-
Δεν το ηξερα παιδια... Ευχαριστω για την διορθωση.
-
Είναι το ίδιο μοτέρ 1600 κυβικά με 150 hp (T3) και 180hp (T4), λογικά πρέπει να έχουν και μεγάλη διαφορά στα τέλη κυκλοφορίας.
-
Ο χρήστης Andreas61971 έγραψε:
Είναι το ίδιο μοτέρ 1600 κυβικά με 150 hp (T3) και 180hp (T4), λογικά πρέπει να έχουν και μεγάλη διαφορά στα τέλη κυκλοφορίας.€148 με €253 (ρύποι: 135 vs 149).
-
Ρεαλιστικές πάντως καταναλώσεις για να πάρεις μια αίσθηση για τον Τ4 (σε V40 όμως), 6.5 στην εθνική αλλά με οδήγηση για να το ρίξεις στα ψυχοφάρμακα, 7.5 μέσα στην Αθήνα αν πηγαίνεις σαν καλόγρια, 8.5 αν πηγαίνεις 'φυσιολογικά' ...
-
Ειδα το ολοκαινουργιο S90 απο κοντα χθες! Αισθητικα καπου το χασανε.. παραειναι 'μπαροκ'...
-
Είναι λίγο Αμερικάνικο εεε?
-
Παιδια με την active tft display σε v40 (cross country) τι παιζει; υπαρχει σε κάποια έκδοση στανταρ (livstyl) ή μπαινει ως εξτρα; και αν ναι, ποιο ειναι το κοστος περιπου;
-
Ο χρήστης Tirnavos έγραψε:
Παιδια με την active tft display σε v40 (cross country) τι παιζει; υπαρχει σε κάποια έκδοση στανταρ (livstyl) ή μπαινει ως εξτρα; και αν ναι, ποιο ειναι το κοστος περιπου;Είναι σίγουρα στάνταρντ στη Summum και optional στις άλλες. Η livstyl Που είναι ελληνική έκδοση δεν ξέρω τι περιλαμβάνει, είναι kinetic (δηλαδή βασική) συν κάποια έξτρα (που θεωρεί η αντιπροσωπεία ότι είναι εμπορικά στην ελληνική αγορά).
-
Καλησπέρα!
Ειμαι πολυ κοντα στην αγορα του s60. Στην εκδοση kinetic plus T3. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν πρόκειται να βγει καποιο καινουργιο s60 τωρα στα κοντα και αν αξιζει να περιμένω.
-
Εγω θα περιμενα αν δεν υπηρχε αμεση αναγκη. Ειναι καιρο στην αγορα και ηδη facelift. Δε θ αργησει πιστευω το νεο.
-
Καλησπέρα!Ειμαι πολυ κοντα στην αγορα του s60. Στην εκδοση kinetic plus T3. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν πρόκειται να βγει καποιο καινουργιο s60 τωρα στα κοντα και αν αξιζει να περιμένω.
Αν είσαι της φιλοσοφίας 'παίρνω καινούριο μοντέλο με το που βγαίνει' περίμενέ το, αφού λογικά δε θ' αργήσει (χωρίς να ξέρω κάτι παραπάνω). Αν δεν είσαι και πάλι περίμενέ το να βρεις καλή προσφορά στο απερχόμενο
-
Ρεαλιστικά λιγότερο από 1,5 χρόνο δεν θα υπάρξει διαθέσιμο καινούριο μοντέλο. Παρουσίαση σε κανένα χρόνο από τώρα τουλάχιστον, μιας και προηγείται στη σειρά το νέο XC60.
Οπότε εξαρτάται από το τι θεωρείς 'κοντά'.
-
Για όσους τυχόν ενδιαφέρονται για αγορά...
*Με το νέο πρόγραμμα Volvo Now η σουηδική μάρκα προσφέρει ευκαιρία απόκτησης ενός μοντέλου της σε χαμηλότερη τιμή και με πλούσιο εξοπλισμό, μέσα από μία γκάμα αυτοκινήτων, είτε ετοιμοπαράδοτων είτε με παραγγελία.Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αρκετές περιπτώσεις η διαφορά τιμής προς όφελος του καταναλωτή, σε σχέση με τις τιμές που ίσχυαν όταν ήταν ακόμα σε εφαρμογή το μέτρο της απόσυρσης παλαιού αυτοκινήτου, αγγίζει ή και ξεπερνάει το 20%.
Το Volvo Now έχει εφαρμογή στα πεντάθυρα χάτσμπακ V40 και V40 Cross Country, τα S60 και V60, μεσαίο σεντάν και sport wagon αντίστοιχα, καθώς και τα S60 Cross Country και V60 Cross Country και αφορά συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων.
