-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Citroen C1 .... για 300χλμ ...ακόμα δεν μπορώ να γράψω τίποτα .... επιδρούν τα λεξοτανιλ .....
μετά από κάποια χλμ ... σταμάτησα, άνοιξα το καπό, να δω αν μέσα υπάρχει όντως μοτέρ -
Σήμερα οδήγησα μπακ το μπακ το honda civic 1.0 129 ps και το ford focus diesel 1.5 120 ps.
To civic από κοντά δεν είναι τόσο χάλια όσο θεωρώ ότι είναι από τις φωτογραφίες. Ειδικά σε ένα διακριτικό γκρι που είχε στη βιτρίνα, ομολογώ ότι θα το αγόραζα αν και το σχέδιο είναι ότι πιο μακρινό από τα γούστα μου. Κατά τα άλλα, μου άρεσε πολύ στην οδήγηση. Ο λεβιές στην αίσθηση και στο κούμπωμα είναι απλά εκπληκτικός (και με σούπερ μικρές διαδρομές). Ίσως ο καλύτερος επιλογέας ταχυτήτων που έχω συναντήσει έβερ. Το αμάξι καλό, ήταν αρκετά άνετο και ίσως λίγο περισσότερο μαλακό από ότι θα το ήθελα. Σιδέρωνε φυσικά όλες τις ανωμαλίες αλλά κρατούσε και τα 'μπόσικα' στις στροφές (χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο πάντως). Το αμάξωμα το 'ένιωθες' και το έλεγχες ενώ και το τιμόνι είναι σίγουρα καλύτερο από τη συντριπτική πλειοψηφία των σημερινών αυτοκινήτων. Αρχικά νόμιζα ότι είχαν κάνει φοβερή δουλειά με το ζύγισμα και τη μετατόπιση φορτίου και το βάρος του αυτπκινήτου στο πως το ένιωθες κτλ. (δεν ξέρω και να τα περιγράψω αυτά) αλλά μετά οδήγησα το φορντάκι και κατάλαβα ότι είναι καλύτερο σε όλους αυτούς τους τομείς (αλλά και σιβικ είναι άψογο).
Ένα τραγικό μειονέκτημα του σιβικ όμως και λόγος προσωπικά να μην το πάρω ήταν ο κόφτης που άρχιζε στς 5500 στροφές. Ήταν πολύ ξενέρωτο να είναι τόσο νωρίς και επίσης δεν το καταλάβαινες ότι έφτανες εκεί (αν δεν κοίταζες το στροφόμετρο συνεχώς) και άρχιζε το αμάξι να κόβει και κάθε φορά τρόμαζα. Πάρα πολύ σπαστικό!! Και για Χόντα, τραγικό! Το μοτέρ πέρα από αυτό ήταν πολύ ωραίο για χιλιάρι. Αν άρχιζαν τα κόκκινα στις 6000, θα ήταν ο τέλειος κινητήρας! Ελπίζω ο 1.5 να μην είναι έτσι (θα το ψάξω στο youtube).
Το φόκους αν και ντίζελ, με εντυπωσίασε σε κάθε πτυχή του. Στην οδήγηση είναι κορυφαίο, ευχάριστο, παιχνιδιάρικο, απλά δεν ήθελα να κατέβω. (αλήθεια, με το esp στα ford τι γίνεται;) Ένας συνοδηγός δε μπορεί να καταλάβει ότι είναι πετρέλαιο καθώς πέρα από το ότι είναι αδύναμο μετά τις 3500-4000, δεν το καταλαβαίνεις καθόλου (!) από τον ήχο ούτε από τον τρόπο που στροφάρει το μοτερ. Ford αγάπη (μου θύμισε μετά από καιρό γιατί μετά την Alfa την έχω στην καρδιά μου).
(Έγραψα απλά κάποιες σκόρπιες σκέψεις μετά τη σημερινή μου βόλτα χωρίς προφανώς να έχω κάποια ικανότητα για αυτό.) -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Citroen C1 .... για 300χλμ ...
