-
και προσθέτω και αυτό:
https://www.autoexpress.co.uk/bmw/3-ser ... -jaguar-xehttps://www.autoexpress.co.uk/bmw/3-ser ... 019-review
-
Φίλε μου Βασίλη, το άρθρο που έβαλα από το ίδιο περιοδικό (Evo UK) είναι νεότερο και βλέπεις τι γράφει...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Να με σχωρνάς ντέτεκτιβ μου Κλουζώ, αλλά επιμένω στην άποψή μου. Η δε άποψη για βάρος μπροστά, πιο πολύ από τα περιοδικά προέρχεται, παρά από όσους την έχουν οδηγήσει. Δέχομαι το θέμα της πρόσφυσης, αλλά το ίδιο ισχύει και για το RS και μάλιστα σε χειρότερο βαθμό, λόγω απότομης εισόδου του τούρμπο.Κουβέντα να γίνεται Δία μου, κάθε άποψη σεβαστή. Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω video, από το top gear https://www.youtube.com/watch?v=P9-oE4k4axs. Λογικά το έχεις ξαναδεί. Μετά το 2.30 έχει πιο πολύ πλάκα. Τον ψηλό δεν τον χωνεύω οπότε μπορεί να υπερβάλλει λιγουλάκι για τις υποστροφικές τάσεις της ιταλίδας . Ο stig όμως έγραψε χρόνο σχεδόν 3 δευτερόλεπτα πάνω από το focus rs. Που είναι το χάος για τόσο μικρή σε μήκος πίστα. Αυτό από την καλοστημένη και απίστευτα δυνατή 147 gta.
215-55-16 το Saab, 195-60-15 το Ford. Το πρώτο με 195 άλογα και 32 κιλά ροπής, το δεύτερο με 100 άλογα και 15 κιλά ροπής. Οπότε για ποια χαμηλά και φαρδιά λάστιχα μιλάμε; Με διπλάσια δύναμη, το Saab πατάει παντού καλύτερα!!!
Και πάλι υπερβάλλεις. Το focus αν το ξεκινήσεις στοιχειωδώς σωστά σαφώς και δεν σπινιάρει ανεξέλεγκτα. Δεν έχει ούτε τη δύναμη και δεν το βοηθά ούτε το θεόμακρο κιβώτιο. Πάντως χωρίς κανιβαλισμούς είναι μια χαρά ουδέτερο. Αλλά η τοποθέτηση πριν τη στροφή βοηθάει στην εξάλειψη της υποστροφής. Οπότε του ταίριαζε περισσότερο η επιθετική, off balance οδήγηση από ότι η οδήγηση με γραμμές. Αν ανεβάσεις 5000 στροφές και αφήσεις τον συμπλέκτη σφεντόνα θα σπινιάρει όπως και όλα τα αυτοκίνητα. Το aero που οδήγησα πάντως (αυτό με τα 210 άλογα αν δεν κάνω λάθος) είχε θεματάκια με την ελκτική πρόσφυση και το tc δούλευε υπερωρίες. Και μιλάμε για σανιδώματα με δευτέρα από τα 50-60. Ούτε καν λιώσιμο της πρώτης. Και με 17αρες ζάντες. Και δεν ενθυμούμαι να ήταν τα λάστιχα σλικ, ούτε όμως και καινούρια.
Το τρίλιτρο Mondeo ST είναι πιο σπορ και γρήγορο, το είχε ο φίλος και συμφορουμίτης μας, MONMAN2. Δεν το θεωρώ όμως άμεσο ανταγωνιστή του δίλιτρου 9-3. Επίσης, μου είχε φανεί πολύ πλαδαρό σε σχέση με την 330i μου.
