-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
...κοβω ΕΝΤΕΛΩΣ ακριβως για να μην τον λερωσω. Περναω το χαντακι με 5 (ΠΕΝΤΕ) χαω αλλα επειδη ειναι βαθυ, το αυτοκινητο σκαει μεσα με γδουπο και σηκωνει νερα που σκανε στην μουρη του. Αυτο που δεν ειπα, ο μηχανακιας πανοπλος με μπουφαν, αδιαβροχα κλπ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ καιφυσικα με τα νερα στην μαπα. Ριχνει ενα μπινελικι, του λεω επι λεξει 'αμα φοραγες κρανος δεν θα λερωνοσουν'...
Είσαι υπεύθυνος για τα νερά που πετάει το αμάξι σου ακόμα κι αν οφείλονται σε κακοτεχνίες του δρόμου.
Διαβασε καλυτερα τι εγραψα. Χαντακι καθετο στον δρομο, βαθυ ωστε να εχει γεμισει νερα, 5 χαω. ΟΧΙ, ΔΕΝ ειμαι υπευθυνος για τιποτα. Η εναλλακτικη θα ηταν να πεταξω απο πανω του αλλα δεν εχω καταφερει να σηκωσω το Mondeo στον αερα ακομα...
Για τα νερά , όπως και τα χαλίκια που κολλάνε στα λάστιχα και σπάνε το τζάμι του πίσω κοκ φέρεις ευθύνη. Το πως θα αποφύγεις την κακοτεχνία είναι άλλο θέμα. Θα μπορούσες να του πεις του μηχανάκια να περάσεις.
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Περιμενα να δω ποιος θα πει την παπαρια πρωτος, και ολως τυχαιως ειναι καποιος με μηχανη στο avatar του...
:No problem kacey...
Ίσως την άλλη φορά γράψει εδώ κάποιος άλλος με τριαξονικό ως άβαταρ και να περηφανεύεται που του καρφώθηκες κάτω από το φορτηγό του επειδή δεν του άρεσε η χειρονομία σου...
...τελικά ούτε που κατάλαβες τις συνέπειες της καφροσύνης σου, έτσι;
Ντρέπομαι και λυπούμαι συνάμα...
Φιλικά από Κρήτη
webfoxΚακώς λυπάσαι. Διάβασε τι έγινε , τι λέει ο άνθρωπος και μετά ξαναμίλα. Μήπως φταίει και οα φορτηγαντζής που χτύπησε τον εργατολόγο ;
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Σήμερα με την βροχή διαρκείας στην Αθήνα, σε ώρα που είχε κοπάσει κάπως. Πάω λοιπόν ευθεία σε ένα δρομάκι και βλέπω πεζό ~50άρη λίγο πιο κάτω να περιμένει να περάσω για να διασχίσει κάθετα το δρόμο (ψιλόβροχο εκείνη την ώρα). Ακριβώς μπροστά του υπήρχε μεγάλη λακούβα με νερά οπότε φρενάρω να περάσω σιγά μην τον λούσω τον άνθρωπο.
Τι το'θελα; Όπως φρενάρω και περνάω μπροστά του με καμιά 10άρα χλμ μου φωνάζει 'Άντε πέρνα επιτέλους ρε μ@λ@κ@, σκατά έγινα να περιμένω εσένα'
Φυσικά κοκκαλώνω (δεν ερχόταν κανείς από πίσω) και απαντάω 'δεν φτάνει που φρέναρα για να μη σε βρέξω με βρίζεις κι από πάνω;' και απαντάει το επικό 'αν ήθελες να βοηθήσεις να φρέναρες πριν τα νερά και να με αφήσεις να περάσω παλιομ@λ@κ@'
Του τράβηξα ένα στολίδι και έφυγα.Παρέλειψα να αναφέρω πως είχε ομπρέλα. Την οποία του πρότεινα μέρος να την τοποθετήσει.
Με εκνευρίζει όταν ο άλλος είναι αχάριστος και βρίζει στα καλά καθούμενα...Έπρεπε να ξαναμαρσάρεις και να τον κάνεις παπί ( όχι μην το κάνεις , ούτε και εγώ θα το έκανα ).