ακόμα δεν μπορώ να γράψω τίποτα .... επιδρούν τα λεξοτανιλ .....
μετά από κάποια χλμ ... σταμάτησα, άνοιξα το καπό, να δω αν μέσα υπάρχει όντως μοτέρΓια αμαξάκι πόλης τι ήθελες ;
Μιλάμε για το καινούργιο μοντέλο με τα 82 άλογα? Και δεν σου άρεσε? Cayenne έχεις μήπως και συγκρίνεις ανομοια πράγματα?
-
300 χλμ με νοικιάρικο citroen C3 του 2015 diesel 75 άλογα.
Πρώτα από όλα μου έκανε εντύπωση η άριστη κατάσταση του αυτοκινήτου για τα 30000 χλμ που είχε , πρέπει μάλλον να τους φοβίζουν πολύ οι Ροδίτικες εταιρίες ενοικιάσεων τους ξένους (με τις εγγυήσεις κλπ ) δε εξηγείται αλλιώς ούτε κτυπηματάκι εξωτερικά μόνο μέσα στη καμπίνα είχαν ξεβάψει κάτι πλαστικά χαμηλά στην κονσόλα.
Πολύ καλή οικονομία 5,4 μέση κατανάλωση και ασφαλή συμπεριφορά ,πολύ καλή ορατότητα και χώροι , τιμόνι που κόβει πολύ .
Στα μείον τώρα η ποιότητα λειτουργείας κινητήρα -σασμάν ανήκει σε προηγούμενη δεκαετία θόρυβος, βουητά ,σκορτσαρίσματα όταν έβαζα το AC (και του είχα βάλει avio!) , και αυτό το ac δυσκολευόταν στους 30 βαθμούς ,εννοείται ότι δε πήγαινε μία αν έκανα λάθος και έκοβα λίγο δύσκολα μάζευε χλμ συγκριτικά το corsa cdti του 2005 με τα 70 άλογα που έχω εμπειρία έχει σίγουρα καλλίτερες επιδόσεις!
Συμπέρασμα για νοικιάρικο μια χαρά ανθεκτικό ,οικονομικό και ασφαλές φαίνεται, για ΙΧ όμως πάλι θα προτιμούσα να σκάσω τα 2-3000 € παραπάνω για το yaris, έχει το άτιμο αυτό το κάτι παραπάνω σε νεύρο και έχεις ήσυχο το κεφάλι σου
(δε εννοώ για βλάβες μυγιάγγιχτοι γαλλόφιλοι για ησυχία λέω ) -
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
300 χλμ με νοικιάρικο citroen C3 του 2015 diesel 75 άλογα.
Πρώτα από όλα μου έκανε εντύπωση η άριστη κατάσταση του αυτοκινήτου για τα 30000 χλμ που είχε , πρέπει μάλλον να τους φοβίζουν πολύ οι Ροδίτικες εταιρίες ενοικιάσεων τους ξένους (με τις εγγυήσεις κλπ ) δε εξηγείται αλλιώς ούτε κτυπηματάκι εξωτερικά μόνο μέσα στη καμπίνα είχαν ξεβάψει κάτι πλαστικά χαμηλά στην κονσόλα.
Πολύ καλή οικονομία 5,4 μέση κατανάλωση και ασφαλή συμπεριφορά ,πολύ καλή ορατότητα και χώροι , τιμόνι που κόβει πολύ .
Στα μείον τώρα η ποιότητα λειτουργείας κινητήρα -σασμάν ανήκει σε προηγούμενη δεκαετία θόρυβος, βουητά ,σκορτσαρίσματα όταν έβαζα το AC (και του είχα βάλει avio!) , και αυτό το ac δυσκολευόταν στους 30 βαθμούς ,εννοείται ότι δε πήγαινε μία αν έκανα λάθος και έκοβα λίγο δύσκολα μάζευε χλμ συγκριτικά το corsa cdti του 2005 με τα 70 άλογα που έχω εμπειρία έχει σίγουρα καλλίτερες επιδόσεις!