Το st ήταν στην ίδια κατηγορία με το aero και είναι αμαξάρα. Απλά απείρως πιο οδηγοκεντρικό. Πλαδαρό σε καμία περίπτωση. Στο παρακάτω video φαίνεται το εξαιρετικό ζύγισμα του πλαισίου και πόσο διασκεδαστικό μπορεί να γίνει για τον γνώστη https://www.youtube.com/watch?v=oRIxlzE2iLs. Βέβαια και το ταπεινό 1.8 έπαιρνε εύκολα γωνίες πισωκίνητου
Λανθάνεις για 2η φορά και τώρα βαρέως! Έχουν κοινή βάση, αλλά τεράστιες διαφορές. Ο δίλιτρος turbo είναι εξελιγμένος από την ίδια την Saab και έχει διαφορετικά σωθικά και εγκέφαλο, σε σχέση με τον αντίστοιχο της GM. Επίσης εντελώς διαφορετικές ρυθμίσεις σε αναρτήσεις και άλλα δεσίματα στο πλαίσιο. Αν τα οδηγήσεις δεν θα πιστέψεις ότι έχουν ίδιο πάτωμα. Τα μόνα που είναι πραγματικά κοινά είναι τα διάφορα ηλεκτρικά (air con κλπ) και είναι αυτά που χαλάνε πιο συχνά.
Μην παίρνεις και όρκο https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... R8b_czeWKx
General motors power. Επίσης στο αρθράκι αναφέρει ότι υποστρέφει εύκολαΤο τιμόνι του είναι στο περίπου και η ανάρτηση αρκετά μαλακή για την δύναμή του. Αν εσύ διασκεδάζεις με αυτό δεν έχω αντίλογο
Δες παραπάνω. Απλά καμία σχέση.
Δες παραπάνω επίσης. Καμία σχέση με fun to drive και στριφτερό. Όσες δοκιμές βέβαια και να διαβάσεις καταλήγουν στο αυτονόητο. Ότι είναι απλά ένα γρήγορο και ασφαλές tourer. Δεν τρελάθηκα ξαφνικά να θέλω γράψω ανακρίβειες για το saab. Σε λίγο θα το βγάλεις πιο διασκεδαστικό από την 330. Δία είσαι καλά?
Να μιλάγαμε για το 6αρι mps να σε καταλάβω, είσαι και μαζντάκιας.Είναι ένα πολύ ειδικό αυτοκίνητο που απευθύνεται στον πραγματικό οδηγό.
Μιλάς μάλλον για Cayman, όχι για Focus...
Μιλάω για το focus rs των 4500 αυτοκινήτων παγκοσμίως, σίγουρα πιο exclusive από μια cayman
Άλλο ένα ωραίο αρθράκι από το drive που περιγράφει πολύ ωραία για τι αυτοκίνητο μιλάμε https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... EEP7XQHheiΚαι γιατί κοτζάμ alfa romeo που υποτίθεται ότι απευθύνεται στον πραγματικό οδηγό δεν έβγαλε τόσα χρόνια ένα καλό gti? Ας ήταν και μπροστοκίνητο. Μην μου πεις το κόστος.
Δεν είμαι ο Πρόεδρος ή ο CEO της για να μπορέσω να σου απαντήσω.
Δεν περίμενα κάποια απάντηση
Ούτε διασκεδαστική, ούτε γρήγορη.
Αν ήμασταν ιδιοκτήτες 400 ίππων, θα το δεχόμουν. Τώρα όμως ακούγεται αστείο αυτό.
Από πότε ένα αυτοκίνητο πρέπει να είναι 400 άλογα για να είναι γρήγορο ή διασκεδαστικό. Αστείο ακούγεται ότι ένα αυτοκίνητο με 200 άλογα ΔΕΝ μπορεί να είναι γρήγορο και διασκεδαστικό. Μιλάμε για alfa romeo, όχι για toyota.
