-
Στην δικη μας 147 πηγα να ανοιξω την πορτα του οδηγου και εμεινε το χερουλι στο χερι. Ξενερωσα με τα Ιταλικα.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Στην δικη μας 147 πηγα να ανοιξω την πορτα του οδηγου και εμεινε το χερουλι στο χερι. Ξενερωσα με τα Ιταλικα.Δεν ειναι δα και προβλημα για να ξενερωσεις!!!!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Στην δικη μας 147 πηγα να ανοιξω την πορτα του οδηγου και εμεινε το χερουλι στο χερι. Ξενερωσα με τα Ιταλικα.
Δεν ειναι δα και προβλημα για να ξενερωσεις!!!!
Ενα μικρό ξενέρωμα το τρως, ειδικά αν όλο το υπόλοιπο αμάξι δουλεύει καλά. Δεν μπορείς να το ευχαριστηθείς
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Δεν ειναι δα και προβλημα για να ξενερωσεις!!!!
Ενα μικρό ξενέρωμα το τρως, ειδικά αν όλο το υπόλοιπο αμάξι δουλεύει καλά. Δεν μπορείς να το ευχαριστηθείς
Ειστε υπερβολικοι ..........
-
Στην δικη μας 147 πηγα να ανοιξω την πορτα του οδηγου και εμεινε το χερουλι στο χερι. Ξενερωσα με τα Ιταλικα.Μου έχει συμβεί σε αμερικάνικο τεθωρακισμένο στον ΕΣ. Θέλω να πω ότι δεν κρίνεις μια ολόκληρη χώρα από μια αστοχία.
-
Χαχα τα αμερικανικα αυτοκινητα ειναι απο τα χειροτερα απο πλευρας συναρμογης. Οτι φθηνοτερο να φανταστεις. Απλα για επομενο αμαξι ηθελα κατι καλυτερα βιδωμενο αμαξωμα.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ειστε υπερβολικοι ..........Ναι λιγάκι, είμαστε.
Αυτό πάντως που ήθελα να πω είναι πως αν μηχανικά και από άποψη οδηγική το αμάξι ειναι τζετ, τέτοιες μ@λ@κιες σε ξενερώνουν λιγάκι. Αν πάλι όχι σε ξενερώνουν πολύ.nickthetrib from tapatalk
-
Χαχα τα αμερικανικα αυτοκινητα ειναι απο τα χειροτερα απο πλευρας συναρμογης. Οτι φθηνοτερο να φανταστεις. Απλα για επομενο αμαξι ηθελα κατι καλυτερα βιδωμενο αμαξωμα.Oτι ''σκορπάει'' εύκολα η ανάρτηση είναι μια μεγάλη αλήθεια,αλλά και πάλι αυτό δεν το κρίνεις απο μια σπασμένη πετούγια!!!
-
Χαχα τα αμερικανικα αυτοκινητα ειναι απο τα χειροτερα απο πλευρας συναρμογης. Οτι φθηνοτερο να φανταστεις. Απλα για επομενο αμαξι ηθελα κατι καλυτερα βιδωμενο αμαξωμα.Για Μ113 μιλούσα.
Αλλά μου έχει μείνει και θυρίδα από Leopard...
Θες να δεις και την 330 μου;
-
Γιατι τοσο χαλια;;;μονιμα στον ηλιο;;;
Τι μοντελο ειναι;;; -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
κάτι Κορόλλες και Auris, Avensis κλπ ας τα πάρουν οι λάτρεις της αξιοπιστίας... που πιστεύουν ότι οι Άλφα διαλύονται (η 166 μου με 140.000 χλμ έβγαλε μια κλειδαριά συνοδηγού, έναν θερμοστάτη, ένα ελαφρά κολλημένο συρματόσχοινο χειροφρένου και μια τάπα από το κύκλωμα ψύξης)
Η διαφορά είναι ότι τα γιαπωνέζικα σε αυτά τα χιλιόμετρα δεν θα έβγαζαν ούτε αυτά...ενώ άλλες άλφα έχουν βγάλει αυτά που λες και πολλά περισσότερα!