-
Ο χρήστης Silvio έγραψε:
λοιπον ενταξει τι να πω νομιζω πολλοι εδω μεσα πρωτα θελουν να κατηγορησουν και μετα να ακουσουν.
για να βρισκομαι στην αριστερη λωριδα παει να πει οτι εχω καποιο λογο. δεν ειμαι ο ελληναρας της υποθεσης.
συγκεκριμενα ο δρομος ειναι ο περιφερειακος θεσσαλονικης.
ολες οι αλλες λωριδες ειναι κατειλημμενες απο αμαξια που πανε αργοτερα απο εμενα. τι να κανω? να πατησω φρενο, να κοψω ταχυτητα και να χωθω αναμεσα στους αλλους επειδη ο αλλος εχει κ**λες και θελει να τρεξει? οχι φυσικα. αν εχει σοβαρο λογο πχ να παει καποιον στο νοσοκομειο, αναβει τα αλαρμ και φευγω κατευθειαν.
επισης στη συγκεκριμενη περιπτωση σας ειπα οτι εκανα στην ακρη. ακριβως επειδη εκεινη τη στιγμη μπορουσα. γενικα ομως δεν κανω οχι επειδη μου αρεσει η αριστερη λωριδα αλλα επειδη απο κει παω πιο γρηγορα και δεν προκειται να μειωσω την ταχυτητα μου επειδη καποιος απο πισω μου θελει να τρεξει με 150 ή δεν ξερω ποσο αλλο. αν μπορω να παω με την ταχυτητα που θελω στη δεξια λωριδα, θα παω στη δεξια. για να καθομαι στην αριστερη σημαινει οτι δεν εχω αλλη λυση. και επαναλαμβανω σας το ειπα οτι στη συγκεκριμενη περιπτωση πηγα δεξια γιατι μπορουσα να παω. αν δεν μπορουσα (οπως συνηθως συμβαινει στον περιφερειακο) δεν θα πηγαινα.αυτα αλλα βαρεθηκα να δικαιολογουμαι. μπαινω σ αυτο το θεμα για να πω το δικιο μου, αυτο που με σκαει. και αντι για να βρω το δικιο μου, βρισκω ενα ματσο κακοπροαιρετους που πρωτα πρεπει να πουν την κακια και μετα να ρωτησουν τις πραγματικες συνθηκες. αυτο ειναι που μου τη σπαει περισσοτερο απο τον καθε ελληναρα που συναντω στο δρομο.
καλο σαββατοκυριακο
edit: και φυσικα, αν εχω καταλαβει καλα την ψυχολογια του ελληνα, δεν προκειται να ακουσω απο κανεναν 'εχεις δικιο τελικα φιλε, τωρα που το εξηγησες'. απο τη στιγμη που ο ελληνας θα πει την αποψη του, πρωτα θα πεθανει και μετα θα την αλλαξει.
τελοσπαντων. καλο σαββατοκυριακο οπως ειπα. δεν εχω διαθεση να αφησω τις οδηγικες και να συνεχισω στις ιντερνετικες κοντρες.
Πάντως δεν έχεις δίκαιο ειδικά τώρα που το εξήγησες. Ο λόγος είναι ότι η αριστερή εάν έρχεται κάποιος ταχύτερος πρέπει να μένει ελέυθερη για να περάσει έστω και εάν εσύ πας στο όριο. Άρα ή επιταγχύνεις ή πάς δεξιά. Γιατί αρπάζεσαι φίλε ; Δεν έχουμε μία λωρίδα για τον καθένα.