Και φυσικά να υπάρχει κουμπάκι απενεργοποίησης του esp
Κι εγώ θα το ήθελα αυτό, αλλά δεν είναι το Α και το Ω για ένα οδηγοκεντρικό αυτοκίνητο. Και σε C Class του 1999 βγαίνει, αλλά είναι μπουρδέλο ολκής το υπόλοιπο αυτοκίνητο!
Προφανώς αλλά μιλάμε για την πρώτη πισωκίνητη alfa romeo μετά από χρόνια. Την περίμεναν οι alfisti σαν τον Μεσσία. Δεν είναι δυνατόν να θες να έχεις τον τίτλο του πιο οδηγοκεντρικού της κατηγορίας και να μην προσφέρεις απενεργοποιούμενο esp. Όταν το κάνουν (έκαναν βασικά γιατί σιγά σιγά σπανίζουν) πολύ πιο mainstream εταιρείες.
η τωρινή qv προσφέρεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο το οποίο είναι κατώτερο του dsg.
Το διπλοσύμπλεκτο της Alfa ΔΕΝ ανεβακατεβάζει στον κόφτη και με kickdown, σε αντίθεση με το DSG του Golf. Αυτό για μένα το κάνει καλύτερο για ένα σπορ αυτοκίνητο.
Δεν γνωρίζω αν δεν ανεβοκατεβάζει στον κόφτη, έχω διαβάσει και δοκιμές που λένε ότι το κάνει. Είναι μάλλον πιο δεκτικό στα κατεβάσματα από το dsg (αφήνει να ανέβουν περισσότερο οι στροφές). Έχει όμως άλλα θέματα (πιο αργό, μπερδεύεται συχνά στο πια σχέση θα επιλέξει, αργεί γενικά λιγάκι). Βρήκα στα πρόχειρα αυτό το απόσπασμα από την δοκιμή στο motori.gr https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... KD2ixI-SQK
'Το αυτόματο 6άρι κιβώτιο TCT όμως, σου κόβει το τέμπο και στο τέλος την αρμονία της σβέλτης οδήγησης.
Ακούει αργά, το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί σε κάθε ανέβασμα μοιάζει με αιώνα όταν οδηγείς γρήγορα τη στιγμή που θέλεις να πεταχτείς σαν βέλος μπροστά, επιπλέον παρουσιάζει και κάποια υστέρηση στα καταβάσματα που δεν σε βοηθά να μαζέψεις το μπροστινό μέρος, με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο του “πάτα-άσε” του γκαζιού. Το αμάξωμα έχει περισσότερες κλίσεις, το τιμόνι είναι λιγότερο σαφές από ό,τι θα περίμενες και η ρύθμιση «Dynamic» (στον επιλογέα DNA) δεν κάνει την αίσθηση πιο οδηγοκεντρική, όπως ίσως θα θέλαμε.'
Σε παρόμοια συμπεράσματα καταλήγουν οι περισσότερες δοκιμές αναφορικά με τη λειτουργία του κιβωτίου. Στα θετικά δεν το βάζει σίγουρα.
Άσχετα από πόσο το πόσο καλύτερο ή χειρότερο είναι από το dsg, έπρεπε να προσφέρεται και με χειροκίνητο κιβώτιο. -
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Ο stig όμως έγραψε χρόνο σχεδόν 3 δευτερόλεπτα πάνω από το focus rs. Που είναι το χάος για τόσο μικρή σε μήκος πίστα. Αυτό από την καλοστημένη και απίστευτα δυνατή 147 gta.Το δέχομαι ότι είναι ταχύτερο σε αυτήν, την στενή, πίστα. Σε μια μακρύτερη όμως; Τον ψηλό δεν τον δέχομαι όμως ούτε αν μου πει καλημέρα, μάλλον βράδυ θα είναι...
Το focus αν το ξεκινήσεις στοιχειωδώς σωστά σαφώς και δεν σπινιάρει ανεξέλεγκτα.
Θα σου βάλω βίντεο να ξεκινάω με 1000 ΣΑΛ, στο στεγνό, και να σπινάρει τρελά. Με Bridge 002!!!
