Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]
    • 1
    • 2
    • 57
    • 58
    • 59
    • 60
    • 61
    • 66
    • 67
    • 59 / 67
    Περί αυτοκίνησης
    146
    1323
    3196
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • G
      ginogsm last edited by

Ο χρήστης kacey έγραψε:
      @silvio

Αν πραγματικα δεν μπορουσες να κανεις δεξια, επειδη πηγαιναν ΠΟΛΥ πιο αργα και θα επρεπε να ΠΛΑΚΩΘΕΙΣ στα φρενα για να μπεις καπου αναμεσα τους ωστε να περασει, καλως δεν εκανες ακρη. Αυτο που λες 'εγω θελω να πηγαινω πιο γρηγορα και δεν μπορω να το κανω στην μεσαια οποτε καθομαι αριστερη', πολυ απλα ΞΕΧΝΑ το. ΘΑ κανεις ακρη γιατι πρεπει. ΘΑ φρεναρεις αμα προλαβεις καποιον στην μεσαια και θα επιταχυνεις ξανα ΑΦΟΥ τον εχεις αφησει να περασει.

@ginosm
      Βρες μου που λεει στον ΚΟΚ αυτα που λες. Ειδικα για ενα χαλικι που μπορει να εχει κολλησει στα λαστιχα.

Θα το ψάξω και θα σου πω. Θα ρωτήσω και στην Τροχαία αυτές τις ημέρες γιατί έχω κάτι τρεχάματα.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • L
        lokatzis last edited by

Ο χρήστης ginogsm έγραψε:

Περιμενα να δω ποιος θα πει την παπαρια πρωτος, και ολως τυχαιως ειναι καποιος με μηχανη στο avatar του...
        :

No problem kacey...

Ίσως την άλλη φορά γράψει εδώ κάποιος άλλος με τριαξονικό ως άβαταρ και να περηφανεύεται που του καρφώθηκες κάτω από το φορτηγό του επειδή δεν του άρεσε η χειρονομία σου...

...τελικά ούτε που κατάλαβες τις συνέπειες της καφροσύνης σου, έτσι;

Ντρέπομαι και λυπούμαι συνάμα...

Φιλικά από Κρήτη
        webfox

Κακώς λυπάσαι. Διάβασε τι έγινε , τι λέει ο άνθρωπος και μετά ξαναμίλα. Μήπως φταίει και οα φορτηγαντζής που χτύπησε τον εργατολόγο ;

Έχω την εντύπωση ότι η παρεξήγηση μεταξύ τους λύθηκε με την παρακάτω δημοσίευση:

Για να πούμε βρε παιδιά και του στραβού το δίκιο:

Ο kacey ΔΕΝ έφταιγε για το λούσιμο του δίτροχου..ΤΕΛΟΣ! (κοίτα που θα γίνω τελικά και φαν του kacey 🙂 ).

Ο μηχανάκιας ΕΙΔΕ ότι έκοψε ταχύτητα ο kacey και ότι ΔΕΝ πέρασε σφαιράτος, όπως κάνουν πολλοί άλλοι που αδιαφορούν πλήρως.
        Τώρα το ότι είχε την 'τύχη' να κάνει μπάνιο παρόλα αυτά...κίσμετ...

Π@π@ρας που άρχισε να βρίζει και να σε κυνηγάει, θέλοντας να περάσει ένα ωραίο πρωινό αγκαλίτσα μαζί σου (...ρε μήπως τελικά πραγματικά σε γούσταρε και τα πήρε που δεν του κάθισες;...λέω τώρα 🙂 ).

Η όλη πάντως παρεξήγηση kacey ξεκίνησε από τον τρόπο που περιέγραψες το όλο συμβάν στο ΑΡΧΙΚΟ πόστ σου:
        Διαβάζοντάς το καταλαβαίνει κανείς ότι ΕΠΙΤΗΔΕΣ τον 'ξάπλωσες' κάτω από εκδίκηση (αφού είδες ότι δεν κρατούσε αποστάσεις, με το κοκκάλωμα ήξερες ότι θ' άρχιζε να κάνει 'μπαλέτο' στην άσφαλτο...).
        Εδώ πέφτεις από καρέκλα και μπορεί να μείνεις ανάπυρος...φαντάσου με μηχανάκι τώρα...