Συμπέρασμα για νοικιάρικο μια χαρά ανθεκτικό ,οικονομικό και ασφαλές φαίνεται, για ΙΧ όμως πάλι θα προτιμούσα να σκάσω τα 2-3000 € παραπάνω για το yaris, έχει το άτιμο αυτό το κάτι παραπάνω σε νεύρο και έχεις ήσυχο το κεφάλι σου
(δε εννοώ για βλάβες μυγιάγγιχτοι γαλλόφιλοι για ησυχία λέω )Μα εννοείται το yaris είναι πολυ καλύτερο! Ο D-4D εχει νευρο, έχει φρενάρες, είναι σβέλτο, έχει 6 χρόνια εγγύηση....
Εγώ το χρησιμοποίησα πολύ και για αμάξι εκδρομικό για όλη την οικογένεια όταν είχα τα νεύρα μου με τα κουδουνίσματα του QQ... -
L200 Ολοκαίνοργιο μοντέλο, του 2017 με μόλις 777 χλμ στο κοντέρ. Λέω ολοκαίνουργιο γιατί υπάρχουν κάποιες διαφορές με το προηγούμενο μοντέλο. Διαφορετικό τιμόνι, λίγο μεγαλύτερη οθόνη στην κονσόλα καθώς και τα σκαλωπάτια/ μπάρες, πως τα λένε, είναι διαφορετικά.
Το εσωτερικό είναι πολύ όμορφο καμμία σχέση με το μοντέλο του 2007 που έχω εγώ. Όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες, blue tooth, κάμερα οπισθοπορίας, ηχητικό μήνυμα όταν πατάς, πλαινή γραμμή ή αλλάζεις λωρίδα χωρίς να βγάλεις φλάς. Επίσης ο γνωστός λεβιές αλλαγή΄ς τετρακίνησης έχει χαθεί προ πολλού με ένα στρογγυλό επιλογέα τον οποίο τον τυθμίζεις εύκολα στις 4 διαθέσημες θέσεις/ επιλογές και ο οποίος βρίσκεται στη μέση, δίπλα στο κάθισμα του οδηγού.
Το τιμόνι υπάρχει μια βελτίωση. Πιο σταθερό και οι 4 στροφές από άκρη σε άκρη του δικού μου, έγιναν 3,5 κάτι που όσο να ναι το κάνει πιο ευκολο οδήγητο στον ανοιχτό δρόμο και όχι μόνο.
Το μοτέρ αν και άστρωτο τραβούσε πολύ καλά στην εθνική. η 6τη ταχύτητα βελτιώνει την οδήγηση, το θόρυβο και φυσικά την κατανάλωση. Οι αναρτήσεις προσωπική μου άποψη δεν έχουν αλλάξει πολύ, παραμένουν μαλακές, κάτι που δεν θα αρέσει σε κάποιον μέτριο οδηγό ή κάποιον που θέλει γκάζια με κρατήματα. Τέλος είδα σημαντική βελτίωση στα φρένα, το μόνο μελανό σημείο του δικού μου.Μου είπε ο πωλητής ότι μου κρατάει το δικό μου 12000 σαν προκαταβολή και με 60 δόσεις βγαίνει ο μήνασ κάπου 360 ευρώ. Ψήνομαι πολύ γμτ μου αλλά οι τόκοι είναι κάπου 4 χιλιάρικα και με πονάει.
Σαν αμάξι- φορτηγό είναι θεωρώ εξαιρετικό. Η τετρακίνηση του syper select το κάνει ανίκητο στις στροφές, με βροχή, με χιόνι και στην άσφαλτο και οι μαλακές αναρτήσεις δεν αποτελούν κανένα απολύτος κίνδυνο.