-
Ο μαλακομαγνήτης του Astra ενήργησε και πάλι εις διπλούν. Την Παρασκευή μου έξυσαν το φτερό αρκετά και θέλει μάλλον βάψιμο ( με βλέπω να κάνω δήλωση με την μηχανή μου ) και σήμερα που πήγαινα την μικρή στο σχολείο μία παραβίασε STOP και τελικά ακουμπήσαμε , όπως ακριβώς είχε γίνει προ μίας εβδμάδος αλλά τοτε ήμουν με την μηχανή ενώ σήμερα , αντίθετα με τον άλλον , η κοπέλα σταμάτησε στα μισά του δρόμου που παραβίασε το STOP με αποτέλεσμα να νομίσω ότι με κατάλαβε ή με είδε και θα σταματήσει. Βγήκε και είπε ότι δεν με είδε. Το Astra έχωσε την μύτη του προφυλακτύρα του στην πόρτα του Corsa που οδηγούσε η κοπέλα και παρ' όλο που φαινόταν ότι τα αυτοκίνητα ακουμπούσαν , προσπαθούσε να με πείσει ότι δεν είχαμε ακουμπήσει ( το ίδιο και η συνοδηγός στης οποίας την πόρτα είχα πέσει )....Αφού της έδειξα ότι μου λέει μαλακίες , έκανα λίγο πίσω και είδα ότι ο προφυλακτύρας μου δεν είχε τίποτα αλλά η πόρτα της κυρίας βούλιαξε. Το μόνο που σκέφτομαι είναι μην έχει σπάσει καμία βάση αλλά δεν νομίζω ότι είναι πιθανό.
-
Αν πραγματικα δεν μπορουσες να κανεις δεξια, επειδη πηγαιναν ΠΟΛΥ πιο αργα και θα επρεπε να ΠΛΑΚΩΘΕΙΣ στα φρενα για να μπεις καπου αναμεσα τους ωστε να περασει, καλως δεν εκανες ακρη. Αυτο που λες 'εγω θελω να πηγαινω πιο γρηγορα και δεν μπορω να το κανω στην μεσαια οποτε καθομαι αριστερη', πολυ απλα ΞΕΧΝΑ το. ΘΑ κανεις ακρη γιατι πρεπει. ΘΑ φρεναρεις αμα προλαβεις καποιον στην μεσαια και θα επιταχυνεις ξανα ΑΦΟΥ τον εχεις αφησει να περασει.
@ginosm
Βρες μου που λεει στον ΚΟΚ αυτα που λες. Ειδικα για ενα χαλικι που μπορει να εχει κολλησει στα λαστιχα. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Παντου με παιρνει πουλακι μου...Και αυτη την καραμελα με την πτωση, κοψ'την.Γιατι παντα το θεμα ειναι τι θα μπορουσα να κανω εγω για να κανω τον μαλακα/για να αποφευχθει το σκηνικο? Βαρεθηκα να με ενδιαφερει 'να αποφευχθει το σκηνικο' οταν οι υπολοιποι γυρω μου αυνανιζονται επανω στην σελα (λες να φταινε οι κραδασμοι???)
OK αρχηγέ, πριν γράψω κάτι, θα στο στέλνω με ΡΜ να το εγκρίνεις πρώτα
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
@silvioΑν πραγματικα δεν μπορουσες να κανεις δεξια, επειδη πηγαιναν ΠΟΛΥ πιο αργα και θα επρεπε να ΠΛΑΚΩΘΕΙΣ στα φρενα για να μπεις καπου αναμεσα τους ωστε να περασει, καλως δεν εκανες ακρη. Αυτο που λες 'εγω θελω να πηγαινω πιο γρηγορα και δεν μπορω να το κανω στην μεσαια οποτε καθομαι αριστερη', πολυ απλα ΞΕΧΝΑ το. ΘΑ κανεις ακρη γιατι πρεπει. ΘΑ φρεναρεις αμα προλαβεις καποιον στην μεσαια και θα επιταχυνεις ξανα ΑΦΟΥ τον εχεις αφησει να περασει.
@ginosm
Βρες μου που λεει στον ΚΟΚ αυτα που λες. Ειδικα για ενα χαλικι που μπορει να εχει κολλησει στα λαστιχα.Θα το ψάξω και θα σου πω. Θα ρωτήσω και στην Τροχαία αυτές τις ημέρες γιατί έχω κάτι τρεχάματα.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Περιμενα να δω ποιος θα πει την παπαρια πρωτος, και ολως τυχαιως ειναι καποιος με μηχανη στο avatar του...
:No problem kacey...
Ίσως την άλλη φορά γράψει εδώ κάποιος άλλος με τριαξονικό ως άβαταρ και να περηφανεύεται που του καρφώθηκες κάτω από το φορτηγό του επειδή δεν του άρεσε η χειρονομία σου...