Τες πάντων. Τελικά δεν ήταν έτσι ακριβώς, όπως διευκρίνισες αργότερα και δεν βλέπω το νόημα να συνεχίζει το 'κυνήγι μαγισσών'.

Πάντως κάνα Βάλιουμ στο πρωινό γαλατάκι μας δεν βλάπτει και πολύ (σε κανέναν μας).

Φιλικά από Κρήτη
        webfox

• W
          wagner669 last edited by

Ο χρήστης webfox έγραψε:
          Για να πούμε βρε παιδιά και του στραβού το δίκιο:

Ο kacey ΔΕΝ έφταιγε για το λούσιμο του δίτροχου..ΤΕΛΟΣ! (κοίτα που θα γίνω τελικά και φαν του kacey 🙂 ).

Ο μηχανάκιας ΕΙΔΕ ότι έκοψε ταχύτητα ο kacey και ότι ΔΕΝ πέρασε σφαιράτος, όπως κάνουν πολλοί άλλοι που αδιαφορούν πλήρως.
          Τώρα το ότι είχε την 'τύχη' να κάνει μπάνιο παρόλα αυτά...κίσμετ...

Π@π@ρας που άρχισε να βρίζει και να σε κυνηγάει, θέλοντας να περάσει ένα ωραίο πρωινό αγκαλίτσα μαζί σου (...ρε μήπως τελικά πραγματικά σε γούσταρε και τα πήρε που δεν του κάθισες;...λέω τώρα 🙂 ).

Η όλη πάντως παρεξήγηση kacey ξεκίνησε από τον τρόπο που περιέγραψες το όλο συμβάν στο ΑΡΧΙΚΟ πόστ σου:
          Διαβάζοντάς το καταλαβαίνει κανείς ότι ΕΠΙΤΗΔΕΣ τον 'ξάπλωσες' κάτω από εκδίκηση (αφού είδες ότι δεν κρατούσε αποστάσεις, με το κοκκάλωμα ήξερες ότι θ' άρχιζε να κάνει 'μπαλέτο' στην άσφαλτο...).
          Εδώ πέφτεις από καρέκλα και μπορεί να μείνεις ανάπυρος...φαντάσου με μηχανάκι τώρα...

Τες πάντων. Τελικά δεν ήταν έτσι ακριβώς, όπως διευκρίνισες αργότερα και δεν βλέπω το νόημα να συνεχίζει το 'κυνήγι μαγισσών'.

Πάντως κάνα Βάλιουμ στο πρωινό γαλατάκι μας δεν βλάπτει και πολύ (σε κανέναν μας).

Φιλικά από Κρήτη
          webfox

Βαλιουμ;;;;
          Εγω κατεβαζω 4 υπνοστεντον μονο και μονο για να φτασω στη δουλεια.
          Αλλα τοσα στην επιστροφη

• W
            wagner669 last edited by

Ο χρήστης kacey έγραψε:
            Ο αγωνας τωρα δικαιωνεται

α) εκανα οτι ηταν δυνατον και αναμενομενο για να μην τον λερωσω (στους περισσοτερους οδηγους δεν θα τους εκοβε καν να κοψουν οταν ειδαν το λεωφορειο να σηκωνει νερο)

β) ΑΤΥΧΩΣ, τον πιτσιλισα. Συνδυασμος 'ετυχε και πηγε στην μαπα του' με το δεν φοραγε κρανος.