Και μιλάμε για σανιδώματα με δευτέρα από τα 50-60.
Θα σου βάλω και βίντεο με 2α και 50 χ.α.ω και τέρμα γκάζι.
Πλαδαρό σε καμία περίπτωση.
Πλαδαρό σε σχέση με μια 3άρα είπα, όχι με ένα Saab ή Volvo.
Μην παίρνεις και όρκο https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... R8b_czeWKx
General motors power. Επίσης στο αρθράκι αναφέρει ότι υποστρέφει εύκολαΘα μου επιτρέψεις να γνωρίζω καλύτερα από τον Πανάγο το αυτοκίνητό μου;
Μιλάω για το focus rs των 4500 αυτοκινήτων παγκοσμίως, σίγουρα πιο exclusive από μια cayman
Θα απογοητευτείς αν το οδηγήσεις. Συμφορουμίτης το είχε και το έδωσε μετά από 6 μήνες...
-
Καταρχήν το vdc στην gta δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί. Μόνο το asr βγαίνει. Και παρότι θεωρητικά το έχουν ρυθμίσει να είναι λιγότερο ευαίσθητο, στην πράξη είναι αρκετά παρεμβατικό. Επίσης δεν ήξερα ότι στην facelift 156 το vdc δεν απενεργοποιείται επίσης . Δεν απορώ για την giulia, όταν το είχαν κάνει πριν 15-17 χρόνια.
Δεν χρειάζεται κανένα video Δία μου, φιλική κουβέντα κάνουμε. Δεν είναι δικαστήριο εδώ. Ο καθένας έχει τις εμπειρίες και τις απόψεις του, από μένα πάντα είναι σεβαστές
Μια e46 με την m ανάρτηση -ίσως- να ήταν λίγο πιο σφιχτή από το mondeo st. Με την standard ανάρτηση με τίποτα. Φαίνεται και στο link που έβαλα ότι οι κλίσεις είναι ελάχιστες παρότι οι μεταφορές βάρους γίνονται με πολλά χιλιόμετρα. Ο MONMAN που ήταν κάτοχος ας γράψει αν έχει την καλοσύνη λίγα πράγματα.
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Θα μου επιτρέψεις να γνωρίζω καλύτερα από τον Πανάγο (τον οποίο ξέρω από κοντά και έχω άποψη για το πόσο σκαμπάζει) το αυτοκίνητό μου;Δεν είναι μόνο Πανάγος αλλά όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος που γράφει ανάλογα σχόλια. Εκτός αυτού, έχω άποψη επί του προσωπικού καθότι έχω οδηγήσει το aero (όχι το facelift). Δεν είπε κανείς ότι είναι ανασφαλές ή ότι δεν στρίβει. Οδηγοκεντρικό δεν είναι. Άλλωστε τα περισσότερα σύγχρονα αυτοκίνητα στρίβουν με ασφάλεια.
Θα απογοητευτείς αν το οδηγήσεις. Συμφορουμίτης το είχε και το έδωσε μετά από 6 μήνες...
Μα το έχω οδηγήσει. Το έχει γνωστός μου που είναι και ιδιοκτήτης συνεργείου ford στην πόλη μου. Το είχε αγοράσει δεύτερο χέρι το 2009. Είναι απίστευτο και αυτό δεν το λέω μόνο εγώ αλλά όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος του πλανήτη και όχι μόνο. Στα Μέγαρα σε ένα συγκριτικό με το type r το 2003 του έριξε 2 δευτερόλεπτα σχεδόν (4T). Ο συμφομουρίτης μπορεί να μην ήξερε τι έπαιρνε και για ποιο λόγο. Πάντως δεν είναι ούτε για κόντρες στην ευθεία ούτε για να πηγαίνεις στο super market.
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
...