...τελικά ούτε που κατάλαβες τις συνέπειες της καφροσύνης σου, έτσι;
Ντρέπομαι και λυπούμαι συνάμα...
Φιλικά από Κρήτη
webfoxΚακώς λυπάσαι. Διάβασε τι έγινε , τι λέει ο άνθρωπος και μετά ξαναμίλα. Μήπως φταίει και οα φορτηγαντζής που χτύπησε τον εργατολόγο ;
Έχω την εντύπωση ότι η παρεξήγηση μεταξύ τους λύθηκε με την παρακάτω δημοσίευση:
Για να πούμε βρε παιδιά και του στραβού το δίκιο:
Ο kacey ΔΕΝ έφταιγε για το λούσιμο του δίτροχου..ΤΕΛΟΣ! (κοίτα που θα γίνω τελικά και φαν του kacey ).
Ο μηχανάκιας ΕΙΔΕ ότι έκοψε ταχύτητα ο kacey και ότι ΔΕΝ πέρασε σφαιράτος, όπως κάνουν πολλοί άλλοι που αδιαφορούν πλήρως.
Τώρα το ότι είχε την 'τύχη' να κάνει μπάνιο παρόλα αυτά...κίσμετ...Π@π@ρας που άρχισε να βρίζει και να σε κυνηγάει, θέλοντας να περάσει ένα ωραίο πρωινό αγκαλίτσα μαζί σου (...ρε μήπως τελικά πραγματικά σε γούσταρε και τα πήρε που δεν του κάθισες;...λέω τώρα ).
Η όλη πάντως παρεξήγηση kacey ξεκίνησε από τον τρόπο που περιέγραψες το όλο συμβάν στο ΑΡΧΙΚΟ πόστ σου:
Διαβάζοντάς το καταλαβαίνει κανείς ότι ΕΠΙΤΗΔΕΣ τον 'ξάπλωσες' κάτω από εκδίκηση (αφού είδες ότι δεν κρατούσε αποστάσεις, με το κοκκάλωμα ήξερες ότι θ' άρχιζε να κάνει 'μπαλέτο' στην άσφαλτο...).
Εδώ πέφτεις από καρέκλα και μπορεί να μείνεις ανάπυρος...φαντάσου με μηχανάκι τώρα...Τες πάντων. Τελικά δεν ήταν έτσι ακριβώς, όπως διευκρίνισες αργότερα και δεν βλέπω το νόημα να συνεχίζει το 'κυνήγι μαγισσών'.
Πάντως κάνα Βάλιουμ στο πρωινό γαλατάκι μας δεν βλάπτει και πολύ (σε κανέναν μας).
Φιλικά από Κρήτη
webfox -
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Για να πούμε βρε παιδιά και του στραβού το δίκιο:Ο kacey ΔΕΝ έφταιγε για το λούσιμο του δίτροχου..ΤΕΛΟΣ! (κοίτα που θα γίνω τελικά και φαν του kacey ).
Ο μηχανάκιας ΕΙΔΕ ότι έκοψε ταχύτητα ο kacey και ότι ΔΕΝ πέρασε σφαιράτος, όπως κάνουν πολλοί άλλοι που αδιαφορούν πλήρως.
Τώρα το ότι είχε την 'τύχη' να κάνει μπάνιο παρόλα αυτά...κίσμετ...Π@π@ρας που άρχισε να βρίζει και να σε κυνηγάει, θέλοντας να περάσει ένα ωραίο πρωινό αγκαλίτσα μαζί σου (...ρε μήπως τελικά πραγματικά σε γούσταρε και τα πήρε που δεν του κάθισες;...λέω τώρα ).
Η όλη πάντως παρεξήγηση kacey ξεκίνησε από τον τρόπο που περιέγραψες το όλο συμβάν στο ΑΡΧΙΚΟ πόστ σου:
Διαβάζοντάς το καταλαβαίνει κανείς ότι ΕΠΙΤΗΔΕΣ τον 'ξάπλωσες' κάτω από εκδίκηση (αφού είδες ότι δεν κρατούσε αποστάσεις, με το κοκκάλωμα ήξερες ότι θ' άρχιζε να κάνει 'μπαλέτο' στην άσφαλτο...).