γ) ξεκινησε τα μπινελικια, και ΓΙΑ ΑΥΤΟ του την ειπα για το κρανος. Συνεχισε τα μπινελικια και σε μια πρωτοφανη επιδειξη αυτοσυγκρατησης:

δ) τον εγραψα στα @@ μου 2 φορες, την τριτη φορα που μου ειπε 'σταματα να σε γαμησω' οντως καρφωθηκα στα φρενα γιατι τα ειχα παρει, ΑΛΛΑ

ε) σε καμμια περιπτωση δεν περιμενα οτι θα πεσει (με 5-10 χαω), αλλα ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ. Πιθανως στραμπουληξε το φρενο πανω στην τσαντιλα του.

στ) ΔΕΝ στεναχωρεθηκα ΚΑΘΟΛΟΥ. Sorry αλλα ας προσεχε να μην ηταν βοδι.

ζ) το συζηταμε 4 μερες τωρα...

η) θελω μια Ferrari και την Ολγα Φαρμακη (αφου ο καθενας λεει οτι θελει...).

Capito?

Ferrari ...μινιατουρες δινει ενα περιοδικο τωρα, γιατι για κανονικη....που λεφτα για λαδια και βενζινη...
            Την Ολγα την εχει σε φωτο το Playboy γιατι την κανονικη την εχω καπαρωσει εγω....

• A
              axel12p last edited by

Προσέξτε που έχει παρκάρει ο τύπος με το Corsa. Πάνω στο πεζοδρόμιο, ακριβώς μετά το φανάρι, εμποδίζοντας και τους πεζούς, αλλά και αυτούς που έστριβαν αριστερά.

• M
                midnek last edited by

Ζωο ο 'καλλιτεχνης' που εξεφρασε το ταλεντο του πανω στο αυτοκινητο μου χρησιμοποιωντας το κλειδακι του...
                Μιλαμε το εκανε κ@λος, εκτος απο τις γρατζουνιες ηταν και βαθουλωμενο που σημαινει οτι οχι απλα το γρατζουνισε, αλλα οτι μαλλον το χτυπαγε με μανια με τα κλειδια του (η ο,τι αλλο χρησιμοποιησε).
                Τι να πω. Το μονο θετικο οτι ηταν το εταιρικο, αλλα και παλι ειχα μεινει και το κοιταζα.

Φυσικα, χωρις καποιον λογο πχ να κλεινω καποιον, να ενοχλω κλπ.
                Με τι ψυχολογια ρε γμτ?

• N
                  njo last edited by

Ο χρήστης axel12p έγραψε:
                  Προσέξτε που έχει παρκάρει ο τύπος με το Corsa. Πάνω στο πεζοδρόμιο, ακριβώς μετά το φανάρι, εμποδίζοντας και τους πεζούς, αλλά και αυτούς που έστριβαν αριστερά.

Καλά απο τότε που ήμουν πρωτοετής μέχρι τώρα(5 χρόνια δλδ)έχουν αλλάξει πολλά.Τότε κανείς δεν πάρκαρε εκεί κατά μήκος της νησίδας,μόνο πίσω που είναι πιο φαρδιά και χωράει όλο το αυτοκίνητο.

• D
                    drdino last edited by

Είναι συχνός θαμώνας αυτό το κορσάκι στο σημείο εκεί. Το έχω και εγώ φωτό πριν από 2-3 μήνες.

• A
                      aserf last edited by

Ζώο ο καραγκιοζάκος που σε δρόμο με 1 λωρίδα από την κατεύθυνση που ερχόμουν εγώ και 2 από το αντίθετο ρεύμα θεώρησε λογικό να βγει 3η σειρά ερχόμενος κατά πάνω μου (έστω και με χαμηλή ταχύτητα). Σε νεύμα που έκανα 'που πας;' θεώρησε μάλιστα λογικό να με στολίσει με μερικά γαλλικά. Πήρα μια βαθιά ανάσα για να συγκρατηθώ, έκανα στο πλάι να περάσει και έφυγα. ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