Πολλά
-
Ford Kuga Diesel 1.5 St Line
Το αμάξι μου άρεσε εξαρχής εξωτερικά. Δεν θα γράψω λεπτομέρειες για το σχέδιό του, γιατί όλοι μπορούν να το δουν είτε από φωτογραφίες είτε από το δίκτυο. Το αμάξι είναι μεγάλο! Σαν να λέμε αμαξούμπα! Όταν ξαναμπήκα στην Χ1 εξωτερικά μου φάνηκε σαφώς μικρότερη και μάλλον και χαμηλότερη (δεν ξέρω αν πράγματι είναι!)
Εσωτερικά οι διαστάσεις είναι παρόμοιες, ίσως να είναι ένα κλικ πιο μεγάλο το kuga αλλά μπορεί να με ξεγελάνε τα μεγάλα παιδικά καθίσματα που έχω στο πίσω κάθισμα εγώ. Πάντως κάθισα πίσω στο kuga και τα πόδια μου είχαν κενό 10 πόντους από το μπροστά κάθισμα! Θυμίζω ότι είμαι 1.96! Πολύ άνετο αμάξι. Δεν με εντυπωσίασε μόνο ο χώρος αποσκευών. Θεωρώ ότι είναι λίγο μικρός για τέτοιο αμάξι.
Η καμπίνα έχει καλά υλικά, χωρίς όμως να μιλάμε για κάποια τρομερή ποιότητα. Εδώ η ford υστερεί σε σχέση με πιο ακριβά μοντέλα. Η εσωτερική σχεδίαση επίσης δεν με τρελαίνει. Αυτό που λάτρεψα ήταν τα καθίσματα! Απίστευτη πλευρική στήριξη, σαν να αγκάλιασε το σώμα μου με τη μία! Ξεκάθαρα πολύ καλύτερο κάθισμα από όσα αμάξια της κατηγορίας έχω κάτσει και καλύτερο και από την μπέμπα μου! Χαίρεσαι να κάθεσαι!
Η ηχομόνωση είναι εξαιρετική! Δεν περνάνε παρά ελάχιστα στην καμπίνα και ο κινητήρας ακούγεται μόνο με το πόδι στο πάτωμα.
Πάω στα σημαντικά! Η κύλισή του ΚΟΡΥΦΑΙΑ. Απίστευτο πάτημα στον δρόμο! Σε στροφές οι κλίσεις είναι μικρές και το αμάξι ανταποκρίνεται πάρα πολύ καλά παρά τον όγκο του. Το τιμόνι πολύ πληροφοριακό, από τα καλύτερα στην κατηγορία. Ο κινητήρας αυτός ήταν ο diesel - αν και εγώ ήθελα τον βενζίνης - ωστόσο είχε αρκετή ροπή και νεύρο. Πιστεύω ότι καλύπτει άνετα τις απαιτήσεις του μέσου οδηγού - οικογενειάρχη - ομολογώ όχι τις δικές μου - αλλά το δοκίμασα και σε ταλιμπάνικη προσπέραση και ανταποκρίθηκε ικανοποιητικότατα. Περιττό να γράψω ότι ο πωλητής πρέπει να έπαθε ένα σοκ με τις δοκιμασίες στις οποίες υπέβαλλα το αμάξι, αλλά δεν παραπονέθηκε
Το κιβώτιο μου φάνηκε πολύ καλό, και σε σωστή θέση, ξεκάθαρα στα ατού του αμαξιού, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι κορυφαίο.
Συνολικά δηλώνω εντυπωσιασμένος από το αμάξι. Στα χρήματά του δεν έχει αντίπαλο σε οδηγικά χαρακτηριστικά, ενώ και σε εξοπλισμό προσφέρει τα περισσότερα. Σε στήσιμο και οδηγικά χαρακτηριστικά ανταγωνίζεται άνετα τις κορυφαίες επιλογές της κατηγορίας και σε ελάχιστα πράγματα υστερεί κάπως όπως τα υλικά καμπίνας, τα πλαστικά κτλ.