Εδώ πέφτεις από καρέκλα και μπορεί να μείνεις ανάπυρος...φαντάσου με μηχανάκι τώρα...Τες πάντων. Τελικά δεν ήταν έτσι ακριβώς, όπως διευκρίνισες αργότερα και δεν βλέπω το νόημα να συνεχίζει το 'κυνήγι μαγισσών'.
Πάντως κάνα Βάλιουμ στο πρωινό γαλατάκι μας δεν βλάπτει και πολύ (σε κανέναν μας).
Φιλικά από Κρήτη
webfoxΒαλιουμ;;;;
Εγω κατεβαζω 4 υπνοστεντον μονο και μονο για να φτασω στη δουλεια.
Αλλα τοσα στην επιστροφη -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ο αγωνας τωρα δικαιωνεταια) εκανα οτι ηταν δυνατον και αναμενομενο για να μην τον λερωσω (στους περισσοτερους οδηγους δεν θα τους εκοβε καν να κοψουν οταν ειδαν το λεωφορειο να σηκωνει νερο)
β) ΑΤΥΧΩΣ, τον πιτσιλισα. Συνδυασμος 'ετυχε και πηγε στην μαπα του' με το δεν φοραγε κρανος.
γ) ξεκινησε τα μπινελικια, και ΓΙΑ ΑΥΤΟ του την ειπα για το κρανος. Συνεχισε τα μπινελικια και σε μια πρωτοφανη επιδειξη αυτοσυγκρατησης:
δ) τον εγραψα στα @@ μου 2 φορες, την τριτη φορα που μου ειπε 'σταματα να σε γαμησω' οντως καρφωθηκα στα φρενα γιατι τα ειχα παρει, ΑΛΛΑ
ε) σε καμμια περιπτωση δεν περιμενα οτι θα πεσει (με 5-10 χαω), αλλα ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ. Πιθανως στραμπουληξε το φρενο πανω στην τσαντιλα του.
στ) ΔΕΝ στεναχωρεθηκα ΚΑΘΟΛΟΥ. Sorry αλλα ας προσεχε να μην ηταν βοδι.
ζ) το συζηταμε 4 μερες τωρα...
η) θελω μια Ferrari και την Ολγα Φαρμακη (αφου ο καθενας λεει οτι θελει...).
Capito?
Ferrari ...μινιατουρες δινει ενα περιοδικο τωρα, γιατι για κανονικη....που λεφτα για λαδια και βενζινη...
Την Ολγα την εχει σε φωτο το Playboy γιατι την κανονικη την εχω καπαρωσει εγω.... -
-
Ζωο ο 'καλλιτεχνης' που εξεφρασε το ταλεντο του πανω στο αυτοκινητο μου χρησιμοποιωντας το κλειδακι του...
Μιλαμε το εκανε κ@λος, εκτος απο τις γρατζουνιες ηταν και βαθουλωμενο που σημαινει οτι οχι απλα το γρατζουνισε, αλλα οτι μαλλον το χτυπαγε με μανια με τα κλειδια του (η ο,τι αλλο χρησιμοποιησε).
Τι να πω. Το μονο θετικο οτι ηταν το εταιρικο, αλλα και παλι ειχα μεινει και το κοιταζα.Φυσικα, χωρις καποιον λογο πχ να κλεινω καποιον, να ενοχλω κλπ.
Με τι ψυχολογια ρε γμτ? -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Προσέξτε που έχει παρκάρει ο τύπος με το Corsa. Πάνω στο πεζοδρόμιο, ακριβώς μετά το φανάρι, εμποδίζοντας και τους πεζούς, αλλά και αυτούς που έστριβαν αριστερά.
Καλά απο τότε που ήμουν πρωτοετής μέχρι τώρα(5 χρόνια δλδ)έχουν αλλάξει πολλά.Τότε κανείς δεν πάρκαρε εκεί κατά μήκος της νησίδας,μόνο πίσω που είναι πιο φαρδιά και χωράει όλο το αυτοκίνητο.
-
Είναι συχνός θαμώνας αυτό το κορσάκι στο σημείο εκεί. Το έχω και εγώ φωτό πριν από 2-3 μήνες.