• W
                        wagner669 last edited by

Ο χρήστης aserf έγραψε:
                        Ζώο ο καραγκιοζάκος που σε δρόμο με 1 λωρίδα από την κατεύθυνση που ερχόμουν εγώ και 2 από το αντίθετο ρεύμα θεώρησε λογικό να βγει 3η σειρά ερχόμενος κατά πάνω μου (έστω και με χαμηλή ταχύτητα). Σε νεύμα που έκανα 'που πας;' θεώρησε μάλιστα λογικό να με στολίσει με μερικά γαλλικά. Πήρα μια βαθιά ανάσα για να συγκρατηθώ, έκανα στο πλάι να περάσει και έφυγα. ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

Ποτε θα βαλεις μυαλο;;;;
                        Φρεναρεις με ασφαλεια, σταματας κλεινεις τα ματια σου και ετοιμαζεσαι για την συγκρουση....
                        Παντα πιανει 😉

• Z
                          zorz last edited by

Ο χρήστης aserf έγραψε:
                          λάστιχα 10+ ετών δηλαδή Αντε και σ' ανώτερα

Μάλλον νομίζει ότι και τα λάστιχα είναι Toyota, σου λέει 'δεν χαλάει, θα το κρατήσω 20 χρόνια'...

Η παρεξήγηση θα είχε λυθεί προτού ξεκινήσει, απλά και μόνο αν ο Kacey είχε ζητήσει ένα απλό συγγνώμη από την αρχή που τον έκανε μπάνιο τον άλλο.

Γιατί; Αφού έκανε ότι μπορούσε για να μην τον βρέξει!

Τυπος με πεζω 207 CC με αναμενα μεσαια,προβολεις ομιχλης μπροστα και πισω,προσπαθουσε να διαλυσει την τρελη ομιχλη που ειχε κατσει μεσα στο Καρφουρ

Η ομίχλη είναι στο μυαλό τους...

• V
                            vasgti last edited by

Ο χρήστης midnek έγραψε:
                            Ζωο ο 'καλλιτεχνης' που εξεφρασε το ταλεντο του πανω στο αυτοκινητο μου χρησιμοποιωντας το κλειδακι του...
                            Μιλαμε το εκανε κ@λος, εκτος απο τις γρατζουνιες ηταν και βαθουλωμενο που σημαινει οτι οχι απλα το γρατζουνισε, αλλα οτι μαλλον το χτυπαγε με μανια με τα κλειδια του (η ο,τι αλλο χρησιμοποιησε).
                            Τι να πω. Το μονο θετικο οτι ηταν το εταιρικο, αλλα και παλι ειχα μεινει και το κοιταζα.

Φυσικα, χωρις καποιον λογο πχ να κλεινω καποιον, να ενοχλω κλπ.
                            Με τι ψυχολογια ρε γμτ?

Είναι μέχρι κάποιος να του κάνει καλλιγραφία την μούρη

• L
                              lokatzis last edited by

Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:

Ποτε θα βαλεις μυαλο;;;;
                              Φρεναρεις με ασφαλεια, σταματας κλεινεις τα ματια σου και ετοιμαζεσαι για την συγκρουση....
                              Παντα πιανει 😉

Εγώ του είπα ότι έπρεπε να σταματήσει, να σηκώσει το κινητό και να αρχίσει να τραβάει!

• Z
                                zorz last edited by

Ο χρήστης kacey έγραψε:

Αν πραγματικα δεν μπορουσες να κανεις δεξια, επειδη πηγαιναν ΠΟΛΥ πιο αργα και θα επρεπε να ΠΛΑΚΩΘΕΙΣ στα φρενα για να μπεις καπου αναμεσα τους ωστε να περασει, καλως δεν εκανες ακρη. Αυτο που λες 'εγω θελω να πηγαινω πιο γρηγορα και δεν μπορω να το κανω στην μεσαια οποτε καθομαι αριστερη', πολυ απλα ΞΕΧΝΑ το. ΘΑ κανεις ακρη γιατι πρεπει. ΘΑ φρεναρεις αμα προλαβεις καποιον στην μεσαια και θα επιταχυνεις ξανα ΑΦΟΥ τον εχεις αφησει να περασει.

