-
Α θυμάμαι καλά είναι μαγνητικό και λειτουργεί με το βάρος , ή λέω π@π@ριές ?
Για πες πώς είναι -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Για πες πώς είναιΝαι ετσι ακριβως,βαζεις το βαρος σου προς τα μπροστα και φευγει μπροστα,το φρεναρισμα εκανα λιγο να συνηθισω αλλα μετα οκ.Απλα βαζεις το βαρος προς τα πισω,σαν να τραβας το τιμονι.Δεν θελει καθολου ισορροπια.Αναπτυσσει μεχρι 20 χλμ/ωρα και η αυτονομια του ειναι 39 χιλιομετρα.Τωρα σε κανενα νησι ισως να βολευε...ειναι εφετζιδικο παντως
-
Νομίζω ότι θέλει ίσιο δρόμο και όχι ανηφόρες .
Το κακό ( ή καλό ) με την Ελλάδα είναι ότι δεν είναι επίπεδη .
Σε ένα τεστ για παράδειγμα γύρου πόλης τα αποτελέσματα σε Ολλανδία και Ελλάδα δεν θα είναι τα ίδια .Όταν λες αυτονομία τι ακριβώς εννοείς ?
Πως φορτίζει μετά ?
Πόση ώρα θέλει . -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Νομίζω ότι θέλει ίσιο δρόμο και όχι ανηφόρες .
Το κακό ( ή καλό ) με την Ελλάδα είναι ότι δεν είναι επίπεδη .
Σε ένα τεστ για παράδειγμα γύρου πόλης τα αποτελέσματα σε Ολλανδία και Ελλάδα δεν θα είναι τα ίδια .Όταν λες αυτονομία τι ακριβώς εννοείς ?
Πως φορτίζει μετά ?
Πόση ώρα θέλει .Mπα οχι μια χαρα ανεβαινει τις ανηφορες,εχει καλη ροπη...Ηλεκτρικο ειναι,αυτονομια χωρις φορτιση,μια πριζα εχει δεν ξερω ακριβως ποσες ωρες θελει φορτιση.
-
tnx
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
tnx -
έχω μπει ήδη και ψιλό χαζεύω ......
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
έχω μπει ήδη και ψιλό χαζεύω ......Παντως αν εισαι Αθηνα μπορεις να οδηγησεις και εσυ.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
έχω μπει ήδη και ψιλό χαζεύω ......
Παντως αν εισαι Αθηνα μπορεις να οδηγησεις και εσυ.
στο village στου ρέντη είχα δει ...
Είχα οδηγήσει σε γραφικό χωριό στην Ισπανία ένα Απο δαυτα...
Είχε τουρ στο κάστρο (ανηφοκατηφορες) με τον ξεναγό μπροστά και τους τουρίστες Απο πίσω...
Το τι στιυκες πεφταν... -
Απλά από περιέργεια θα το έκανα . Προτιμώ το περπάτημα.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Για πες πώς είναιΙσορροπεί με τη βοήθεια υπολογιστών και χρησιμοποιεί γυροσκοπικούς μηχανισμούς σαν αισθητήρες για να καταλάβει που θέλεις να πας.
-
10 Cars to Drive Before You Die
http://www.caranddriver.com/features/10q1/10_cars_to_drive_before_you_die-feature
Ενδιαφέρουσα επιλογή.
-
hummer h3 α λογια ειναι περιττα monster
-
Ο χρήστης κυριακος123 έγραψε:
hummer h3 α λογια ειναι περιττα monsterσυγκριτικα με τι?
γιατι με το h2 το h3 μοιαζει σαν απολιθωμενο μυξομπαλακι -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
συγκριτικα με τι?
γιατι με το h2 το h3 μοιαζει σαν απολιθωμενο μυξομπαλακιΣυνάδελφε μπροσ στο Humvee και τα 2 παιχνιδάκια είναι... αν και το BVL είναι ερωτας...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
συγκριτικα με τι?
γιατι με το h2 το h3 μοιαζει σαν απολιθωμενο μυξομπαλακιΣυνάδελφε μπροσ στο Humvee και τα 2 παιχνιδάκια είναι... αν και το BVL είναι ερωτας...
ε δεν εβαλα στοχο να κατακτησω την πολη αν και ενας λακκος 2 μετρα βαθος ειναι αρκετος για να τα στειλει αδιαβαστα
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
συγκριτικα με τι?
ε δεν εβαλα στοχο να κατακτησω την πολη αν και ενας λακκος 2 μετρα βαθος ειναι αρκετος για να τα στειλει αδιαβαστα
Tότε Leopard... διάβαση τάφρου 3 μέτρα (πλάτος)!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
συγκριτικα με τι?
Tότε Leopard... διάβαση τάφρου 3 μέτρα (πλάτος)!
μην μου βαζεις ιδεες και βγουμε πιο πολυ οφφ τοπικ και πω τι καγκουριες εχω κανει με το buggie
-
Εσεις στο Ναυτικό μια ζωή κάγκουρες...
Ενώ τα ένδοξα Τεθωρακισμένα βράχος.
-
Οδήγησα....