Το συνολικό πακέτο είναι εξαιρετικό και πραγματικά στην κατηγορία με αυτήν την τιμή είναι ασυναγώνιστο. Εξαιρετικό αυτοκίνητο! -
Άντε Βασίλη...πότε θα κάνουμε την ανταλλαγή!?!?!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Άντε Βασίλη...πότε θα κάνουμε την ανταλλαγή!?!?!Ο κολλητός μου επιστρέφει από εξωτερικό και οπως βλέπεις του προτεινα ανεπιφύλακτα Kuga!
Αν επαιρνα τωρα μικρό θα επαιρνα ή fiesta ή mito...
Πού ξέρεις...;;; -
3008 Diesel 120 άλογα
Με αφορμή την αγορά αυτοκινήτου από φίλο που επιστρέφει από το εξωτερικό για να μείνει μόνιμα Ελλάδα και την παράκλησή του να του πω τη γνώμη μου για Kuga και 3008 σήμερα έκανα test drive και το 3008.
Το αμάξι είναι και εξωτερικά και εσωτερικά πανέμορφο. Αν και ομολογώ τώρα - που βρέθηκα μέσα του για δεύτερη φορά - ίσως η επιλογή των χρωμάτων με έκανε να μην νιώσω το ίδιο εντυπωσιασμένος με την πρώτη. Πάντως είναι το πιο καλοσχεδιασμένο αμάξι της κατηγορίας.
Από χώρους είναι εξαιρετικό! Βασικά δεν είδα διαφορές με το Kuga στους χώρους της καμπίνας. Κάθισα και πίσω και το κενό ήταν ακριβώς το ίδιο με του Kuga (έχω τραβήξει και φωτογραφίες και από τα δύο και φαίνεται ακριβώς αυτό!)
Εντυπωσιακός και ο χώρος αποσκευών! Σαφώς καλύτερος από του Kuga καλύπτει εξαιρετικά τις ανάγκες μιας οικογένειας!Η καμπίνα έχει πολύ καλά υλικά, ανώτερα από τα περισσότερα της κατηγορίας, σίγουρα καλύτερα από του Kuga. Για τα ακριβότερα δεν μπορώ να πω το ίδιο, πάντως οι διαφορές είναι μικρές. Αν υστερεί σε σχέση με πιο ακριβά μοντέλα οι διαφορές είναι μικρές.
Πολύ καλά ήταν τα καθίσματα! Πολύ καλή πλευρική στήριξη, αν και του kuga ήταν ένα κλικ καλύτερα πιστεύω. Σίγουρα από τα καλύτερα της κατηγορίας και καλύτερο και από την μπέμπα μου πιστεύω σε αυτόν τον τομέα.
Η ηχομόνωση είναι πάρα πολύ καλή! Ελάχιστα περνάνε στην καμπίνα και ο κινητήρας ακούγεται σε πολύ υψηλές στροφές.
Στα περί οδήγησης! Η κύλισή του εξαιρετική. Πάρα πολύ καλό πάτημα στον δρόμο! Σε στροφές οι κλίσεις είναι πολύ μικρές και το αμάξι ανταποκρίνεται πάρα πολύ καλά. Δεν βρίσκω μεγάλες διαφορές με το Kuga εδώ. Απλά είναι πιο οικογενειακό και ένα κλικ πιο 'μαλακό' και φιλικό στον χρήστη.
Το τιμόνι μου άρεσε για τις διαστάσεις του, αλλά είναι λιγότερο πληροφοριακό από του kuga αν και περισσότερο από του Tiguan. Ο diesel κινητήρας είχε αρκετή ροπή και νεύρο και νομίζω ότι τραβούσε ένα κλικ καλύτερα από τον αντίστοιχο του kuga λόγω βάρους μάλλον. Και εδώ θα γράψω ό,τι έγραψα και στο Kuga, ότι καλύπτει άνετα τις απαιτήσεις του μέσου οδηγού - οικογενειάρχη - σίγουρα όχι τις δικές μου, όταν το ζόρισα και αυτό αρκετά.