Το πρώτο μου έχει συμβεί μερικές φορές. Πχ. στην Εγνατία προς Βέροια (2 λωρίδες) προσπερνώ κονβόι από 3-4 φορτηγά. Έρχεται ο 'Νομάρχης Φλώρινας' με την Mercedes του (ας είχες πολιτικές πινακίδες γελοίε, τώρα μόνος σου εκτίθεσαι!) μου κολλάει και κάνει σινιάλο με τα φώτα...

Το δεύτερο δεν είναι ξεκάθαρο τι εννοείς. Όταν δεν έχει κίνηση; Τότε προφανώς και δεν υπάρχει λόγος να κάθεσαι αριστερά εξ'αρχής. ΙΜΟ εξαρτάται από τη πυκνότητα της κίνησης και το Δu ανάμεσα στις 2 λωρίδες. Πχ. αν δεξιά έχουν κενό 20 μέτρα και πάς με +10, +15 από αυτούς χωράς εύκολα. Όταν αντίθετα πηγαίνεις πχ. με 160-170 και η μεσαία με 120, δεν θα το κάνεις. Το παν είναι να προσπαθείς να μην είσαι εμπόδιο στο δρόμο για αυτούς που πάνε πιο γρήγορα από εσένα, αλλά ταυτόχρονα να έχεις υπόψη σου και αυτούς που πάνε πιο αργά. Πχ. πάς με 230, πρέπει να περιμένεις ότι μπορεί να υπάρχει κάποιος που πάει με 180. Το σωστό είναι να σου κάνει χώρο για να σε διευκολύνει, κι εσύ όμως πρέπει να περιμένεις πίσω του μέχρι να βρει κενό.

Οι δρόμοι μας θα ήταν πολύ ασφαλέστεροι και ταχύτεροι αν οδηγούσαμε λιγότερο εγωιστικά.

Καλά, στην περιοχή γίνεται πάντα χαμός. Μπροστά σε αυτό, το ότι τα πεζοδρόμια της Αγ. Δημητρίου από εκεί μέχρι και μετά το Ιβανώφειο είναι αδιάβατα ίσως είναι πταίσμα;
                                Παρόμοια περίπτωση, l'animal du jour στη γειτονιά μου:

Έκλεισε και τη ράμπα και έχει μπλοκάρει τη στροφή για τα αυτοκίνητα...

• A
                                  after last edited by

Eχτες καποιο ζωο ειχε κλεισει δρομο-πεζοδρομο με αποτελεσμα να μην μπορουν να μπουν στις πιλοτες τους τα αυτοκινητα των κατοικων
                                  Επανω ειχε χαρτι ''ασφαλεια-τμημα διοικητικο''

Λεω, καποιο αμαξι της ασφαλειας θα ειναι, αλλα να πα να #$@$#%# θα το βγαλουν γιατι κλεινει τοσα σπιτια
                                  Παιρνω τηλ στην αστυνομια και λεω ''καποιο αμαξι σας εχει κλεισει εναν ολοκληρο δρομο
                                  Σημειωτεων, απο την αλλη μερια ο πεζοδρομος ειναι κλειστος με μονιμες μπαρες

Περναει λιγη ωρα, και ερχεται ενα περιπολικο
                                  Λεω, τωρα θα μπει καποιος απο αυτους μεσα και θα το παρει
                                  ΑΜ ΔΕ
                                  Κοιτανε κατι πραγματα, και μετα βγαζουν κατσαβιδι, ξυλωνουν πινακιδες και βαζουν και κληση

ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ειχε βαλει το χαρτι για εκφοβισμο, ψεματα ηταν
                                  ΤΩΡΑ που θα πληρωσεις παλιολαμογιο την κληση θα μαθεις οτι στην ζωη σου δεν θα καβαλας ολο τον κοσμο για να κανεις το κεφι σου
                                  Θα υπαρχει παντα ενας μαλακας σαν και μενα, που θα σου την σπαει και θα σου χαλαει την λαμογια

NEEEEEEXT!!