Αναφορικά με το σκέλος της οδήγησης και της απόλαυσης όμως είμαι μαζί σου 100%Δηλαδη εσυ για 200e σε μια δεκαετια θα αγοραζες το camry.. ε νταξ ,καλα...
-
Με το 'πολλά περισσότερα' φίλε νονέ εσύ καταλαβαίνεις ποσό της τάξης των 200 ευρώ;
Λίγη προσοχή προτού αρχίσουμε τις ειρωνείες παρακαλώ...εκτός εάν θεωρείς ότι μπορεί να γίνεται διάλογος με ειρωνεία κάθε φορά που διαφωνούμε με κάποια θέση διαφορετική από τη δική μας... -
Βρε συ γι αυτο εβαλα το ' ' δεν ηταν ειρωνικο αλλα καταλαβαινεις πολυ καλα τι εννοω... πολυ παραμυθι παντως αυτες οι προβληματικες alfa.. σ οδικη βοηθεια σπανια βλεπω πραγματικα
-
Απολογούμαι τότε...αλλά με το 'ε νταξ καλά' και το εικονίδιο δίπλα το εξέλαβα ως έντονη ειρωνεία...
Δεν έχω προσωπική πείρα για τις Αλφα, καθώς δεν έχω καν οδηγήσει. Αντιθέτως θέλω πολύ να οδηγήσω ύστερα από τα σχόλια πολλών χρηστών εδώ μέσα!Από την άλλη πλευρά έχω διαβάσει και εδώ μέσα και αλλού σχόλια κατόχων για προβλήματα που αντιμετώπισαν, ενώ και 2 γνωστοί μου που έχουν εδώ Γιάννενα μου είπαν ότι είχαν διάφορα θεματάκια και ότι π.χ. τα υλικά της καμπίνας απαιτούν 'χάιδεμα' για να έχουν διάρκεια ζωής. Μάλιστα ο ένας έχει μια 2,5λιτρη αν δεν κάνω λάθος...
-
Το μονο γνωστο θεμα για την καμπινα ολης της γκαμας ,ηταν το 'πετσικαρισμα' του πλαστικου του αεροσακου συνοδηγου στα 156 προ-fl και το ξεφλουδισμα των χειρολαβων στις 147.. μαλλον ποιοτικοτατη καμπινα ειχαν εν συγκρισει με τον ανταγωνισμο μαλιστα...
-
Η άλφα μου όσον αφορά την ποιότητα των υλικών και την συναρμογή τους έπαιρνε άριστα. Τα πολλά προβληματα ήταν κάτω από το καπώ και ήταν γερμανικής φύσης. Τα πάντα σχεδόν ήταν της bosch. Οι γερμανοί έβγαλαν πολλά από το αμάξι μου (μερικοί αισθητήρες λ, ένας μετρητής μάζας αέρος και δύο αισθητήρες εκεντροφόρου). Η κορύφωση του δράματος ήταν όταν προχώρησα σε γενική επισκευή όταν έσπασε μια βαλβίδα στα 220 και κάτι χιλιάδες χλμ. Το πάτημα της όμως στον δρόμο υποδειγματικό και αξέχαστο. Ποτέ δεν χάρηκα τοσο πολύ την οδήγηση όσο με την Α.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Γιατι τοσο χαλια;;;μονιμα στον ηλιο;;;
Τι μοντελο ειναι;;;Κλασικό πρόβλημα στις Ε90.
Ε92 330i Coupe του 2006 είναι.
-
Πάντως επιβεβαιωνω ότι τα πλαστικά και η γενικότερη ποιότητα της Ε90 ήταν απελπιστική..... Τα πλαστικά στο C4 e-hdi είναι μετά από 4 ακριβώς χρονια σε κατάσταση εκθεσιακή
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Θες να δεις και την 330 μου;Gummipflege για να μην σκάνε τόσο εύκολα και τόσο πολύ. Του πατέρα μου (e46 330xi) του 2004 και έχει κάτι ελάχιστα σκασίματα.
-
Έτσι είναι και οι Άλφα. Ξέρουμε από πριν τι θα πάθουνε και είμαστε προετοιμασμένοι
Οδήγησα....