετά τα πράγματα, αλλά και πάλι...αψυχολόγητο, ρε γμτ. Το εντυπωσιακό ήταν ότι μερικές φορές κρατουσε υψηλότερη σχέση και στην κατηφόρα, ώστε να φρενάρει και με τον κινητήρα. Κάτι είναι κι αυτό ptII.

Γενικά έχω καταλήξει ότι τα αυτόματα πρέπει να συνοδεύονται από πολύ δυνατά μοτέρ ώστε να μη βασίζεσαι στο κατέβασμα για να έχεις διαθέσιμη δύναμη ή απλά να δέχονται και 'χειροκίνητες' αλλαγές. Αλλιώς

Γενικά το αμαξάκι ήταν μάλλον τίμιο για τα λεφτά που ζητούσε κάποτε, φυσικά στην χειροκίνητη έκδοση. Βέβαια μου βγάζει μια έντονη μικροαστίλα και προσωπικά θα προτιμούσα να κάψω τα λεφτά μου απ το να το αγοράσω, αλλά αυτό πρόκειται περί κολοκυθόπιτος.

• H
                                highfidelity last edited by

Ο χρήστης charmak66 έγραψε:

Γενικά το αμαξάκι ήταν μάλλον τίμιο για τα λεφτά που ζητούσε κάποτε, φυσικά στην χειροκίνητη έκδοση. Βέβαια μου βγάζει μια έντονη μικροαστίλα και προσωπικά θα προτιμούσα να κάψω τα λεφτά μου απ το να το αγοράσω, αλλά αυτό πρόκειται περί κολοκυθόπιτος.

Σε φόρμα είσαι τελευταία!
                                Θα σου έκανε καλό ο καιρός στην Κύπρο...

• A
                                  aserf last edited by

Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:

Σε φόρμα είσαι τελευταία!
                                  Θα σου έκανε καλό ο καιρός στην Κύπρο...

• M
                                    megane98hp last edited by

Ο χρήστης mitsos587 έγραψε:
                                    πηγαινες με τετοιες ταχυτητες χανια-ηρακλειο?

Ναί!!!

• N
                                      nonos last edited by

Προσοχη ακολουθει σεντονακι..
                                      Toyota auris 1.4 εφ ολης της υλης.

Ειχα απο τις 18.30 μεχρι τις 20.30 σημερα ενα auris 1.4 , με το μοτερ των 97 ιππων. 1,5 ετους περιπου με 15000km μαυρο και πενταπορτο ετσι για την ιστορια.Αυτοκινητο φιλου οποτε με επαιρνε για καποια πραγματα παραπανω.

Ειναι γεγονος οτι το ειχα για αυτες τις 2 ωρες γεματες με συνεχη οδηγηση και μικτη διαδρομη.

Σχεδιατικα το θεωρω οτι πιο ανουσιο και βαρετο στη κατηγορια.Αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια.
                                      Αυτο που απο τη πρωτη στιγμη με ξενισε ηταν το τιμονι του ξεκαθαρα. Τελειως τεχνητο μου φανηκε και δε μ αρεσε το γεγονος οτι ακομα και στα 120 εδειχνε να εχει την ιδια αισθηση..Ελαφρυ για τα γουστα μου και χωρις ιδιαιτερη ακριβεια..Αφου στα διαδοχικα και αποτομα δεξια-αριστερα (πως ζεσταινουν τα λαστιχα στην f1 να πραγμα) ηταν λιγο αναισθητο.Βεβαια πολυ θετικο για μεσα στη πολη το οτι ηταν ελαφρυ.

Σπαστικο το πατημα του συμπλεκτη για να παρει μπρος γεγονος που ειναι και πιο εντονο στο καινουργιο 1.33 που θελει πατημα μετα τις στασεις σε φαναρια αφου εχει το start-stop.Δε ξερω και κατα ποσο προκαλει καταπονηση αυτη η ιστορια..

Πολυ καλος ο επιλογεας ,αψογο κουμπωμα, σαφης και πολυ καλη και η θεση του που το κανει ευκολοδηγητο στη πολη αφου τη 1 σχεδον ωρα τη περασα μεσα στη Πατρα..Θετικος ευκολος και ελαφρυς και ο συμπλεκτης του.. Και πιο βαρυς να ηταν θα μ αρεσε..Κλασσικος υδραυλικος λοιπον και ξεκουραστος για μεσα στη πολη.