Ορισμένα παραδείγματα:
– Το V40 D2 στην έκδοση Livstyl, με το νέο, προηγμένο δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα της οικογένειας Drive-E με ισχύ 120 ίππους και πλούσιο εξοπλισμό, έχει προτεινόμενη λιανική τιμή 26.400 €. Η τιμή αυτή είναι πλέον του 21% χαμηλότερη, συγκρινόμενη με την προτεινόμενη τιμή λιανικής που είχε το ίδιο μοντέλο, μάλιστα πριν την πρόσφατη ανανέωσή του, την περίοδο της απόσυρσης (33.500 €). Για κάποιον που προτιμά τη βενζίνη ως καύσιμο,συνεχίζει να αποτελεί επιλογή η νέα έκδοση Kinetic Plus για το V40 T3 1.5 Auto, με τον κινητήρα 1.498 κ.εκ. των 152 ίππων και στάνταρντ το αυτόματο κιβώτιο στην τιμή των 22.500 €.
– Το V40 Cross Country T3 1.5 Auto στην έκδοση Livstyl, με αντίστοιχο εξοπλισμό, έχει ακόμα πιο συμφέρουσα προτεινόμενη τιμή λιανικής, αφού η τιμή των 25.550 € είναι σημαντικά μικρότερη σε σχέση με αυτή του περασμένου Μαΐου (30.500 €).
– Το S60 T3 1.5 Auto στην έκδοση Livstyl, επίσης με τον κινητήρα 1.498 κ.εκ. των 152 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο στο βασικό εξοπλισμό, έχει πλέον προτεινόμενη τιμή λιανικής 27.330 €, (προτεινόμενη τιμή λιανικής Μαΐου 2016, 33.500 €).
– Στην ίδια τιμή, λόγω και της ισχύουσας πολιτικής της Volvo για εξίσωση τιμών ανάμεσα στα S60 και V60, προσφέρεται και το V60 T3 1.5 Auto στην έκδοση Livstyl. Η τιμή των 27.330 €, είναι περίπου 23% χαμηλότερη από αυτή του περασμένου Μαΐου (35.300 €).
– Τέλος,η νέα προτεινόμενη τιμή λιανικής για το V60 Cross Country D4 Auto Momentum, με τον δίλιτρο κινητήρα των 190 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο της Volvo, οκτώ σχέσεων είναι τα 35.080 € , τιμή μειωμένη κατά 18,5% περίπου σε σχέση με την προτεινόμενη τιμή λιανικής όταν ήταν ακόμα σε ισχύ το μέτρο της απόσυρσης (43.000 €).*
-
Καλησπέρα!Ειμαι πολυ κοντα στην αγορα του s60. Στην εκδοση kinetic plus T3. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν πρόκειται να βγει καποιο καινουργιο s60 τωρα στα κοντα και αν αξιζει να περιμένω.
To αμάξι είναι εξαιρετικό, αν πας προς τα τέλη Νοεμβρίου μπορείς να πάρεις εξαιρετικές εκπτώσεις !
Νέο S60 λένε προς τα τέλη του 2017. -
Ξέρει κανείς να μας πει κόστος service για τον Τ3 σε εξουσιοδοτημένο; Και τι περιλαμβάνει πάνω κάτω ανα έτος;
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Ξέρει κανείς να μας πει κόστος service για τον Τ3 σε εξουσιοδοτημένο; Και τι περιλαμβάνει πάνω κάτω ανα έτος;Στο 1,6 Τ3 τα σέρβις τσουζουν αρκετά.
Υπολόγισε από 170-250 το πρώτο που ήθελε λάδια φίλτρο λαδιού και καμπίνας...
Το δεύτερο ήθελε+υγρά φρένων οπότε σίγουρα πάνω από 250. -
Σ'ευχαριστώ για την απάντηση, κάτι τέτοια διάβαζα στο internet και μου τα μασούσε και ο πωλητής οπότε έφαγαν Χ
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Σ'ευχαριστώ για την απάντηση, κάτι τέτοια διάβαζα στο internet και μου τα μασούσε και ο πωλητής οπότε έφαγαν ΧΣε ποιό κατέληξες μετά το Χ του Volvo?
-
Ψάχνομαι ακόμα μεταξύ octavia passat και tiguan
-
Σε πετρέλαιο πάντως λάδια φίλτρα και καμπίνας δίνω 160-170 ευρώ.
Τακάκια εμπρός 110 ευρώ.Πόσο πιο φθηνά είναι τα σερβις VW/Audi? Σε A4 2015 φίλου, οι τιμές είναι αντίστοιχες. Για το Skoda δεν ξέρω, αλλά φαντάζομαι θα είναι πιο χαμηλά (?)
Ωραίο το Tiguan. Οδήγησα το 2.0 TDI και έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τράβηγμα και ροπή.
VOLVO FORUM