Μια e46 με την m ανάρτηση -ίσως- να ήταν λίγο πιο σφιχτή από το mondeo st. Με την standard ανάρτηση με τίποτα. Φαίνεται και στο link που έβαλα ότι οι κλίσεις είναι ελάχιστες παρότι οι μεταφορές βάρους γίνονται με πολλά χιλιόμετρα. Ο MONMAN που ήταν κάτοχος ας γράψει αν έχει την καλοσύνη λίγα πράγματα.Λοιπόν για να θυμηθώ το mondeo st 220 το είχα μια δεκαετία περίπου και το πήρα καπάκι μετα απο ενα mondeo 1,8 που το είχα και αυτό 8 χρόνια . Εντύπωση μου έκανε όταν το πρωτοδήγησα πόσο μαλακό ήταν το St - το 1,8 φορούσε κάτι ασημένια Sachs που τα εδινε η ford , ήταν πιο sport απο τα μαμά- πόσο άχρηστα φρένα είχε -τα ίδια με το 1,8 - και ποσο πιο μπροστόβαρο το ένοιωθα σε σχέση με το ανάλαφρο 1,8 που ηταν ισάξιο σε ευελιξία - ακρίβεια με μικρά sport γαλλικής καταγωγής , έκανε και παντιλίκια σε αργή κίνηση αν άφηνες το γκάζι στη μέση της στροφής .
Τα ελατώματα τα διόρθωσα -ανάρτηση koni fsd ,φρένα πιο μεγάλα απο focus st-225 - με το βάρος μπροστά συμβιβάστηκα χάρη του V6 με τις 18 άρες ζάντες οχι στράβωναν συνέχεια και τα λάστιχα τελείωναν στα 30000 χλμ και μετα σε κράταγε το αντισπιν και το esp ,καλά που είχε!
Το ξέσκισα όσο ήταν φθηνή η βενζίνη μετα σιγα σιγα περιόρισα τα χλμ και στο τέλος πήρα ενα πετρέλαιο yaris για καθημερινό και το είχα για βόλτα μόνο ΣΚ σε δρόμους που ήξερα οτι δεν είχαν λακούβες
-
Μου άνοιξες την όρεξη και μπήκα να χαζέψω αγγελίες. Να τι θεωρεί ο πωλητής ότι θα ξεσηκώσει το αγοραστικό κοινό:
-
Οδήγησα το 208 gt line 1.2, 110hp, χειροκινητο, σε 2 διαφορετικές αντιπροσωπείες την ιδια μέρα.
Το αυτοκίνητο μου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.
Μέσα πολύ καλή ποιότητα και συναρμογή.
Με κερδισαν το τιμόνι και τα καθίσματα, ενώ βρήκα εύκολα και την καταλληλη θεση οδηγησης (1,83μ).
Το έξω μου αρέσει πολύ, αν και αυτό ειναι υποκειμενικό.
Τώρα στα της βόλτας.
Πολύ καλή απόκριση στο γκάζι και εξαιρετικά φρένα, σε σημείο που φοβόμουν να τα πατήσω.
Περάσαμε επίτηδες πανω απο λακκούβες και παρά τους 17αρηδες τροχους οι αναρτήσεις ήταν αποτελεσματικές.
Θόρυβος χαμηλός και κύλιση άνετη.
Στα 10-15 λεπτά δεν πρόλαβε να ψυξει την καμπίνα ο κλιματισμός ( ήταν ζεστή μερα). Δεν ξερω αν αυτό ειναι νορμάλ.
Γενικά, το αυτοκίνητο με άφησε πολύ ικανοποιημένο και σε σχεση με το 306 25ετιας, που εχω τώρα, η διάφορες ειναι χαοτικές. -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Μου άνοιξες την όρεξη και μπήκα να χαζέψω αγγελίες. Να τι θεωρεί ο πωλητής ότι θα ξεσηκώσει το αγοραστικό κοινό:Τέτοια νούμερα έβλεπα και εγω σε κάτι τεράστιες ευθείες της Εγνατίας πολύ νωρίς το πρωί
το gps έδειχνε 243 στα 265 κοντέρ...
