λοιπον ενταξει τι να πω νομιζω πολλοι εδω μεσα πρωτα θελουν να κατηγορησουν και μετα να ακουσουν.
για να βρισκομαι στην αριστερη λωριδα παει να πει οτι εχω καποιο λογο. δεν ειμαι ο ελληναρας της υποθεσης.
συγκεκριμενα ο δρομος ειναι ο περιφερειακος θεσσαλονικης.
ολες οι αλλες λωριδες ειναι κατειλημμενες απο αμαξια που πανε αργοτερα απο εμενα. τι να κανω? να πατησω φρενο, να κοψω ταχυτητα και να χωθω αναμεσα στους αλλους επειδη ο αλλος εχει κ**λες και θελει να τρεξει? οχι φυσικα. αν εχει σοβαρο λογο πχ να παει καποιον στο νοσοκομειο, αναβει τα αλαρμ και φευγω κατευθειαν.
επισης στη συγκεκριμενη περιπτωση σας ειπα οτι εκανα στην ακρη. ακριβως επειδη εκεινη τη στιγμη μπορουσα. γενικα ομως δεν κανω οχι επειδη μου αρεσει η αριστερη λωριδα αλλα επειδη απο κει παω πιο γρηγορα και δεν προκειται να μειωσω την ταχυτητα μου επειδη καποιος απο πισω μου θελει να τρεξει με 150 ή δεν ξερω ποσο αλλο. αν μπορω να παω με την ταχυτητα που θελω στη δεξια λωριδα, θα παω στη δεξια. για να καθομαι στην αριστερη σημαινει οτι δεν εχω αλλη λυση. και επαναλαμβανω σας το ειπα οτι στη συγκεκριμενη περιπτωση πηγα δεξια γιατι μπορουσα να παω. αν δεν μπορουσα (οπως συνηθως συμβαινει στον περιφερειακο) δεν θα πηγαινα.
αυτα αλλα βαρεθηκα να δικαιολογουμαι. μπαινω σ αυτο το θεμα για να πω το δικιο μου, αυτο που με σκαει. και αντι για να βρω το δικιο μου, βρισκω ενα ματσο κακοπροαιρετους που πρωτα πρεπει να πουν την κακια και μετα να ρωτησουν τις πραγματικες συνθηκες. αυτο ειναι που μου τη σπαει περισσοτερο απο τον καθε ελληναρα που συναντω στο δρομο.
καλο σαββατοκυριακο
edit: και φυσικα, αν εχω καταλαβει καλα την ψυχολογια του ελληνα, δεν προκειται να ακουσω απο κανεναν 'εχεις δικιο τελικα φιλε, τωρα που το εξηγησες'. απο τη στιγμη που ο ελληνας θα πει την αποψη του, πρωτα θα πεθανει και μετα θα την αλλαξει.
τελοσπαντων. καλο σαββατοκυριακο οπως ειπα. δεν εχω διαθεση να αφησω τις οδηγικες και να συνεχισω στις ιντερνετικες κοντρες.