Απο την αλλη αντιεργονομικη η θεση για τα ψιλολογια που ειναι κατω απο την κονσολα του λεβιε..Βεβαια λιγο με απασχολουν τετοια θεματα προσωπικα..Και γενικα η εργονομια αφου τη βρισκω στο εσωτερικο της c4 και του civic.. Και οι 2 καλες ποτηροθηκες του και εκει να μην ηταν δε θα γκρινιαζα λογου χαρη.Και μιας και πιασαμε το εσωτερικο εκει ειναι που απογοητευτικα περισσοτερο..
                                      Φτηνια ρε σεις..Απο τα σκληρα πλαστικα του ταμπλω, τα τελειως ψευτικα στο ντουλαπακι και το εσωτερικο του ενω ακομα και το αφρωδες στην οψη υλικο του καντραν ηταν τελειως σκληρο..Μαλιστα το ντουλαπακι μου φανηκε φτερο στον ανεμο κυριολεκτικα επαιζε δεξια-αριστερα.. Ενω το πλαστικο του μεσα στο ντουλαπακι ηταν ακομα και κακοφινιρισμενο στα τελειωματα του.Ασχημα ομως και στην οψη γενικοτερα τα πλαστικα του..Ουτε οι χειρολαβες μ αρεσαν στις πορτες και γενικα αυτο το βαμμενο ασημι πλαστικο σε αυτες αλλα και ολοκληρη τη κονσολα εδειχνε πολυ φτηνο..Επισης γραντζουνιεται πανευκολα το κατω μερος του ταμπλω..ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΟΜΩΣ και το εχω διαπιστωσει σε αλλα 2 'γραντζουνισμενα' auris. Επισης οχι ιδιαιτερη καλη η συναρμογη και το ταιριαγμα των αρμων στα επημερους κομματια στις επενδυσεις των πορτων μπροστα.Eιχε και ενα τριγμουλι καπου στη πορτα του οδηγου ή στη κολωνα.
                                      Απο την αλλη πολυ ωραιο το εσωτερικο του καντραν και ο φωτισμος με τις πληροφοριες στο εσωτερικο του στροφομετρου και του ταχυμετρου.
                                      Ωστοσο ολα τα περιμενεις εκει που ειναι και αυτο δε θα απογοητευσει τον αγοραστη που εχει ως προτεραιοτητα την εργονομια.
                                      Πολυ καλα καθισματα επισης.
                                      Πολυ καλη ηχομονωση και πρακτικα το μοτερ το ακους στις 2-2,5.
                                      Το αυτοκινητο επισης εχει χωρους για τους πισω πολυ καλους!

Κατι το οποιο με ενοχλησε ηταν η ορατοτητα μπροστα αριστερα επειδη η εμπρος κολωνα ειναι χωρισμενη στα 2 και υπαρχει ενα φινιστρινι..Αυτο μπορει να εχει σχεση με το υψος μου (1.75) και το οτι δε χαλασα τη ρυθμιση καθ υψος στο καθισμα αν και δεν εχουμε διαφορα στο υψος επι της ουσιας.

Μοτερ
                                      Χμμμ δε ροπιαζει χαμηλα και δεν ανεβαζει και προθυμα..Ωστοσο ειναι καλο αφου πιστευα οτι παω 10km λιγοτερο καθε φορα..Βεβαια το παταγα αρκετα.Ειναι καλο για 1.4 αλλα θελει πατημα και σιγουρα 4,5-5 χιλιαδες για να 'δωσει'..Ειναι προσανατολισμενο πιστευω στην οικονομια αφου ειναι σχετικα μακρυ το σασμαν του..Απλα περιμενα να με 'κολλησει' λιγο παραπανω..Γενικα θα ηθελα να βγαζει ροπη χαμηλοτερα και ιδιως για μεσα στη πολη.Μαλλον δε ταιριαζει στα γουστα μου αλλα σιγουρα επρεπε να ειναι λιγο πιο ροπατο χαμηλα.Σε γενικες γραμμες καλο ομως..Θα οδηγησω και ενα 207 με τα 95 προς το καλοκαιρι οποτε θελω να το δω και σε συγκριση πριν πω οτιδηποτε..Το βαρος ομως δε βοηθαει και σιγουρα το 1.6 πρεπει να πηγαινει 2 φορες καλυτερα.