-
Ζώο ο καραγκιοζάκος που σε δρόμο με 1 λωρίδα από την κατεύθυνση που ερχόμουν εγώ και 2 από το αντίθετο ρεύμα θεώρησε λογικό να βγει 3η σειρά ερχόμενος κατά πάνω μου (έστω και με χαμηλή ταχύτητα). Σε νεύμα που έκανα 'που πας;' θεώρησε μάλιστα λογικό να με στολίσει με μερικά γαλλικά. Πήρα μια βαθιά ανάσα για να συγκρατηθώ, έκανα στο πλάι να περάσει και έφυγα. ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ζώο ο καραγκιοζάκος που σε δρόμο με 1 λωρίδα από την κατεύθυνση που ερχόμουν εγώ και 2 από το αντίθετο ρεύμα θεώρησε λογικό να βγει 3η σειρά ερχόμενος κατά πάνω μου (έστω και με χαμηλή ταχύτητα). Σε νεύμα που έκανα 'που πας;' θεώρησε μάλιστα λογικό να με στολίσει με μερικά γαλλικά. Πήρα μια βαθιά ανάσα για να συγκρατηθώ, έκανα στο πλάι να περάσει και έφυγα. ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!Ποτε θα βαλεις μυαλο;;;;
Φρεναρεις με ασφαλεια, σταματας κλεινεις τα ματια σου και ετοιμαζεσαι για την συγκρουση....
Παντα πιανει -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
λάστιχα 10+ ετών δηλαδή Αντε και σ' ανώτεραΜάλλον νομίζει ότι και τα λάστιχα είναι Toyota, σου λέει 'δεν χαλάει, θα το κρατήσω 20 χρόνια'...
Η παρεξήγηση θα είχε λυθεί προτού ξεκινήσει, απλά και μόνο αν ο Kacey είχε ζητήσει ένα απλό συγγνώμη από την αρχή που τον έκανε μπάνιο τον άλλο.
Γιατί; Αφού έκανε ότι μπορούσε για να μην τον βρέξει!
Τυπος με πεζω 207 CC με αναμενα μεσαια,προβολεις ομιχλης μπροστα και πισω,προσπαθουσε να διαλυσει την τρελη ομιχλη που ειχε κατσει μεσα στο Καρφουρ
Η ομίχλη είναι στο μυαλό τους...
-
Ο χρήστης midnek έγραψε:
Ζωο ο 'καλλιτεχνης' που εξεφρασε το ταλεντο του πανω στο αυτοκινητο μου χρησιμοποιωντας το κλειδακι του...
Μιλαμε το εκανε κ@λος, εκτος απο τις γρατζουνιες ηταν και βαθουλωμενο που σημαινει οτι οχι απλα το γρατζουνισε, αλλα οτι μαλλον το χτυπαγε με μανια με τα κλειδια του (η ο,τι αλλο χρησιμοποιησε).
Τι να πω. Το μονο θετικο οτι ηταν το εταιρικο, αλλα και παλι ειχα μεινει και το κοιταζα.Φυσικα, χωρις καποιον λογο πχ να κλεινω καποιον, να ενοχλω κλπ.
Με τι ψυχολογια ρε γμτ?Είναι μέχρι κάποιος να του κάνει καλλιγραφία την μούρη
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ζώο ο καραγκιοζάκος που σε δρόμο με 1 λωρίδα από την κατεύθυνση που ερχόμουν εγώ και 2 από το αντίθετο ρεύμα θεώρησε λογικό να βγει 3η σειρά ερχόμενος κατά πάνω μου (έστω και με χαμηλή ταχύτητα). Σε νεύμα που έκανα 'που πας;' θεώρησε μάλιστα λογικό να με στολίσει με μερικά γαλλικά. Πήρα μια βαθιά ανάσα για να συγκρατηθώ, έκανα στο πλάι να περάσει και έφυγα. ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!
Ποτε θα βαλεις μυαλο;;;;
Φρεναρεις με ασφαλεια, σταματας κλεινεις τα ματια σου και ετοιμαζεσαι για την συγκρουση....
Παντα πιανειΕγώ του είπα ότι έπρεπε να σταματήσει, να σηκώσει το κινητό και να αρχίσει να τραβάει!
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]