-
οδηγησα το νεο BMW X2 16d.
Παροτι θεωρειται ...SUV, στην οδηγηση το αισθανεσαι σαν ενα αυτοκινητο σενταν.
Ήταν η πρωτη μου επαφη με το steptronic κιβωτιο και θα ελεγα πως έμεινα εντυπωσιασμ;eνος.
Σε οτι αφορά τον κινητηρα, τιποτα το ιδιαιτερο σε επιταχυνση, αλλα ικανοποιητικο ( για τα δικα μου γούστα ) σε ρεπριζ.
Τρομερη ηχομόνωση στην καμπινα, δεν καταλάβανες οτι οδηγουσες πετρελαιοκινητο σε καμία στιγμή ( ακόμα και στα kick-down).
H οδήγηση σε ecο, comfort, sport δεν παρουσίαζε κάποια αισθητη διαφορα ( στο sport δεν λειτουργει το start-stop !)
Με δυσκόλεψε πολύ το πίσω τζαμι λόγω του πολύ μικρου μεγέθους, αλλα ας είναι καλά οι πισω αισθητήρες που βοηθούν στο παρκαρισμα.
Εξωτερικοι καθρέφτες αρκετά μεγαλοι. Λάστιχα runflat με όχι τόσο μεγάλο θορυβο όπως σε αλλα μοντέλα της bmw, αλλα πολύ μεγάλο κοπάνημα σε λακούβες ( συνδιασμός runflat και 19αρες ζάντες).
Μεγάλο μείον οτι η βασική οθόνη 6,6' πδεν εχει GPS-χαρτες ουτε αναγνωρίζει google maps μεσω κινητού.
Μόνη επιλογη η αντικατάσταση της Οθόνης aftermarket μεσα στην BMW με κόστος κοντά στο 1000ρικο. -
Άσε το χιλιάρικο που λένε στις αντιπροσωπειες συστήνοντας σε σε 1-2 δικά τους μαγαζιά (καλοί μάστορες μεν αλλά εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι έχεις bmw).
Όπως θα έχεις δει στο club αυτές οι οθόνες έχουν πια 450-550 ευρώ με εγυηση από Ελλάδα, κάμερα οπισθοπορείας και android 7.1 ή και 8.1.
Με 2 αλλαγες δε μέσω BimmerCode απολαμβάνεις και το μαμά περιεχόμενο full screen και έχεις συνολικά πληρέστατο εξοπλισμό.
Πραγματικά οι τρέχουσες προσφορές στη x2 diesel mpack και X1 βενζίνη xline είναι αρκετά πλήρεις και με την προσθήκη της οθόνης που σου προτείνουν και οι αντιπρόσωποι (άρα είναι δοκιμασμένη λύση και οχι κινεζια) έχεις τα πάντα όλα. -
οδηγησα το BMW X2 20d
Εντυπωσιασμένος με το πόσο ευκίνητο και το πόσο σταθερό είναι, και σίγουρα σε εργένη που έχει χρήματα θα το συνιστούσα. Το αυτοκίνητο με πακέτο M Sport X και 19άρες ζάντες ήταν πανέμορφο.Η επάφή ήταν δυστυχώς συντομότατη και θα επιθυμούσα και άλλο χρόνο μαζί της για να την εξευρευνήσω. Και κάπου εδώ τελειώνουν τα θετικά του αυτοκινήτου. Δυσκολεύτηκα και να μπω και να βγω απο το αυτοκίνητο και πίσω τα γόνατα μου ακουμπούσαν το κάθισμα του οδηγού, το αυτοκίνητο προφανώς δεν κάνει για εμένα. -
Εργένης με μπροστοκίνητο πετρέλαιο. Μόνο έτσι λύνεται το πρόβλημα της υπογεννητικότητας, να τρομοκρατήσουμε τους εργένηδες.