Το κιβώτιο μου φάνηκε καλό, δεν με εντυπωσίασε.
Όταν ανέφερα ότι ο φίλος είναι ανάμεσα σε kuga και 3008 o πωλητής στραβομουτσούνιασε και μου είπε 'δεν είναι ίδιας κατηγορίας αμάξι με το Kuga, το 3008 ανταγωνίζεται την bmw, την audi και την merc'. Δεν απάντησα - δεν είχε νόημα άλλωστε - αλλά διαφωνώ.
Θεωρώ ότι καθένα από τα kuga και 3008 έχουν δικά τους πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και οι επιλογές του καθενός θα επηρεάσουν και την τελική επιλογή. Ιδίως αν βάλει κάποιος και την τιμή και τον εξοπλισμό στην εξίσωση το δίλημμα γίνεται μεγαλύτερο.Συνολικά δηλώνω πολύ ικανοποιημένος από το 3008. Δεν το θεωρώ συνολικά καλύτερο από το kuga το οποίο οδηγικά το θεωρώ ένα κλικ πιο κοντά στα γούστα μου, αλλά το 3008 υπερέχει σε εμφάνιση, καμπίνα και χώρο αποσκευών.
Η Peugeot έχει κατασκευάσει ένα εντυπωσιακό αμάξι και της αξίζουν συγχαρητήρια γι' αυτό! -
Άντε καλοτάξιδο Βασίλη...δώσε ανταλλαγή την Χ1!!
-
Χαχαχα!
Μπα θα μείνω με τη μπέμπα μου! Είναι ακριβώς αυτό που μου ταιριάζει, περισσότερο και απο τα άλλα δύο!
Αν πάντως μου έλεγαν ότι πρέπει να την δωσω με το ζόρι και να πάρω αμάξι μέχρι 25k θα βρισκόμουν σε πραγματικό δίλημμα ανάμεσα σε Kuga και 3008! Καλύτερο στον δρόμο και με περισσότερο εξοπλισμο και τιμή το πρώτο, καλύτερο σε εμφάνιση, καμπίνα και χώρους το δεύτερο. Θα έδινα ένα 55/45 υπέρ του Kuga λόγω τιμονιού, πιο sport χαρακτηρα και τιμής... -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Αν πάντως μου έλεγαν ότι πρέπει να την δωσω με το ζόρι και να πάρω αμάξι μέχρι 25k θα βρισκόμουν σε πραγματικό δίλημμα ανάμεσα σε Kuga και 3008!Κανένα δίλημμα....3008 δεν παίρνεις με 25.000!!
https://media-ct-ndp.peugeot.com/file/6 ... 337602.pdf
€26.400 έχει η πιο φτηνή έκδοση, η οποία έχει βασικότατες ελλείψεις στον εξοπλισμό και πρέπει να πάς στα €27.400 για να αποκτήσεις σχετικά καλό επίπεδο εξοπλισμού και στις €31.900 για να συγκριθεί με τον εξοπλισμό του Kuga Business στα €22.000.Προσωπικά εάν το 3008 με καλό εξοπλισμό είχε €2-3.000 πάνω από το Kuga μάλλον θα το προτιμούσα, αλλά €10.000 παραπάνω δεν δίνω.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Αν πάντως μου έλεγαν ότι πρέπει να την δωσω με το ζόρι και να πάρω αμάξι μέχρι 25k θα βρισκόμουν σε πραγματικό δίλημμα ανάμεσα σε Kuga και 3008!
Κανένα δίλημμα....3008 δεν παίρνεις με 25.000!!