Παμε και στα ωραια....
                                      Μακφερσον μπροστα και ημιακαμπτος πισω..Ουτε που το σκεφτηκα πριν το οδηγησω για να ειμαι οσο το δυνατον λιγοτερο προκατειλλημενος.Και γενικα δε μπηκα μεσα εχοντας στο μυαλο μου οτι μαλλον θα ειναι ενα βαρετο γιαπωνεζικο.
                                      Κατ αρχας ειναι ανετο θα πω και φοραγε και 16αρες αν και μου διεφυγε το προφιλ. Στο πανεπιστημιο και στα περιξ ειχα την ευκαιρια να το πατησω και να στριψω με οσο το δυνατον περισσοτερο σεβασμο σε ενα ξενο αυτοκινητο. Γενικα δεν ηθελα να το παρακανω αλλα να βγαλω και καποια συμπερασματα..Στη πρωτη στροφη που το πιεσα με 2α τερμα κατω ειχε μια ανωμαλια και ενιωσα πραγματικα το πισω μερος αποκομμενο και να επηρεαζει το δεξι κομματι που την διαβασε το αριστερο..Γενικα το ενιωσα να γλιστραει πισω ενω δε το περιμενα.. Σε αλεπαλληλες στροφουλες στους κυκλικους κομβους μετα απο ευθειες αλλα και 2-3 καλες μεσα στο πανεπιστημιο ηταν ουδετερο αλλα χωρις να καταλαβαινω καθολου τι γινεται στο πισω μερος και με μια ταση ασαφειας γενικως, πραγμα στο οποιο δε βοηθαγε και το τιμονι. Γενικοτερα δε με ενεπνευσε να συνεχισω να το στριβω οχι γιατι δε μπορει απλα γιατι μου φανηκε βαρετο και ασαφες ολιγον τι.Παντως μπαινει και εχει και περιθωρια πολυ καλα..Στα ορια του δε το εφτασα εκτος απο 1-2 φορες.
                                      Γενικα δε μ αρεσε το γεγονος οτι το πισω μερος εχει μια δικη του λογικη σα να μην ειναι ακολουθια του υπολοιπου αυτοκινητου.
                                      Μαλλον ειναι μερος του ημιακαμπτου αυτη η λογικη.
                                      Το μεσο οδηγο που δε το ψαχνει παραπανω μια χαρα θα φανει και ειναι και ασφαλες γι αυτον ομως.

Φρενα
                                      Καλα και απροβληματιστα αλλα λιγο ευαισθητο μπορω να πω το abs..Δεν ειναι αποτομα και σιγουρα χειροτερα απο μιας xantia οπου το δαγκωμα και η προοδευτικοτητα ειναι καλυτερα.
                                      Ωστοσο δε με αφησαν παραπονεμενο απλα και παλι ενα κλικι πιο δυνατα θα τα ηθελα και με καλυτερο δαγκωμα.Σιγουρα πολυ καλυτερα απο του zx.
                                      Στο θεμα του abs προσπαθωντας να φρεναρω απο τα 100 και επειτα απο τα 120 προδευτικα και δυνατα με σκοπο το τελειο με εκοψε νωρις ξεκαθαρα.

Αυτο που μου εκανε τεραστια εντυπωση ηταν η τιμη οταν την ακουσα..Ουτε λιγο ουτε πολυ 18.500e πριν 1 χρονο και προ μειωμενου ΤΤ.. Ολα αυτα για προβολεις ομιχλης και 16αρες αλουμινιου αφου δεν ειχε ESP, cruise control και usb θυρα. Εκδοση trendy αν δε κανω λαθος.Πισω ηλεκρικα παραθυρα,ηλεκτρικοι καθρεφτες ,προβολεις ομιχλης και τις ζαντες extra!!!
                                      Παραλογα ακριβο πιστευω.

Να επισημανω οτι ο ανθρωπος που το εχει ειναι ανοιχτομυαλος και συζητησιμος. Ετσι μου ελεγε οτι οδηγησε ενα ολοκαινουριο ceed fl μεσα στις γιορτες στα 1.4 παντα το οποιο εκτος του τιμονιου και παλι του φανηκε καλυτερο αυτοκινητο και θα το προτιμουσε αν αγοραζε ο ιδιος και οχι ο πατερας του οπως περυσι.

Ξεχασα να δω τι μεση καταναλωση εχει και τι προφιλ λαστιχα.

• R
                                        rx8_drifter last edited by

αναλυτική παρουσίαση

όταν είχα κάτσει μέσα, πρέπει να ομολογήσω ότι τα πλαστικά μου είχαν φανεί αταίριαστα

• D
                                          dark_side last edited by

Σούπερ παρουσίαση όντως και περιεκτικότατη

Αλλά από citroen μαθημένος, πήγες να οδηγήσεις toyota, δεν θα έπρεπε να περιμένεις κάτι το διαφορετικό ίσως

• M
                                            mad_max_geo last edited by

Αναλυτικοτατη η παρουσιαση σου Χρηστο.Οντως αυτη η φτηνιλα ειναι αισθητη στο καινουριο auris επειδη ειχα μπει σε ενα σε μια εκθεση toyota.Εντυπωση μου εκανε που το καθισμα εκανε παρα πολυ πισω. Να φανταστειτε το σωμα μου εφτανε ποιο πισω απο την μεσαια κολονα απο τη μερια του οδηγου.Παντα το σχολιαζα αρνητικα αυτο το αυτοκινητο επειδη δεν πιστευω να αξιζει για τα λεφτα του....Οπως ειπες 18κ για ενα 1.4 με σχετικα μετριο εξοπλισμο και χωρις esp και στησιμο οχι και τοσο καλο οσο του ανταγωνισμου.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 104
                                            • 105
                                            • 106
                                            • 107
                                            • 108
                                            • 524
                                            • 525