-
-
Μήπως τρομοκρατείται ενας εργένης και όταν μαθαίνει την τιμή του αυτοκινήτου χωρίς δεύτερο ταμείο να συνεισφέρει.
-
Από ότι φαίνεται βαρέθηκαν στην BMW να ακούνε τα ίδια και τα ίδια από υποψήφιους αγοραστές για Navi-οθονες και αποφάσισαν να προτείνουν aftermarket λύσεις. Μπράβο τους που έδειξαν ευελιξία και πρωτοβουλία!
-
Φαίνεται το κάνουν και άλλες φίρμες στα εχτρα .Φέρνουν γυμνά τα αμάξια λόγω φόρων,και ότι μπορεί να μπει μετά το βαζουν.
-
Να δωσεις δεκαδες χιλιαδες ευρω και πριν καν το οδηγήσεις να σου ξηλωνουν το ταμπλο ανθρωποι που δεν εκπαιδεύτηκαν σε γραμμη παραγωγής και να βάλουν κατι σε αφτερμαρκετ.
Καλά λέω εγώ, hyundai των 90s καταντήσαμε. Έτσι έβαζαν τότε κασετόφωνο στην αντιπροσωπεία και είχε και μια κεραία που ανέβαινε βζζζηηηην ψηλά. Βασικά αυτο ήταν το πιο εντυπωσιακό στοιχείο των hyundai. Χαζεύεις την κεραία που ανεβοκατεβαινε.
-
Ο χρήστης grimm23 έγραψε:
οδηγησα το BMW X2 20d
Εντυπωσιασμένος με το πόσο ευκίνητο και το πόσο σταθερό είναι, και σίγουρα σε εργένη που έχει χρήματα θα το συνιστούσα. Το αυτοκίνητο με πακέτο M Sport X και 19άρες ζάντες ήταν πανέμορφο.Η επάφή ήταν δυστυχώς συντομότατη και θα επιθυμούσα και άλλο χρόνο μαζί της για να την εξευρευνήσω. Και κάπου εδώ τελειώνουν τα θετικά του αυτοκινήτου. Δυσκολεύτηκα και να μπω και να βγω απο το αυτοκίνητο και πίσω τα γόνατα μου ακουμπούσαν το κάθισμα του οδηγού, το αυτοκίνητο προφανώς δεν κάνει για εμένα.Όντως στριμοκωλο το Χ2, δεν θα το έπαιρνα για οικογένεια, αλλά πανέμορφο και πιο όμορφο από τη δικιά μου Χ1! Οι κριτικές λένε και για ακόμη πιο σπορ προσανατολισμό! Περί ορέξεως...Οι υπόλοιποι απλά κοιτάζουν αλλού...
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Να δωσεις δεκαδες χιλιαδες ευρω και πριν καν το οδηγήσεις να σου ξηλωνουν το ταμπλο ανθρωποι που δεν εκπαιδεύτηκαν σε γραμμη παραγωγής και να βάλουν κατι σε αφτερμαρκετ.Καλά λέω εγώ, hyundai των 90s καταντήσαμε. Έτσι έβαζαν τότε κασετόφωνο στην αντιπροσωπεία και είχε και μια κεραία που ανέβαινε βζζζηηηην ψηλά. Βασικά αυτο ήταν το πιο εντυπωσιακό στοιχείο των hyundai. Χαζεύεις την κεραία που ανεβοκατεβαινε.
Στα πιο παλια ισχυε αυτο που λες.
Τώρα βγαίνει μονο η οθόνη, οχι το ταμπλο.
Κατι πηρε το αυτί μου για πείραγμα του συστήματοσ ώστε στη υπάρχουσα οθόνη να διαβάζονται τα google maps.
Οδήγησα....