€26.400 έχει η πιο φτηνή έκδοση, η οποία έχει βασικότατες ελλείψεις στον εξοπλισμό και πρέπει να πάς στα €27.400 για να αποκτήσεις σχετικά καλό επίπεδο εξοπλισμού και στις €31.900 για να συγκριθεί με τον εξοπλισμό του Kuga Business στα €22.000.Προσωπικά εάν το 3008 με καλό εξοπλισμό είχε €2-3.000 πάνω από το Kuga μάλλον θα το προτιμούσα, αλλά €10.000 παραπάνω δεν δίνω.
Το φτηνοτερο βενζίνης με τα 130 άλογα έχει 24.900 νομίζω Φάνη και περιμένω και έκπτωση... Αν και απο ό,τι λέει ο κολλητός...μάλλον ΔΕΝ...
Φυσικά το φτηνότερο στερείται αρκετά σε εξοπλισμό!
-
Για παραπλήσιο εξοπλισμό, επιδόσεις κλπ.:
Kuga 1.5EB ST-Line 25.500
3008 1.6THP Allure 36.700...και κάπου εδώ σταματάμε τη σύγκριση
...για να μην χρησιμοποιήσω τις τιμές για GT-Line ή GT και κλέβω εκκλησία
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Αν πάντως μου έλεγαν ότι πρέπει να την δωσω με το ζόρι και να πάρω αμάξι μέχρι 25k θα βρισκόμουν σε πραγματικό δίλημμα ανάμεσα σε Kuga και 3008!
Κανένα δίλημμα....3008 δεν παίρνεις με 25.000!!
Το βενζίνης με τα 130 άλογα έχει 24.900 νομίζω Φάνη και περιμένω και έκπτωση... Αν και απο ό,τι λέει ο κολλητός...μάλλον ΔΕΝ...
Είναι το αccess σε προσφορά -η βασική έκδοση,χωρίς grip control-.Αυτή που -κατ'έμέ- αξίζει πιο πολύ είναι η μεσαία active grip η οποία έχει 27.400. Τώρα,αν η έκπτωση των 1500 ευρώ πάει κι εδώ,τότε όντως έχει 25.900 κι αν έχεις και επιπλέον έκπτωση ακόμη καλύτερα (τουλάχιστον συγκριτικά με τις τιμές που είχε αρχικά).
-
Προσθεστε και την διαφορα στην αξιοπιστια........δεν ειναι κακο!!!!
-
photos από το test drive car...
https://ibb.co/kvUkQ6
https://ibb.co/d7vOdR
https://ibb.co/mf5BXm
https://ibb.co/iZYn56
https://ibb.co/n8fH56 -
i20 βενζίνης 1400cc μοντέλο 2009.
Σχετικά ευρυχωρη καμπίνα για το μεγεθος του αυτοκινήτου, μετρια πλαστικά αλλά με καλή συναρμογή, τιμόνι ελαφρύ διχως ιδιαίτερη πληροφόρηση, κιβώτιο συμπαθητικό, μαλακό πολύ, φρένα οκ, κρατήματα αξιοπρεπή για τέτοιο αμάξι, παρά τις κλίσεις στις στροφές. Κύλιση αρκετά καλή, που στρογγυλευει αρκετά τις ατέλειες του εδάφους και προσφέρει άνετη μετακινηση. Γενικότερα το αμάξι σου δημιουργεί αισθηση οικειοτητας, σαν να το ξέρεις από την πρωτη στιγμή.
Κινητήρας με σχετικό νευρο χωρίς να βαζει φωτιά στον δρόμο, αλλά και με συγκεκριμένες δυνατότητες τις οποίες πρέπει να λαμβάνει υπόψη ο οδηγός.Αμάξι που χωρίς να είναι κάπου πολύ καλό, σου δημιουργεί την εντύπωση ότι θα κάνει τη δουλειά χωρίς να σε αφήσει με παράπονα μεγάλα!
-
Συνεπώς κλασικό Hyundai, αξιοπρεπές και αξιόπιστο
Sent from my iPhone using Tapatalk
Οδήγησα....