• elteo
                                    elteo last edited by

Aπαράδεκτος ο πατέρας οδηγός του Saab ο οποίος οδηγούσε με το ένα χέρι ...με το άλλο έτρωγε παγωτό ενώ το πιτσιρίκι ήταν λυτό στο μπροστά κάθισμα το μισό έξω από το παράθυρο παίζοντας με το αεροπλανάκι του...

• N
                                      nidosan last edited by

Ο χρήστης After έγραψε:
                                      Παιρνω τηλ στην αστυνομια και λεω ''καποιο αμαξι σας εχει κλεισει εναν ολοκληρο δρομο
                                      Σημειωτεων, απο την αλλη μερια ο πεζοδρομος ειναι κλειστος με μονιμες μπαρες

Περναει λιγη ωρα, και ερχεται ενα περιπολικο
                                      Λεω, τωρα θα μπει καποιος απο αυτους μεσα και θα το παρει
                                      ΑΜ ΔΕ
                                      Κοιτανε κατι πραγματα, και μετα βγαζουν κατσαβιδι, ξυλωνουν πινακιδες και βαζουν και κληση

ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ειχε βαλει το χαρτι για εκφοβισμο, ψεματα ηταν
                                      ΤΩΡΑ που θα πληρωσεις παλιολαμογιο την κληση θα μαθεις οτι στην ζωη σου δεν θα καβαλας ολο τον κοσμο για να κανεις το κεφι σου
                                      Θα υπαρχει παντα ενας μαλακας σαν και μενα, που θα σου την σπαει και θα σου χαλαει την λαμογια

Ωραίος. Άκου 'ασφάλεια, τμήμα διοικητικό'!!
                                      Το αμάξι το πήραν από εκεί που εμπόδιζε, ή το άφησαν?....

• panos2171
                                        panos2171 last edited by

Το ζωο με το hyundai μπλοκαρε τη στροφη καλα για τους αλλους που ειναι πανω στο πεζοδρομιο δεν το συζητω.Σλαλομ κανω καθε μερα για να περασω απο κει.

Εκλεισε ιδιοτικο παρκινγκ.

• K
                                          kacey last edited by

@zorz

λεω οτι ειπες και εσυ. Στην μεσαια αυτοκινητα με 50 μετρα αποσταση μεταξυ τους και 100χαω, και ο ελληναρας στην αριστερη να πηγαινει με 120 και να μην μπαινει στην μεσαια επειδη 'εγω παω με το οριο, δεν θα φρεναρω εγω για να μπω στην μεσαια για να πας εσυ με περισσοτερα'.

@panos2171
                                          που ακριβως ειναι το ιδιωτικο παρκινγκ και τι ειδους ειναι (επειδη δεν φαινεται)?

• panos2171
                                            panos2171 last edited by

Βασικα ειναι το γκαραζ του ιδιοκτητη της πολυκατοικιας δεν ειναι πυλωτη.Οπως βλεπεις το 206 αναμεσα στις κολονες λιγο πιο μπροστα ειναι η γκαραζοπορτα.Διπλα απο το αμαξι βρισκεται και η απαγορευτικη πινακιδα.Και απο την αλλη μερια υπαρχει μια ιδια στις οποιες δενει μια αλυσιδα ωστε να κλεινει εκεινο το σημειο που βρισκεται η ραμπα για να μην χωνεται κανεις οπως ο συγκεκριμενος αλλα ολοι την βγαζουν και τον κλεινουν.Εχει φωναξει αρκετες φορες την τροχαια αλλα τιποτα.Τι να πεις αμα ο αλλος δε σεβεται τιποτα ετσι γινεται.Εδω ο πατερας μου που τον ειχα πει μια φορα βαλτο για 2 λεπτα εδω να ξεφορτωσουμε(η εισοδος στην πολυκατοικια ειναι ακριβως πισω μου,απο το σημειο δηλαδη που τραβαω τη φωτο) μου ειπε απαγορευεται και τελικα το αφησε πιο κατω.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 57
                                            • 58
                                            • 59
                                            • 60
                                            • 61
                                            • 66
                                            • 67